Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım iyi akşamlar.. ben sabaha karşı gidiyorum.. buralar size emanet.. özellikle cuma günü..

Ben sizlere yazmaya çalışırım.. sabah 5 gibi kalkıcam tartılırım, cuma günü bana o kiloyu yazarsınız..

Gerçi bugün spor hocam tarttı beni, dönüşte bu kilonun üstünde sakın gelme dedi iyi mi.. fena bu hoca ya.. kruvasanlar elvedaA

Kizlar menum gelsin

Sabah:11.30 kavurmali yum,5 yesil zeytin,peynir,marul,1 tk bal ve cay

Ara iki mandalina bir elma(cok oldu farkindayim)

Aksam: bir porsiyon kadar uskumru (firinlanmis)salata.

2 litre su spor yok
Yok canim hic de cok olmamis bence. Afiyet olsun. Toplam kalori miktarin cok degil

Bence de arti gelme canim. Iyi gezmeler. Iyi eglenceler

Iyi aksamlar arkadaslar. Hepinize afiyet olsun. Hilal duzenli bir menuye gecmene sevindim.
Bana gelirsek
Hani ekstra bir problem oldugundan degil ama ben tum gun uyudum desem yeri. Pek bir tembelim bugun.
Olsun canim. Iyi ol da uyu dinlen. Yatmak da insani yoruyor. Insallah evine cikinca baslarsin yuruyuslere

bugün yine oructum menüm
sahur
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
2kk peynir
5 zeytin
domates biber

Akşam 17.10
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata

Ara 2 kuru incir ve bir kaç kuru üzüm

Allah kabul etsin cınım menü güzel. Ve ayrıca fazlada kalmamış regline beni bir hafta evvelden etkiliyor. O yüzden artısındır merak etme cınım Rakibem :))

09:00/10:00
1 haşlanmış yumurta veya omlet
Avuçiçi peynir
4-5 zeytin
Bol söğüş (yağsız-tuzsuz)
2 dilim ekmek (tam buğday-çiya tohumlu)

11:30
1 porsiyon meyve, 3 tam ceviz veya 10 fındık

13:00/14:00
4 köfte kadar et veya 5 köfte kadar tavuk veya 6 köfte kadar balık veya 160 gr. ton balık veya 10-12 yk kuru baklagil
6-7 yk pilav veya makarna (haftada bir) veya 2 dl ekmek
1 sb ayran veya 4 yk yoğurt
Bol yeşillik veya salata (az yağlı-tuzsuz)

16:00
1 çb leblebi

18:00/19:00
1 kase çorba
10-12 yk sebze yemeği
Bol yeşillik veya salata (az yağlı-tuzsuz)
1 sb ayran veya 4 yk yoğurt
2 dl ekmek

21:00
3 tam ceviz veya 10 fındık veya 10-15 badem

2,5 lt su
1 yeşil çay

zukkum cuğum maalesef foto çekince de dosya boyutu büyük dedi ekleyemedim, yazdım ben de, tam olarak bana verilen sporsuz liste bu canım, sen kendine göre ayarlarsın beğenirsen

Zen71 ciğim canım sen de mi böbreküstü bezlerideki sorun nedeniyle kortizon tedavisi görüyordun, yanlış mı hatırlıyorum

Etkileme zamanı herkeste değişken olabilir diye öğrendik canım, ben bir hafta öncesinden başlarım şişmeye :)

Canim bence ilk 1 hafta kilo verememen normal. Onumuzdeki hafta bak bakalim sonuc nasil olacak. Genelde vucut yeni yeme aliskanligina 1 veya en fazla 2 haftada adapte oluyor galiba.
Şimdilik rafa kaldırdım kuzum listeyi, canım sıkıldı biraz, şu kortizon tedavisini hayırlısıyla atlatayım bakalım neler bekliyor beni

Simdi gprdum canim cevabini. Ee haftaya yatis mi yapiyorsun yani. Canim cook gecmis olsun. Insallah onemli birsey yoktur arastirip gonderirler evine sag saglim.
Pazartesi yatacağım bir ilaç verecekler böbreküstü bezini inceleyecekler canım, aynı gün çıkacağım inşallah, sonrası kortizon tedavisi, zor bir süreç beni bekliyor, hayırlısı bakalım

Sağol cancağızım kıymetli dualarınızı esirgemeyin

Amin canım benim, yolun açık olsun senin de

Güle güle git gel canım, sen bilirsin ölçülü yemeyi, kıskanmıştır hoca seni, keyfine bak

Sagol canim bunyem kendini toparlamaya calisiyor herhalde. Bir de bugun hafta sonuna cikamayacagimi ogrenince canim sıkıldı herhalde uyuyarak vakit gecirme yolunu secti beynim.
Cikamicam ama tarti sorununu hallettim.
Kizim bu gun bir ara eve gidince tartildi benim icin gelince de burada tartildi evdekiyle farki bilip ona gore bildirim yapayim diye.

Afiyet olsun rakip. Yaa pasta hic 3 catalla birakilir mii insan hic degilse 1 kalin dilim yer yani
Off sorma ya oglen oturdugumuz kafede ne pastalar vardi kuru bos cay ictim ya arkadas kendi pastasindan zorla yedirtti bunu da ben bi sey yemeyince kötü hissediyolar kendilerini

Iyi aksamlar sevil cim. Iyi yolculuklar iyi eglenceler. Azicik tadina bakar bolca yuruyerek haldersin bence.

Olsun canim. Iyi ol da uyu dinlen. Yatmak da insani yoruyor. Insallah evine cikinca baslarsin yuruyuslere
Insallah derya cim. Evet yatmak cok yoruyor canim resmen yatakla kavga ediyorum. Allahtan artik kalkip ara ara oda da dolanabiliyorum odam da koltuk var azcik orada oturup disariyi seyredebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…