Sagol canim.Daha iyiyim cok sukur.Tekrardan cok gecmis olsun simdi nasilsin?
Evet aslinda en iyisi sesi dinlendirmek ama calisinca zor biraz. Adacayini lisedeyken kizima ogretmeni soylemisti sagolsun eve gelir gelmez yapmistik ve cok iyi gelmisti. Yaklasik 7_8 senedir ses kisikligi bogaz agrisi agiz da yara gibi sorunlarda en iyi ilacimiz oldu bizim.Papatya da iyi gelir diye okudum adacayini bilmiyordum onuda deneyeyim,dunden beri balli,limonlu,kararbiberli,tarcinli ne karisimlar yedim pek faydasi olnadi,aslinda rapor alio sesi dinlendirmek en iyisi ama daha gecenlerde gripten dolayi rapor almistim cocuklar geri kalacaklar
Sicak sut icemiyorum demek kefire usenme hakkini elinden aliyor bence sevil cim.sıcak sütü hiç içemiyorumkokusu beni baya zorluyor.. kefir fln içebilsem iyi olacak da, üşeniyorum.. keşke üşenmesem..
ben de aklımda bulundurayım..
vay vay vay.. ben daha oraları keşfetmedim.. su 2 € diye dalga geçmişlerdi bir yerde.. umarım doğru değildir.. facia yoksa :)
Sporunu yapmazsan tum gece o agirlik devam edicek oysa sporunu yapip zinde bir sekilde gecenin kalanini gecirmek daha dogru bir secenek bence. Bir de isin vicdan kismi var. E bir de paris te tadina bakacaklarin var. Sporunu ihmal etme gibi bir sansin yok bence ama yine de sen bilirsin.ayy kızlar bir ağırlık çöktü üzerime canım birşey yapmak istemiyor.. hatta akşam sporum var, gidip gitmemek arasında bile kararsız kaldım.. yani ne kadar zor olabilir değil mi ama işte ruhumu ikna edemiyorum.. enerjim azaldı bi.. halbuki 2 gündür şiş hissediyorum kendimi spora rağmen.. yumurtlama dönemim sanırım..
motive olmaya ihtiyacım var..
Amin.Sagol canim.inşallah çok daha iyi olursun ablacım çok sevindim allah acil şifalar versin
fena değil güzel bi menü sadece oğlanlı makarna fazla gibi
canım bu hafta oruçlu olacağım borçlarını tutuyorum dün de tutacaktım ama dün öğleden sonra dersim yoktu ve eşimin izin günüydü o yüzden tutmadım ama keşke tutsaydım bari o yediklerimi yemezdim
afiyet olsun menün guzel
Geçirmedi ya ikisininde denedim evde tatlı var onu çöpe aticam napuyim günah ama yiyorum onu gördükçekakaolu tarçınlı süt iç en azından bastırsın. azcık sabret, reglin falan mı yakın ki.
alıyım akşam leblebi canımBence leblebi ve bir dilim bitter yiyin, bir süre sonra isteğiniz kesilir emin olun.
ya sevil inan süper diye bırakmış yemiyodum noldu bilmiyorum eve şekersiz tadelle aldım ama yiyemedim o haldeydim kuduurdum bu ara resmenşeker aldıkça alasın gelir.. bu sigara gibi düşün.. sigarayı komple bırakmak isteyen biri hergün az az alırsa bırakabilir mi? kimisi birden keserek bırakıyor, kimi yavaş yavaş.. sen hangi taraftasın?
şeker yemediğin sürece canın istemeyecek.. ama hergün yedikçe isteyecek.. düşün taşın..
bak sen benden kaç beden asagidasin ben daha net 42 alttan ne zaman olurum 5 kilo daha verince herhaldehımm ben genelde kalem etek giyerim canım kalem etekte 42 beden ona da zor düştüm neyse inşallah en kısa zamanda en 40 beden oluruz
Ya varya ne güzel motivasyon oluyodum burada harikaydı herşey noldu bana ya izne ayrilasim varya yeminle yasabret canım o kadar kilo verdigin bu emeği çöpe etme ben de diyetten sıkıp dil ama sabret diyorum kendi kendime surda son 4-5 kılın kaldı yoksa bugün bırakmasam vardı
yarın pazar alıyım 2 kilo dursun dolapta dolabı sebze doldurcam fena kabızlık var bide uyuz Malatya çatlağı tabiHavuç deneyebilirsin canım, insan yerken yoruluyor kıtı kıtır, hem tatlı da
bende tövbe dedim pazar gününden sonraKuzum ben hiç almıyorum kötü oluyorum hazırlarken, arkadaş bol almış o verdi, bu öğlen kendime temizleyip pişirdim ama balık mı beni yedi, ben mi balığı belli değil
yapma sevil git nolur spora keşke bi salona gidebilsem ya lütfen kalk bi su iç ve ardından spora doğru bin arabanaayy kızlar bir ağırlık çöktü üzerime canım birşey yapmak istemiyor.. hatta akşam sporum var, gidip gitmemek arasında bile kararsız kaldım.. yani ne kadar zor olabilir değil mi ama işte ruhumu ikna edemiyorum.. enerjim azaldı bi.. halbuki 2 gündür şiş hissediyorum kendimi spora rağmen.. yumurtlama dönemim sanırım..
Beslenmende o kadar cok hatalar yapiyorsun ki hilal cim hic sasirmadim. Kimi gun aksama kadar bir sey yemiyorsun kimi gun kh yukluyorsun bunyene su desen hep yetersiz bedenin de beynin de seni cezalandiriyor boyle yaparak. Diyette sabirli ve istikrarli olunca hem sonuc aliyorsun hemde boyle ataklar yasamiyorsun canim. Kilo vermenden gectim sagligindan olursun diye korkuyorum.Kızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladımve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım
Illa ki agrilarim oluyor ama daha iyiyim canim. Bu kadar ilerleme kaydettik buna da sukur hilal cim.Nihal abla nasılsın canım iyimisin ağrın sizin varmı abla
Hayirdir hilal.Of ben çok sıkıldım ya
bence hiç üşenme git sporuna şunun sırasında cumaya ne kedi kaptan böyle yaparsa grup ohohoooayy kızlar bir ağırlık çöktü üzerime canım birşey yapmak istemiyor.. hatta akşam sporum var, gidip gitmemek arasında bile kararsız kaldım.. yani ne kadar zor olabilir değil mi ama işte ruhumu ikna edemiyorum.. enerjim azaldı bi.. halbuki 2 gündür şiş hissediyorum kendimi spora rağmen.. yumurtlama dönemim sanırım..
ayy kızlar bir ağırlık çöktü üzerime canım birşey yapmak istemiyor.. hatta akşam sporum var, gidip gitmemek arasında bile kararsız kaldım.. yani ne kadar zor olabilir değil mi ama işte ruhumu ikna edemiyorum.. enerjim azaldı bi.. halbuki 2 gündür şiş hissediyorum kendimi spora rağmen.. yumurtlama dönemim sanırım..
afiyet olsun çok değil yediklerin ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş..bu arada ilk menüyü ben yazdım sandım ben yazana kadar sen yazmışın ya gızIyi aksamlar kizlar menumu yaziyim hemen
Sabah
2 yumurta
1kk beyaz peynir
Salatalik
1,5 dilim t.b. ekmegi
Cay
14.30
Yarim simit cay arkadasla bulustum planda yoktu
15.30
2 turk kahvesi
17.00
4 kasik bezelye
1,5 dilim tb ekmegi
1 kase yogurt
1,5 lt su devami gelir
70 dk yuruyus
Bazen oluyor canım öyle, imkanın varken şartları zorlamak gerek ama, bugün spor kaçamağın olsun madem iyi hissetmiyorsun, bir daha da yapmazsın olur biter, evden çıkana kadar zor kısmı aslında, çıkınca herşey daha kolayayy kızlar bir ağırlık çöktü üzerime canım birşey yapmak istemiyor.. hatta akşam sporum var, gidip gitmemek arasında bile kararsız kaldım.. yani ne kadar zor olabilir değil mi ama işte ruhumu ikna edemiyorum.. enerjim azaldı bi.. halbuki 2 gündür şiş hissediyorum kendimi spora rağmen.. yumurtlama dönemim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?