Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
2 yk muhlama
2 dil ekmek
Havuç
Peynir zeytin
2 bardak yeşil çay

Öğlen
1 kepçe çorba
3 yk çubuk makarna

Aksam
3 yk salata arpa şehriye
2 sıkım çiğ köfte
5 bardak çay

2 lt su
Spor hiç oturamıyorum çok yoğunum misafirim çok kızlar

Bu gun cok moralim bozuk arkadaslar. Ben iyiyim ama malum hastane de olmanin negatif etkileri. Ne olur hicbir sey icin uzmeyin kendinizi. Sevdiklerinize ozellikle yavrulariniza sarilin ve anin tadini cikarin.
Canim cok haklisin. Rabbim once saglik versin tabi. Tum yavrulari ana babalarina ve tabiki ana babalari da yavrulara bagislasin. Allah sabir versin o hastanin yakinlarina.

Kolay gelsin canim misafir iyidir eve bi ayri mutluluk bereket getirir. Afiyet olsun.

Oyle canim. Ev esya temizlenir birak bebeligini cocuklugunu doya doya yasasin.
Tabii canim. Temizlenip leke kalanlar var onlari biraz buyusun degistiririz ins. Amaan tek kuzum mutlu olsun da ben lekeli koltukta halida da otururum. Heleki bizim koltuklar kremrengi

Becermişsindir canım da kendileri mideye oturan, mideyi yakan bir tatlıdır zaten, e sen de midem hassas diyorsun zaten, ondandır
Ya bir de insan uzun yillar birsey yemeyince hayalinde tadi daha farkli oluyor en son un helvasini Turkiyede annem yapmisti kisin en az 9 10 sene once. Tadi filan aklimda cok farkli kalmis.

Tam tersine kahvalti etmiyim diyorum ya da az bi seyler yerim. Bi arkadaşımızın dogum günü pasta falan kesilecek hani e tabi daha bilimum cis olur :))
Canim parti saat kacta? Bence kahvaltini et guzelce. Eger gunduzse oglen yerine biraztatli salatapogaca filanyersin azardan.

Ayy ne guzel. Kizinin elinden kahvalti. Elleri hic dert gormesin cok saglikli mutlu olsun fistik.
Kesinlikle katiliyorum canim. Ve lutfen su ev isleri kizlarin isi gibi gorulmesin. Erkege de ogretilsin ayni kiza da.

Ben de yarın yatışımı yapacağım ileri tetkikler için kızlar, bakalım neler yaşayacağım :)
Evet canim pazartesi yatacagim demistin. Iyi haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta birakma canim. Insallah aa sen turp gibisin git evinde yat diye gondersinler seni cabucak.

Afiyet olsun rakip. Oglen cok az geldi bana canim. Ama anliyorum mezuniyete diktin sen gozunu. Az kaldi masallah sonunakadar hakkettin. Ve hemen internetten kocan dari nasil oluyor diye bakiyorum

Kizz o misirmisya. Biz pek dari demeyiz ben de baska birsey sandim

Amiin canim. Cook zordur. Rabbim yasatmasin kimseye.

Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim beyaz peynir. 1.5 yumurta yagda. Domates. Biber.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 yk un helvasi. 1 yk fistik.
Oglen-aksam: 1 porsiyon fajitas (zebzeli tavuklu ve yaninda kucuk lavas geldi. Hepisini yidim). 1 fincan sutlu kahve

Su: 2.5 lt
Spor: yok.

Bugun kahvaltidan sonra esim kizimi alip pazara gitti. Aslinda spor yapasim vardi ama. Onlar donene kadar anca ev temizledim onlar donunce de hazirlanip ciktik disari.

Canim parti saat kacta? Bence kahvaltini et guzelce. Eger gunduzse oglen yerine biraztatli salatapogaca filanyersin azardan.
Gunduzde söyle ki oglen gibi baslayip gece devam ediyoruz yani sabahlariz büyük ihtimal. evdeyiz neyse ki ayarlarim bi sekilde artik
Afiyet olsun rakip. Oglen cok az geldi bana canim. Ama anliyorum mezuniyete diktin sen gozunu. Az kaldi masallah sonunakadar hakkettin. Ve hemen internetten kocan dari nasil oluyor diye bakiyorum
Misir ya pazarda adama da dari dedim misir mi diyo farkettim yoresel bi ad oldugunu

Ay sporu saldik bu aralar rakip ya ben de yapmiyom 2 gündür

Sen 2 gundur benim 2 haftayi gecti adam gibi spor yapmayali bu hafta okulum var hiic yapamam ders 21:30 bitiyor. Eve 22:00 dan sonra donerim anca. O saatten sonra da hicbirsey yapacak halim kalmaz.

Afiyet olsun hilal cim. Cok kh olmus bugun yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…