Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cigdem cim bu gunlerinin kiymetini bil. Mezun olunca bir araya gelme imkaniniz olmayabilir. Verilecek cok az kilon kaldi zaten partinin tadini cikart bence. Sen duracagin yeri bilirsin zaten.

Sen 2 gundur benim 2 haftayi gecti adam gibi spor yapmayali bu hafta okulum var hiic yapamam ders 21:30 bitiyor. Eve 22:00 dan sonra donerim anca. O saatten sonra da hicbirsey yapacak halim kalmaz.
Haklisin derya cim. O saatten sonra yorma kendini. Bunyenin ertesi gune kadar toparlamasi lazim. Is okul ev cocuk derken yogun bir tempodasin. Gunduz bos saatin varsa yuruyusle filan degerlendirebilirsin belki vaktini. Sporu da aradan cikarmis olursun.

Afiyet olsun canim. Iyi yapmissin hem hafta ici yukun hafiflemis olur ev isi acisindan (gerci bitmez ya o ev isleri hele ki kucuk cocugun varsa) hem ailece vakit gecirecek zamanin olmus.

Iyi geceler arkadaslar. Sabaha Sagligin bereketin huzurun bol oldugu bir haftaya gozumuzu acalim insallah. Her sey gonlumuzce olup islerimizin rast gitmesi temennisiyle...

Günaydın cınımlar, bugün suriyeli çocukları aşılayacağız gün boyu yürüyeceğim gibi bir şey, kilo bildirimimi de yarın yapacağım nasipse. Hafta sonu pazar günü hariç, gayet iyiydi. Pazar günü kızlarla günüm vardı kontrollü olmaya çalıştım. Bugün dünü dengelerim diye düşünüyorum. Mutlu günleriniz olsun. :)

Sen 2 gundur benim 2 haftayi gecti adam gibi spor yapmayali bu hafta okulum var hiic yapamam ders 21:30 bitiyor. Eve 22:00 dan sonra donerim anca. O saatten sonra da hicbirsey yapacak halim kalmaz.
Off senin bu yoğunluğun sporu etkiliyor tabi ama elindr olan bi sey degil tabi bu kadar yogunken yorma kendini bi de :)

Cigdem cim bu gunlerinin kiymetini bil. Mezun olunca bir araya gelme imkaniniz olmayabilir. Verilecek cok az kilon kaldi zaten partinin tadini cikart bence. Sen duracagin yeri bilirsin zaten.
Aynen ablacim dedigin gibi yapicam :))

Gunduz is yerinde hic vaktim olmuyor canim vaktim olunca hemen yuruyuse cikiyorum ama cok nadir oluyor oyle

Afiyet olsun canim. Iyi yapmissin hem hafta ici yukun hafiflemis olur ev isi acisindan (gerci bitmez ya o ev isleri hele ki kucuk cocugun varsa) hem ailece vakit gecirecek zamanin olmus.
Oyle canim bu hafta hep ben eve dondugumde kizim kesin uyumus olur da hatta kocam bile uyumus olur.

Iyi geceler arkadaslar. Sabaha Sagligin bereketin huzurun bol oldugu bir haftaya gozumuzu acalim insallah. Her sey gonlumuzce olup islerimizin rast gitmesi temennisiyle...
Amin canim
Kolay gelsin canim. Cook saglikli olsun insallah Sureyeli yavrularimiz da.

Kızlar ben yine artiyim tartım dan mı odemden bilmiyorum 3 lüks suyu 4.9 gösteriyor beni 78.9 gösteriyor ben sıkıldım bu hafta izne çıkmayı düşünüyorum boğuldum artık ya bu ne böyle dikkat ediyorum o kadar artık birakicam bu diyeti ya valla çok üzgünüm sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…