Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet hilalcim sagol elif soyledi hep. Allah razi olsun.

Hilal cim patates biber patlicani da frinda kizartabilirsin. Ustune de sarmisakli yogurt yada tavada domates sosu. Misss.

Ben de ramazanda kilo alanlardanım ama pazartesi perşembe tutunca vücut şaşırıyor ve kilo verebiliyorum. Ki zaten sahur yapmıyorum ben günler zaten kısa, gece de uyuyuruk geçtiği için zorlanmıyorum.

Iyi geceler arkadaslar.
Hastalara sifalar
Dertlilere devalar
Borclulara edalar
Yolculara da hayirli yolculuklar nasip olsun insallah.
Aa bu duaya
Kilo vermek isteyenlere tarti da bol eksiler eklemeliyiz bence.

Iyi geceler arkadaslar.
Hastalara sifalar
Dertlilere devalar
Borclulara edalar
Aa bu duaya

Pazartesi yatacağım bir ilaç verecekler böbreküstü bezini inceleyecekler canım, aynı gün çıkacağım inşallah, sonrası kortizon tedavisi, zor bir süreç beni bekliyor, hayırlısı bakalım
Insallah kisa surede sagligina kavusursun canim.

Ahahah ya böyle şeylerden faydalanan bir insan değilim ( fırsat kolluyordu ) ee bende regli sürecindeydim geçen hafta :))
ay canım şimdi tartıldım yine bu arada tartiyla iyice kanka olduk ama bana yamuk yapıyor neyse..akşam iftarımı açmadan önce tartildigim kiloda gösterdi şimdi beni yani 68.7 yok karnına bu ise sabah ac daha da az gösterir inşallah amin
Ben de ramazanda kilo alanlardanım ama pazartesi perşembe tutunca vücut şaşırıyor ve kilo verebiliyorum. Ki zaten sahur yapmıyorum ben günler zaten kısa, gece de uyuyuruk geçtiği için zorlanmıyorum.
ben sahur yapmazsam çok haksız kalıyorum günde 100 tane ergene laf anlatmak hic kolay değil

Insallah derya cim. Evet yatmak cok yoruyor canim resmen yatakla kavga ediyorum. Allahtan artik kalkip ara ara oda da dolanabiliyorum odam da koltuk var azcik orada oturup disariyi seyredebiliyorum.
Insallah evine donunce unutursun bugunleri canim. Tek sagligina kavus da

Hilal cim patates biber patlicani da frinda kizartabilirsin. Ustune de sarmisakli yogurt yada tavada domates sosu. Misss.
abla bi fikrii cuma menüsü yapıyım şimdii cumaya kadar karbonhidrat almamaya çalışıyorum cuma denicem fırında peki nasıl yapıyorsun pisirmee kağıdına falan mı koyuyorsun tepsi yanmaz mi

Evet bana da cok geldi canim. Ben kortizona baslamadan once seninkiyle benimki benziyordu bu farkli geldi.
Acaba kilo alirmiyimki yoksa biz lina ile aynı olan listeyimi yapsam yada önce bir denesemmi bloomunkini

Iyi geceler arkadaslar.
Hastalara sifalar
Dertlilere devalar
Borclulara edalar
Aa bu duaya
abla bir filim var diye hazineli birseydi adı üşüyüne gocuk istiyene çocuk gibi uzun uzun gidiyor du

Biz yillardir her cesit baligi frinda yapiyoruz canim. Cok nadir yagsiz dokum tavada yapariz. Kizartma gibi bir şık ne balikta ne de baska hic bir gida da yok benim icin.
Aynen ben de kizartma yapmiyorum evimde sevmiyoruzda zaten,ama hamsiyi bir kasik kadar zeytinyaginda yaoiyorum firinda sevmiyorum hamsiyi

Evet aslinda palamuta benziyor,tadi kotu degil bence deneyebilirsin ama bimde alacagina balikcidan tazecik alsan daha iyi olur

Günaydın kızlar.. ben sabit çıktım sabah.. dün akşam annem nohut yapmıştı, ne kadar az yesem de ödem yaptı sanırım..
liste size emanet.. siz toparlarsanız tüm kiloları, bana mesaj atın, ben bi yarım saatimi ayırmaya çalışırım.. ama birlik olalım geç kalmayalım.. ben de bakarım size ara ara..
sizleri öpüyorum.. bensiz hafif kalın lütfen.. Zen71 i örnek alın.. gurur duyuyorum onunla.. kaçamak yapacağım zaman aklıma hep onu getiriyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…