Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım pilav 3 makarna 3 şeklinde..kan grubuna göre değil benim liste

kahvaltı da olsaydı güzel olurmuştu

Aslında kendimi salmisligimin sebebi içinde bulunduğum kötü günler geçirmem biraz buhranli bir dönemden geçiyoruz ve sanırım bu benim yeme şeklime yansıdı çünkü menülerim çok iyidir hafta da en az 1 kilo veriyordum ama şu 1 aydır neredeyse kötü zamanlar geçiriyorum mesela bazen bütün gün aç kalmamın sebebi bu o durumda yemek yiyemiyorum bazen de çok sarıyorum yemeğe o zaman da kendimi böyle mutlu ediyorum aklimsira aklimsira 5 dakika sonra alıyor yerini mutsuzluk iyi birşey yapmıyorum bunu bugün sabah erken kalkıp güzel kahvaltı ile sonlandirdim ardından güzel bir yürüyüş ve kızımla park yaptık eve yürüyerek dönüp pazar yaptık ve şimdi eve geldik onu uyutup öğle yemeği yiycem sağlıklı mercimekli bir salata yanında ayran yapicam silkelendim sabah itibarı ile bugün 200 ip atlayıp 50 suguat yapıp birde bacak egzersizi yapicam
Ama normalde kiloya gore artirip azsltmiyorlar mi menuyu. Ondan dedim
yok deryam nerde bi liste tutturmuşlar gidiyor işte Bloom0677 listeyi atsinda onu yapıyım bende

evet canım pilav 3 makarna 3 şeklinde..kan grubuna göre değil benim liste
anladım canım bir var diye kana göre beslenen ama hatırlayamadım neyse bende 3 3 yiyim o zaman

hımm vücudunu en iyi sen tanıyorsun o zaman diyetisyenim söylersin ona göre bir liste verir
Söyledim kuzum söylemem mi, hmm bi deneyelim olmazsa başka yol bakarızmış, ya sabitim ya da kilo alıyorum, kaç gündür eksi göremedim daha

Endokrin kapısında sonuç gösterebilmeyi umut ederek bekliyorum, ana baba günü kimse kimseyi duymuyor, perişan ortam, 8 saattir hastane havası teneffüs ediyorum, sayısı iki olan tiroit nodüllerim büyümüş ve çoğalmışlar, 12 nin üzerine çıkmışlar keretalar

Zeeen zeeen! ne derlerse ikilemeden yap dön yuvana kuzuuum

Eveeet kuzular;
Eve ancak girdim, kortizol seviyem düşük çıktı, en azından en önemlisi o diyeyim, pazartesi yatış yapıp nedenini araştıracağız, sonrasında kortizon tedavisi, bana hayırlı olsun, işim iyice zorlaştı, kilo ve hipoglisemi sebebi buymuş, nodüllerim de ikiden onikiye çıkmış sağolsunlar, büyümüş serpilmişler

Sabah 9.30

3 yumurta kıymalı zeytinyağlı
Zeytin 5 tane
Tel peynir 3 tel
3 dil ekmek
Kızımla yedik bunların hepsini 1.5 yumurta anca yedim 2 dil ekmek

Öğlen
1 yemek tabağı yeşil mercimekli salata ( soğan rika maydanoz limon suyu nat eksisi biraz mısır) zeytinyağlı
1 bardak ayran 500ml bardağın

Aksam
Patlıcanlı kıymalı musakka gibinbinyemek Az yağda kızartın patlıcanları
Çorba 1 kepçe
Salata

Şu 2 lt

Yürüyüş 30 dakika
50 sguat
200 ip
Bacak egzersizleri

Kızlar yazıp kaçayım yemek yiycem ve eşime söz verdim akşamları onla ilgilenicem tuvalet bahanesini geçmişi okur yazarım :))

Bugün supersin hilal aferin sana her gun boyle bekleriz

Menum
Sabah: 4 yk musli, 200 ml süt
Öğlen: 1 porsiyon izgara tavuk fileto, 2 yk pirinc pilavi, biraz marul havuc lahana salatasi, ayran
Ara: 3 catal yas pasta
Aksam: 1 yt kabak yemegi, 4 yk yogurt
Toplam:1225 kalori
Su: 2,5 litre
Spor:7000 adim, 35 dk dans, 50 gquat

Ben hafta sonuna cikarim diye dusunuyordum ama doktorum pazarlik konusu degil taburcu olman biraz daha bizimlesin diyor canim. Evet canim bende oyle dusunurum her seferinde. Ama zaman icinde de tekrar unutur hayatin akisina daliveririm.

Afiyet olsun canim.

Hilal cim bastan beri diyetisyene git diyorum gitmiyorsun canim. Kilona yakin diyetisyene giden bir arkadasin yediklerini ornek al bari. Ornek aldigin arkasin menusunu ekran resmini al senin ertesi gunki menun o olsun. Hep ayni kisi olsun ama. Kendin gitsen hem tahlillerinde yapilir hem de senin metobolizma hizina yag kas oranina gore ayarlanir ama. Hic yoktan bu sekil de yaparsan senin duzensiz menulerinden daha saglikli olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…