Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun rakibim. Masallah sporun da guzel her zamanki gibi

Canim uzuun bir sure birsey yememissin. Acikmadin mi yaa ?

Oncelikle bugun gecti bitti Nihalcim. Kotu olmus ve hadi telafi et. Ac leslie yap en az 45 dakika. Sonra da en az 200 squat. Biraz erit yediklerini boyle uyuma. Leslieyi sessiz de yapabilirsin kizin uyuyunca yap. Cok emek verdin bosa gitmesin o emeklerin lutfen. Boyle uyursan cumaya buyuk bir arti gorursun yapma canim

Slm kizlar.
Dun sitede sorun vardi giremedim.
Dunden itibaren hazir menuler almaya basladim ben. Hafta ici sabah is yerime 5 ogun geliyor 1300 kalori. Ben bir de hergun 2 fincan sutlu kahve iciyorum toplamda 1500 civari oluyor.

Bugunku menum
Sabah: findikli peynirli kara bugday
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Ara: kivili peynirli salata
Oglen: balik. Salata. Bugday
Ara: kakaolu hurmali sekersiz kek
Aksam 17:00: sebzeli biraz nohutlu pure.

Su: 2 lt
Spor: 7000 adim

Sabaha endokrinin kapısına dayanacağım bakalım, umarım anlaşırız, tek doktor ve çok yoğun, kuzum çok çektim bu ara öğünlü beslenmelerden, rahatsızlıklarımı hep daha ileri götürdü, hiç iyi anılarım yok, şimdi sil baştan ya, ondan sıkılıyorum biraz da

Zen71 ciğim yuvaya dönüş ne zaman nasipse, hayat felsefesi anlamında bir farklılık oldu mu, kendini daha önemsiyor, diğer herşeyin boş olduğunu düşünüyor musun mesela, ben böyle dönemeçlerde hep kendimi daha da önemserim de ondan sordum

Malatya çatlağı mı yazıyordu bir mesajında ben mi yanlış hatırlıyorum canım, o ne ki

Köfte kadarı göz kararı söyledim canım, küçüktü hamsiler, 3-4 tanesini bir köfte saydım, 20-24 küçük hamsi eder, tek kişilik küçük tavada pişirdim

Ne yediysen yedin bitti tamam artık, hepimiz geçtik bazı yollardan, hiçbirimizin hayatı muhteşem değil canım, kendine eziyet etmen de kimseye birşey katmıyor, tatlıya yüklenince de sorunlar hallolmuyor, yarına iyi menünü bekliyor olacağım :)

Kuzum benim listeyi uyarlayabilirsin kendine, evdeki cısları çıkar evinden, alma içeri

Akşam 2 dilim yerine 1 dilim olaymış güzel olurmuş. Bak fındıkları görmedim bilerek seni çılgın
Kuzum biraz uyayım da bakacağız bir hal çaresine, ben de rahatsızım inan

Diyetisyen de fındık fıstıkçı çıktı iyi mi, yahu ben kendimi size ifade edemedim bari diyetisyen dinleyin, yeyin anacığım fındık fıstık ceviz yeyin :)

hele dökül hele
yok anam yoook aslında gene gün boyu birşey yok akşama cips ve 4 yemek kaşığı mantı ve 2 dil ekmekle kapandı

niye böylesin biliyorsun hilalcim düzensiz ve dengesiz beslenme kimi günler ac gezme bir şekilde parlak verecekti e o da bugüne kısmetmiş senin bir an evvel diyetisyene gidip kontrollü bir menüyle devam etmen gerekiyor
Evimde liste var bakıyım da atıyım size içeriğini diyetisyen vermişti
iiiiiyyyykkkkk iştahım kaçtı salyangoz oooggggkkk keşke akşam yediklerimden evvel okuyaydim

derya inan spor.gucu yok bugün gittim alışveriş yaptım eve yarında pazar görecem dolabı bir full yapıyım bakıyım sebzesi bakliyati falan belki en azından düzenli yemek yerim sabah güzel kahvaltı yapacam gidip. Bir sürü çeşit peynir aldım bakalım

Olme yasa. Ve spor yap simdi buguuun. Hadi bekliyorum lutfen spor yap ve bize yaz ne yaptigini spor olarak.
keskeeee ama inan içinden gelmiyor

zukkum nerdesin canim? Spor mu yapiyorsun? Cevap bekliyorum lutfen. Bugun boyle uyursan yarina uzgun uyanacaksin
ya yaaa tv izliyorum öyle malak gibi oturmuş

makat çatlağı doğumdan bana kalan hediye kabızlık durumlarında muhteşem hatırlatıyor kendini bende bi listemi atıyım size üzerinde tartışalım olmazsa senin liste yada benim kan grubuna göre uyan bir liste var diye sanırım lina0156 di eğer oda yazarsa çok iyi olur bana şart oldu artık bi düzenli liste

Kuzum benim listeyi uyarlayabilirsin kendine, evdeki cısları çıkar evinden, alma içeri
atucam sabah tatlıyı dolaptan ya yeter valla sıkıldım ye ye devam li göz önünde sabah yeni bir ben uyannicam

Belki bu sefer iyi gelir canim bol ogunlu beslenme. Git bakalim ne diyecek doktor

zukkum hadii yaa boyle uyursan cumaya cok arti olursun. Bak kuserim sana. Kaldir o guzel popisini yediklerinin bir kismini erit. Hem bak simdi spor yaparsan uyurken daha cok kalori yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…