Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun guzel canim Allah kabul etsin. Enerjin varsa yap spor. Ben oruc olunca tum enerjim gidiyor agirlik oluyor. Ben hep tam bugday aliyorum ekmegi halk ekmekten organik tam bugday. Arada kepekmi alsam kansizlik yapiyor dediler.

Cok guzel canim menude sporda

Guzel menu canim sen diyetisyene gidiyorsun sanirim liste oyle gibi duruyor

afiyet olsun güzel olmuş listeme tam uymuşsun

afiyet olsun akşamın çok güzel hafif olmuş

Menun guzel canim Allah kabul etsin. Enerjin varsa yap spor. Ben oruc olunca tum enerjim gidiyor agirlik oluyor. Ben hep tam bugday aliyorum ekmegi halk ekmekten organik tam bugday. Arada kepekmi alsam kansizlik yapiyor dediler.
enerjim yok canım yarın da oruç olacağım ve yarin da okul var tüm enerjim bitmesin sonra halsız kalıyorum..ben de bir kepek alıyorum bir de tam buğday değişik alıyorum hep aynısını almıyorum yani

Afiyet olsun menun de sporun da guzel canim. Bence de suyun devami gelmeli arkadasim.

Evet canım gidiyorum, klasik diyetisyen menüsü, öğle protein akşam sebze, çok sıkıcı ama denemem gerekti, insülin direnci
bence öyle düşünme sıkıcı olarak düşünürsen sıkılırsın tabi zaten normalde yediğim gıdalar bunlar sadece saatleri düzenlenmiş daha da dengelenmiş olarak düşün..diyetisyene gitmeseydin de yine bu yemeklerden yiyeceksin

Allah kabul etsin canim. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canim. En sevdigim duzenli ve saglikli diyetisyen menusu.

Guzel bir menu ve spor canim. Afiyet olsun.

Kepek ekmegini cok tercih etme canim. Tam bugday ve cavdar donusumlu olabilir.

Bugünkü menüm:))
Sabah 08.35

Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
Kk peynir
İnce dilim kaşar
1 haşlanmış Yumurta
1 ince dilim tt ekmek

Öğle
12.00
Bir kupa Kakaolu su

14.05
Zerdeçallı su

Akşam
18.30

Bir kase yayla çorbası
4 yk bulgur pilavı
3 kaçük parça haşlanmış tavuk
Yoğurt
Salata

Su 2 litre
Spor
22 de
10 şarkılık zumba

Haklısın abla ve sonunda bugün patladı bun bana pahalıya malesef hayatımın hatasını yaptım

Illa ki agrilarim oluyor ama daha iyiyim canim. Bu kadar ilerleme kaydettik buna da sukur hilal cim.
Evet abla çok. Şükür evine çıkınca inşallah çok çok daha iyi olacaksın

öyle. Sıkıldım abla yaa

bence güzel menü simiti de 70 dakika da yakmissindir zaten

Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Bloom 6 köfte kadar hamsi olduğunu nasıl anladın ben baya yedim mesela ogun
Maşallah senin menülerinize ve sporuna çiğdem
afiyet olsun canım sizin mennulerinizden sonra menü yazamicam ben

Kizlar menum

Kahvalti:11.30 iki haslanmis yum,8 yesil zeytin,1 kk peynir bir dilim tb ekmegi

2 mandalina

Aksam:17.30 alti kofte salata.

Iki madalina

2 litre su spor yok malesef

Afiyet olsun canım çok hafif olmuş akşam

Yürüyüş tempoluysa, simitin pek hükmü kalmamıştır bence. :) simite çalışmışsın :))

Oh maşallah Rakibem Allah kabul etsin. Yap yap spor hafifde olsa :))

Akşam 2 dilim yerine 1 dilim olaymış güzel olurmuş. Bak fındıkları görmedim bilerek seni çılgın

Güzel menüye söze ne hacet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…