Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugüne güzel başlamışsın canım tebrikler inşallah hep böyle devam edersin

geçmiş olsun allah acil şifalar versin

afiyet olsun canım patlıcanları kızartmak yerine firinlayabilirsin yani yağ az ya da çok sonuçta belli bir miktar yağ çekiyor patlıcan sadece tavayı yağ ile fırçaladıysan tamam ama öyle degilse en az 4 kaşık yağ koymışsındır bir de pişirirken yağ koyulur ve kıymanın yağı..tabi menün diğer günlere göre çok çok iyi tebrikler bu şekilde başlamam süper çok sevindim bundan sonra böyle düzenli menüler bekliyoruz senden
afiyet olsun her zamanki gibi güzel menü

Kizlar menum gelsin

Sabah:11.30 kavurmali yum,5 yesil zeytin,peynir,marul,1 tk bal ve cay

Ara iki mandalina bir elma(cok oldu farkindayim)

Aksam: bir porsiyon kadar uskumru (firinlanmis)salata.

2 litre su spor yok
afiyet olsun canım menün güzel özellikle akşamın çok hafif ve protein olmuş o da güzel bir eksi getirir

Son düzenleme:
Canim benim saglik olsun hersey hallolur. Takma kafana. Rabbim once saglik versin huzurunu kendin yarat. Hicbirseyi buyutmeye degmez hele ki 3 gunluk dunyada kusme sakin ne hayata, ne hayat arkadasina ne de kendine. Karsindakinden birsey beklememeyi dene bir de unutma herkes farkli guzelim. Ben de cok dusunceli biriyimdir karsimdakinin hakkini cok dusunurum ama herkes oyle degil. O yuzden bir dene bakalim karsindakinden hicbirsey beklememeyi inan o zaman daha mutlu olursun. Bazen sanki beklentimiz yuksek oluyor ve ondan uzuluyoruz. Kendi kendini uzuyorsun hicbirseye yaramiyor.

Söyledim kuzum söylemem mi, hmm bi deneyelim olmazsa başka yol bakarızmış, ya sabitim ya da kilo alıyorum, kaç gündür eksi göremedim daha
Canim bence ilk 1 hafta kilo verememen normal. Onumuzdeki hafta bak bakalim sonuc nasil olacak. Genelde vucut yeni yeme aliskanligina 1 veya en fazla 2 haftada adapte oluyor galiba.

bugün yine oructum menüm
sahur
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
2kk peynir
5 zeytin
domates biber

Akşam 17.10
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata

Ara 2 kuru incir ve bir kaç kuru üzüm
Afiyet olsun cnaim. Allah kabul etsin. Masallah oruc olmana ragmen ne guzel dikat etmissin. bence ya sahurdan arti cikiyorsun ya da reglin yaklasmistir belki. Ayy benimki de yaklasti

Bloom gosterdin mi sonucunu doktora?

Simdi gprdum canim cevabini. Ee haftaya yatis mi yapiyorsun yani. Canim cook gecmis olsun. Insallah onemli birsey yoktur arastirip gonderirler evine sag saglim.

Gecmis olsun canim. Acil sifalar.

Slm kizlar,
Isteyim hala ins 20 25 dakikaya cikacagim.
Bu saatten sonra yemem artik yazayim menumu:

Sabah:tropik meyveli esmer pirinc.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, 2 kucuk kurabiye
Ara: meyveli chia
oglen: tofu, pirinc haslama, maydonoz ve havuclu ananasli salata
ara: hindistan cevizli tatli
aksam: sebzeli susamli esmer makarna haslama

su: 2.5 lt
spor; 40 dakika yuruyus (yavas tempo).

afiyet olsun canım hazır menü değil mi ama sanki biraz karbonhidrat ağırlıklı mi bana mi öyle geldi

inşallah herşey çok güzel olacak senin de Nihal ablaninda allah yar ve yardımcınız olsun

Kizlar menum gelsin

2 litre su spor yok
Afiyet olsun canım tadı nasıl onu uskumrunin

abla karar verdim Bloom listeden gitcem Bloom0677 artık hastaneye göre besleneceksanirim bu yüzden liste resmini bekliyorum

valla canım inan yağa takılmadım insan gibi besledim bugün ve tatlı isteğim olmadı

bugün yine oructum menüm
sahur
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
2kk peynir
5 zeytin
domates biber

Akşam 17.10
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata

Afiyet olsun canım allah kabul etsin

Evet derya çok haklısın beklenti sıfır olunca herseu daha güzel oluyor senin pozitifliginde bana ayrı bir mutluluk veriyor
afiyet olsun canım menün çok güzel

Menun de sporun da cok guzel canim . afiyet olsun.

inşallah herşey çok güzel olacak senin de Nihal ablaninda allah yar ve yardımcınız olsun

Kizlar menum gelsin

2 litre su spor yok
Afiyet olsun canım tadı nasıl onu uskumrunin

abla karar verdim Bloom listeden gitcem Bloom0677 artık hastaneye göre besleneceksanirim bu yüzden liste resmini bekliyorum

valla canım inan yağa takılmadım insan gibi besledim bugün ve tatlı isteğim olmadı

bugün yine oructum menüm
sahur
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
2kk peynir
5 zeytin
domates biber

Akşam 17.10
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata

Afiyet olsun canım allah kabul etsin

Evet derya çok haklısın beklenti sıfır olunca herseu daha güzel oluyor senin pozitifliginde bana ayrı bir mutluluk veriyor
afiyet olsun canım menün çok güzel

Afiyet olsun rakip. Yaa pasta hic 3 catalla birakilir mii insan hic degilse 1 kalin dilim yer yani

Iyi aksamlar arkadaslar. Hepinize afiyet olsun. Hilal duzenli bir menuye gecmene sevindim.
Bana gelirsek
Hani ekstra bir problem oldugundan degil ama ben tum gun uyudum desem yeri. Pek bir tembelim bugun.

Canımmmm hayatta herşey başımıza gelebilir.. odağımızı yemekten uzak tutmalıyız..

Menün güzel gidiyor..

Aaa çok geçmiş olsun.. bak ya.. tez zamanda yatışın olsun da şifanı bul..

Oluyor oluyor.. kalp kalp kalp..

Ben hafta sonuna cikarim diye dusunuyordum ama doktorum pazarlik konusu degil taburcu olman biraz daha bizimlesin diyor canim. Evet canim bende oyle dusunurum her seferinde. Ama zaman icinde de tekrar unutur hayatin akisina daliveririm.

Kuzucumm canım iyi ol sen.. iyi haberlerini alalım tez zamanda..

Oruçluyken kilo verilmez diye biliyorum ben.. vücut çok aç kaldığından korumaya alır kendini..

Iyi aksamlar arkadaslar. Hepinize afiyet olsun. Hilal duzenli bir menuye gecmene sevindim.
Bana gelirsek
Hani ekstra bir problem oldugundan degil ama ben tum gun uyudum desem yeri. Pek bir tembelim bugun.

Olsun tembellik arada iyidir.. dinlen kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…