Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

niye böylesin biliyorsun hilalcim düzensiz ve dengesiz beslenme kimi günler ac gezme bir şekilde parlak verecekti e o da bugüne kısmetmiş senin bir an evvel diyetisyene gidip kontrollü bir menüyle devam etmen gerekiyor

Ne guzel haber canim bunlar. Insallah kisa surede eski sagligina kavusursun.
Squatlara gel :)
Güzel bir gün olmuş bence
sagol canim. Pazar gununku menum bu. Cok kh oldu ama ins cumaya kadar pur dikkat tam dikkat

Canim seni goren cennetlik hosgeldin. Ozletme kendini. Afiyet olsun.

Oh ne guzel canim iyi eglenceler. Eiffelin karsisina oturun sarabini icin peynirinizi yiyin. Daha nice guzel mutlu yillariniz olsun ins. Himm benim yeni yil hedefim 65 canim.

Canim aslinda az yiyorsun. Galiba gercekten kas kutlen artiyor. Bu menuye bu guzel spora baska aciklama yok. Ins yakinda senden super eksiler gorcez

herkese günaydın prag ve budapeştede ne yapalım nerde uygun ucuz bişey yiyelim bana yardım edecek var mı
Ohh ne guzel planlar. Ya Varsovayada gelin bizim bura da guzeldir. Canim Prag da Budapest de zaten uygun fiyatli yerler. Uzun zaman oldu gideli yer isimlerini hatirlamiyorum ama pahali degildi acikcasi. Pragta biz heryeri yuruyerek gezmistik. Yani ulasim parasindan da kurtuldunuz bilet aldiniz mi? Cek hava yollarinin uygun fiyata ucusu var. Ama dikkat uygun fiyata olan biletlerin cogu valizi kapsamiyor ve valiz parasi bilet parasi kadar tutuyor canim.

Aa o dogru bak simdi hatirladik Pragta su biradan pahaliydi. amandey bira seviyorsaniz sorun yok

Canim croissant kalorili aman dikkat. Eger kalori hesabi yapip ona gore yersen kilo almazsin. Dikkat et. Fransanin da oyle ilginc bir mutfagi yok ki ancak salyangozu meshur birde sarap peynir. Bence dikkat at bak 4 gunde alip 1 ay ugrasirsin sonra. Kalori hesabi iyi fikir dusun canim.

Aa bu arada suyu supermarketlerden al 1.5 litrelik en uygunu oyle olur. Ben hep baska ulkeye gidince oyle yaparim cunku cok su icerim ben de ve suya verilen paraya acirim yani. Markette 50 cent restaurantta 2 veya 2.5 euro yazik

Afiyet olsun canim. Ne oldu fistiga? Daha iyi mi simdi?

Afiyet olsun canim. Simitin yanina ayran olsa daha iyi olurmus.

Allah kabul etsin canim. Cok az kalori almissin. Aslinda kilo vermen guzel gidiyor acaba bu kadar azaltmasan mi aldigin kaloriyi

Cok begendim menunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…