Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet ben de oruc tutabilirken kilo alirdim ki ramazan da istahim kacmasina ragmen. Uzun sureli aclikta beden korumaya aliyor hemen. Saglik nedeniyle yillardir tutamiyorum malasef

Zen71 ciğim canım sen de mi böbreküstü bezlerideki sorun nedeniyle kortizon tedavisi görüyordun, yanlış mı hatırlıyorum
Yok canim ben bobrek kanamasi geciriyordum biopsi alindi sonucu vucudum bobregimi reddediyormus (nakil bobrekmis gibi) bu yuzden kortizona basladilar ama en sonunda tum bedenime zarar verip tahlillerim kotulesince ve kanamam artinca acil ameliyatla sag bobregimi almak zorunda kaldilar. Yillardir bobregim de problem vardi tedavi oluyordum ama kurban bayramindan beri bana hayati zehir etti resmen.

hayranım sana hastane odasında bile tartiyi düşünüyorsun sen sağlıklı olsa tartı bildiriminde bulunmadan da olur ablacım

Uskumru guzel oluyor firinda denenebilir yani

canım borçlarım vardı tutayım dedim günler kisayken ama yarın tutmayacağım artik beni çok haksız bıraktı 1 ay sonra adaylık kaldırma sınavım var çalışamıyorum zaten ev ve çocukla yeteri kadar yoruluyorum

Iyi aksamlar arkadaslar. Hepinize afiyet olsun. Hilal duzenli bir menuye gecmene sevindim.
Bana gelirsek
Hani ekstra bir problem oldugundan degil ama ben tum gun uyudum desem yeri. Pek bir tembelim bugun.
vücut kendini toparlayıp dinlendiriyordur

oh çok iyi yapmış şimdi dıştan denetim olunca ayıp olur diye yiyemezsin utanırsın

hayranım sana hastane odasında bile tartiyi düşünüyorsun sen sağlıklı olsa tartı bildiriminde bulunmadan da olur ablacım
Sagol canim benim. Ben yillardir cok cesitli saglik problemleri yasadim ve hep ilgi odagimi baska yone cekerek iyilestim. Ben hastayim deyip uzulmek yerine o donemde bir sey bulup ona yogunlastim. Bu doneme de 13.takim arkadaslarim ve kilo bildirimi denk geldi. Bak bir keresinde noroloji yogun bakimda yatiyordum yillar once ve tutturdum iyilesicem alanya dimcay a tatile gidicem diye. Oyle boyle degil bilincim kapanip kapanip aciliyor yurumeyi meslegimi ve bircok seyi unutmusum ama dimcay diye tutturmusum. Ve iyi oldum gittim. Bu da benim hastaliklarla savasma seklim.

aman ben benim diyetisyenim yazdığına çok diyordum ki benimkinden beteri de varmış ya

çok güzel hayat dolu olmak allah o yaşama ışığını hep daim etsin

Biz yillardir her cesit baligi frinda yapiyoruz canim. Cok nadir yagsiz dokum tavada yapariz. Kizartma gibi bir şık ne balikta ne de baska hic bir gida da yok benim icin.

Seni istemeyeni sen hiç istemezsin kurtuldun diyelim, küçük kızım bugün bana çok şanslısın tek böbrek yetiyor dedi, teselli etti:)

Iyi aksamlar arkadaslar. Hepinize afiyet olsun. Hilal duzenli bir menuye gecmene sevindim.
Bana gelirsek
Hani ekstra bir problem oldugundan degil ama ben tum gun uyudum desem yeri. Pek bir tembelim bugun.
uyu bol bol uyu ve dinlen abla buna ihtiyacın var hastaneden çıkınca zaten yine yoracaksin kendini durmayacaksin şimdi güzel cevap dinlen

sevilimhayyirli yolculuklar canım acaba cuma günü listeyi kim yapacak canım beril abla gelecekmi ben anlamam liste işinden orta da kalmayalım. Kruvasan larial geldi at buzluğa hedefe gelince yersin :)

ekran çektim canım çok sağol zahmet oldu sana allaha razı olsun

Pazartesi yatacağım bir ilaç verecekler böbreküstü bezini inceleyecekler canım, aynı gün çıkacağım inşallah, sonrası kortizon tedavisi, zor bir süreç beni bekliyor, hayırlısı bakalım
İnşallah kötü birşey çıkmayacak herşey çok güzel olacak Bloom bunu düşün heeeppp

Bim de görmüştüm dün ama cesaret edemedim alıyım mi severmiyim palamuta falan mı benziyor tadı

valla helal sana Nihal abla çok hayat dolusun Rabbim daim etsin bu pozitifligini inşallah yalnız yerin çok belliydi watsapdan yazdım sana elif anlattı çok çok üzüldüm şok oldum iyi haberini öğrendim içim rahat etti çok şükür geçti inşallah daha iyi olursun

sen sağlıklı ol da verilir kilo dediğin ne ki zaten çok aşırı bir kilon da yok sıkma canını
Bloom kortizon dan dolayi kilo alicam diye diyorsan canim diyetisyene kortizon kullandigini ona gore diyet vermesini soylersen ve uyarsan kilo almiyor hatta verebiliyorsun canim. Ben yillarca her kortizon kullandigim donemde deli gibi bir dunya kilo aldim oysa simdi veriyorum canim. Ki tersi olsa bile once saglik. Uzme kendini.

Biz yillardir her cesit baligi frinda yapiyoruz canim. Cok nadir yagsiz dokum tavada yapariz. Kizartma gibi bir şık ne balikta ne de baska hic bir gida da yok benim icin.
Ay ne güzel abla ya bizde de kızartma çok yenir heleki yoğurtlu patlıcan biber se eşim bayılır yanında da makarna bir zamanlar vazgecilmezimizdi ama ben yemiyorum aylardır akşam eşim dedi biz niye senle diyet yapıyoruz ben kek börek istiyorum kalktım buzluktan ona göre 2 şer dikim çıkardım yedi ben baktım kalktım güzel mekik çektim

Seni istemeyeni sen hiç istemezsin kurtuldun diyelim, küçük kızım bugün bana çok şanslısın tek böbrek yetiyor dedi, teselli etti:)
Tabi ki tek bobrekle yasaniyorda cok dikkat istiyor canim ya. Bana kac gundur yapacaklarimi yapamayacaklarimi anlatip duruyorlar digerini cok guzel korumam lazim. Bobrekustu bezi rahatsizliklari hormanal bir rahatsizlik canim ilacla tedavi ediyorlar onda bobregini kaybetmezsin. Ki zaten senin rahatsizligini endokrin (metobolizma hast.) benimkini nefroliji tedavi ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…