- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Uzulme, sinirlenme canim. Bence yarin sabah ustunu giyin evde bak kac kilosun. Sonra ayni kiyafetlerle git bir eczaneye veya komsuya bak baklim kac kilosun. Once bir ogrenelim acaba tartin mi bozuldu.Kızlar ben yine artiyim tartım dan mı odemden bilmiyorum 3 lüks suyu 4.9 gösteriyor beni 78.9 gösteriyor ben sıkıldım bu hafta izne çıkmayı düşünüyorum boğuldum artık ya bu ne böyle dikkat ediyorum o kadar artık birakicam bu diyeti ya valla çok üzgünüm sinirliyim
Oluyordur tabi sen çok yogunsun ablam ya allah kolaylık verdin vallahi.wuu wuu tebrikler canim. Ben de yazayim hemen. Ancak girebildim. Pazartesi ve cuma hep isim cok oluyor.
Oooo ben de seni tebrik ederim ama ben bugün o kadar cok yedim ki ve hala daha da yiyorum bugün iyi bi es verdim yani yarin ac dursam yeridirslm Kizlar bu sabahki kilom 66.6 yani -300 gr
üzülme demek fayda etmiyor biliyorum çünkü hepimiz artı görünce üzülüyoruz bırakmak istiyoruz ama bir de şöyle düşün bırakınca nolacak? daha da artı olacaksın verdiğin onca emek boşa gidecek o kadar sporu bu zamana kadar boşuna mi yaptın ya da yenene içme ne dikkat ettin şöyle bir oturup dört dörtlük haftasonu kahvaltısını boşuna mi yapmadın? bunları düşün yani sen biryolda ilerlemeye başladın hedefine az kaldı şimdi bu yolu ben yoruldum diyip yarida bırakıp geri döneceksin bu dönüşte verdigin eksileri geri alacaksın sonra yine zayıflamak isteyecek ve bu yola en baştan çıkacaksın yine aynı meşakatli mücadeleyi vereceksin ve yine sıkılacaksın bu şekilde amacına hicbir zaman ulaşamazsın..bir de kendini çok şişkin hissettiğim günler tartılma ben bugün o sebepten tartılmadım çok siskinligim var bugün yarın adet olacağım ve kabızlık da çabası şimdi ben bu durumda tartılsam tabiki artı çıkarım ve moral motivasyon sıfır olurKızlar ben yine artiyim tartım dan mı odemden bilmiyorum 3 lüks suyu 4.9 gösteriyor beni 78.9 gösteriyor ben sıkıldım bu hafta izne çıkmayı düşünüyorum boğuldum artık ya bu ne böyle dikkat ediyorum o kadar artık birakicam bu diyeti ya valla çok üzgünüm sinirliyim
Kaynanamin tartısini alıcam yarın amaa moralim yerlerde ya vallaUzulme, sinirlenme canim. Bence yarin sabah ustunu giyin evde bak kac kilosun. Sonra ayni kiyafetlerle git bir eczaneye veya komsuya bak baklim kac kilosun. Once bir ogrenelim acaba tartin mi bozuldu.
Kolay gelsin canim.Günaydın cınımlar, bugün suriyeli çocukları aşılayacağız gün boyu yürüyeceğim gibi bir şey, kilo bildirimimi de yarın yapacağım nasipse. Hafta sonu pazar günü hariç, gayet iyiydi. Pazar günü kızlarla günüm vardı kontrollü olmaya çalıştım. Bugün dünü dengelerim diye düşünüyorum. Mutlu günleriniz olsun. :)
günaydın kızlar dün çok yoğun bir gündü giremedim akşam ama tam 90 dakika spor yaptım dün aralıklı tabi ama iyi kalori yakmışım
sizler nasılsınız
Aman dikkat canim. Paylas tabi yazik emeklerinegünaydın kızlar napıyosunuz iyisinizdir inşAllah ben biraz kilo aldım burda tekrar her gün menülerimi paylaşacağım bugünden itibaren
Tebrikler canim. Fistik oldun cigdem cim. Seni manken olarak mezun edicez.Ee hic pazartesi bildirimi yok ben yapayim bari 58.4 olarak eksi 400 konduruyorum suraya :))
Sagol canim.Oluyordur tabi sen çok yogunsun ablam ya allah kolaylık verdin vallahi.
Oooo ben de seni tebrik ederim ama ben bugün o kadar cok yedim ki ve hala daha da yiyorum bugün iyi bi es verdim yani yarin ac dursam yeridiryemicem diyom biz ne yersek sen de yicen en zayifimiz sen oldun olmaz böyle diyolar yaa
Uzme tatli canini.cok caba gosterdin. Uzun sure hep guzel eksilerin oldu bu da duraksama donemin olabilir canim. Ama izin mizin yok. Cikar aklindanKaynanamin tartısini alıcam yarın amaa moralim yerlerde ya valla
Afiyet olsun canim. Menun herzamanki gibi guzelmenümü yazayım
sabah 7.30
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
Ara 10.00
1 elma
öğlen 12.30
1dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
1kk peynir
salatalık domates ve biber
Ara 1 incir
Akşam 18.00
200 gr firin balık
salata
1 bardak şalgam
su 2 litre spor yapmadım yaparım birazdan eliptik yapacağım
Tebrikler derya cim.slm Kizlar bu sabahki kilom 66.6 yani -300 gr
Çok güzel menünmenümü yazayım
sabah 7.30
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
Ara 10.00
1 elma
öğlen 12.30
1dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
1kk peynir
salatalık domates ve biber
Ara 1 incir
Akşam 18.00
200 gr firin balık
salata
1 bardak şalgam
su 2 litre spor yapmadım yaparım birazdan eliptik yapacağım
Afiyet olsun canim.Bugünkü menüm
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek yeşil çay
Ara 1 cb sütlü kahve
Öğle 1/2 kase mercimek çorbası 4 YK et sote 3 YK pilav ayran
Ara 1/2 fincan leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 3.5 tane kofte
teşekkürler canım yoktun kaç gündür hoşgeldinÇok güzel menün
dün hic güzel değildi vallahi akşam lahmacunlari gömdüm resmen(annem ben seviyorum ev yapımı diye yapmış koli yapıp göndermiş ta 18 saatlik yoldan yemezsem olmazdıAfiyet olsun canim. Menun herzamanki gibi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?