Aldım ekran görüntüsü, sağol canımKizlar koftemi herkes cok begenir yumusacik oluyor. Bir arkadasim vermisti tarifi. Denemek isteyen olursa:
400 gr Kiyma (ben genelde dana kuzu karisik yapiyorum evde kendimiz cekiyoruz) 1 ck kabartma tozu (tel suzgecten gecirin) 1 turk kahvesi fincani kadar su. 2 yk zeytinyagi. 2 sogan rondodan gecmis. Tuz. Kekik. Karabiber. Pul biber. Hepsini karistirip buzdolabina koyuyorum en az 2 saat bekletiyorum. Sonra ister firinda yagli kagitla ister yagsiz tavada veya az yagla kizartabilirsiniz. Yumusacik oluyor. Ayni tariften arkadasin cocuklarina hamburger yapmistik cok guzel oldu.
Aynen canım şişiveririm ben de hemenay inşallah canım zaten daha tobe yani yarından itibaren pastaya tobeliyim beni hemen artı yapıyor çünkü ünlü mamuller helede kremalı ve sekerlisi
Becermişsindir canım da kendileri mideye oturan, mideyi yakan bir tatlıdır zaten, e sen de midem hassas diyorsun zaten, ondandırSagol canim. Bugun ucuncu gun pek birsey yiyemedim diye kendime kiyak gectim ama un helvasini beceremedim mi ne mideme oturdu adeta
Çocuk güçlendiriyor bizi mecburen, aslında hep güçlüyüz de işte, naz caz işlerine vakit kalmıyor, yoksa içimizde zeyna gizli biz kadınların:)Biraz da ayiptir soylemesi canim tatlidir. Eskiden daha da tatliydi da cocuk olunca oncelik hep kuzumun tabi o kadar nazlanamiyorum
Bak sen azimli deryaya, örnek olsun bize de bu fikirler :)Biz de yarin arkadaslarla buluscaz ama saati bilerek 15 dedim ki hem oglen hem aksam olsun gibisineins oyle olur bakalim.
Cisslara dikkat partide rakip
Sen de bir doktora görünsen mi acaba canım, rahatlarsın tetkiklerini yaptırıpKızlar ben fena odemliyim benn napiyim ya mahvoldum ya acaba içtiğim suu mu dışarı çıkmıyor ya kabızlık ta fena artisi bu işin nolacak böyle ya inanın ellerim kapanmıyor yüzüklerim olmuyor
Tam tersine kahvalti etmiyim diyorum ya da az bi seyler yerim. Bi arkadaşımızın dogum günü pasta falan kesilecek hani e tabi daha bilimum cis olur :))Bak bak baaak, yerini yapıyorsun şimdiden haa, sen yine de öncesinde tok olmaya çalış istersen
Ben de geç uyandım biraz, eşim şehir dışında, kızım kahvaltı hazırlamış tertemiz sağolsun, sonra da temizliğimizi yaptık güzelce, şimdi ders ve kitap okuma saati,Esim kizimi alip pazara gitti. Ben de kalktim mutfagi topladim evi supurup sildim. Bir banyo kaldi. Birazdan kahve ve un helvasi keyfi yapcam
Kuzum sen ayarını bilirsin, tatildesin sonuçta, gözün de kalmayacak, abartmayacaksın da, kelebeğin ömrü gibi aslında ömrümüz, sadece bugün, bugünü iyi yaşamak gerek daimaGünaydın kızlarım.. iyi sabahlar.. gerçi günaydın diyorum ama burada saat 11 olmadı daha.. yağmurlu bir Paris sabahındayız.. tüm geçmişi okudum şimdi.. sizi ihmal ettiğim için özür dilerim.. liste konusunda yardımlarınıza çok teşekkür ederim.. emeğinize sağlık.. @eliya @DeryaOnDiet @berilceee
3 günde 65km yol yaptık arkadaşlar.. bugün ama fazla yürümeyeceğiz, daha çok oturmalı olacak gezimiz.. eşim sürekli yiyor :) ben de tadıyorum ama bence bu tatmalar beni kurtarmayacak.. sabahları detoks suları var onlardan içip kruvasan tadına bakıyorum.. bir de bir fransız tatlıları var.. off ya.. iyi ki burada yaşamıyorum ben.. şekeri fln bırakamazmışım..
ben de durumlar bu kızlar.. sanırım 3 gün yetiyor bana.. evimi rutinimi de özlemeye başladım.. spor hocam artık peşimi bıraktı.. yediklerimi gönderdim.. 2. Gün tamam gönderme ne halin varsa gör dedi kibarca :) detoks suyuyla bira içiyordum en son çünkü
Ben iflah olmaz bir şişkoyum sanırım.. bu otellerde açık büfelerin önüne tartı konulmalı bence.. o tartı olmadan vicdan harekete geçmiyor..
Bu aradaZen71 seni ayrı tebrik ediyorum derecen için.. sağlıklı haberlerini sürekli takip etmeye çalışıyorum.. sen grubumuzun huzurusun..
bir de öğretmenlerim.. siz iyi ki varsınız.. arada çürük elmalar her meslek grubunda var.. herkesi memnun edemezsniz.. maalesef öyle bir hayat yok.. herkesi memnun etsen kendini edemez hale gelirsin.. sakinleşip hayatın akışına bırakmak lazım biraz.. bu hepimiz için geçerli.. sakin yaşamak.. günde kaç saatimizi sakin geçiriyoruz? Hiç düşündünüz mü? Bunu biraz düşünün.. nefes alın.. çoook derinlerden nefes alın.. ve hiçbir sebep yokken gülümseyin.. bolca gülümseyin.. içinizden herşey güzel olacak deyip bir daha gülümseyip aynada gözlerinize bakın.. tüm mucize içimizde..
Ya nerden nereye geldim :))) ben gidip uykucu kocamı uyandırayım.. kalbim sizinle.. salı günü görüşürüz.
Canım benim yaa, tertemiz çıkacaksın inşaııah, yuvanda huzurlu ve daha da aydınlanmış daha da mutlu günler seni bekliyor, bir de başkalarını mutlu etme çabamıza ayar versek iyi olacak, fazla hırpalıyoruz kendimizi, bakıyorum da genel verici gibiyim, herkes mağdur herkes güçsüz, azıcık kenara çekilmek lazım artıkBu gun cok moralim bozuk arkadaslar. Ben iyiyim ama malum hastane de olmanin negatif etkileri. Ne olur hicbir sey icin uzmeyin kendinizi. Sevdiklerinize ozellikle yavrulariniza sarilin ve anin tadini cikarin.
Insallah canim. Benim moral bozuklugum benimle ilgili degildi. Bir genc kiz vefat etmis ve annesinin caresiz aci cigliklariydi. Ki burasi hastane ve benim odam yogun bakim yani hemen yattigimdan beri kac kisinin vefatini duydum ama bu cok kotuydu. Hic bir aci bir annenin evladini kaybettigi anda ki aciyla yarisamaz. Dahelen duyuyorum sanki cigliklarini icime isledi resmen. Yaradanim o anneye sabirlar versin. Cumle evlatlari bizimkileri de korusun ki hicbir anne evlat acisi yasamasin.Canım benim yaa, tertemiz çıkacaksın inşaııah, yuvanda huzurlu ve daha da aydınlanmış daha da mutlu günler seni bekliyor, bir de başkalarını mutlu etme çabamıza ayar versek iyi olacak, fazla hırpalıyoruz kendimizi, bakıyorum da genel verici gibiyim, herkes mağdur herkes güçsüz, azıcık kenara çekilmek lazım artık
Hayirli seyler yasar iyi sonuclar alirsin insallah canim.Ben de yarın yatışımı yapacağım ileri tetkikler için kızlar, bakalım neler yaşayacağım :)
Afiyet olsun canim.Ilk pazar menusu benden
Sabah: 5 yk musli, üzerini gececek kadar süt
Ara: 1 elma
Öğlen: 1,5 kase corba
Ara: 1 koçan dari
Aksam: 6 yk taze fasulye, 5 yk yogurt, 2 dilim tt ekmek
Ara: süt
Su:2,5 lt
Spor: 300 squat bide temizlik ve pazar isleri falan vardi bugün ondan baska bi sey yapamadim
Oh ne mutlu. Masallah kizina. Ee sana da tabi guzel model oldugun icin.Ben de geç uyandım biraz, eşim şehir dışında, kızım kahvaltı hazırlamış tertemiz sağolsun, sonra da temizliğimizi yaptık güzelce, şimdi ders ve kitap okuma saati,
Lütfen iş öğretirken yavrularımızı incitmeyelim kızlar, bu sabahki masayı ben hazırladım zannetseydim yeriydi, sağolsun tertemiz düzenli ve şık bir masa hazırlamış kuzum, mutfak da temiz bırakılmış, neymiş, onlar görerek öğreniyorlarmış zaten, bize model olmak kalıyormuş
Ne guzel ya parise gitmek benim de hayalim umarim biz de gerceklestirebiliriz tadini cikarin siz de,iyi eglencelerGünaydın kızlarım.. iyi sabahlar.. gerçi günaydın diyorum ama burada saat 11 olmadı daha.. yağmurlu bir Paris sabahındayız.. tüm geçmişi okudum şimdi.. sizi ihmal ettiğim için özür dilerim.. liste konusunda yardımlarınıza çok teşekkür ederim.. emeğinize sağlık.. @eliya @DeryaOnDiet @berilceee
3 günde 65km yol yaptık arkadaşlar.. bugün ama fazla yürümeyeceğiz, daha çok oturmalı olacak gezimiz.. eşim sürekli yiyor :) ben de tadıyorum ama bence bu tatmalar beni kurtarmayacak.. sabahları detoks suları var onlardan içip kruvasan tadına bakıyorum.. bir de bir fransız tatlıları var.. off ya.. iyi ki burada yaşamıyorum ben.. şekeri fln bırakamazmışım..
ben de durumlar bu kızlar.. sanırım 3 gün yetiyor bana.. evimi rutinimi de özlemeye başladım.. spor hocam artık peşimi bıraktı.. yediklerimi gönderdim.. 2. Gün tamam gönderme ne halin varsa gör dedi kibarca :) detoks suyuyla bira içiyordum en son çünkü
Ben iflah olmaz bir şişkoyum sanırım.. bu otellerde açık büfelerin önüne tartı konulmalı bence.. o tartı olmadan vicdan harekete geçmiyor..
Bu aradaZen71 seni ayrı tebrik ediyorum derecen için.. sağlıklı haberlerini sürekli takip etmeye çalışıyorum.. sen grubumuzun huzurusun..
bir de öğretmenlerim.. siz iyi ki varsınız.. arada çürük elmalar her meslek grubunda var.. herkesi memnun edemezsniz.. maalesef öyle bir hayat yok.. herkesi memnun etsen kendini edemez hale gelirsin.. sakinleşip hayatın akışına bırakmak lazım biraz.. bu hepimiz için geçerli.. sakin yaşamak.. günde kaç saatimizi sakin geçiriyoruz? Hiç düşündünüz mü? Bunu biraz düşünün.. nefes alın.. çoook derinlerden nefes alın.. ve hiçbir sebep yokken gülümseyin.. bolca gülümseyin.. içinizden herşey güzel olacak deyip bir daha gülümseyip aynada gözlerinize bakın.. tüm mucize içimizde..
Ya nerden nereye geldim :))) ben gidip uykucu kocamı uyandırayım.. kalbim sizinle.. salı günü görüşürüz.
Allah yardimcin olsun abla,sen de hastane de senden kotu durumda olanlari gorup haline sukret ve moralini bozma lutfenBu gun cok moralim bozuk arkadaslar. Ben iyiyim ama malum hastane de olmanin negatif etkileri. Ne olur hicbir sey icin uzmeyin kendinizi. Sevdiklerinize ozellikle yavrulariniza sarilin ve anin tadini cikarin.
Oyle Sukur halime ben kendim icin bozmuyorum moralimi zaten canim.Allah yardimcin olsun abla,sen de hastane de senden kotu durumda olanlari gorup haline sukret ve moralini bozma lutfen
Bilmiyorum ki canim o zaman odeminin sebebi ne acaba
23 üne randevu aldım bakalım ne olacak dahiliye ye gitcem tekrar insülin direnci ne baktiricamSen de bir doktora görünsen mi acaba canım, rahatlarsın tetkiklerini yaptırıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?