hele dökül helePaylasmiyim ben bugün menü falan öliyim ben yerin dibine gireyim
niye böylesin biliyorsun hilalcim düzensiz ve dengesiz beslenme kimi günler ac gezme bir şekilde parlak verecekti e o da bugüne kısmetmiş senin bir an evvel diyetisyene gidip kontrollü bir menüyle devam etmen gerekiyorYa kızlar bana el birliği ile liste hazırlayalım m ben bugün çok kötü şeyler yaptım hemde akşam 8 30 daçok üzgünüm niye böyleyim ben ya sanırım verdiklerimi almaya başladım tartıya çıkmaya korkuyorum
Ne guzel haber canim bunlar. Insallah kisa surede eski sagligina kavusursun.Iyi geceler arkadaslar. Ara ara girip haberdar olabiliyorum sizlerden ama cok katilimim olamiyor simdilik. Ben daha iyiyim bu gun yapilan tahlillerimde onceye gore cok daha iyi cikmis. Doktorum da gidisattan cok memnun oldugunu soyledi. Yakinda araniza donucem insallah.
sagol canim. Pazar gununku menum bu. Cok kh oldu ama ins cumaya kadar pur dikkat tam dikkatSquatlara gel :)
Güzel bir gün olmuş bence
Canim seni goren cennetlikUzun süreden sonra bir menü ben de yazayım
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
1 çk bal
Ara: 2 kare bitter çikolata
Öğle:
Hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
3 yk fırında sebzeli patates
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Su: 2.5
Spor: 45 dk yürüyüş
Oh ne guzel canim iyi eglenceler. Eiffelin karsisina oturun sarabini icin peynirinizi yiyin. Daha nice guzel mutlu yillariniz olsun ins. Himm benim yeni yil hedefim 65 canim.günaydın kızlarrr iyi sabahlar diliyorum.. çok güzel bir hafta bizimle olsun.. ben bu hafta Paris'e gidiyorum.. evlilik yıldönümümüz olduğu için boş vaktimde hazırlıkta yapmaya çalışıyorum.. baya heyecanlı ve telaşlı bir hafta benim için.. iş yerindeki hareketliliği şuan görmezden gelmeye çalışıyorum..
sizin de iyi haberler alacağınız, kendi özünüze döndüğünüz, yüklerinizden kurtulduğunuz bir hafta olsun..
bugün bana yeni yıl hedeflerinizi yazar mısınız? dün ben söylemiştim.. bugün sıra sizde.. ayrıca cuma gün ki tartı da göreceğiniz sayıları da merak ediyorum.. hedef koymazsak ilerleyemeyiz.. sonuçta bu bir yarışma aynı zamanda.. iki haftadır durum yerlerde.. hadi biraz yardım edelim birbirimize..
Canim cumaya kadar dikkat edersin ins eksi olursun. Nasil oldun?Bu arada bugun tartilamafim cunku gelirken kahvalti yapmistik ama arti oldugumu dusunuyorum cok dikkat edemedim
Afiyet olsun canim. Gayet guzel bir menu.Menü:
Sabah
4 yk müsli
1 bardak süt
Bal
Muz
Öğlen:
1/2 tabak makarna
Tavuk sote
Salata
Ara:
1 tane Haşlanmış havuç
Akşam:
5 yk nohutlu etli yemek
Salata
Ayran
Su:3l
Spor: 10000 adım
Canim aslinda az yiyorsun. Galiba gercekten kas kutlen artiyor. Bu menuye bu guzel spora baska aciklama yok. Ins yakinda senden super eksiler gorcezkzlarım günaydın, iyi sabahlar.. dün iş yerim çok yoğundu.. hiçbirşey yapadım buraya girip.. akşam da siteye girilmiyormuş, çalışma varmış.. şimdi okudum yazılanları..
dün ki menümü yazayım bende;
sabah; muzlu+kakaolu chia, gece suda beklemiş 2 ceviz
öğlen; deniz mahsülü tabağı (patlıcanın üzerine deniz mahsüllerini kavurup üzerine kaşar rendelemişler), yanına 1 dilim ekmek ( bu ekmeklerden vazgeçicem de acı biber yiyorum sürekli, acıyı alsın diye ekmek yiyorum)
ara; 2hurma
akşam; kereviz salatası 4 kaşık, 1 lokmalık ekmek, 3 kara bitter çikolata
su;2,5lt
spor; 30dk sabah sporu
tartıda artıyım kızlar ya.. gerçi lavaboya da gidemiyorum, bir kabızlık var sanırım.. bugün form çay içicem..
Ohh ne guzel planlar. Ya Varsovayada gelin bizim bura da guzeldir. Canim Prag da Budapest de zaten uygun fiyatli yerler. Uzun zaman oldu gideli yer isimlerini hatirlamiyorum ama pahali degildi acikcasi. Pragta biz heryeri yuruyerek gezmistik. Yani ulasim parasindan da kurtuldunuzherkese günaydın prag ve budapeştede ne yapalım nerde uygun ucuz bişey yiyelim bana yardım edecek var mı
Aa o dogru bak simdi hatirladik Pragta su biradan pahaliydi.sıcak sütü hiç içemiyorumkokusu beni baya zorluyor.. kefir fln içebilsem iyi olacak da, üşeniyorum.. keşke üşenmesem..
ben de aklımda bulundurayım..
vay vay vay.. ben daha oraları keşfetmedim.. su 2 € diye dalga geçmişlerdi bir yerde.. umarım doğru değildir.. facia yoksa :)
Canim croissant kalorili aman dikkat. Eger kalori hesabi yapip ona gore yersen kilo almazsin. Dikkat et. Fransanin da oyle ilginc bir mutfagi yok ki ancak salyangozu meshur birde sarap peynir. Bence dikkat at bak 4 gunde alip 1 ay ugrasirsin sonra. Kalori hesabi iyi fikir dusun canim.ya ben sanırım pariste kilo alacağım.. ne yiyeceğiz diye araştırdığımda, her defasında ağzım sulanıyor ya.. zaten bir kruvasan derdimiz var ki sorma, yazın ispanya ve portekizde, her gördüğüm kruvasancıdan aldım, ama tadını beğenmediklerimi bir ısırıktan sonra bıraktım.. 12 günde 3,5 kilo alıp dönmüştüm..
sanırım şimdi o kiloyu 4 günde alacağım
bu arada su benim kanayan yaram, ben çünkü çok su içiyorum.. bütün param onlara gidiyor nerdeyse..
Bydelikiz bana yetiştin ya sen kız cumadan bu yana eksi kaç oldun ki bu arada menün de güzel afiyet olsun
Aa bu arada suyu supermarketlerden al 1.5 litrelik en uygunu oyle olur. Ben hep baska ulkeye gidince oyle yaparim cunku cok su icerim ben de ve suya verilen paraya acirim yani. Markette 50 cent restaurantta 2 veya 2.5 euro yazikya ben sanırım pariste kilo alacağım.. ne yiyeceğiz diye araştırdığımda, her defasında ağzım sulanıyor ya.. zaten bir kruvasan derdimiz var ki sorma, yazın ispanya ve portekizde, her gördüğüm kruvasancıdan aldım, ama tadını beğenmediklerimi bir ısırıktan sonra bıraktım.. 12 günde 3,5 kilo alıp dönmüştüm..
sanırım şimdi o kiloyu 4 günde alacağım
bu arada su benim kanayan yaram, ben çünkü çok su içiyorum.. bütün param onlara gidiyor nerdeyse..
Masallah canim cok iyi gidiyotsun.300 gr gitti sadece şu an. 69,6 gördüm tartıda, akşam tartısı olmasına rağmen. yarın öbür gün reglim de biter nasipse :))
Afiyet olsun canim. Ne oldu fistiga? Daha iyi mi simdi?Selam.kizlar kizim hasta biraz yine menumu yazayim dun icin
Sabah 09.30
1 tane sahanda yumurta
1 tk tulum.peynir
3 zeytin
Domates salatalik
1 dilim.siyez bugdayli ekmek
Ara 14.30
3 tane gun kurusu
2 ceviz
1 sade turk kahvesi
Aksam 18.00
1 kase haslama yagsiz et
Salata
1 bardak ayran
2 litre su
Spor yok
Bence dikkat et. Yazboyu tatillerde aldigim kiloyu anca verebildim. Gez bol bol ama yerken kucuk porsiyon ye ve tatlilara cook dikkat.ben de öyle düşünüyorum.. ama yılbaşı hedefimden geri kalmak sadece üzüyor beni.. bir yolunu bulacağım artık..
Afiyet olsun canim. Simitin yanina ayran olsa daha iyi olurmus.Iyi aksamlar kizlar menumu yaziyim hemen
Sabah
2 yumurta
1kk beyaz peynir
Salatalik
1,5 dilim t.b. ekmegi
Cay
14.30
Yarim simit cay arkadasla bulustum planda yoktu
15.30
2 turk kahvesi
17.00
4 kasik bezelye
1,5 dilim tb ekmegi
1 kase yogurt
1,5 lt su devami gelir
70 dk yuruyus
Allah kabul etsin canim. Cok az kalori almissin. Aslinda kilo vermen guzel gidiyor acaba bu kadar azaltmasan mi aldigin kaloriyiilk menü benden bugün oruçluydum
sahur
2dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
1 yumurta tavada az yağda
domates salatalık biber
Akşam 17.10
1dilim kepek ekmeği
6 kaşık etli patlıcan yemeği
1 kase cacık
Ara birazdan yiyeceğim 2 hurma
su gün içinde icmedigimden az oldu ama içmeye çalışıyorum 1.5 litreye tamamlamaya çalışıyorum
spor da yok zaten aldığım kalori toplam 750kalori o yüzden de spor yapmadım yoksa yapsam mi ki
Cok begendim menunu07.11.2017
09:00
2 dl ekmek, 1 tereyağlı yumurta, avuçiçi kadar peynir, 5 zeytin, domates, maydanoz
11:30
1 elma, 10 fındık
14:30
2 dl ekmek, 6 köfte kadar hamsi, soğan turp salatası, 1 sb ayran
16:30
1 çb leblebi
19:00
2 dl ekmek, 1 kase domates çorba, 10 kaşık kabak, 4 yk yoğurt içine kereviz, salatalık
21:00
10 fındık
Su : 2,5 lt
Spor :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?