Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. gayet guzel.

Sabah 9m30
1 kaşe diyet sütlaç

Öğlen

1 tabak karalana
1 dil ekmek
2 kaşık yoğurt

Aksam
Salata
1 dilim serbetsiz midye tatlı

1.5 su

Spor kızımla bacak çalıştık azcuk
suyun sankim biraz a zolmus canim. Hic degilse 2 nin altina dusmesen iyi olur gibui.

Selam.kizlar kizim hasta biraz yine menumu yazayim dun icin

Sabah 09.30
1 tane sahanda yumurta
1 tk tulum.peynir
3 zeytin
Domates salatalik
1 dilim.siyez bugdayli ekmek

Ara 14.30
3 tane gun kurusu
2 ceviz
1 sade turk kahvesi

Aksam 18.00
1 kase haslama yagsiz et
Salata
1 bardak ayran

2 litre su
Spor yok

ben tatilde alınan kilolara çok takıntılı değilim çünkü hemen gidiyor. bence 4 günün tadını çıkar boşver diyet her zaman yapılır.

yok canım ben 68 kiloyum çok şükür indim 78lerden ama diyorum ki benim alt bedenim hala 42 malesef acaba dedim senin boyun mu uzun yoksa bende mi problem var diye de su kalçalar bir erimedi ya üst bedende 40 bedenim
bende bir popo ve göbek var şok olursun sanırım etim yumusadi diye 42 ye girdim etek de kalem se darsa epey 46 keten sen 44 42 yani kalıba göre değişiyor aslında

O sakarliklara karsi tatli kasigi ile koyuyorum ben canim kocaman bi kase salataya yarim tk zeytinyagi koydum mesela

Ay sizin beraber calismanizi yerim cok tatli :)) diyet sutlaci nasil yaptin hilal

Hayirdir ablacim neye sinirlendin
afiyet olsun canım oda çok az mis ya

Incir recelinin ustune 1 tatli kasigi koyuyorum canim. Benim baklavam bu :) bagirsaklarida calistiriyor
Tatlilarin ustune cok yakisiyor kabak tatlisinin ustune doktum oylede cok guzel oldu
Ah benim bu tatli tutkum ne olacak
anladım valla tatlı isteği beni de mahvediyor ya

temizlenmiş alsana Bloom niye uğraşıyorsun bi yıka tek tek bitti biraz da sirkeli şura beklet kokmaz da hem

Kızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladım ve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım
kakaolu tarçınlı süt iç en azından bastırsın. azcık sabret, reglin falan mı yakın ki.

Kızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladım ve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım

şeker aldıkça alasın gelir.. bu sigara gibi düşün.. sigarayı komple bırakmak isteyen biri hergün az az alırsa bırakabilir mi? kimisi birden keserek bırakıyor, kimi yavaş yavaş.. sen hangi taraftasın?

şeker yemediğin sürece canın istemeyecek.. ama hergün yedikçe isteyecek.. düşün taşın..

hımm ben genelde kalem etek giyerim canım kalem etekte 42 beden ona da zor düştüm neyse inşallah en kısa zamanda en 40 beden oluruz

sabret canım o kadar kilo verdigin bu emeği çöpe etme ben de diyetten sıkıp dil ama sabret diyorum kendi kendime surda son 4-5 kılın kaldı yoksa bugün bırakmasam vardı

afiyet olsun güzel menü her gün böyle menü yazsam bak nasıl motivasyonun artacak canım seni her gün bekliyoruz

Afiyet olsun rakibim

Afiyet olsun bloom. Gayet guzel bir menu

lina0156 ay canim benim 9. siniflar con zordur ya. Allah yardimcin olsun. Senin diyet yapmana gerek yok lise ogrencileri seni yer bitirir zaten

Havuç deneyebilirsin canım, insan yerken yoruluyor kıtı kıtır, hem tatlı da

temizlenmiş alsana Bloom niye uğraşıyorsun bi yıka tek tek bitti biraz da sirkeli şura beklet kokmaz da hem
Kuzum ben hiç almıyorum kötü oluyorum hazırlarken, arkadaş bol almış o verdi, bu öğlen kendime temizleyip pişirdim ama balık mı beni yedi, ben mi balığı belli değil

ayy kızlar bir ağırlık çöktü üzerime canım birşey yapmak istemiyor.. hatta akşam sporum var, gidip gitmemek arasında bile kararsız kaldım.. yani ne kadar zor olabilir değil mi ama işte ruhumu ikna edemiyorum.. enerjim azaldı bi.. halbuki 2 gündür şiş hissediyorum kendimi spora rağmen.. yumurtlama dönemim sanırım..

motive olmaya ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…