Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uzulme, sinirlenme canim. Bence yarin sabah ustunu giyin evde bak kac kilosun. Sonra ayni kiyafetlerle git bir eczaneye veya komsuya bak baklim kac kilosun. Once bir ogrenelim acaba tartin mi bozuldu.

wuu wuu tebrikler canim. Ben de yazayim hemen. Ancak girebildim. Pazartesi ve cuma hep isim cok oluyor.
Oluyordur tabi sen çok yogunsun ablam ya allah kolaylık verdin vallahi.

slm Kizlar bu sabahki kilom 66.6 yani -300 gr
Oooo ben de seni tebrik ederim ama ben bugün o kadar cok yedim ki ve hala daha da yiyorum bugün iyi bi es verdim yani yarin ac dursam yeridir yemicem diyom biz ne yersek sen de yicen en zayifimiz sen oldun olmaz böyle diyolar yaa

üzülme demek fayda etmiyor biliyorum çünkü hepimiz artı görünce üzülüyoruz bırakmak istiyoruz ama bir de şöyle düşün bırakınca nolacak? daha da artı olacaksın verdiğin onca emek boşa gidecek o kadar sporu bu zamana kadar boşuna mi yaptın ya da yenene içme ne dikkat ettin şöyle bir oturup dört dörtlük haftasonu kahvaltısını boşuna mi yapmadın? bunları düşün yani sen biryolda ilerlemeye başladın hedefine az kaldı şimdi bu yolu ben yoruldum diyip yarida bırakıp geri döneceksin bu dönüşte verdigin eksileri geri alacaksın sonra yine zayıflamak isteyecek ve bu yola en baştan çıkacaksın yine aynı meşakatli mücadeleyi vereceksin ve yine sıkılacaksın bu şekilde amacına hicbir zaman ulaşamazsın..bir de kendini çok şişkin hissettiğim günler tartılma ben bugün o sebepten tartılmadım çok siskinligim var bugün yarın adet olacağım ve kabızlık da çabası şimdi ben bu durumda tartılsam tabiki artı çıkarım ve moral motivasyon sıfır olur

Uzulme, sinirlenme canim. Bence yarin sabah ustunu giyin evde bak kac kilosun. Sonra ayni kiyafetlerle git bir eczaneye veya komsuya bak baklim kac kilosun. Once bir ogrenelim acaba tartin mi bozuldu.
Kaynanamin tartısini alıcam yarın amaa moralim yerlerde ya valla

menümü yazayım
sabah 7.30
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir

Ara 10.00
1 elma

öğlen 12.30
1dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
1kk peynir
salatalık domates ve biber
Ara 1 incir
Akşam 18.00
200 gr firin balık
salata
1 bardak şalgam
su 2 litre spor yapmadım yaparım birazdan eliptik yapacağım

Kolay gelsin canim.

Sagol canim.
Ye fistik hakettin odul olsun bugun sana

Afiyet olsun canim. Menun herzamanki gibi guzel

Kizim daha yeni kendine geldi kizlar bende anca helebildim gecen hafta dikkat ettim bide regli oldum 1.1 kilo verdim sabah 69.4 ciktim

Sabah 08.30
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 kucuk labne

Ogle 12.30
1 kase mantar corba
2 parca izgara tavuk gogsu

Ara 15.30
1 ince dilim pasta

Aksam 18.30
5 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

2.5 litre su
30 dk yuruyus
30 dk eliptik
300 ml sade kahve

Bugünkü menüm
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek yeşil çay
Ara 1 cb sütlü kahve
Öğle 1/2 kase mercimek çorbası 4 YK et sote 3 YK pilav ayran
Ara 1/2 fincan leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 3.5 tane kofte

Çok güzel menün

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canim. Menun herzamanki gibi guzel
dün hic güzel değildi vallahi akşam lahmacunlari gömdüm resmen(annem ben seviyorum ev yapımı diye yapmış koli yapıp göndermiş ta 18 saatlik yoldan yemezsem olmazdı ) çok abartmadım 1 tane yedim ama cumaya kadar sıkı tutmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…