bugüne güzel başlamışsın canım tebrikler inşallah hep böyle devam edersinAslında kendimi salmisligimin sebebi içinde bulunduğum kötü günler geçirmem biraz buhranli bir dönemden geçiyoruz ve sanırım bu benim yeme şeklime yansıdı çünkü menülerim çok iyidir hafta da en az 1 kilo veriyordum ama şu 1 aydır neredeyse kötü zamanlar geçiriyorum mesela bazen bütün gün aç kalmamın sebebi bu o durumda yemek yiyemiyorum bazen de çok sarıyorum yemeğe o zaman da kendimi böyle mutlu ediyorum aklimsira aklimsira 5 dakika sonra alıyor yerini mutsuzluk iyi birşey yapmıyorum bunu bugün sabah erken kalkıp güzel kahvaltı ile sonlandirdim ardından güzel bir yürüyüş ve kızımla park yaptık eve yürüyerek dönüp pazar yaptık ve şimdi eve geldik onu uyutup öğle yemeği yiycem sağlıklı mercimekli bir salata yanında ayran yapicam silkelendim sabah itibarı ile bugün 200 ip atlayıp 50 suguat yapıp birde bacak egzersizi yapicam
yok deryam nerde bi liste tutturmuşlar gidiyor işteBloom0677 listeyi atsinda onu yapıyım bende
anladım canım bir var diye kana göre beslenen ama hatırlayamadım neyse bende 3 3 yiyim o zaman
geçmiş olsun allah acil şifalar versinEndokrin kapısında sonuç gösterebilmeyi umut ederek bekliyorum, ana baba günü kimse kimseyi duymuyor, perişan ortam, 8 saattir hastane havası teneffüs ediyorum, sayısı iki olan tiroit nodüllerim büyümüş ve çoğalmışlar, 12 nin üzerine çıkmışlar keretalar
Zeeen zeeen! ne derlerse ikilemeden yap dön yuvana kuzuuum
afiyet olsun canım patlıcanları kızartmak yerine firinlayabilirsin yani yağ az ya da çok sonuçta belli bir miktar yağ çekiyor patlıcan sadece tavayı yağ ile fırçaladıysan tamam ama öyle degilse en az 4 kaşık yağ koymışsındır bir de pişirirken yağ koyulur ve kıymanın yağı..tabi menün diğer günlere göre çok çok iyi tebrikler bu şekilde başlamam süper çok sevindim bundan sonra böyle düzenli menüler bekliyoruz sendenSabah 9.30
3 yumurta kıymalı zeytinyağlı
Zeytin 5 tane
Tel peynir 3 tel
3 dil ekmek
Kızımla yedik bunların hepsini 1.5 yumurta anca yedim 2 dil ekmek
Öğlen
1 yemek tabağı yeşil mercimekli salata ( soğan rika maydanoz limon suyu nat eksisi biraz mısır) zeytinyağlı
1 bardak ayran 500ml bardağın
Aksam
Patlıcanlı kıymalı musakka gibinbinyemek Az yağda kızartın patlıcanları
Çorba 1 kepçe
Salata
Şu 2 lt
Yürüyüş 30 dakika
50 sguat
200 ip
Bacak egzersizleri
Kızlar yazıp kaçayım yemek yiycem ve eşime söz verdim akşamları onla ilgilenicem tuvalet bahanesini geçmişi okur yazarım :))
afiyet olsun her zamanki gibi güzel menüMenum
Sabah: 4 yk musli, 200 ml süt
Öğlen: 1 porsiyon izgara tavuk fileto, 2 yk pirinc pilavi, biraz marul havuc lahana salatasi, ayran
Ara: 3 catal yas pasta
Aksam: 1 yt kabak yemegi, 4 yk yogurt
Toplam:1225 kalori
Su: 2,5 litre
Spor:7000 adim, 35 dk dans, 50 gquat
afiyet olsun canım menün güzel özellikle akşamın çok hafif ve protein olmuş o da güzel bir eksi getirirKizlar menum gelsin
Sabah:11.30 kavurmali yum,5 yesil zeytin,peynir,marul,1 tk bal ve cay
Ara iki mandalina bir elma(cok oldu farkindayim)
Aksam: bir porsiyon kadar uskumru (firinlanmis)salata.
2 litre su spor yok
Canim benim saglik olsun hersey hallolur. Takma kafana. Rabbim once saglik versin huzurunu kendin yarat. Hicbirseyi buyutmeye degmez hele ki 3 gunluk dunyada kusme sakin ne hayata, ne hayat arkadasina ne de kendine. Karsindakinden birsey beklememeyi dene bir de unutma herkes farkli guzelim. Ben de cok dusunceli biriyimdir karsimdakinin hakkini cok dusunurum ama herkes oyle degil. O yuzden bir dene bakalim karsindakinden hicbirsey beklememeyi inan o zaman daha mutlu olursun. Bazen sanki beklentimiz yuksek oluyor ve ondan uzuluyoruz. Kendi kendini uzuyorsun hicbirseye yaramiyor.Aslında kendimi salmisligimin sebebi içinde bulunduğum kötü günler geçirmem biraz buhranli bir dönemden geçiyoruz ve sanırım bu benim yeme şeklime yansıdı çünkü menülerim çok iyidir hafta da en az 1 kilo veriyordum ama şu 1 aydır neredeyse kötü zamanlar geçiriyorum mesela bazen bütün gün aç kalmamın sebebi bu o durumda yemek yiyemiyorum bazen de çok sarıyorum yemeğe o zaman da kendimi böyle mutlu ediyorum aklimsira aklimsira 5 dakika sonra alıyor yerini mutsuzluk iyi birşey yapmıyorum bunu bugün sabah erken kalkıp güzel kahvaltı ile sonlandirdim ardından güzel bir yürüyüş ve kızımla park yaptık eve yürüyerek dönüp pazar yaptık ve şimdi eve geldik onu uyutup öğle yemeği yiycem sağlıklı mercimekli bir salata yanında ayran yapicam silkelendim sabah itibarı ile bugün 200 ip atlayıp 50 suguat yapıp birde bacak egzersizi yapicam
yok deryam nerde bi liste tutturmuşlar gidiyor işteBloom0677 listeyi atsinda onu yapıyım bende
anladım canım bir var diye kana göre beslenen ama hatırlayamadım neyse bende 3 3 yiyim o zaman
Canim bence ilk 1 hafta kilo verememen normal. Onumuzdeki hafta bak bakalim sonuc nasil olacak. Genelde vucut yeni yeme aliskanligina 1 veya en fazla 2 haftada adapte oluyor galiba.Söyledim kuzum söylemem mi, hmm bi deneyelim olmazsa başka yol bakarızmış, ya sabitim ya da kilo alıyorum, kaç gündür eksi göremedim daha
Afiyet olsun cnaim. Allah kabul etsin. Masallah oruc olmana ragmen ne guzel dikat etmissin. bence ya sahurdan arti cikiyorsun ya da reglin yaklasmistir belki. Ayy benimki de yaklastibugün yine oructum menüm
sahur
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
2kk peynir
5 zeytin
domates biber
Akşam 17.10
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata
Ara 2 kuru incir ve bir kaç kuru üzüm
Bloom gosterdin mi sonucunu doktora?Endokrin kapısında sonuç gösterebilmeyi umut ederek bekliyorum, ana baba günü kimse kimseyi duymuyor, perişan ortam, 8 saattir hastane havası teneffüs ediyorum, sayısı iki olan tiroit nodüllerim büyümüş ve çoğalmışlar, 12 nin üzerine çıkmışlar keretalar
Zeeen zeeen! ne derlerse ikilemeden yap dön yuvana kuzuuum
Simdi gprdum canim cevabini. Ee haftaya yatis mi yapiyorsun yani. Canim cook gecmis olsun. Insallah onemli birsey yoktur arastirip gonderirler evine sag saglim.Eveeet kuzular;
Eve ancak girdim, kortizol seviyem düşük çıktı, en azından en önemlisi o diyeyim, pazartesi yatış yapıp nedenini araştıracağız, sonrasında kortizon tedavisi, bana hayırlı olsun, işim iyice zorlaştı, kilo ve hipoglisemi sebebi buymuş, nodüllerim de ikiden onikiye çıkmış sağolsunlar, büyümüş serpilmişler
Gecmis olsun canim. Acil sifalar.Eveeet kuzular;
Eve ancak girdim, kortizol seviyem düşük çıktı, en azından en önemlisi o diyeyim, pazartesi yatış yapıp nedenini araştıracağız, sonrasında kortizon tedavisi, bana hayırlı olsun, işim iyice zorlaştı, kilo ve hipoglisemi sebebi buymuş, nodüllerim de ikiden onikiye çıkmış sağolsunlar, büyümüş serpilmişler
yaklaştı canım haftasonu ama daha bir kaç gün var ya offAfiyet olsun cnaim. Allah kabul etsin. Masallah oruc olmana ragmen ne guzel dikat etmissin. bence ya sahurdan arti cikiyorsun ya da reglin yaklasmistir belki. Ayy benimki de yaklasti
afiyet olsun canım hazır menü değil mi ama sanki biraz karbonhidrat ağırlıklı mi bana mi öyle geldiSlm kizlar,
Isteyim hala ins 20 25 dakikaya cikacagim.
Bu saatten sonra yemem artik yazayim menumu:
Sabah:tropik meyveli esmer pirinc.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, 2 kucuk kurabiye
Ara: meyveli chia
oglen: tofu, pirinc haslama, maydonoz ve havuclu ananasli salata
ara: hindistan cevizli tatli
aksam: sebzeli susamli esmer makarna haslama
su: 2.5 lt
spor; 40 dakika yuruyus (yavas tempo).
inşallah herşey çok güzel olacak senin de Nihal ablaninda allah yar ve yardımcınız olsunEveeet kuzular;
Afiyet olsun canım tadı nasıl onu uskumruninKizlar menum gelsin
2 litre su spor yok
abla karar verdim Bloom listeden gitcemHilal cim bastan beri diyetisyene git diyorum gitmiyorsun canim. Kilona yakin diyetisyene giden bir arkadasin yediklerini ornek al bari. Ornek aldigin arkasin menusunu ekran resmini al senin ertesi gunki menun o olsun. Hep ayni kisi olsun ama. Kendin gitsen hem tahlillerinde yapilir hem de senin metobolizma hizina yag kas oranina gore ayarlanir ama. Hic yoktan bu sekil de yaparsan senin duzensiz menulerinden daha saglikli olur canim.
valla canım inan yağa takılmadım insan gibi besledim bugün ve tatlı isteğim olmadıafiyet olsun canım patlıcanları kızartmak yerine firinlayabilirsin yani yağ az ya da çok sonuçta belli bir miktar yağ çekiyor patlıcan sadece tavayı yağ ile fırçaladıysan tamam ama öyle degilse en az 4 kaşık yağ koymışsındır bir de pişirirken yağ koyulur ve kıymanın yağı..tabi menün diğer günlere göre çok çok iyi tebrikler bu şekilde başlamam süper çok sevindim bundan sonra böyle düzenli menüler bekliyoruz senden
afiyet olsun her zamanki gibi güzel menü
afiyet olsun canım menün güzel özellikle akşamın çok hafif ve protein olmuş o da güzel bir eksi getirir
Afiyet olsun canım allah kabul etsinbugün yine oructum menüm
sahur
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
2kk peynir
5 zeytin
domates biber
Akşam 17.10
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata
Evet derya çok haklısın beklenti sıfır olunca herseu daha güzel oluyor senin pozitifliginde bana ayrı bir mutluluk veriyorCanim benim saglik olsun hersey hallolur. Takma kafana. Rabbim once saglik versin huzurunu kendin yarat. Hicbirseyi buyutmeye degmez hele ki 3 gunluk dunyada kusme sakin ne hayata, ne hayat arkadasina ne de kendine. Karsindakinden birsey beklememeyi dene bir de unutma herkes farkli guzelim. Ben de cok dusunceli biriyimdir karsimdakinin hakkini cok dusunurum ama herkes oyle degil. O yuzden bir dene bakalim karsindakinden hicbirsey beklememeyi inan o zaman daha mutlu olursun. Bazen sanki beklentimiz yuksek oluyor ve ondan uzuluyoruz. Kendi kendini uzuyorsun hicbirseye yaramiyor.
afiyet olsun canım menün çok güzelSlm kizlar,
Menun de sporun da cok guzel canim . afiyet olsun.Sabah 9.30
Zeytin 5 tane
Tel peynir 3 tel
3 dil ekmek
Öğlen
1 yemek tabağı yeşil mercimekli salata ( soğan rika maydanoz limon suyu nat eksisi biraz mısır) zeytinyağlı
Aksam
Çorba 1 kepçe
Salata
Şu 2 lt
Yürüyüş 30 dakika
50 sguat
200 ip
Bacak egzersizleri
Kızlar yazıp kaçayım yemek yiycem ve eşime söz verdim akşamları onla ilgilenicem tuvalet bahanesini geçmişi okur yazarım :))
inşallah herşey çok güzel olacak senin de Nihal ablaninda allah yar ve yardımcınız olsunEveeet kuzular;
Afiyet olsun canım tadı nasıl onu uskumruninKizlar menum gelsin
2 litre su spor yok
abla karar verdim Bloom listeden gitcemHilal cim bastan beri diyetisyene git diyorum gitmiyorsun canim. Kilona yakin diyetisyene giden bir arkadasin yediklerini ornek al bari. Ornek aldigin arkasin menusunu ekran resmini al senin ertesi gunki menun o olsun. Hep ayni kisi olsun ama. Kendin gitsen hem tahlillerinde yapilir hem de senin metobolizma hizina yag kas oranina gore ayarlanir ama. Hic yoktan bu sekil de yaparsan senin duzensiz menulerinden daha saglikli olur canim.
valla canım inan yağa takılmadım insan gibi besledim bugün ve tatlı isteğim olmadıafiyet olsun canım patlıcanları kızartmak yerine firinlayabilirsin yani yağ az ya da çok sonuçta belli bir miktar yağ çekiyor patlıcan sadece tavayı yağ ile fırçaladıysan tamam ama öyle degilse en az 4 kaşık yağ koymışsındır bir de pişirirken yağ koyulur ve kıymanın yağı..tabi menün diğer günlere göre çok çok iyi tebrikler bu şekilde başlamam süper çok sevindim bundan sonra böyle düzenli menüler bekliyoruz senden
afiyet olsun her zamanki gibi güzel menü
afiyet olsun canım menün güzel özellikle akşamın çok hafif ve protein olmuş o da güzel bir eksi getirir
Afiyet olsun canım allah kabul etsinbugün yine oructum menüm
sahur
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
2kk peynir
5 zeytin
domates biber
Akşam 17.10
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata
Evet derya çok haklısın beklenti sıfır olunca herseu daha güzel oluyor senin pozitifliginde bana ayrı bir mutluluk veriyorCanim benim saglik olsun hersey hallolur. Takma kafana. Rabbim once saglik versin huzurunu kendin yarat. Hicbirseyi buyutmeye degmez hele ki 3 gunluk dunyada kusme sakin ne hayata, ne hayat arkadasina ne de kendine. Karsindakinden birsey beklememeyi dene bir de unutma herkes farkli guzelim. Ben de cok dusunceli biriyimdir karsimdakinin hakkini cok dusunurum ama herkes oyle degil. O yuzden bir dene bakalim karsindakinden hicbirsey beklememeyi inan o zaman daha mutlu olursun. Bazen sanki beklentimiz yuksek oluyor ve ondan uzuluyoruz. Kendi kendini uzuyorsun hicbirseye yaramiyor.
afiyet olsun canım menün çok güzelSlm kizlar,
Afiyet olsun rakip. Yaa pasta hic 3 catalla birakilir mii insan hic degilse 1 kalin dilim yer yaniMenum
Sabah: 4 yk musli, 200 ml süt
Öğlen: 1 porsiyon izgara tavuk fileto, 2 yk pirinc pilavi, biraz marul havuc lahana salatasi, ayran
Ara: 3 catal yas pasta
Aksam: 1 yt kabak yemegi, 4 yk yogurt
Toplam:1225 kalori
Su: 2,5 litre
Spor:7000 adim, 35 dk dans, 50 gquat
Aslında kendimi salmisligimin sebebi içinde bulunduğum kötü günler geçirmem biraz buhranli bir dönemden geçiyoruz ve sanırım bu benim yeme şeklime yansıdı çünkü menülerim çok iyidir hafta da en az 1 kilo veriyordum ama şu 1 aydır neredeyse kötü zamanlar geçiriyorum mesela bazen bütün gün aç kalmamın sebebi bu o durumda yemek yiyemiyorum bazen de çok sarıyorum yemeğe o zaman da kendimi böyle mutlu ediyorum aklimsira aklimsira 5 dakika sonra alıyor yerini mutsuzluk iyi birşey yapmıyorum bunu bugün sabah erken kalkıp güzel kahvaltı ile sonlandirdim ardından güzel bir yürüyüş ve kızımla park yaptık eve yürüyerek dönüp pazar yaptık ve şimdi eve geldik onu uyutup öğle yemeği yiycem sağlıklı mercimekli bir salata yanında ayran yapicam silkelendim sabah itibarı ile bugün 200 ip atlayıp 50 suguat yapıp birde bacak egzersizi yapicam
Eveeet kuzular;
Sabah 9.30
Zeytin 5 tane
Tel peynir 3 tel
3 dil ekmek
Öğlen
Aksam
Çorba 1 kepçe
Salata
Şu 2 lt
Yürüyüş 30 dakika
50 sguat
200 ip
Bacak egzersizleri
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/#post-53416014
Hadi gelin hızlıca zayıflayalım
Ben hafta sonuna cikarim diye dusunuyordum ama doktorum pazarlik konusu degil taburcu olman biraz daha bizimlesin diyor canim. Evet canim bende oyle dusunurum her seferinde. Ama zaman icinde de tekrar unutur hayatin akisina daliveririm.
Oruçluyken kilo verilmez diye biliyorum ben.. vücut çok aç kaldığından korumaya alır kendini..ya kızlar son iki gündür artıdayım oruç tuttuğumdan beri acaba sahur yapıp yattım ondan mi ki ama orda aldığım kaloriyi tüm gün yakıyorum ya haftasonu da regli olucam o mu etkiliyor bu kadar erken etkiler mi
Iyi aksamlar arkadaslar. Hepinize afiyet olsun. Hilal duzenli bir menuye gecmene sevindim.
Bana gelirsek
Hani ekstra bir problem oldugundan degil ama ben tum gun uyudum desem yeri. Pek bir tembelim bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?