bendeki listede böyle canım sadece pilav 5 değil 3 kaşık bence bunu uygulasan kilo verirsinListe bu kızlar
anca bu kadar yiyebildim canım oruç olunca tıkandımAllah kabul etsin canim. Cok az kalori almissin. Aslinda kilo vermen guzel gidiyor acaba bu kadar azaltmasan mi aldigin kaloriyi
maşallah çok güzel canım300 gr gitti sadece şu an. 69,6 gördüm tartıda, akşam tartısı olmasına rağmen. yarın öbür gün reglim de biter nasipse :))
afiyet olsun canım güzelSlm kizlar.
Dun sitede sorun vardi giremedim.
Dunden itibaren hazir menuler almaya basladim ben. Hafta ici sabah is yerime 5 ogun geliyor 1300 kalori. Ben bir de hergun 2 fincan sutlu kahve iciyorum toplamda 1500 civari oluyor.
Bugunku menum
Sabah: findikli peynirli kara bugday
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Ara: kivili peynirli salata
Oglen: balik. Salata. Bugday
Ara: kakaolu hurmali sekersiz kek
Aksam 17:00: sebzeli biraz nohutlu pure.
Su: 2 lt
Spor: 7000 adim
canım muhtemelen tur ile gideceğim valiz parasından bahsetmediler onlar ama ekstra gezilere katılmayıp kendimiz gezmeyi planlıyoruz praga şöyle bir baktım metro hattı çok yaygın ve gezi rotamdaki çoğu yerde birbirine yakın zaten çok turistik takılmayı sevmiyorum orta .ağ gecesi gibi şeylere hiç girmeyeceğim sokaklarda şimdiki zamanı yaşamaya çalışacağım birde yabancı dil biraz nanay inşallah sorun olmaz.Ohh ne guzel planlar. Ya Varsovayada gelin bizim bura da guzeldir. Canim Prag da Budapest de zaten uygun fiyatli yerler. Uzun zaman oldu gideli yer isimlerini hatirlamiyorum ama pahali degildi acikcasi. Pragta biz heryeri yuruyerek gezmistik. Yani ulasim parasindan da kurtuldunuzbilet aldiniz mi? Cek hava yollarinin uygun fiyata ucusu var. Ama dikkat uygun fiyata olan biletlerin cogu valizi kapsamiyor ve valiz parasi bilet parasi kadar tutuyor canim.
valla Bloom ben direk dosya yukleden cekip atıyorum o kamera danBoyutu sorunmuş liste fotomu atamıyorum, öğretsenize bu cahile ne yapacağım
evet canım az evvel güzel bir kahvaltı yaparak güne başladım şimdi evi toparlayıp kızımı parka goturcem sonra da pazar yapıp eve gelcezBöyle yaparsan canım bence daha kötü olur
En azından bende öyle oluyordu. Bir kez bozduğum zaman diyeti nasıl olsa bozdum psikolojisine girip kendimi iyice yemeye veriyordum
Bırak bütün böyle geçmiş olsun
Yarın kaldığın yerden devam et diyete
Ama belki gün içinde aldığın kalori miktarının biraz arttırabilirsin
Sen sanki biraz az yiyorsun
Bence listeye başla sen
Baya doyurucu ve sağlıklı bence :)
seninmiydi canım o kan grubuna göre olan liste sende resim at farkları bakalım olur mu bu ay yani Aralık 8 e kadar bu liste ile devam edicem bakalım nolacak ama menüleri bırakırsam okkalı okkalı dövün beni 1 ay sabredicem bakalım sonuç ne olacakcanım benim liste devlet hastanesi diyetisyen listesi ama kilo vardığı yor yani istersen yazayım
pilav 3 makarna 3 öyle dimibendeki listede böyle canım sadece pilav 5 değil 3 kaşık bence bunu uygulasan kilo verirsin
Sicak sut icemiyorum demek kefire usenme hakkini elinden aliyor bence sevil cim.
Sporunu yapmazsan tum gece o agirlik devam edicek oysa sporunu yapip zinde bir sekilde gecenin kalanini gecirmek daha dogru bir secenek bence. Bir de isin vicdan kismi var. E bir de paris te tadina bakacaklarin var. Sporunu ihmal etme gibi bir sansin yok bence ama yine de sen bilirsin.
Of ben çok sıkıldım ya
bence hiç üşenme git sporuna şunun sırasında cumaya ne kedi kaptan böyle yaparsa grup ohohooo
çooook kıskandım.. maşallah tebrikler.. Allah bana da görmek nasip etsin..Cınımlar regli halimla 69,6 yı gördüm şükür. İnşallah bitince daha da eksileri görürrürm.
:))
Ya kızlar bana el birliği ile liste hazırlayalım m ben bugün çok kötü şeyler yaptım hemde akşam 8 30 daçok üzgünüm niye böyleyim ben ya sanırım verdiklerimi almaya başladım tartıya çıkmaya korkuyorum
Paylasmiyim ben bugün menü falan öliyim ben yerin dibine gireyim
Canim croissant kalorili aman dikkat. Eger kalori hesabi yapip ona gore yersen kilo almazsin. Dikkat et. Fransanin da oyle ilginc bir mutfagi yok ki ancak salyangozu meshur birde sarap peynir. Bence dikkat at bak 4 gunde alip 1 ay ugrasirsin sonra. Kalori hesabi iyi fikir dusun canim.
Aa bu arada suyu supermarketlerden al 1.5 litrelik en uygunu oyle olur. Ben hep baska ulkeye gidince oyle yaparim cunku cok su icerim ben de ve suya verilen paraya acirim yani. Markette 50 cent restaurantta 2 veya 2.5 euro yazik
Bence dikkat et. Yazboyu tatillerde aldigim kiloyu anca verebildim. Gez bol bol ama yerken kucuk porsiyon ye ve tatlilara cook dikkat.
Bakın ne kadar az yol katetmisimşuan mezun olabilirdim
Biraz daha iyiyim canim,aslinda bu defa grip falan degilim sadece sesim kisildi ve cok oksuruyorum,bir suru karisim denedim hangisi ise yaradi bilmiyorum ama sesim biraz daha iyiCanim cumaya kadar dikkat edersin ins eksi olursun. Nasil oldun?
Ama normalde kiloya gore artirip azsltmiyorlar mi menuyu. Ondan dedimDeryacim şimdide gitsem aynını verecekler klasik devlet hastanesi diyet listesi bu farklı değil. Yani kaynanama da aynını vermişlerdi
Sagol canim. Aynen geleni yiyorum arti 2 fincan kahve. Ve hergun degisik lezzetler de iyi oluyor.İyiymiş bu hazır yemek fikri yalnız
Yediklerini kolayca kontrol edebiliyorsun
Yemekler de güzel duruyor
Afiyet olsun canım :)
Biraz daha iyiyim canim,aslinda bu defa grip falan degilim sadece sesim kisildi ve cok oksuruyorum,bir suru karisim denedim hangisi ise yaradi bilmiyorum ama sesim biraz daha iyi
Gecmis olsun canim. Menun de sporun da gayet guzel.Menü:
Sabah
1 bardak süt
4 yk yulaf ezmesi ezmesi
Muz
1 çk bal
Ara:
3 kare bitter
Öğlen:
Tavuklu sandviç (300 kcal)
1 küçük kutu sade yoğurt
Akşam:
Sebzeli tavuk sote
Salata
Yoğurt
2 yk haşl bezelye
Su: 2l
Spor: 45 dk yürüyüş
Gün içinde 3 çk daha bal tükettim canlar. Boğazım baya kötü iki gündür
Daha iyi olmana sevindim canim. Kotu olur ses kisikligi. Cok gecmis olsnBiraz daha iyiyim canim,aslinda bu defa grip falan degilim sadece sesim kisildi ve cok oksuruyorum,bir suru karisim denedim hangisi ise yaradi bilmiyorum ama sesim biraz daha iyi
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Sevilim sporun cok guzel. Ama sabah kahvalti yapman gerektigini dysunuyorum. Sadece ceviz bence cok azsize dün ki menümü yazayım;
sabah; 2 tane ceviz suya bekletilmiş. (suyunu da içtim)
öğlen; kremalı tavuk sote yarım porsiyon. kremalı olduğunu görünce üzerinden kremalarını sıyırıp yedim., haşlanmış brokoli, yarım kase sebze çorbası
ara; 1 hurma
akşam; 1 dilim çavdar ekmeği, 2 parça peynir, 3 tane zeytin, 1 kaşık domates sosu, 2 kaşık kereviz salatası, normal salata
su;2,5lt ( belki 3 olmuştur ölçmedim)
spor;60 dk body fit
Anladim canim.anca bu kadar yiyebildim canım oruç olunca tıkandım
Nerelere gidecegini biliyorsan sorun olmaz ama tarih okumayi filan seviyorsan rehberi takip etmen iyi olur tabikicanım muhtemelen tur ile gideceğim valiz parasından bahsetmediler onlar ama ekstra gezilere katılmayıp kendimiz gezmeyi planlıyoruz praga şöyle bir baktım metro hattı çok yaygın ve gezi rotamdaki çoğu yerde birbirine yakın zaten çok turistik takılmayı sevmiyorum orta .ağ gecesi gibi şeylere hiç girmeyeceğim sokaklarda şimdiki zamanı yaşamaya çalışacağım birde yabancı dil biraz nanay inşallah sorun olmaz.
Gunaydin canim
Sevilim sporun cok guzel. Ama sabah kahvalti yapman gerektigini dysunuyorum. Sadece ceviz bence cok az
Sagol canim,hele de ogretmen olunca o kadar zorkiDaha iyi olmana sevindim canim. Kotu olur ses kisikligi. Cok gecmis olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?