- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
superrgızlar ay takvimine göre bugünle birlikte 18 ine kadar rahatlıkla kilo verebilirmişiz bilginiz olsun :))
Seni cok iyi anliyorum cnaim. Tabiki hastane ev gibi olur mu hic. az kaldi canim. Insallah kisa surede evine gecersin.Sagol derya cim. Bundan sonra beni neler bekliyor kendimi nasil korumaliyim bilmiyorum daha ama nedense benim tek derdim evime gitmek.
Afiyet olsun canim. gayet guzel.Menumude yazayim gec olmadan
Sabah 11
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b ekmegi
Domates salatalik maydonoz
Sekersiz cay
12.00
2 turk kahvesi
16.00
2 incir receli 1 tatli kasigi tahin
17.00
1 kase mercimek çorbası
2 kasik bezelye
1 kasik pilav
2 dilim t.b. ekmegi
35 dk. Yuruyus
1,5 lt su devami gelir
suyun sankim biraz a zolmus canim. Hic degilse 2 nin altina dusmesen iyi olur gibui.Sabah 9m30
1 kaşe diyet sütlaç
Öğlen
1 tabak karalana
1 dil ekmek
2 kaşık yoğurt
Aksam
Salata
1 dilim serbetsiz midye tatlı
1.5 su
Spor kızımla bacak çalıştık azcuk
ben tatilde alınan kilolara çok takıntılı değilim çünkü hemen gidiyor. bence 4 günün tadını çıkar boşver diyet her zaman yapılır.ya ben sanırım pariste kilo alacağım.. ne yiyeceğiz diye araştırdığımda, her defasında ağzım sulanıyor ya.. zaten bir kruvasan derdimiz var ki sorma, yazın ispanya ve portekizde, her gördüğüm kruvasancıdan aldım, ama tadını beğenmediklerimi bir ısırıktan sonra bıraktım.. 12 günde 3,5 kilo alıp dönmüştüm..
sanırım şimdi o kiloyu 4 günde alacağım
bu arada su benim kanayan yaram, ben çünkü çok su içiyorum.. bütün param onlara gidiyor nerdeyse..
ben tatilde alınan kilolara çok takıntılı değilim çünkü hemen gidiyor. bence 4 günün tadını çıkar boşver diyet her zaman yapılır.
bende bir popo ve göbek var şok olursun sanırım etim yumusadi diye 42 ye girdim etek de kalem se darsa epey 46 keten sen 44 42 yani kalıba göre değişiyor aslındayok canım ben 68 kiloyum çok şükür indim 78lerden ama diyorum ki benim alt bedenim hala 42 malesef acaba dedim senin boyun mu uzun yoksa bende mi problem var diye de su kalçalar bir erimedi ya üst bedende 40 bedenim
afiyet olsun canım oda çok az mis yaO sakarliklara karsi tatli kasigi ile koyuyorum ben canim kocaman bi kase salataya yarim tk zeytinyagi koydum mesela
Ay sizin beraber calismanizi yerim cok tatli :)) diyet sutlaci nasil yaptin hilal
Hayirdir ablacim neye sinirlendin
anladım valla tatlı isteği beni de mahvediyor yaIncir recelinin ustune 1 tatli kasigi koyuyorum canim. Benim baklavam bu :) bagirsaklarida calistiriyor
Tatlilarin ustune cok yakisiyor kabak tatlisinin ustune doktum oylede cok guzel oldu
Ah benim bu tatli tutkum ne olacak
temizlenmiş alsana Bloom niye uğraşıyorsun bi yıka tek tek bitti biraz da sirkeli şura beklet kokmaz da hemYarın hamsi yapacağım kendime, ben direk yemek için doğmuşum ya, şu et yemeklerini temizlerken pişirirken baygınlık geçiriyorum, sonra da yerken keyif almıyorum, yarın hamsi temizlemenin stresi şimdiden gerdi mesela
kakaolu tarçınlı süt iç en azından bastırsın. azcık sabret, reglin falan mı yakın ki.Kızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladımve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım
Bence leblebi ve bir dilim bitter yiyin, bir süre sonra isteğiniz kesilir emin olun.Kızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladımve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım
Kızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladımve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım
hımm ben genelde kalem etek giyerim canım kalem etekte 42 beden ona da zor düştüm neyse inşallah en kısa zamanda en 40 beden oluruzbende bir popo ve göbek var şok olursun sanırım etim yumusadi diye 42 ye girdim etek de kalem se darsa epey 46 keten sen 44 42 yani kalıba göre değişiyor aslında
afiyet olsun canım oda çok az mis ya
anladım valla tatlı isteği beni de mahvediyor ya
temizlenmiş alsana Bloom niye uğraşıyorsun bi yıka tek tek bitti biraz da sirkeli şura beklet kokmaz da hem
sabret canım o kadar kilo verdigin bu emeği çöpe etme ben de diyetten sıkıp dil ama sabret diyorum kendi kendime surda son 4-5 kılın kaldı yoksa bugün bırakmasam vardıKızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladımve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım
afiyet olsun güzel menü her gün böyle menü yazsam bak nasıl motivasyonun artacak canım seni her gün bekliyoruzSelam.kizlar kizim hasta biraz yine menumu yazayim dun icin
Sabah 09.30
1 tane sahanda yumurta
1 tk tulum.peynir
3 zeytin
Domates salatalik
1 dilim.siyez bugdayli ekmek
Ara 14.30
3 tane gun kurusu
2 ceviz
1 sade turk kahvesi
Aksam 18.00
1 kase haslama yagsiz et
Salata
1 bardak ayran
2 litre su
Spor yok
Afiyet olsun rakibimMenum
Sabah/oglen: 2 kase sutlu tarhana corbasi
Ara: 4 yk yogurt icine yarim nar 15 cig findik tarcin
Ara: kakaolu sut 1 bardak
Aksam: buyuk kase yesil mercimekli salata, ayran
Ara: 1 elma, 1 portakal
Toplam:1230 kalori
Su: 2 lt daha icerim
Spor: 45 dk leslie, 60 squat
Afiyet olsun bloom. Gayet guzel bir menu06.11.2017
08:00
2 dl ekmek, 1 haşl. yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, maydanoz
10:30
1 mandalina, 3 ceviz
13:30
2 dl ekmek, 160 gr ton balık, salata, 1 çb yoğurt
16:00
1 çb leblebi
19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık brokoli, 1 sb ayran
21:00
10 fındık
Su : 2,5 lt
Spor :
Havuç deneyebilirsin canım, insan yerken yoruluyor kıtı kıtır, hem tatlı daKızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladımve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım
Kuzum ben hiç almıyorum kötü oluyorum hazırlarken, arkadaş bol almış o verdi, bu öğlen kendime temizleyip pişirdim ama balık mı beni yedi, ben mi balığı belli değiltemizlenmiş alsana Bloom niye uğraşıyorsun bi yıka tek tek bitti biraz da sirkeli şura beklet kokmaz da hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?