- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kolay gelsin canimGunaydin kizlar,oksurmekten gece on defa uyandim,dogru durust yatamadim bugunde seminer varmis dokuzda erkenden uyandim,yorucu bir gun beni bekliyor sanirim
geçmiş olsun canım bu sene seni bu soğuk algınlığı bir yakaladı bırakmıyor daGunaydin kizlar,oksurmekten gece on defa uyandim,dogru durust yatamadim bugunde seminer varmis dokuzda erkenden uyandim,yorucu bir gun beni bekliyor sanirim
Super canim. Artinin gittigine cok sevindim.günaydın kızlar sabah tartıldım çok şükür eksideyim o artı girmiş ödenmiş demekki inşallah yarına kadar 200 gr daha veririm.en az
olabilir canım yağlarından kaynaklanıyordur güven olmaz bir de sen yurt dışındasın iyi valla güvenip alıyorsun gerçi bildiğin firmadır ama ben yine de güvenemem haram olabilir diye..geçmiş olsun bu aradaKizlar yaa sabahtan beri istifra edip duruyorum. Hala birsey yemedim bugun sabah bir kalktim mide bulantisiyla. Acaba su hazir aldigim menuden mi oldu ki off bilemedim yaboyle de cok rahat oluyor ama midem biraz hassastir benim.
Oyleya valla anlamadim gitti,doktor antibiyotik almadan tam gecmez demsiti ama bir grip icin kullanmak istemedim sonuc bu,sanirim inadimi kirip antibiyorige baslamam laizmgeçmiş olsun canım bu sene seni bu soğuk algınlığı bir yakaladı bırakmıyor da
Yok canim bilfigim bir firma degil. Oylesine iste domuz eti olmayan bir menu sectim. Dedigin gibi yagindan mi acaba. Gerci pazartesi sali gayet iyiydim. Dun yediklerim mi dokundu yoksa kahveden filan mi bilemedimolabilir canım yağlarından kaynaklanıyordur güven olmaz bir de sen yurt dışındasın iyi valla güvenip alıyorsun gerçi bildiğin firmadır ama ben yine de güvenemem haram olabilir diye..geçmiş olsun bu arada
Basla istersen canim. Cok uzun surdu cunku. cok gecmis olsun tekrarOyleya valla anlamadim gitti,doktor antibiyotik almadan tam gecmez demsiti ama bir grip icin kullanmak istemedim sonuc bu,sanirim inadimi kirip antibiyorige baslamam laizm
görürsün görürsün daha eksileri :))ay canım şimdi tartıldım yine bu arada tartiyla iyice kanka olduk ama bana yamuk yapıyor neyse..akşam iftarımı açmadan önce tartildigim kiloda gösterdi şimdi beni yani 68.7 yok karnına bu ise sabah ac daha da az gösterir inşallah amin
ben sahur yapmazsam çok haksız kalıyorum günde 100 tane ergene laf anlatmak hic kolay değil
Ne kadınsın be zen sultan, yürümeyi ne unutuyorsun, seni üzenleri unutsana:)Sagol canim benim. Ben yillardir cok cesitli saglik problemleri yasadim ve hep ilgi odagimi baska yone cekerek iyilestim. Ben hastayim deyip uzulmek yerine o donemde bir sey bulup ona yogunlastim. Bu doneme de 13.takim arkadaslarim ve kilo bildirimi denk geldi. Bak bir keresinde noroloji yogun bakimda yatiyordum yillar once ve tutturdum iyilesicem alanya dimcay a tatile gidicem diye. Oyle boyle degil bilincim kapanip kapanip aciliyor yurumeyi meslegimi ve bircok seyi unutmusum ama dimcay diye tutturmusum. Ve iyi oldum gittim. Bu da benim hastaliklarla savasma seklim.
İşi uzun tutmanın başka yolu diyebiliriz bence, kötü ticaret, bozuldu zaten o iş mecburen, zen gibi hastaneyle ilerlerim sanırımaman ben benim diyetisyenim yazdığına çok diyordum ki benimkinden beteri de varmış ya
günaydın kızlar sabah tartıldım çok şükür eksideyim o artı girmiş ödenmiş demekki inşallah yarına kadar 200 gr daha veririm.en az
Kizlar yaa sabahtan beri istifra edip duruyorum. Hala birsey yemedim bugun sabah bir kalktim mide bulantisiyla. Acaba su hazir aldigim menuden mi oldu ki off bilemedim yaboyle de cok rahat oluyor ama midem biraz hassastir benim.
Şifa olsun canım benim, ne demek :)ekran çektim canım çok sağol zahmet oldu sana allaha razı olsun
İnşallah kötü birşey çıkmayacak herşey çok güzel olacak Bloom bunu düşün heeeppp
Bim de görmüştüm dün ama cesaret edemedim alıyım mi severmiyim palamuta falan mı benziyor tadı
valla helal sana Nihal abla çok hayat dolusun Rabbim daim etsin bu pozitifligini inşallah yalnız yerin çok belliydi watsapdan yazdım sana elif anlattı çok çok üzüldüm şok oldum iyi haberini öğrendim içim rahat etti çok şükür geçti inşallah daha iyi olursun
Mesaj yoluyla durumumu bildirdim, yanıt verdiBloom kortizon dan dolayi kilo alicam diye diyorsan canim diyetisyene kortizon kullandigini ona gore diyet vermesini soylersen ve uyarsan kilo almiyor hatta verebiliyorsun canim. Ben yillarca her kortizon kullandigim donemde deli gibi bir dunya kilo aldim oysa simdi veriyorum canim. Ki tersi olsa bile once saglik. Uzme kendini.
Tırsmana gerek yok olarak anladımTabi ki tek bobrekle yasaniyorda cok dikkat istiyor canim ya. Bana kac gundur yapacaklarimi yapamayacaklarimi anlatip duruyorlar digerini cok guzel korumam lazim. Bobrekustu bezi rahatsizliklari hormanal bir rahatsizlik canim ilacla tedavi ediyorlar onda bobregini kaybetmezsin. Ki zaten senin rahatsizligini endokrin (metobolizma hast.) benimkini nefroliji tedavi ediyor.
İki hafta sabit tutar, sonra biraz azaltarak 500-1000 verdirir diye düşünüyorumEvet bana da cok geldi canim. Ben kortizona baslamadan once seninkiyle benimki benziyordu bu farkli geldi.
Cümleten aminnnIyi geceler arkadaslar.
Hastalara sifalar
Dertlilere devalar
Borclulara edalar
Yolculara da hayirli yolculuklar nasip olsun insallah.
Aa bu duaya
Kilo vermek isteyenlere tarti da bol eksiler eklemeliyiz bence.
Hepimiz için aminn kuzumInsallah kisa surede sagligina kavusursun canim.
Fazla uyumuşsun gibi enerjik davran canım, gelince istirahat edersin, psikoloji herşeydirGunaydin kizlar,oksurmekten gece on defa uyandim,dogru durust yatamadim bugunde seminer varmis dokuzda erkenden uyandim,yorucu bir gun beni bekliyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?