Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım güzel

canım muhtemelen tur ile gideceğim valiz parasından bahsetmediler onlar ama ekstra gezilere katılmayıp kendimiz gezmeyi planlıyoruz praga şöyle bir baktım metro hattı çok yaygın ve gezi rotamdaki çoğu yerde birbirine yakın zaten çok turistik takılmayı sevmiyorum orta .ağ gecesi gibi şeylere hiç girmeyeceğim sokaklarda şimdiki zamanı yaşamaya çalışacağım birde yabancı dil biraz nanay inşallah sorun olmaz.

Boyutu sorunmuş liste fotomu atamıyorum, öğretsenize bu cahile ne yapacağım
valla Bloom ben direk dosya yukleden cekip atıyorum o kamera dan

evet canım az evvel güzel bir kahvaltı yaparak güne başladım şimdi evi toparlayıp kızımı parka goturcem sonra da pazar yapıp eve gelcez

Bence listeye başla sen
Baya doyurucu ve sağlıklı bence :)

canım benim liste devlet hastanesi diyetisyen listesi ama kilo vardığı yor yani istersen yazayım
seninmiydi canım o kan grubuna göre olan liste sende resim at farkları bakalım olur mu bu ay yani Aralık 8 e kadar bu liste ile devam edicem bakalım nolacak ama menüleri bırakırsam okkalı okkalı dövün beni 1 ay sabredicem bakalım sonuç ne olacak

bendeki listede böyle canım sadece pilav 5 değil 3 kaşık bence bunu uygulasan kilo verirsin
pilav 3 makarna 3 öyle dimi

Sicak sut icemiyorum demek kefire usenme hakkini elinden aliyor bence sevil cim.

evet, dönünce ilk işim kefir mayasına başlamak :) eşimle de konuştum.. ona da kendime de yapacağım..

valla vicdanım sussun diye gittim, çok da iyi oldu.. çok güzel terledim.. hocam da oradaydı, ders bittikten sonra hadi bakalım durmak yok eliptike devam dedi.. 70dk fln çalıştım..

Of ben çok sıkıldım ya

bende de bir boşvermişlik var.. ne olacak bu halim... herşey üstüste geldiğinde böyle hissediyorum..

bence hiç üşenme git sporuna şunun sırasında cumaya ne kedi kaptan böyle yaparsa grup ohohooo

gittim ayooolll... gittim totişime kadar ter attım geldim.. bir hoca söylemişti yaptığn sporda sırtın terlemiyorsa o spordan sayılmaz diye.. ne dediğini bu hocayla çalışmaya başlayınca anladım.. ben bugüne kadar kendimi hiç zorlamyormuşum resmen..

Cınımlar regli halimla 69,6 yı gördüm şükür. İnşallah bitince daha da eksileri görürrürm.
:))
çooook kıskandım.. maşallah tebrikler.. Allah bana da görmek nasip etsin..

ben sana birşey söyleyeyim mi, senin ki artık baya bizi aştı.. sen ne yapman ve yapmaman gerektiğini biliyorsun aslında.. önemli olan neden konsantre olamadığın. ne var aklında? yemeğin önüne geçiren ne seni? bugün evde kimse yokken soyun aynanın karşısnda.. tut o göbeğini basenini, şöyle sık iyice yağlarını.. o yağlar neden var bedeninde otur düşün ve bunları bir kağıda dök.. hatalarını yaz oraya.. ne yapmalıydın, ama ne yapmadın tek tek madde madde yaz.. ne yapman lazım yaz.. bu bir nefs meselesi.. iradeli olmak için gerekeni yapmak zorundayız ve sahip olduğumuz bedenlere iyi bakmalıyız.

Paylasmiyim ben bugün menü falan öliyim ben yerin dibine gireyim

sana yukarıda yazdım.. bizim buradan söylediğimiz hiçbirşeyi yapmıyorsun.. bu sağlıksız menülerin devam ettikçe daha çok krizler yaşarsın.. senin adına gerçekten üzülüyorum.. eski sevili görüyorum sende.. yavruna kötü örnek oluyorsun..

zaten hep öyle oldu, bu yurtdışı ve tatiller beni bozdu.. diyet yaparken benim dışarı çıkmamam lazım yaa.. dur bakalım.. yazın mesela 12 gün boyunca hergün en az 12000 adım atmış olmama rağmen, yine kilo aldım.. bir de söz de dikkat etmiştim.. pabucuma dikkat etmişim işte..

off beni bu cuma izne mi çıkarsanız kızlar? naapsam ben?

Aa bu arada suyu supermarketlerden al 1.5 litrelik en uygunu oyle olur. Ben hep baska ulkeye gidince oyle yaparim cunku cok su icerim ben de ve suya verilen paraya acirim yani. Markette 50 cent restaurantta 2 veya 2.5 euro yazik

market çok mantıklı.. kocam otelde kahvaltıda dolduruyordu direk :) arsızlığa vurmuştuk işi.. benim gibi su canavarıyla başka türlü baş edemiyordu..

Bence dikkat et. Yazboyu tatillerde aldigim kiloyu anca verebildim. Gez bol bol ama yerken kucuk porsiyon ye ve tatlilara cook dikkat.

amin. amin. amin.

Bakın ne kadar az yol katetmisim şuan mezun olabilirdim

ben de mezun olabilirdim.. 1 yıl olacak haftaya.. ben 18 kilo verdim sadece.. 20 kiloyu göremedim bile.. insanlar bir yılda 40 kilo veriyorlar.. daha benim vermem gereken 10-12 kilo var.. bu gidişle onu da vermem bir yıl sürer..

ama hiçbirşey yapmamaktan kat kat daha iyi bence..

size dün ki menümü yazayım;

sabah; 2 tane ceviz suya bekletilmiş. (suyunu da içtim)
öğlen; kremalı tavuk sote yarım porsiyon. kremalı olduğunu görünce üzerinden kremalarını sıyırıp yedim., haşlanmış brokoli, yarım kase sebze çorbası
ara; 1 hurma
akşam; 1 dilim çavdar ekmeği, 2 parça peynir, 3 tane zeytin, 1 kaşık domates sosu, 2 kaşık kereviz salatası, normal salata

su;2,5lt ( belki 3 olmuştur ölçmedim)
spor;60 dk body fit

Gecmis olsun canim. Menun de sporun da gayet guzel.

Gunaydin canim
Sevilim sporun cok guzel. Ama sabah kahvalti yapman gerektigini dysunuyorum. Sadece ceviz bence cok az

Nerelere gidecegini biliyorsan sorun olmaz ama tarih okumayi filan seviyorsan rehberi takip etmen iyi olur tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…