Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Az yemissin canim. Artiyi eksiye cevirirsin ins cumaya kadar.

Esim kizimi alip pazara gitti. Ben de kalktim mutfagi topladim evi supurup sildim. Bir banyo kaldi. Birazdan kahve ve un helvasi keyfi yapcam

Günaydın kızlarım.. iyi sabahlar.. gerçi günaydın diyorum ama burada saat 11 olmadı daha.. yağmurlu bir Paris sabahındayız.. tüm geçmişi okudum şimdi.. sizi ihmal ettiğim için özür dilerim.. liste konusunda yardımlarınıza çok teşekkür ederim.. emeğinize sağlık.. eliya @DeryaOnDiet berilceee
3 günde 65km yol yaptık arkadaşlar.. bugün ama fazla yürümeyeceğiz, daha çok oturmalı olacak gezimiz.. eşim sürekli yiyor :) ben de tadıyorum ama bence bu tatmalar beni kurtarmayacak.. sabahları detoks suları var onlardan içip kruvasan tadına bakıyorum.. bir de bir fransız tatlıları var.. off ya.. iyi ki burada yaşamıyorum ben.. şekeri fln bırakamazmışım..
ben de durumlar bu kızlar.. sanırım 3 gün yetiyor bana.. evimi rutinimi de özlemeye başladım.. spor hocam artık peşimi bıraktı.. yediklerimi gönderdim.. 2. Gün tamam gönderme ne halin varsa gör dedi kibarca :) detoks suyuyla bira içiyordum en son çünkü
Ben iflah olmaz bir şişkoyum sanırım.. bu otellerde açık büfelerin önüne tartı konulmalı bence.. o tartı olmadan vicdan harekete geçmiyor..
Bu arada Zen71 seni ayrı tebrik ediyorum derecen için.. sağlıklı haberlerini sürekli takip etmeye çalışıyorum.. sen grubumuzun huzurusun..
bir de öğretmenlerim.. siz iyi ki varsınız.. arada çürük elmalar her meslek grubunda var.. herkesi memnun edemezsniz.. maalesef öyle bir hayat yok.. herkesi memnun etsen kendini edemez hale gelirsin.. sakinleşip hayatın akışına bırakmak lazım biraz.. bu hepimiz için geçerli.. sakin yaşamak.. günde kaç saatimizi sakin geçiriyoruz? Hiç düşündünüz mü? Bunu biraz düşünün.. nefes alın.. çoook derinlerden nefes alın.. ve hiçbir sebep yokken gülümseyin.. bolca gülümseyin.. içinizden herşey güzel olacak deyip bir daha gülümseyip aynada gözlerinize bakın.. tüm mucize içimizde..
Ya nerden nereye geldim :))) ben gidip uykucu kocamı uyandırayım.. kalbim sizinle.. salı günü görüşürüz.

Tesekkurler sevil cim. Oh gez eglen canim. Tadina da bak tabi azar azar caninin istediklerinin buraya gelince kilo verirsin ama o yiyecekleri bulamazsin. Gelince kacamaksiz bol sporlu guzel bir programla gider hepsi. Demi insan gidip gezdigi yerler ne kadar guzel olursa olsun illa ki evinin duzenini ariyor. Bulbulu altin kafese koymuslar ille de vatanim sozu cok dogru bence.

Kaptan gel de beni mezun et cumaya olucam gibi galiba yani insallah
Oh mis gibi güzel bir gezi yaptınız sefaniz olsun kilolar gider bosver :) cokta bosverme ortayı bul yani :))

Az yemissin canim. Artiyi eksiye cevirirsin ins cumaya kadar.
valla tartım kafayı yedi sabah beni 79 3 kiloluk suyuda 4.5 kilo gösteriyor salak mi ne kaç gündür aç yatıyorum midem gürül gürül ötüyor buna rağmen sinir oldum yani bakalım sabaha ne gorucem

Canim tuzu kessen. Yiyor musun tuz veya tursu filan. Yeme onlari.
tursuyu çok özledim ama yemedim neredeyse 2 haftadır belki daha fazla tuz da normal yiyorum herzamanki gibi

Bilmiyorum ki canim o zaman odeminin sebebi ne acaba

Iyi gezmeler canim. Kruvasana dikkat cok yagli ve kalorili ciss.
Ayy ya Pariste biz de cok guzel zaman gecirmistik 2 cift gitmistik. O zaman bebisimiz de yok idi. Gerci bebis hicbirseye engel degil bu sene de bebisle gezdik hatta daha guzel oldu insallah bir sonraki gezinize bebisinle cikarsiniz canim siz de. Kaldir uykucu kocisini

Bu gun cok moralim bozuk arkadaslar. Ben iyiyim ama malum hastane de olmanin negatif etkileri. Ne olur hicbir sey icin uzmeyin kendinizi. Sevdiklerinize ozellikle yavrulariniza sarilin ve anin tadini cikarin.

Sagol canim. Aslinda cuma aksam temizlendi ev ama kuccuk bir yaramaz olunca cok batiyor. Biz de amaan batirirsa batirsin diyoz o yuzden bu aksama yine kirlenir her yer
Oyle canim. Ev esya temizlenir birak bebeligini cocuklugunu doya doya yasasin.

Kaptan gel de beni mezun et cumaya olucam gibi galiba yani insallah
Oh mis gibi güzel bir gezi yaptınız sefaniz olsun kilolar gider bosver :) cokta bosverme ortayı bul yani :))
Cigdem cim ne guzel haber bu. Azmettin ve mukafatini da aldin cok sukur canim. Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…