Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar yaa sabahtan beri istifra edip duruyorum. Hala birsey yemedim bugun sabah bir kalktim mide bulantisiyla. Acaba su hazir aldigim menuden mi oldu ki off bilemedim ya boyle de cok rahat oluyor ama midem biraz hassastir benim.

Kizlar yaa sabahtan beri istifra edip duruyorum. Hala birsey yemedim bugun sabah bir kalktim mide bulantisiyla. Acaba su hazir aldigim menuden mi oldu ki off bilemedim ya boyle de cok rahat oluyor ama midem biraz hassastir benim.
olabilir canım yağlarından kaynaklanıyordur güven olmaz bir de sen yurt dışındasın iyi valla güvenip alıyorsun gerçi bildiğin firmadır ama ben yine de güvenemem haram olabilir diye..geçmiş olsun bu arada

Yok canim bilfigim bir firma degil. Oylesine iste domuz eti olmayan bir menu sectim. Dedigin gibi yagindan mi acaba. Gerci pazartesi sali gayet iyiydim. Dun yediklerim mi dokundu yoksa kahveden filan mi bilemedim Bakalim bugun midem duzelir de yersem bakarim yarina da kotu hissedecek miyim. Simdilik midem berbat su bile icemiyorum .

görürsün görürsün daha eksileri :))

Ne kadınsın be zen sultan, yürümeyi ne unutuyorsun, seni üzenleri unutsana:)
Eee çalışmıyor musun o günden sonra, ne işle meşguldün
Yazsana bunları, hatıra olur sonrakilere, kitap gibi diyorum hani

günaydın kızlar sabah tartıldım çok şükür eksideyim o artı girmiş ödenmiş demekki inşallah yarına kadar 200 gr daha veririm.en az

vaaay rakibem kaç eksi gitti öyle, de bakim :)))

aa olabilir yağ da vaya kullandğı şeylerin içinde, yada defalarca aynı yağı kullanıyorsa. Geçmiş olsun dikkat et.

Şifa olsun canım benim, ne demek :)

Mesaj yoluyla durumumu bildirdim, yanıt verdi
-aaa öyle mi, geçmiş olsun
İşte böyle cancağızım, kötü esnaf bazıları, ve ben hiiiç sevmem paramla stres almayı, çok sinirlendim inan

Tırsmana gerek yok olarak anladım

Iyi geceler arkadaslar.
Hastalara sifalar
Dertlilere devalar
Borclulara edalar
Yolculara da hayirli yolculuklar nasip olsun insallah.
Aa bu duaya
Kilo vermek isteyenlere tarti da bol eksiler eklemeliyiz bence.
Cümleten aminnn
Hasta duası kıymetlidir, unutma bizleri, isim eşgal ver, kortizolsuz şişko bloom desen bilinirim zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…