gızlar ay takvimine göre bugünle birlikte 18 ine kadar rahatlıkla kilo verebilirmişiz bilginiz olsun :))
Selam kizlar sabah tartildim anca yaziyorum
Cuma sabittim cok canim sıkılmisti gecen hafta veremeyince hafta sonu sıktım kendimi sonuc iyi
71.4 cok sukur ama ac yatmazsam tık yok bende geceler uzun buda beni baya zorluyor meyve sut idare ettim aksamlari. yemegide 5 de 6 da yiyince acikiyorum insallah 60 li rakamlari gorurum yaa cok istahliyim bu ara.
Bugün sabitim ben kızlar
Bu aralar baya baya sürünüyorum kilo verme konusunda
Benim de yeni yıl hedefim 65
Daha önce de dediğim gibi oldukça ağır bir diyet ama inanın bana imkansız değil, bu diyet sağlıksız da değil çünkü bütün besin gruplarından bir hafta da alıyorsun, ha bu arada kolestrol şeker gibi bir çok değeri düzenliyor. Bu diyeti yapabilenler dikkat ederlerse de en fazla 2 kg alıyorlar bıraktıklarında.ilk hafta bünyeye bağlı olarak 3 hatta 4 kg verebiliniyor daha sonra ki haftalar daha az ama güzel yanı vücudun tamamından veriliyor.Özellikle ilk hafta verilen kilo ,tartıdaki eksiklik motivasyonu inanılmaz yükseltiyor.
Menumude yazayim gec olmadan
Sabah 11
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b ekmegi
Domates salatalik maydonoz
Sekersiz cay
12.00
2 turk kahvesi
16.00
2 incir receli 1 tatli kasigi tahin
17.00
1 kase mercimek çorbası
2 kasik bezelye
1 kasik pilav
2 dilim t.b. ekmegi
35 dk. Yuruyus
1,5 lt su devami gelir
Sabah 9m30
1 kaşe diyet sütlaç
Öğlen
1 tabak karalana
1 dil ekmek
2 kaşık yoğurt
Aksam
Salata
1 dilim serbetsiz midye tatlı
1.5 su
Spor kızımla bacak çalıştık azcuk
ben bugün menü yazsam mi bilmiyorum ok büyük saçmaladım ikin dinle abur cubur yedim bugün aldığım toplam kalori 1450 günlük 1500 kalori almalıydım onu aşmadım ama sinirden mi nedir bir yeme krizine girdim ki sormayin
Incir recelinin ustune 1 tatli kasigi koyuyorum canim. Benim baklavam bu :) bagirsaklarida calistiriyor
Tatlilarin ustune cok yakisiyor kabak tatlisinin ustune doktum oylede cok guzel oldu
Ah benim bu tatli tutkum ne olacak
Iyi geceler arkadaslar. Ara ara girip haberdar olabiliyorum sizlerden ama cok katilimim olamiyor simdilik. Ben daha iyiyim bu gun yapilan tahlillerimde onceye gore cok daha iyi cikmis. Doktorum da gidisattan cok memnun oldugunu soyledi. Yakinda araniza donucem insallah.
1. Siniflari okutuyorum o da hic mumkun degilkiKuzum tek bildiğim ses tellerini dinlendirmen gerektiği, yüksek sesle konuşmamalısın
Tesekkurler sevil cim. Simdilik yok ama teklif etmen bile yeter canim.ohh duyduğuma sevindim.. şu 2 gündür kendimi öyle hissedemiyorum nedense..
yaa tebrikler.. 6 da yedikten sonra madem artık mideye katı birşey sokma.. sindirim sistemini çalıştırma bakalım.. daha iyi sonuçlar da alırsn..
hedefini kıskanıyorum :)
ilk geldiğinde anlatmştn, yağsız yiyordun fln.. öyle bir diyet miydi bu?
incir reçeli yerine pekmezle o işi yapsaydın seni tebrik ederdim.. ne gerek var rafine şeker almaya.. baklavayla ikisi aynı kalori olmuştur bence.. ayrıca akşam yemeğinde komple karbonhidrat değil mi? bana mı öyle geliyor?
off sana yorum yapmıyoruz değil mi :) nasılsa söylesek fayda etmez..
tabi önemli olan artık ne kadar yediğin değil ne yediğin.. içerikleri baya kötü demek ki.. olsun bana şimdi 3 günlük planını söyle.. bunu telafi etmek için yemek+spor+su şeklinde ne yapmayı planlıyorsun..
ben de eskiden tüm tatlıların üzerine tahin koyarak tüketirdim.. ama hiç rafine şeker almadığımdan aramıyorum.. kış aylarında tahin+pekmez ya da bal+kaymak şeklinde az biraz tüketiyorum sadece..
tatlı istiyorsan; muzu ez, içine kakao koy tüket tatlım.. biraz da fındık koy istersen.. keser seni..
işte bu iyi haber maşallah.. bir ihtiyacın var ise yapılacak, ben de elimden geleni yapmaya hazırım..
Afiyet olsun menun guzel. Ekmegi kesme sevil cim ya tum diyetisyen menulerinde ekmek var ve guzelde kilo verdiyorlar. Sabah ac karnina tarcinli yada zencefilli sicak sut kabizliga cok iyi geliyor canim bir dene istersen.kzlarım günaydın, iyi sabahlar.. dün iş yerim çok yoğundu.. hiçbirşey yapadım buraya girip.. akşam da siteye girilmiyormuş, çalışma varmış.. şimdi okudum yazılanları..
dün ki menümü yazayım bende;
sabah; muzlu+kakaolu chia, gece suda beklemiş 2 ceviz
öğlen; deniz mahsülü tabağı (patlıcanın üzerine deniz mahsüllerini kavurup üzerine kaşar rendelemişler), yanına 1 dilim ekmek ( bu ekmeklerden vazgeçicem de acı biber yiyorum sürekli, acıyı alsın diye ekmek yiyorum)
ara; 2hurma
akşam; kereviz salatası 4 kaşık, 1 lokmalık ekmek, 3 kara bitter çikolata
su;2,5lt
spor; 30dk sabah sporu
tartıda artıyım kızlar ya.. gerçi lavaboya da gidemiyorum, bir kabızlık var sanırım.. bugün form çay içicem..
Gunaydin canim.Gunaydin kizlar
Adacayi ic canim. Hatta fincanin dibinde biraz birak sogusun onunla da gargara yap. Bogaz sorunlarin da adacayi ustune yok bence.1. Siniflari okutuyorum o da hic mumkun degilkiayy bi de veliler cok mu bagiriyorusun cocuklara demiyolarmi sinir oluyorum,cuma bir seyim yoktu ne olduysa istanbulda oldu cok gezdik sanirim bogaz ondan kotu
Tekrardan cok gecmis olsun simdi nasilsin?Gunaydin canim.
Papatya da iyi gelir diye okudum adacayini bilmiyordum onuda deneyeyim,dunden beri balli,limonlu,kararbiberli,tarcinli ne karisimlar yedim pek faydasi olnadi,aslinda rapor alio sesi dinlendirmek en iyisi ama daha gecenlerde gripten dolayi rapor almistim cocuklar geri kalacaklarAdacayi ic canim. Hatta fincanin dibinde biraz birak sogusun onunla da gargara yap. Bogaz sorunlarin da adacayi ustune yok bence.
Afiyet olsun menun guzel. Ekmegi kesme sevil cim ya tum diyetisyen menulerinde ekmek var ve guzelde kilo verdiyorlar. Sabah ac karnina tarcinli yada zencefilli sicak sut kabizliga cok iyi geliyor canim bir dene istersen.
Adacayi ic canim. Hatta fincanin dibinde biraz birak sogusun onunla da gargara yap. Bogaz sorunlarin da adacayi ustune yok bence.
herkese günaydın prag ve budapeştede ne yapalım nerde uygun ucuz bişey yiyelim bana yardım edecek var mı
onu bende okudum ya :)) su her yerde pahalı zaten :) genel olarak uygun gibi bira 42 czk zaten gezme ağırlıklı olacak pek yeme içmeye düşmem köklü bir mutfağı yokmuş çin veya italya gibisıcak sütü hiç içemiyorumkokusu beni baya zorluyor.. kefir fln içebilsem iyi olacak da, üşeniyorum.. keşke üşenmesem..
ben de aklımda bulundurayım..
vay vay vay.. ben daha oraları keşfetmedim.. su 2 € diye dalga geçmişlerdi bir yerde.. umarım doğru değildir.. facia yoksa :)
onu bende okudum ya :)) su her yerde pahalı zaten :) genel olarak uygun gibi bira 42 czk zaten gezme ağırlıklı olacak pek yeme içmeye düşmem köklü bir mutfağı yokmuş çin veya italya gibi
inşallah çok daha iyi olursun ablacım çok sevindim allah acil şifalar versinIyi geceler arkadaslar. Ara ara girip haberdar olabiliyorum sizlerden ama cok katilimim olamiyor simdilik. Ben daha iyiyim bu gun yapilan tahlillerimde onceye gore cok daha iyi cikmis. Doktorum da gidisattan cok memnun oldugunu soyledi. Yakinda araniza donucem insallah.
fena değil güzel bi menü sadece oğlanlı makarna fazla gibiMenü:
Sabah
4 yk müsli
1 bardak süt
Bal
Muz
Öğlen:
1/2 tabak makarna
Tavuk sote
Salata
Ara:
1 tane Haşlanmış havuç
Akşam:
5 yk nohutlu etli yemek
Salata
Ayran
Su:3l
Spor: 10000 adım
canım bu hafta oruçlu olacağım borçlarını tutuyorum dün de tutacaktım ama dün öğleden sonra dersim yoktu ve eşimin izin günüydü o yüzden tutmadım ama keşke tutsaydım bari o yediklerimi yemezdimohh duyduğuma sevindim.. şu 2 gündür kendimi öyle hissedemiyorum nedense..
yaa tebrikler.. 6 da yedikten sonra madem artık mideye katı birşey sokma.. sindirim sistemini çalıştırma bakalım.. daha iyi sonuçlar da alırsn..
hedefini kıskanıyorum :)
ilk geldiğinde anlatmştn, yağsız yiyordun fln.. öyle bir diyet miydi bu?
incir reçeli yerine pekmezle o işi yapsaydın seni tebrik ederdim.. ne gerek var rafine şeker almaya.. baklavayla ikisi aynı kalori olmuştur bence.. ayrıca akşam yemeğinde komple karbonhidrat değil mi? bana mı öyle geliyor?
off sana yorum yapmıyoruz değil mi :) nasılsa söylesek fayda etmez..
tabi önemli olan artık ne kadar yediğin değil ne yediğin.. içerikleri baya kötü demek ki.. olsun bana şimdi 3 günlük planını söyle.. bunu telafi etmek için yemek+spor+su şeklinde ne yapmayı planlıyorsun..
ben de eskiden tüm tatlıların üzerine tahin koyarak tüketirdim.. ama hiç rafine şeker almadığımdan aramıyorum.. kış aylarında tahin+pekmez ya da bal+kaymak şeklinde az biraz tüketiyorum sadece..
tatlı istiyorsan; muzu ez, içine kakao koy tüket tatlım.. biraz da fındık koy istersen.. keser seni..
işte bu iyi haber maşallah.. bir ihtiyacın var ise yapılacak, ben de elimden geleni yapmaya hazırım..
afiyet olsun menün guzelkzlarım günaydın, iyi sabahlar.. dün iş yerim çok yoğundu.. hiçbirşey yapadım buraya girip.. akşam da siteye girilmiyormuş, çalışma varmış.. şimdi okudum yazılanları..
dün ki menümü yazayım bende;
sabah; muzlu+kakaolu chia, gece suda beklemiş 2 ceviz
öğlen; deniz mahsülü tabağı (patlıcanın üzerine deniz mahsüllerini kavurup üzerine kaşar rendelemişler), yanına 1 dilim ekmek ( bu ekmeklerden vazgeçicem de acı biber yiyorum sürekli, acıyı alsın diye ekmek yiyorum)
ara; 2hurma
akşam; kereviz salatası 4 kaşık, 1 lokmalık ekmek, 3 kara bitter çikolata
su;2,5lt
spor; 30dk sabah sporu
tartıda artıyım kızlar ya.. gerçi lavaboya da gidemiyorum, bir kabızlık var sanırım.. bugün form çay içicem..
sadece hafta ici hazir menu yiyorum canim. Dun basladim. Bu yukardaki pazar gununun menusu canim.Senin hazir menuler daha baslamadi mi abla
Ohh allah icinize sindirsin:) benim yolbasi hedefin yeni yila 55 girmek ama 57de koruma yapmak da istiyorum kafam karisik. Cuma günü hedefimse artik 58i görmek
Sukrediyom zaten 2 haftadir yapıştı kalmisti 59.5 eksiler basladi demekki tekrar devami gelir insallah
slm canim hosgeldinSelam kizlar sabah itibari ile diyete basladim sporuda bi kac gune oturturum duzene. Ara ara gelicem .
Beni tanimayanlar icin ben burcu 25 yasindayim 3 yillim evliyim 2 yasinda bi prensesjm var. Daha once yani fi tarihinde bu takimla 20 kilo verdim ama suan o motivasyon olmadigi icin bir ce diyip kaciyorum hep kararli geliyorjm 2 gun sonra kayboluyorum hayirsiz biriyim yani. Ins. Vu son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?