Canim cok haklisin. Rabbim once saglik versin tabi. Tum yavrulari ana babalarina ve tabiki ana babalari da yavrulara bagislasin. Allah sabir versin o hastanin yakinlarina.Bu gun cok moralim bozuk arkadaslar. Ben iyiyim ama malum hastane de olmanin negatif etkileri. Ne olur hicbir sey icin uzmeyin kendinizi. Sevdiklerinize ozellikle yavrulariniza sarilin ve anin tadini cikarin.
Insallah onemli bir sorunun yoktur canim ama git tabi kontrol et.23 üne randevu aldım bakalım ne olacak dahiliye ye gitcem tekrar insülin direnci ne baktiricam
Kolay gelsin canim misafir iyidir eve bi ayri mutluluk bereket getirir. Afiyet olsun.Sabah
2 yk muhlama
2 dil ekmek
Havuç
Peynir zeytin
2 bardak yeşil çay
Öğlen
1 kepçe çorba
3 yk çubuk makarna
Aksam
3 yk salata arpa şehriye
2 sıkım çiğ köfte
5 bardak çay
2 lt su
Spor hiç oturamıyorum çok yoğunum misafirim çok kızlar
Tabii canim. Temizlenip leke kalanlar var onlari biraz buyusun degistiririz ins. Amaan tek kuzum mutlu olsun da ben lekeli koltukta halida da otururum. Heleki bizim koltuklar kremrengiOyle canim. Ev esya temizlenir birak bebeligini cocuklugunu doya doya yasasin.
Ins begenirsiniz bloomcumAldım ekran görüntüsü, sağol canım
Ya bir de insan uzun yillar birsey yemeyince hayalinde tadi daha farkli oluyorBecermişsindir canım da kendileri mideye oturan, mideyi yakan bir tatlıdır zaten, e sen de midem hassas diyorsun zaten, ondandır
Orasi kesinlikle dogru canim.Çocuk güçlendiriyor bizi mecburen, aslında hep güçlüyüz de işte, naz caz işlerine vakit kalmıyor, yoksa içimizde zeyna gizli biz kadınların:)
Bak sen azimli deryaya, örnek olsun bize de bu fikirler :)
Canim parti saat kacta? Bence kahvaltini et guzelce. Eger gunduzse oglen yerine biraztatli salatapogaca filanyersin azardan.Tam tersine kahvalti etmiyim diyorum ya da az bi seyler yerim. Bi arkadaşımızın dogum günü pasta falan kesilecek hani e tabi daha bilimum cis olur :))
Ayy ne guzel. Kizinin elinden kahvalti. Elleri hic dert gormesin cok saglikli mutlu olsun fistik.Ben de geç uyandım biraz, eşim şehir dışında, kızım kahvaltı hazırlamış tertemiz sağolsun, sonra da temizliğimizi yaptık güzelce, şimdi ders ve kitap okuma saati,
Lütfen iş öğretirken yavrularımızı incitmeyelim kızlar, bu sabahki masayı ben hazırladım zannetseydim yeriydi, sağolsun tertemiz düzenli ve şık bir masa hazırlamış kuzum, mutfak da temiz bırakılmış, neymiş, onlar görerek öğreniyorlarmış zaten, bize model olmak kalıyormuş
Evet canim pazartesi yatacagim demistin. Iyi haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta birakma canim. Insallah aa sen turp gibisin git evinde yat diye gondersinler seni cabucak.Ben de yarın yatışımı yapacağım ileri tetkikler için kızlar, bakalım neler yaşayacağım :)
Afiyet olsun rakip. Oglen cok az geldi bana canim. Ama anliyorum mezuniyete diktin sen gozunu. Az kaldi masallah sonunakadar hakkettin. Ve hemen internetten kocan dari nasil oluyor diye bakiyorumIlk pazar menusu benden
Sabah: 5 yk musli, üzerini gececek kadar süt
Ara: 1 elma
Öğlen: 1,5 kase corba
Ara: 1 koçan dari
Aksam: 6 yk taze fasulye, 5 yk yogurt, 2 dilim tt ekmek
Ara: süt
Su:2,5 lt
Spor: 300 squat bide temizlik ve pazar isleri falan vardi bugün ondan baska bi sey yapamadim
Kizz o misirmisya. Biz pek dari demeyiz ben de baska birsey sandimIlk pazar menusu benden
Sabah: 5 yk musli, üzerini gececek kadar süt
Ara: 1 elma
Öğlen: 1,5 kase corba
Ara: 1 koçan dari
Aksam: 6 yk taze fasulye, 5 yk yogurt, 2 dilim tt ekmek
Ara: süt
Su:2,5 lt
Spor: 300 squat bide temizlik ve pazar isleri falan vardi bugün ondan baska bi sey yapamadim
Amiin canim. Cook zordur. Rabbim yasatmasin kimseye.Insallah canim. Benim moral bozuklugum benimle ilgili degildi. Bir genc kiz vefat etmis ve annesinin caresiz aci cigliklariydi. Ki burasi hastane ve benim odam yogun bakim yani hemen yattigimdan beri kac kisinin vefatini duydum ama bu cok kotuydu. Hic bir aci bir annenin evladini kaybettigi anda ki aciyla yarisamaz. Dahelen duyuyorum sanki cigliklarini icime isledi resmen. Yaradanim o anneye sabirlar versin. Cumle evlatlari bizimkileri de korusun ki hicbir anne evlat acisi yasamasin.
Gunduzde söyle ki oglen gibi baslayip gece devam ediyoruz yani sabahlariz büyük ihtimal. evdeyiz neyse ki ayarlarim bi sekilde artikCanim parti saat kacta? Bence kahvaltini et guzelce. Eger gunduzse oglen yerine biraztatli salatapogaca filanyersin azardan.
Misir ya pazarda adama da dari dedim misir mi diyo farkettim yoresel bi ad oldugunuAfiyet olsun rakip. Oglen cok az geldi bana canim. Ama anliyorum mezuniyete diktin sen gozunu. Az kaldi masallah sonunakadar hakkettin. Ve hemen internetten kocan dari nasil oluyor diye bakiyorum
Ay sporu saldik bu aralar rakip ya ben de yapmiyom 2 gündürSlm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim beyaz peynir. 1.5 yumurta yagda. Domates. Biber.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 yk un helvasi. 1 yk fistik.
Oglen-aksam: 1 porsiyon fajitas (zebzeli tavuklu ve yaninda kucuk lavas geldi. Hepisini yidim). 1 fincan sutlu kahve
Su: 2.5 lt
Spor: yok.
Bugun kahvaltidan sonra esim kizimi alip pazara gitti. Aslinda spor yapasim vardi ama. Onlar donene kadar anca ev temizledimonlar donunce de hazirlanip ciktik disari.
Sen 2 gundur benim 2 haftayi gecti adam gibi spor yapmayaliGunduzde söyle ki oglen gibi baslayip gece devam ediyoruz yani sabahlariz büyük ihtimal. evdeyiz neyse ki ayarlarim bi sekilde artik
Misir ya pazarda adama da dari dedim misir mi diyo farkettim yoresel bi ad oldugunu
Ay sporu saldik bu aralar rakip ya ben de yapmiyom 2 gündür
Afiyet olsun hilal cim. Cok kh olmus bugun yine.Sabah
2 yk muhlama
2 dil ekmek
Havuç
Peynir zeytin
2 bardak yeşil çay
Öğlen
1 kepçe çorba
3 yk çubuk makarna
Aksam
3 yk salata arpa şehriye
2 sıkım çiğ köfte
5 bardak çay
2 lt su
Spor hiç oturamıyorum çok yoğunum misafirim çok kızlar
Iyi sonuclar insallah.23 üne randevu aldım bakalım ne olacak dahiliye ye gitcem tekrar insülin direnci ne baktiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?