Evet hilalcim sagol elif soyledi hep. Allah razi olsun.uyu bol bol uyu ve dinlen abla buna ihtiyacın var hastaneden çıkınca zaten yine yoracaksin kendini durmayacaksin şimdi güzel cevap dinlen
sevilimhayyirli yolculuklar canım acaba cuma günü listeyi kim yapacak canım beril abla gelecekmi ben anlamam liste işinden orta da kalmayalım. Kruvasan larial geldi at buzluğa hedefe gelince yersin :)
ekran çektim canım çok sağol zahmet oldu sana allaha razı olsun
İnşallah kötü birşey çıkmayacak herşey çok güzel olacak Bloom bunu düşün heeeppp
Bim de görmüştüm dün ama cesaret edemedim alıyım mi severmiyim palamuta falan mı benziyor tadı
valla helal sana Nihal abla çok hayat dolusun Rabbim daim etsin bu pozitifligini inşallah yalnız yerin çok belliydi watsapdan yazdım sana elif anlattı çok çok üzüldüm şok oldum iyi haberini öğrendim içim rahat etti çok şükür geçti inşallah daha iyi olursun
Hilal cim patates biber patlicani da frinda kizartabilirsin. Ustune de sarmisakli yogurt yada tavada domates sosu. Misss.Ay ne güzel abla ya bizde de kızartma çok yenir heleki yoğurtlu patlıcan biber se eşim bayılır yanında da makarna bir zamanlar vazgecilmezimizdi ama ben yemiyorum aylardır akşam eşim dedi biz niye senle diyet yapıyoruz ben kek börek istiyorum kalktım buzluktan ona göre 2 şer dikim çıkardım yedi ben baktım kalktım güzel mekik çektim
Evet bana da cok geldi canim. Ben kortizona baslamadan once seninkiyle benimki benziyordu bu farkli geldi.aman ben benim diyetisyenim yazdığına çok diyordum ki benimkinden beteri de varmış ya
Ahahah ya böyle şeylerden faydalanan bir insan değilim ( fırsat kolluyordutabi bu durum sana yaradı daki ben beni bu hafta yenecek gibisin
Insallah kisa surede sagligina kavusursun canim.Pazartesi yatacağım bir ilaç verecekler böbreküstü bezini inceleyecekler canım, aynı gün çıkacağım inşallah, sonrası kortizon tedavisi, zor bir süreç beni bekliyor, hayırlısı bakalım
ay canım şimdi tartıldım yine bu arada tartiyla iyice kanka olduk ama bana yamuk yapıyor neyse..akşam iftarımı açmadan önce tartildigim kiloda gösterdi şimdi beni yani 68.7 yok karnına bu ise sabah ac daha da az gösterir inşallah aminAhahah ya böyle şeylerden faydalanan bir insan değilim ( fırsat kolluyordu) ee bende regli sürecindeydim geçen hafta :))
ben sahur yapmazsam çok haksız kalıyorum günde 100 tane ergene laf anlatmak hic kolay değilBen de ramazanda kilo alanlardanım ama pazartesi perşembe tutunca vücut şaşırıyor ve kilo verebiliyorum. Ki zaten sahur yapmıyorum ben günler zaten kısa, gece de uyuyuruk geçtiği için zorlanmıyorum.
Insallah evine donunce unutursun bugunleri canim. Tek sagligina kavus daInsallah derya cim. Evet yatmak cok yoruyor canim resmen yatakla kavga ediyorum. Allahtan artik kalkip ara ara oda da dolanabiliyorum odam da koltuk var azcik orada oturup disariyi seyredebiliyorum.
amin inşallahIyi geceler arkadaslar.
Hastalara sifalar
Dertlilere devalar
Borclulara edalar
Yolculara da hayirli yolculuklar nasip olsun insallah.
Aa bu duaya
Kilo vermek isteyenlere tarti da bol eksiler eklemeliyiz bence.
Haklisin canim. Bugun bana da cok kh geldi. Bakalim tartiyi nasil etkileyecek meraktayim.evet canım miktar az ben sadece besin değeri açısından demiştim
Bence de eksiyi de ekleyince tam bize uygun oldu. Amin canimIyi geceler arkadaslar.
Hastalara sifalar
Dertlilere devalar
Borclulara edalar
Aa bu duaya
abla bi fikrii cuma menüsü yapıyım şimdii cumaya kadar karbonhidrat almamaya çalışıyorum cuma denicem fırında peki nasıl yapıyorsun pisirmee kağıdına falan mı koyuyorsun tepsi yanmaz miHilal cim patates biber patlicani da frinda kizartabilirsin. Ustune de sarmisakli yogurt yada tavada domates sosu. Misss.
Acaba kilo alirmiyimki yoksa biz lina ile aynı olan listeyimi yapsam yada önce bir denesemmi bloomunkiniEvet bana da cok geldi canim. Ben kortizona baslamadan once seninkiyle benimki benziyordu bu farkli geldi.
abla bir filim var diye hazineli birseydi adı üşüyüne gocuk istiyene çocuk gibi uzun uzun gidiyor duIyi geceler arkadaslar.
Hastalara sifalar
Dertlilere devalar
Borclulara edalar
Aa bu duaya
Aynen ben de kizartma yapmiyorum evimde sevmiyoruzda zaten,ama hamsiyi bir kasik kadar zeytinyaginda yaoiyorum firinda sevmiyorum hamsiyiBiz yillardir her cesit baligi frinda yapiyoruz canim. Cok nadir yagsiz dokum tavada yapariz. Kizartma gibi bir şık ne balikta ne de baska hic bir gida da yok benim icin.
Evet aslinda palamuta benziyor,tadi kotu degil bence deneyebilirsin ama bimde alacagina balikcidan tazecik alsan daha iyi oluruyu bol bol uyu ve dinlen abla buna ihtiyacın var hastaneden çıkınca zaten yine yoracaksin kendini durmayacaksin şimdi güzel cevap dinlen
sevilimhayyirli yolculuklar canım acaba cuma günü listeyi kim yapacak canım beril abla gelecekmi ben anlamam liste işinden orta da kalmayalım. Kruvasan larial geldi at buzluğa hedefe gelince yersin :)
ekran çektim canım çok sağol zahmet oldu sana allaha razı olsun
İnşallah kötü birşey çıkmayacak herşey çok güzel olacak Bloom bunu düşün heeeppp
Bim de görmüştüm dün ama cesaret edemedim alıyım mi severmiyim palamuta falan mı benziyor tadı
valla helal sana Nihal abla çok hayat dolusun Rabbim daim etsin bu pozitifligini inşallah yalnız yerin çok belliydi watsapdan yazdım sana elif anlattı çok çok üzüldüm şok oldum iyi haberini öğrendim içim rahat etti çok şükür geçti inşallah daha iyi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?