- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Yok canim hic de cok olmamis bence. Afiyet olsun. Toplam kalori miktarin cok degilKizlar menum gelsin
Sabah:11.30 kavurmali yum,5 yesil zeytin,peynir,marul,1 tk bal ve cay
Ara iki mandalina bir elma(cok oldu farkindayim)
Aksam: bir porsiyon kadar uskumru (firinlanmis)salata.
2 litre su spor yok
Bence de arti gelme canim. Iyi gezmeler. Iyi eglencelerCanlarım iyi akşamlar.. ben sabaha karşı gidiyorum.. buralar size emanet.. özellikle cuma günü..
Ben sizlere yazmaya çalışırım.. sabah 5 gibi kalkıcam tartılırım, cuma günü bana o kiloyu yazarsınız..
Gerçi bugün spor hocam tarttı beni, dönüşte bu kilonun üstünde sakın gelme dedi iyi mi.. fena bu hoca ya.. kruvasanlar elvedaA
Evet canim hazir menu. Bana da oyle geldi bugun ama miktarlari cok az. 2 3 yk kadar. Menunun boyutu cok kucuk ya.afiyet olsun canım hazır menü değil mi ama sanki biraz karbonhidrat ağırlıklı mi bana mi öyle geldi
Olsun canim. Iyi ol da uyu dinlen. Yatmak da insani yoruyor. Insallah evine cikinca baslarsin yuruyuslereIyi aksamlar arkadaslar. Hepinize afiyet olsun. Hilal duzenli bir menuye gecmene sevindim.
Bana gelirsek
Hani ekstra bir problem oldugundan degil ama ben tum gun uyudum desem yeri. Pek bir tembelim bugun.
bugün yine oructum menüm
sahur
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
2kk peynir
5 zeytin
domates biber
Akşam 17.10
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata
Ara 2 kuru incir ve bir kaç kuru üzüm
ya kızlar son iki gündür artıdayım oruç tuttuğumdan beri acaba sahur yapıp yattım ondan mi ki ama orda aldığım kaloriyi tüm gün yakıyorum ya haftasonu da regli olucam o mu etkiliyor bu kadar erken etkiler mi
Sağol canım benim, yolum bayağı uzadı şimdilikgeçmiş olsun allah acil şifalar versin
Etkileme zamanı herkeste değişken olabilir diye öğrendik canım, ben bir hafta öncesinden başlarım şişmeye :)ya kızlar son iki gündür artıdayım oruç tuttuğumdan beri acaba sahur yapıp yattım ondan mi ki ama orda aldığım kaloriyi tüm gün yakıyorum ya haftasonu da regli olucam o mu etkiliyor bu kadar erken etkiler mi
Şimdilik rafa kaldırdım kuzum listeyi, canım sıkıldı biraz, şu kortizon tedavisini hayırlısıyla atlatayım bakalım neler bekliyor beniCanim bence ilk 1 hafta kilo verememen normal. Onumuzdeki hafta bak bakalim sonuc nasil olacak. Genelde vucut yeni yeme aliskanligina 1 veya en fazla 2 haftada adapte oluyor galiba.
Pazartesi yatacağım bir ilaç verecekler böbreküstü bezini inceleyecekler canım, aynı gün çıkacağım inşallah, sonrası kortizon tedavisi, zor bir süreç beni bekliyor, hayırlısı bakalımSimdi gprdum canim cevabini. Ee haftaya yatis mi yapiyorsun yani. Canim cook gecmis olsun. Insallah onemli birsey yoktur arastirip gonderirler evine sag saglim.
Sağol kuzum, peşinden geliyorum:)Gecmis olsun canim. Acil sifalar.
Sağol cancağızım kıymetli dualarınızı esirgemeyininşallah herşey çok güzel olacak senin de Nihal ablaninda allah yar ve yardımcınız olsun
Afiyet olsun canım tadı nasıl onu uskumrunin
abla karar verdim Bloom listeden gitcemBloom0677 artık hastaneye göre besleneceksanirim bu yüzden liste resmini bekliyorum
valla canım inan yağa takılmadım insan gibi besledim bugün ve tatlı isteğim olmadı
Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Evet derya çok haklısın beklenti sıfır olunca herseu daha güzel oluyor senin pozitifliginde bana ayrı bir mutluluk veriyor
afiyet olsun canım menün çok güzel
Amin canım benim, yolun açık olsun senin deCanımmmm hayatta herşey başımıza gelebilir.. odağımızı yemekten uzak tutmalıyız..
Menün güzel gidiyor..
Aaa çok geçmiş olsun.. bak ya.. tez zamanda yatışın olsun da şifanı bul..
Oluyor oluyor.. kalp kalp kalp..
Kuzucumm canım iyi ol sen.. iyi haberlerini alalım tez zamanda..
Oruçluyken kilo verilmez diye biliyorum ben.. vücut çok aç kaldığından korumaya alır kendini..
Olsun tembellik arada iyidir.. dinlen kuzum..
Güle güle git gel canım, sen bilirsin ölçülü yemeyi, kıskanmıştır hoca seni, keyfine bakCanlarım iyi akşamlar.. ben sabaha karşı gidiyorum.. buralar size emanet.. özellikle cuma günü..
Ben sizlere yazmaya çalışırım.. sabah 5 gibi kalkıcam tartılırım, cuma günü bana o kiloyu yazarsınız..
Gerçi bugün spor hocam tarttı beni, dönüşte bu kilonun üstünde sakın gelme dedi iyi mi.. fena bu hoca ya.. kruvasanlar elvedaA
Sagol canim bunyem kendini toparlamaya calisiyor herhalde. Bir de bugun hafta sonuna cikamayacagimi ogrenince canim sıkıldı herhalde uyuyarak vakit gecirme yolunu secti beynim.Canımmmm hayatta herşey başımıza gelebilir.. odağımızı yemekten uzak tutmalıyız..
Menün güzel gidiyor..
Aaa çok geçmiş olsun.. bak ya.. tez zamanda yatışın olsun da şifanı bul..
Oluyor oluyor.. kalp kalp kalp..
Kuzucumm canım iyi ol sen.. iyi haberlerini alalım tez zamanda..
Oruçluyken kilo verilmez diye biliyorum ben.. vücut çok aç kaldığından korumaya alır kendini..
Olsun tembellik arada iyidir.. dinlen kuzum..
Off sorma ya oglen oturdugumuz kafede ne pastalar vardi kuru bos cay ictim ya arkadas kendi pastasindan zorla yedirtti bunu da ben bi sey yemeyince kötü hissediyolar kendileriniAfiyet olsun rakip. Yaa pasta hic 3 catalla birakilir mii insan hic degilse 1 kalin dilim yer yani
Iyi aksamlar sevil cim. Iyi yolculuklar iyi eglenceler. Azicik tadina bakar bolca yuruyerek haldersin bence.Canlarım iyi akşamlar.. ben sabaha karşı gidiyorum.. buralar size emanet.. özellikle cuma günü..
Insallah derya cim. Evet yatmak cok yoruyor canim resmen yatakla kavga ediyorum. Allahtan artik kalkip ara ara oda da dolanabiliyorum odam da koltuk var azcik orada oturup disariyi seyredebiliyorum.Olsun canim. Iyi ol da uyu dinlen. Yatmak da insani yoruyor. Insallah evine cikinca baslarsin yuruyuslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?