evet canım pilav 3 makarna 3 şeklinde..kan grubuna göre değil benim listevalla Bloom ben direk dosya yukleden cekip atıyorum o kamera dan
evet canım az evvel güzel bir kahvaltı yaparak güne başladım şimdi evi toparlayıp kızımı parka goturcem sonra da pazar yapıp eve gelcez
seninmiydi canım o kan grubuna göre olan liste sende resim at farkları bakalım olur mu bu ay yani Aralık 8 e kadar bu liste ile devam edicem bakalım nolacak ama menüleri bırakırsam okkalı okkalı dövün beni 1 ay sabredicem bakalım sonuç ne olacak
pilav 3 makarna 3 öyle dimi
kahvaltı da olsaydı güzel olurmuştusize dün ki menümü yazayım;
sabah; 2 tane ceviz suya bekletilmiş. (suyunu da içtim)
öğlen; kremalı tavuk sote yarım porsiyon. kremalı olduğunu görünce üzerinden kremalarını sıyırıp yedim., haşlanmış brokoli, yarım kase sebze çorbası
ara; 1 hurma
akşam; 1 dilim çavdar ekmeği, 2 parça peynir, 3 tane zeytin, 1 kaşık domates sosu, 2 kaşık kereviz salatası, normal salata
su;2,5lt ( belki 3 olmuştur ölçmedim)
spor;60 dk body fit
Oyy benim dusunceli fedakar arkadasim. Allah yardimcin olsun canim.Sagol canim,hele de ogretmen olunca o kadar zorkibirinci sinif okuttugum icin rapor da almak istemedim geri kalmasinlar bakalim simdilik daha iyi ama yinede sesimi yormiycam
Aslında kendimi salmisligimin sebebi içinde bulunduğum kötü günler geçirmem biraz buhranli bir dönemden geçiyoruz ve sanırım bu benim yeme şeklime yansıdı çünkü menülerim çok iyidir hafta da en az 1 kilo veriyordum ama şu 1 aydır neredeyse kötü zamanlar geçiriyorum mesela bazen bütün gün aç kalmamın sebebi bu o durumda yemek yiyemiyorum bazen de çok sarıyorum yemeğe o zaman da kendimi böyle mutlu ediyorum aklimsira aklimsira 5 dakika sonra alıyor yerini mutsuzluk iyi birşey yapmıyorum bunu bugün sabah erken kalkıp güzel kahvaltı ile sonlandirdim ardından güzel bir yürüyüş ve kızımla park yaptık eve yürüyerek dönüp pazar yaptık ve şimdi eve geldik onu uyutup öğle yemeği yiycem sağlıklı mercimekli bir salata yanında ayran yapicam silkelendim sabah itibarı ile bugün 200 ip atlayıp 50 suguat yapıp birde bacak egzersizi yapicamevet, dönünce ilk işim kefir mayasına başlamak :) eşimle de konuştum.. ona da kendime de yapacağım..
valla vicdanım sussun diye gittim, çok da iyi oldu.. çok güzel terledim.. hocam da oradaydı, ders bittikten sonra hadi bakalım durmak yok eliptike devam dedi.. 70dk fln çalıştım..
bende de bir boşvermişlik var.. ne olacak bu halim... herşey üstüste geldiğinde böyle hissediyorum..
gittim ayooolll... gittim totişime kadar ter attım geldim.. bir hoca söylemişti yaptığn sporda sırtın terlemiyorsa o spordan sayılmaz diye.. ne dediğini bu hocayla çalışmaya başlayınca anladım.. ben bugüne kadar kendimi hiç zorlamyormuşum resmen..
çooook kıskandım.. maşallah tebrikler.. Allah bana da görmek nasip etsin..
ben sana birşey söyleyeyim mi, senin ki artık baya bizi aştı.. sen ne yapman ve yapmaman gerektiğini biliyorsun aslında.. önemli olan neden konsantre olamadığın. ne var aklında? yemeğin önüne geçiren ne seni? bugün evde kimse yokken soyun aynanın karşısnda.. tut o göbeğini basenini, şöyle sık iyice yağlarını.. o yağlar neden var bedeninde otur düşün ve bunları bir kağıda dök.. hatalarını yaz oraya.. ne yapmalıydın, ama ne yapmadın tek tek madde madde yaz.. ne yapman lazım yaz.. bu bir nefs meselesi.. iradeli olmak için gerekeni yapmak zorundayız ve sahip olduğumuz bedenlere iyi bakmalıyız.
sana yukarıda yazdım.. bizim buradan söylediğimiz hiçbirşeyi yapmıyorsun.. bu sağlıksız menülerin devam ettikçe daha çok krizler yaşarsın.. senin adına gerçekten üzülüyorum.. eski sevili görüyorum sende.. yavruna kötü örnek oluyorsun..
zaten hep öyle oldu, bu yurtdışı ve tatiller beni bozdu.. diyet yaparken benim dışarı çıkmamam lazım yaa.. dur bakalım.. yazın mesela 12 gün boyunca hergün en az 12000 adım atmış olmama rağmen, yine kilo aldım.. bir de söz de dikkat etmiştim.. pabucuma dikkat etmişim işte..
off beni bu cuma izne mi çıkarsanız kızlar? naapsam ben?
market çok mantıklı.. kocam otelde kahvaltıda dolduruyordu direk :) arsızlığa vurmuştuk işi.. benim gibi su canavarıyla başka türlü baş edemiyordu..
amin. amin. amin.
ben de mezun olabilirdim.. 1 yıl olacak haftaya.. ben 18 kilo verdim sadece.. 20 kiloyu göremedim bile.. insanlar bir yılda 40 kilo veriyorlar.. daha benim vermem gereken 10-12 kilo var.. bu gidişle onu da vermem bir yıl sürer..
ama hiçbirşey yapmamaktan kat kat daha iyi bence..
yok deryam nerde bi liste tutturmuşlar gidiyor işteAma normalde kiloya gore artirip azsltmiyorlar mi menuyu. Ondan dedim
anladım canım bir var diye kana göre beslenen ama hatırlayamadım neyse bende 3 3 yiyim o zamanevet canım pilav 3 makarna 3 şeklinde..kan grubuna göre değil benim liste
Okuldayim canim suan,iyiyim cok sukur sadece sesim biraz kisik ama idare ediyorummasal3487 nasılsın aktif olduğunu görmüşken sorayim dedim
Söyledim kuzum söylemem mi, hmm bi deneyelim olmazsa başka yol bakarızmış, ya sabitim ya da kilo alıyorum, kaç gündür eksi göremedim dahahımm vücudunu en iyi sen tanıyorsun o zaman diyetisyenim söylersin ona göre bir liste verir
Bugün supersin hilal aferin sana her gun boyle beklerizSabah 9.30
3 yumurta kıymalı zeytinyağlı
Zeytin 5 tane
Tel peynir 3 tel
3 dil ekmek
Kızımla yedik bunların hepsini 1.5 yumurta anca yedim 2 dil ekmek
Öğlen
1 yemek tabağı yeşil mercimekli salata ( soğan rika maydanoz limon suyu nat eksisi biraz mısır) zeytinyağlı
1 bardak ayran 500ml bardağın
Aksam
Patlıcanlı kıymalı musakka gibinbinyemek Az yağda kızartın patlıcanları
Çorba 1 kepçe
Salata
Şu 2 lt
Yürüyüş 30 dakika
50 sguat
200 ip
Bacak egzersizleri
Kızlar yazıp kaçayım yemek yiycem ve eşime söz verdim akşamları onla ilgilenicem tuvalet bahanesini geçmişi okur yazarım :))
Birinci sinif onemli canim mecburen yoksa yine ben skintisini cekecemOyy benim dusunceli fedakar arkadasim. Allah yardimcin olsun canim.
Ben hafta sonuna cikarim diye dusunuyordum ama doktorum pazarlik konusu degil taburcu olman biraz daha bizimlesin diyor canim. Evet canim bende oyle dusunurum her seferinde. Ama zaman icinde de tekrar unutur hayatin akisina daliveririm.Zen71 ciğim yuvaya dönüş ne zaman nasipse, hayat felsefesi anlamında bir farklılık oldu mu, kendini daha önemsiyor, diğer herşeyin boş olduğunu düşünüyor musun mesela, ben böyle dönemeçlerde hep kendimi daha da önemserim de ondan sordum
Tebrikler canimCınımlar regli halimla 69,6 yı gördüm şükür. İnşallah bitince daha da eksileri görürrürm.
:))
Afiyet olsun canim.Bugünkü menüm:))
Sabah 08.35
Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
Kk peynir
İnce dilim kaşar
1 haşlanmış Yumurta
1 ince dilim tt ekmek
Öğle
12.00
Bir kupa Kakaolu su
14.05
Zerdeçallı su
Akşam
18.30
Bir kase yayla çorbası
4 yk bulgur pilavı
3 kaçük parça haşlanmış tavuk
Yoğurt
Salata
Su 2 litre
Spor
22 de
10 şarkılık zumba
Hilal cim bastan beri diyetisyene git diyorum gitmiyorsun canim. Kilona yakin diyetisyene giden bir arkadasin yediklerini ornek al bari. Ornek aldigin arkasin menusunu ekran resmini al senin ertesi gunki menun o olsun. Hep ayni kisi olsun ama. Kendin gitsen hem tahlillerinde yapilir hem de senin metobolizma hizina yag kas oranina gore ayarlanir ama. Hic yoktan bu sekil de yaparsan senin duzensiz menulerinden daha saglikli olur canim.Ya kızlar bana el birliği ile liste hazırlayalım m ben bugün çok kötü şeyler yaptım hemde akşam 8 30 daçok üzgünüm niye böyleyim ben ya sanırım verdiklerimi almaya başladım tartıya çıkmaya korkuyorum
geçmiş olsun o ses kısıklığı da bir geldi mi zor gidiyor geçenler de benim öyleydi 2hafta kısık sesle dolaştımOkuldayim canim suan,iyiyim cok sukur sadece sesim biraz kisik ama idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?