Amin canim.Canim cok haklisin. Rabbim once saglik versin tabi. Tum yavrulari ana babalarina ve tabiki ana babalari da yavrulara bagislasin. Allah sabir versin o hastanin yakinlarina.
Cigdem cim bu gunlerinin kiymetini bil. Mezun olunca bir araya gelme imkaniniz olmayabilir. Verilecek cok az kilon kaldi zaten partinin tadini cikart bence. Sen duracagin yeri bilirsin zaten.Gunduzde söyle ki oglen gibi baslayip gece devam ediyoruz yani sabahlariz büyük ihtimal. evdeyiz neyse ki ayarlarim bi sekilde artik
Misir ya pazarda adama da dari dedim misir mi diyo farkettim yoresel bi ad oldugunu
Ay sporu saldik bu aralar rakip ya ben de yapmiyom 2 gündür
Haklisin derya cim. O saatten sonra yorma kendini. Bunyenin ertesi gune kadar toparlamasi lazim. Is okul ev cocuk derken yogun bir tempodasin. Gunduz bos saatin varsa yuruyusle filan degerlendirebilirsin belki vaktini. Sporu da aradan cikarmis olursun.Sen 2 gundur benim 2 haftayi gecti adam gibi spor yapmayalibu hafta okulum var hiic yapamam ders 21:30 bitiyor. Eve 22:00 dan sonra donerim anca. O saatten sonra da hicbirsey yapacak halim kalmaz.
Afiyet olsun canim.Afiyet olsun rakip. Oglen cok az geldi bana canim. Ama anliyorum mezuniyete diktin sen gozunu. Az kaldi masallah sonunakadar hakkettin. Ve hemen internetten kocan dari nasil oluyor diye bakiyorum
Afiyet olsun canim. Iyi yapmissin hem hafta ici yukun hafiflemis olur ev isi acisindan (gerci bitmez ya o ev isleri hele ki kucuk cocugun varsa) hem ailece vakit gecirecek zamanin olmus.Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim beyaz peynir. 1.5 yumurta yagda. Domates. Biber.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 yk un helvasi. 1 yk fistik.
Oglen-aksam: 1 porsiyon fajitas (zebzeli tavuklu ve yaninda kucuk lavas geldi. Hepisini yidim). 1 fincan sutlu kahve
Su: 2.5 lt
Spor: yok.
Bugun kahvaltidan sonra esim kizimi alip pazara gitti. Aslinda spor yapasim vardi ama. Onlar donene kadar anca ev temizledimonlar donunce de hazirlanip ciktik disari.
Off senin bu yoğunluğun sporu etkiliyor tabi ama elindr olan bi sey degil tabi bu kadar yogunken yorma kendini bi de :)Sen 2 gundur benim 2 haftayi gecti adam gibi spor yapmayalibu hafta okulum var hiic yapamam ders 21:30 bitiyor. Eve 22:00 dan sonra donerim anca. O saatten sonra da hicbirsey yapacak halim kalmaz.
Aynen ablacim dedigin gibi yapicam :))Cigdem cim bu gunlerinin kiymetini bil. Mezun olunca bir araya gelme imkaniniz olmayabilir. Verilecek cok az kilon kaldi zaten partinin tadini cikart bence. Sen duracagin yeri bilirsin zaten.
Gunduz is yerinde hic vaktim olmuyor canimHaklisin derya cim. O saatten sonra yorma kendini. Bunyenin ertesi gune kadar toparlamasi lazim. Is okul ev cocuk derken yogun bir tempodasin. Gunduz bos saatin varsa yuruyusle filan degerlendirebilirsin belki vaktini. Sporu da aradan cikarmis olursun.
Oyle canim bu hafta hep ben eve dondugumde kizim kesin uyumus olur da hatta kocam bile uyumus olur.Afiyet olsun canim. Iyi yapmissin hem hafta ici yukun hafiflemis olur ev isi acisindan (gerci bitmez ya o ev isleri hele ki kucuk cocugun varsa) hem ailece vakit gecirecek zamanin olmus.
Amin canimIyi geceler arkadaslar. Sabaha Sagligin bereketin huzurun bol oldugu bir haftaya gozumuzu acalim insallah. Her sey gonlumuzce olup islerimizin rast gitmesi temennisiyle...
Kolay gelsin canim. Cook saglikli olsun insallah Sureyeli yavrularimiz da.Günaydın cınımlar, bugün suriyeli çocukları aşılayacağız gün boyu yürüyeceğim gibi bir şey, kilo bildirimimi de yarın yapacağım nasipse. Hafta sonu pazar günü hariç, gayet iyiydi. Pazar günü kızlarla günüm vardı kontrollü olmaya çalıştım. Bugün dünü dengelerim diye düşünüyorum. Mutlu günleriniz olsun. :)
wuu wuu tebrikler canim. Ben de yazayim hemen. Ancak girebildim. Pazartesi ve cuma hep isim cok oluyor.Ee hic pazartesi bildirimi yok ben yapayim bari 58.4 olarak eksi 400 konduruyorum suraya :))
supersin cnaim. masallah sporunagünaydın kızlar dün çok yoğun bir gündü giremedim akşam ama tam 90 dakika spor yaptım dün aralıklı tabi ama iyi kalori yakmışım
sizler nasılsınız
Hosgeldin canim. Hersey yolunda mi yoktun bir suredir?günaydın kızlar napıyosunuz iyisinizdir inşAllah ben biraz kilo aldım burda tekrar her gün menülerimi paylaşacağım bugünden itibaren
Çok şükür iyiyim canım biraz yoğundum gelemedimHosgeldin canim. Hersey yolunda mi yoktun bir suredir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?