Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim uzuun bir sure birsey yememissin. Acikmadin mi yaa ?

Kakaolu su bitki çayı vs içiyorum ya tutuyor beni çok açlık gelmiyor aklıma

Oo masallh valla bize laf kalmamış hazır menü zaten. Ben de bi ara bakmıştım ama biraz tuzlu gelmişti fiyat maaşın yarısı gidiyor :))

Ahahah senin için yicem abla yarın olsun olsun ilk etapta elbette ki zorlanıyor insan. Allahın izniyle sabrın sonu selamet :))

Cook iyi fikir. zukkum canim bloomla kilolariniz benzer. Bak onun diyetisyen listesini uygula.
benimkini konuşalım olmazsa bloomla konuscam canım birde benim.gibi negatif bir arkadaş vardı listesi ona göreydi ama adını unuttum ya

zukkum hadii yaa boyle uyursan cumaya cok arti olursun. Bak kuserim sana. Kaldir o guzel popisini yediklerinin bir kismini erit. Hem bak simdi spor yaparsan uyurken daha cok kalori yaparsin.
derya çok yorgunum ya bedenim çok yorgun kalkmak istemiyorum yerinden biliyorum siz çalışan bayanların yanında benim yaptığım şımarıklık ama

Az olur mu hic canim baya kilo verdin.
Yok ya derya 4.5 ay resmen en az 2o.kilo vermem lazım di

Diyetisyen menun mu?
evet canım diyet listesi bu 4.5 ay evvel 91.5 kilodayken vermişti

Iyi canim. Aclik hissetmiyorsan super.off ben sIk SIk yemeyi sevdigimden herhalde cok ogun seviyorum.
Oyle canim fiyat biraz yuksek ama okula da baslayinca e bir de evde yemek yapip goturursem hic vaktim kalmayacak cocuguma esime. Esim zaten iste yiyorbutun gun kizim kreste yiyor. Boylelikle hafta ici mutfaga hic girmeme gerek kalmiyor nerdeyse. Bakalim bir iki ay deneyom boyle hem belki kilo vermem de hizlanir. Son zamanda cok yavas gidiyorum.

Aa o eski kilon icin yazilmis listeyse yapma onu canim. Istersen blooma sor detaylari. Bence sen onun diyetini yap ben cok begendim menusunu. Hem doyarsin hem kilo verirsin miss. Banakalirsa hic zaman kaybetme yarin basla. Bence az yediginden tatli krizi yasadin bugun canim

Deryacim şimdide gitsem aynını verecekler klasik devlet hastanesi diyet listesi bu farklı değil. Yani kaynanama da aynını vermişlerdi

Akşam bana biraz kh ağırlıklı geldi onun dışında güzel :)

Menün çok iyi canım :)
Spor olarak da bence bu durumda fazla yorma kendini

Dengeli menü müthiş spor. Daha ne olsun. :)

Tebrikler canım :)
Bence öğlen ana öğün yemiyorsan daha güçlü bir ara öğün yap
Zumba çok iyi bu arada

Paylasmiyim ben bugün menü falan öliyim ben yerin dibine gireyim
Böyle yaparsan canım bence daha kötü olur
En azından bende öyle oluyordu. Bir kez bozduğum zaman diyeti nasıl olsa bozdum psikolojisine girip kendimi iyice yemeye veriyordum
Bırak bütün böyle geçmiş olsun
Yarın kaldığın yerden devam et diyete
Ama belki gün içinde aldığın kalori miktarının biraz arttırabilirsin
Sen sanki biraz az yiyorsun

İyiymiş bu hazır yemek fikri yalnız
Yediklerini kolayca kontrol edebiliyorsun
Yemekler de güzel duruyor
Afiyet olsun canım :)

Menü:
Sabah
1 bardak süt
4 yk yulaf ezmesi ezmesi
Muz
1 çk bal

Ara:
3 kare bitter

Öğlen:
Tavuklu sandviç (300 kcal)
1 küçük kutu sade yoğurt

Akşam:
Sebzeli tavuk sote
Salata
Yoğurt
2 yk haşl bezelye

Su: 2l
Spor: 45 dk yürüyüş
Gün içinde 3 çk daha bal tükettim canlar. Boğazım baya kötü iki gündür

canım benim liste devlet hastanesi diyetisyen listesi ama kilo vardığı yor yani istersen yazayım

afiyet olsun canım güzel olmuş menün

hımm vücudunu en iyi sen tanıyorsun o zaman diyetisyenim söylersin ona göre bir liste verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…