Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet aslinda en iyisi sesi dinlendirmek ama calisinca zor biraz. Adacayini lisedeyken kizima ogretmeni soylemisti sagolsun eve gelir gelmez yapmistik ve cok iyi gelmisti. Yaklasik 7_8 senedir ses kisikligi bogaz agrisi agiz da yara gibi sorunlarda en iyi ilacimiz oldu bizim.

Sicak sut icemiyorum demek kefire usenme hakkini elinden aliyor bence sevil cim.

Sporunu yapmazsan tum gece o agirlik devam edicek oysa sporunu yapip zinde bir sekilde gecenin kalanini gecirmek daha dogru bir secenek bence. Bir de isin vicdan kismi var. E bir de paris te tadina bakacaklarin var. Sporunu ihmal etme gibi bir sansin yok bence ama yine de sen bilirsin.

Amin.Sagol canim.

kakaolu tarçınlı süt iç en azından bastırsın. azcık sabret, reglin falan mı yakın ki.
Geçirmedi ya ikisininde denedim evde tatlı var onu çöpe aticam napuyim günah ama yiyorum onu gördükçe
Bence leblebi ve bir dilim bitter yiyin, bir süre sonra isteğiniz kesilir emin olun.
alıyım akşam leblebi canım

ya sevil inan süper diye bırakmış yemiyodum noldu bilmiyorum eve şekersiz tadelle aldım ama yiyemedim o haldeydim kuduurdum bu ara resmen

hımm ben genelde kalem etek giyerim canım kalem etekte 42 beden ona da zor düştüm neyse inşallah en kısa zamanda en 40 beden oluruz
bak sen benden kaç beden asagidasin ben daha net 42 alttan ne zaman olurum 5 kilo daha verince herhalde

sabret canım o kadar kilo verdigin bu emeği çöpe etme ben de diyetten sıkıp dil ama sabret diyorum kendi kendime surda son 4-5 kılın kaldı yoksa bugün bırakmasam vardı
Ya varya ne güzel motivasyon oluyodum burada harikaydı herşey noldu bana ya izne ayrilasim varya yeminle ya

Havuç deneyebilirsin canım, insan yerken yoruluyor kıtı kıtır, hem tatlı da
yarın pazar alıyım 2 kilo dursun dolapta dolabı sebze doldurcam fena kabızlık var bide uyuz Malatya çatlağı tabi

Kuzum ben hiç almıyorum kötü oluyorum hazırlarken, arkadaş bol almış o verdi, bu öğlen kendime temizleyip pişirdim ama balık mı beni yedi, ben mi balığı belli değil
bende tövbe dedim pazar gününden sonra

yapma sevil git nolur spora keşke bi salona gidebilsem ya lütfen kalk bi su iç ve ardından spora doğru bin arabana

Kızlar ya ben fena ekmek yemeğe başladım ve tatlı sanırım sil baştan oldu ve ben tükendim fena tatili baklava yemek istiyorum duygusal açlığa düştüm sanırım
Beslenmende o kadar cok hatalar yapiyorsun ki hilal cim hic sasirmadim. Kimi gun aksama kadar bir sey yemiyorsun kimi gun kh yukluyorsun bunyene su desen hep yetersiz bedenin de beynin de seni cezalandiriyor boyle yaparak. Diyette sabirli ve istikrarli olunca hem sonuc aliyorsun hemde boyle ataklar yasamiyorsun canim. Kilo vermenden gectim sagligindan olursun diye korkuyorum.

bence hiç üşenme git sporuna şunun sırasında cumaya ne kedi kaptan böyle yaparsa grup ohohooo

Arada oluyor boyle isteksizlik bıkkınlık havalardan sanırım. Bence üstüne git bu durumun sonuc pozitif oluyor o kötü enerji seni terk ediyor.

ilk menü benden bugün oruçluydum
sahur
2dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
1 yumurta tavada az yağda
domates salatalık biber

Akşam 17.10
1dilim kepek ekmeği
6 kaşık etli patlıcan yemeği
1 kase cacık

Ara birazdan yiyeceğim 2 hurma
su gün içinde icmedigimden az oldu ama içmeye çalışıyorum 1.5 litreye tamamlamaya çalışıyorum
spor da yok zaten aldığım kalori toplam 750kalori o yüzden de spor yapmadım yoksa yapsam mi ki

afiyet olsun çok değil yediklerin ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş..bu arada ilk menüyü ben yazdım sandım ben yazana kadar sen yazmışın ya gız

Bazen oluyor canım öyle, imkanın varken şartları zorlamak gerek ama, bugün spor kaçamağın olsun madem iyi hissetmiyorsun, bir daha da yapmazsın olur biter, evden çıkana kadar zor kısmı aslında, çıkınca herşey daha kolay

07.11.2017

09:00
2 dl ekmek, 1 tereyağlı yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, maydanoz

11:30
1 elma, 10 fındık

14:30
2 dl ekmek, 6 köfte kadar hamsi, soğan turp salatası, 1 sb ayran

16:30
1 çb leblebi

19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık kabak, 4 yk yoğurt içine kereviz, salatalık

21:00
10 fındık

Su : 2,5 lt
Spor :

Menum
Sabah: 5 yk menemen, 1 salatalik, 2 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmegi
Oglen: 1 porsiyon izgara kofte, 2 yk bulgur pilavi, 2 dilim ekmek
Ara: 25 gr kuru üzüm
Aksam: 1 yt haslanmis karnibahar, 1 kase sarimsakli yogurt
Ara: yarim nar
Toplam:1280 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk leslie 50 gquat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…