- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Diyetisyen menun mu?Liste bu kızlar
Canim uzuun bir sure birsey yememissin. Acikmadin mi yaa ?
Slm kizlar.
Dun sitede sorun vardi giremedim.
Dunden itibaren hazir menuler almaya basladim ben. Hafta ici sabah is yerime 5 ogun geliyor 1300 kalori. Ben bir de hergun 2 fincan sutlu kahve iciyorum toplamda 1500 civari oluyor.
Bugunku menum
Sabah: findikli peynirli kara bugday
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Ara: kivili peynirli salata
Oglen: balik. Salata. Bugday
Ara: kakaolu hurmali sekersiz kek
Aksam 17:00: sebzeli biraz nohutlu pure.
Su: 2 lt
Spor: 7000 adim
Kuzum biraz uyayım da bakacağız bir hal çaresine, ben de rahatsızım inan
Diyetisyen de fındık fıstıkçı çıktı iyi mi, yahu ben kendimi size ifade edemedim bari diyetisyen dinleyin, yeyin anacığım fındık fıstık ceviz yeyin :)
benimkini konuşalım olmazsa bloomla konuscam canım birde benim.gibi negatif bir arkadaş vardı listesi ona göreydi ama adını unuttum yaCook iyi fikir.zukkum canim bloomla kilolariniz benzer. Bak onun diyetisyen listesini uygula.
derya çok yorgunum ya bedenim çok yorgun kalkmak istemiyorum yerinden biliyorum siz çalışan bayanların yanında benim yaptığım şımarıklık amazukkum hadii yaa boyle uyursan cumaya cok arti olursun. Bak kuserim sana. Kaldir o guzel popisini yediklerinin bir kismini erit. Hem bak simdi spor yaparsan uyurken daha cok kalori yaparsin.
Yok ya derya 4.5 ay resmen en az 2o.kilo vermem lazım diAz olur mu hic canim baya kilo verdin.
evet canım diyet listesi bu 4.5 ay evvel 91.5 kilodayken vermiştiDiyetisyen menun mu?
Iyi canim. Aclik hissetmiyorsan super.off ben sIk SIk yemeyi sevdigimden herhalde cok ogun seviyorum.Kakaolu su bitki çayı vs içiyorum ya tutuyor beni çok açlık gelmiyor aklıma
Oo masallh valla bize laf kalmamış hazır menü zaten. Ben de bi ara bakmıştım ama biraz tuzlu gelmişti fiyat maaşın yarısı gidiyor :))
Aa o eski kilon icin yazilmis listeyse yapma onu canim. Istersen blooma sor detaylari. Bence sen onun diyetini yap ben cok begendim menusunu. Hem doyarsin hem kilo verirsin miss. Banakalirsa hic zaman kaybetme yarin basla. Bence az yediginden tatli krizi yasadin bugun canimbenimkini konuşalım olmazsa bloomla konuscam canım birde benim.gibi negatif bir arkadaş vardı listesi ona göreydi ama adını unuttum ya
derya çok yorgunum ya bedenim çok yorgun kalkmak istemiyorum yerinden biliyorum siz çalışan bayanların yanında benim yaptığım şımarıklık ama
Yok ya derya 4.5 ay resmen en az 2o.kilo vermem lazım di
evet canım diyet listesi bu 4.5 ay evvel 91.5 kilodayken vermişti
Deryacim şimdide gitsem aynını verecekler klasik devlet hastanesi diyet listesi bu farklı değil. Yani kaynanama da aynını vermişlerdiAa o eski kilon icin yazilmis listeyse yapma onu canim. Istersen blooma sor detaylari. Bence sen onun diyetini yap ben cok begendim menusunu. Hem doyarsin hem kilo verirsin miss. Banakalirsa hic zaman kaybetme yarin basla. Bence az yediginden tatli krizi yasadin bugun canim
Akşam bana biraz kh ağırlıklı geldi onun dışında güzel :)Iyi aksamlar kizlar menumu yaziyim hemen
Sabah
2 yumurta
1kk beyaz peynir
Salatalik
1,5 dilim t.b. ekmegi
Cay
14.30
Yarim simit cay arkadasla bulustum planda yoktu
15.30
2 turk kahvesi
17.00
4 kasik bezelye
1,5 dilim tb ekmegi
1 kase yogurt
1,5 lt su devami gelir
70 dk yuruyus
Menün çok iyi canım :)ilk menü benden bugün oruçluydum
sahur
2dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
1 yumurta tavada az yağda
domates salatalık biber
Akşam 17.10
1dilim kepek ekmeği
6 kaşık etli patlıcan yemeği
1 kase cacık
Ara birazdan yiyeceğim 2 hurma
su gün içinde icmedigimden az oldu ama içmeye çalışıyorum 1.5 litreye tamamlamaya çalışıyorum
spor da yok zaten aldığım kalori toplam 750kalori o yüzden de spor yapmadım yoksa yapsam mi ki
Dengeli menü müthiş spor. Daha ne olsun. :)Menum
Sabah: 5 yk menemen, 1 salatalik, 2 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmegi
Oglen: 1 porsiyon izgara kofte, 2 yk bulgur pilavi, 2 dilim ekmek
Ara: 25 gr kuru üzüm
Aksam: 1 yt haslanmis karnibahar, 1 kase sarimsakli yogurt
Ara: yarim nar
Toplam:1280 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk leslie 50 gquat
Tebrikler canım :)Bugünkü menüm:))
Sabah 08.35
Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
Kk peynir
İnce dilim kaşar
1 haşlanmış Yumurta
1 ince dilim tt ekmek
Öğle
12.00
Bir kupa Kakaolu su
14.05
Zerdeçallı su
Akşam
18.30
Bir kase yayla çorbası
4 yk bulgur pilavı
3 kaçük parça haşlanmış tavuk
Yoğurt
Salata
Su 2 litre
Spor
22 de
10 şarkılık zumba
Böyle yaparsan canım bence daha kötü olurPaylasmiyim ben bugün menü falan öliyim ben yerin dibine gireyim
İyiymiş bu hazır yemek fikri yalnızSlm kizlar.
Dun sitede sorun vardi giremedim.
Dunden itibaren hazir menuler almaya basladim ben. Hafta ici sabah is yerime 5 ogun geliyor 1300 kalori. Ben bir de hergun 2 fincan sutlu kahve iciyorum toplamda 1500 civari oluyor.
Bugunku menum
Sabah: findikli peynirli kara bugday
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Ara: kivili peynirli salata
Oglen: balik. Salata. Bugday
Ara: kakaolu hurmali sekersiz kek
Aksam 17:00: sebzeli biraz nohutlu pure.
Su: 2 lt
Spor: 7000 adim
Bence listeye başla senListe bu kızlar
canım benim liste devlet hastanesi diyetisyen listesi ama kilo vardığı yor yani istersen yazayımyok anam yoook aslında gene gün boyu birşey yok akşama cips ve 4 yemek kaşığı mantı ve 2 dil ekmekle kapandı
Evimde liste var bakıyım da atıyım size içeriğini diyetisyen vermişti
iiiiiyyyykkkkk iştahım kaçtı salyangoz oooggggkkk keşke akşam yediklerimden evvel okuyaydim
derya inan spor.gucu yok bugün gittim alışveriş yaptım eve yarında pazar görecem dolabı bir full yapıyım bakıyım sebzesi bakliyati falan belki en azından düzenli yemek yerim sabah güzel kahvaltı yapacam gidip. Bir sürü çeşit peynir aldım bakalım
keskeeee ama inan içinden gelmiyor
ya yaaa tv izliyorum öyle malak gibi oturmuş
makat çatlağı doğumdan bana kalan hediye kabızlık durumlarında muhteşem hatırlatıyor kendini bende bi listemi atıyım size üzerinde tartışalım olmazsa senin liste yada benim kan grubuna göre uyan bir liste var diye sanırımlina0156 di eğer oda yazarsa çok iyi olur bana şart oldu artık bi düzenli liste
atucam sabah tatlıyı dolaptan ya yeter valla sıkıldım ye ye devam li göz önünde sabah yeni bir ben uyannicam
afiyet olsun canım güzel olmuş menünMenü:
Sabah
1 bardak süt
4 yk yulaf ezmesi ezmesi
Muz
1 çk bal
Ara:
3 kare bitter
Öğlen:
Tavuklu sandviç (300 kcal)
1 küçük kutu sade yoğurt
Akşam:
Sebzeli tavuk sote
Salata
Yoğurt
2 yk haşl bezelye
Su: 2l
Spor: 45 dk yürüyüş
Gün içinde 3 çk daha bal tükettim canlar. Boğazım baya kötü iki gündür
hımm vücudunu en iyi sen tanıyorsun o zaman diyetisyenim söylersin ona göre bir liste verirSabaha endokrinin kapısına dayanacağım bakalım, umarım anlaşırız, tek doktor ve çok yoğun, kuzum çok çektim bu ara öğünlü beslenmelerden, rahatsızlıklarımı hep daha ileri götürdü, hiç iyi anılarım yok, şimdi sil baştan ya, ondan sıkılıyorum biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?