- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun rakibim. Masallah sporun da guzel her zamanki gibiMenum
Sabah: 5 yk menemen, 1 salatalik, 2 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmegi
Oglen: 1 porsiyon izgara kofte, 2 yk bulgur pilavi, 2 dilim ekmek
Ara: 25 gr kuru üzüm
Aksam: 1 yt haslanmis karnibahar, 1 kase sarimsakli yogurt
Ara: yarim nar
Toplam:1280 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk leslie 50 gquat
Canim uzuun bir sure birsey yememissin. Acikmadin mi yaa ?Bugünkü menüm:))
Sabah 08.35
Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
Kk peynir
İnce dilim kaşar
1 haşlanmış Yumurta
1 ince dilim tt ekmek
Öğle
12.00
Bir kupa Kakaolu su
14.05
Zerdeçallı su
Akşam
18.30
Bir kase yayla çorbası
4 yk bulgur pilavı
3 kaçük parça haşlanmış tavuk
Yoğurt
Salata
Su 2 litre
Spor
22 de
10 şarkılık zumba
Guzel dikkat etmissin canim. Ins cumaya iyi bir eksi gorursun.Kizlar menum
Kahvalti:11.30 iki haslanmis yum,8 yesil zeytin,1 kk peynir bir dilim tb ekmegi
2 mandalina
Aksam:17.30 alti kofte salata.
Iki madalina
2 litre su spor yok malesef
Oncelikle bugun gecti bitti Nihalcim. Kotu olmus ve hadi telafi et. Ac leslie yap en az 45 dakika. Sonra da en az 200 squat. Biraz erit yediklerini boyle uyuma. Leslieyi sessiz de yapabilirsin kizin uyuyunca yap. Cok emek verdin bosa gitmesin o emeklerin lutfen. Boyle uyursan cumaya buyuk bir arti gorursun yapma canimYa kızlar bana el birliği ile liste hazırlayalım m ben bugün çok kötü şeyler yaptım hemde akşam 8 30 daçok üzgünüm niye böyleyim ben ya sanırım verdiklerimi almaya başladım tartıya çıkmaya korkuyorum
Olme yasa. Ve spor yap simdi buguuun. Hadi bekliyorum lutfen spor yap ve bize yaz ne yaptigini spor olarak.Paylasmiyim ben bugün menü falan öliyim ben yerin dibine gireyim
Sabaha endokrinin kapısına dayanacağım bakalım, umarım anlaşırız, tek doktor ve çok yoğun, kuzum çok çektim bu ara öğünlü beslenmelerden, rahatsızlıklarımı hep daha ileri götürdü, hiç iyi anılarım yok, şimdi sil baştan ya, ondan sıkılıyorum biraz dabence öyle düşünme sıkıcı olarak düşünürsen sıkılırsın tabi zaten normalde yediğim gıdalar bunlar sadece saatleri düzenlenmiş daha da dengelenmiş olarak düşün..diyetisyene gitmeseydin de yine bu yemeklerden yiyeceksin
Hay maşallah delikızıma, azmin elinden kurtulan olmuyor ne güzel:)Cınımlar regli halimla 69,6 yı gördüm şükür. İnşallah bitince daha da eksileri görürrürm.
:))
Malatya çatlağı mı yazıyordu bir mesajında ben mi yanlış hatırlıyorum canım, o ne kiöyle. Sıkıldım abla yaa
Bloom 6 köfte kadar hamsi olduğunu nasıl anladın ben baya yedim mesela ogun
Maşallah senin menülerinize ve sporuna çiğdem
afiyet olsun canım sizin mennulerinizden sonra menü yazamicam ben
Kuzum benim listeyi uyarlayabilirsin kendine, evdeki cısları çıkar evinden, alma içeriYa kızlar bana el birliği ile liste hazırlayalım m ben bugün çok kötü şeyler yaptım hemde akşam 8 30 daçok üzgünüm niye böyleyim ben ya sanırım verdiklerimi almaya başladım tartıya çıkmaya korkuyorum
Kuzum biraz uyayım da bakacağız bir hal çaresine, ben de rahatsızım inanAkşam 2 dilim yerine 1 dilim olaymış güzel olurmuş. Bak fındıkları görmedim bilerek seni çılgın
yok anam yoook aslında gene gün boyu birşey yok akşama cips ve 4 yemek kaşığı mantı ve 2 dil ekmekle kapandıhele dökül hele
Evimde liste var bakıyım da atıyım size içeriğini diyetisyen vermiştiniye böylesin biliyorsun hilalcim düzensiz ve dengesiz beslenme kimi günler ac gezme bir şekilde parlak verecekti e o da bugüne kısmetmiş senin bir an evvel diyetisyene gidip kontrollü bir menüyle devam etmen gerekiyor
iiiiiyyyykkkkk iştahım kaçtı salyangoz oooggggkkk keşke akşam yediklerimden evvel okuyaydimCanim croissant kalorili aman dikkat. Eger kalori hesabi yapip ona gore yersen kilo almazsin. Dikkat et. Fransanin da oyle ilginc bir mutfagi yok ki ancak salyangozu meshur birde sarap peynir. Bence dikkat at bak 4 gunde alip 1 ay ugrasirsin sonra. Kalori hesabi iyi fikir dusun canim.
derya inan spor.gucu yok bugün gittim alışveriş yaptım eve yarında pazar görecem dolabı bir full yapıyım bakıyım sebzesi bakliyati falan belki en azından düzenli yemek yerim sabah güzel kahvaltı yapacam gidip. Bir sürü çeşit peynir aldım bakalımOncelikle bugun gecti bitti Nihalcim. Kotu olmus ve hadi telafi et. Ac leslie yap en az 45 dakika. Sonra da en az 200 squat. Biraz erit yediklerini boyle uyuma. Leslieyi sessiz de yapabilirsin kizin uyuyunca yap. Cok emek verdin bosa gitmesin o emeklerin lutfen. Boyle uyursan cumaya buyuk bir arti gorursun yapma canim
keskeeee ama inan içinden gelmiyorOlme yasa. Ve spor yap simdi buguuun. Hadi bekliyorum lutfen spor yap ve bize yaz ne yaptigini spor olarak.
ya yaaa tv izliyorum öyle malak gibi oturmuşzukkum nerdesin canim? Spor mu yapiyorsun? Cevap bekliyorum lutfen. Bugun boyle uyursan yarina uzgun uyanacaksin
makat çatlağı doğumdan bana kalan hediye kabızlık durumlarında muhteşem hatırlatıyor kendini bende bi listemi atıyım size üzerinde tartışalım olmazsa senin liste yada benim kan grubuna göre uyan bir liste var diye sanırımMalatya çatlağı mı yazıyordu bir mesajında ben mi yanlış hatırlıyorum canım, o ne ki
Köfte kadarı göz kararı söyledim canım, küçüktü hamsiler, 3-4 tanesini bir köfte saydım, 20-24 küçük hamsi eder, tek kişilik küçük tavada pişirdim
Ne yediysen yedin bitti tamam artık, hepimiz geçtik bazı yollardan, hiçbirimizin hayatı muhteşem değil canım, kendine eziyet etmen de kimseye birşey katmıyor, tatlıya yüklenince de sorunlar hallolmuyor, yarına iyi menünü bekliyor olacağım :)
atucam sabah tatlıyı dolaptan ya yeter valla sıkıldım ye ye devam li göz önünde sabah yeni bir ben uyannicamKuzum benim listeyi uyarlayabilirsin kendine, evdeki cısları çıkar evinden, alma içeri
Belki bu sefer iyi gelir canim bol ogunlu beslenme. Git bakalim ne diyecek doktorSabaha endokrinin kapısına dayanacağım bakalım, umarım anlaşırız, tek doktor ve çok yoğun, kuzum çok çektim bu ara öğünlü beslenmelerden, rahatsızlıklarımı hep daha ileri götürdü, hiç iyi anılarım yok, şimdi sil baştan ya, ondan sıkılıyorum biraz da
Cook iyi fikir.Kuzum benim listeyi uyarlayabilirsin kendine, evdeki cısları çıkar evinden, alma içeri
yok anam yoook aslında gene gün boyu birşey yok akşama cips ve 4 yemek kaşığı mantı ve 2 dil ekmekle kapandı
Evimde liste var bakıyım da atıyım size içeriğini diyetisyen vermişti
iiiiiyyyykkkkk iştahım kaçtı salyangoz oooggggkkk keşke akşam yediklerimden evvel okuyaydim
derya inan spor.gucu yok bugün gittim alışveriş yaptım eve yarında pazar görecem dolabı bir full yapıyım bakıyım sebzesi bakliyati falan belki en azından düzenli yemek yerim sabah güzel kahvaltı yapacam gidip. Bir sürü çeşit peynir aldım bakalım
keskeeee ama inan içinden gelmiyor
ya yaaa tv izliyorum öyle malak gibi oturmuş
makat çatlağı doğumdan bana kalan hediye kabızlık durumlarında muhteşem hatırlatıyor kendini bende bi listemi atıyım size üzerinde tartışalım olmazsa senin liste yada benim kan grubuna göre uyan bir liste var diye sanırımlina0156 di eğer oda yazarsa çok iyi olur bana şart oldu artık bi düzenli liste
atucam sabah tatlıyı dolaptan ya yeter valla sıkıldım ye ye devam li göz önünde sabah yeni bir ben uyannicam
Az olur mu hic canim baya kilo verdin.Bakın ne kadar az yol katetmisimşuan mezun olabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?