pasta hariç güzel ama ona ben hiç karışmayyım çünkü kızlar bilir bu cumadan beri 2 dilim yedim çünkü doğum günü münasebetiyle..geçmiş olsun bu aradaKizim daha yeni kendine geldi kizlar bende anca helebildim gecen hafta dikkat ettim bide regli oldum 1.1 kilo verdim sabah 69.4 ciktim
Sabah 08.30
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 kucuk labne
Ogle 12.30
1 kase mantar corba
2 parca izgara tavuk gogsu
Ara 15.30
1 ince dilim pasta
Aksam 18.30
5 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2.5 litre su
30 dk yuruyus
30 dk eliptik
300 ml sade kahve
çok güzel maşallah diyetisyen listesine uymaya devam tebriklerBugünkü menüm
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek yeşil çay
Ara 1 cb sütlü kahve
Öğle 1/2 kase mercimek çorbası 4 YK et sote 3 YK pilav ayran
Ara 1/2 fincan leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 3.5 tane kofte
Afiyet olsun canim guzel menu ama salgam siskinlik yapmaz umarimmenümü yazayım
sabah 7.30
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
Ara 10.00
1 elma
öğlen 12.30
1dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
1kk peynir
salatalık domates ve biber
Ara 1 incir
Akşam 18.00
200 gr firin balık
salata
1 bardak şalgam
su 2 litre spor yapmadım yaparım birazdan eliptik yapacağım
Afiyet olsun canim gayet guzelBugünkü menüm
Kalkınca 1 kuru kayısı
Ara 1 cb sütlü kahve
Akşam 3.5 tane kofte
Bugünkü menüm
Kalkınca 1 kuru kayısı
Ara 1 cb sütlü kahve
Akşam 3.5 tane kofte
pasta hariç güzel ama ona ben hiç karışmayyım çünkü kızlar bilir bu cumadan beri 2 dilim yedim çünkü doğum günü münasebetiyle..geçmiş olsun bu arada
Ben de menumu yazayim
Sabah bir elma
Kahvalti:11.00 iki haslanmis yum,dort kaisk cokelek,7 yesil zeytin,roka ve yesil cay.
Ara mandalina
Aksam 17.30 bir tabak haslama et bol salata.
20.30 bir hurma ve bir mandalina
2 litre su 30 dk yuruyus
Izinde miydin,nerdeydin canim?Pilav disinda gozume batan birsey olmadi
Pasta icin 30 dk eliptik yaptim yoksa hoc halim yoktu
Meyveli birgum bence guzel cnm benm
aynen ödem yapabilir ama bir adanalı olara balığı şalgamsız yiyemiyorum ikisi çok yakışıyorAfiyet olsun canim guzel menu ama salgam siskinlik yapmaz umarim
gayet güzel bir menü canım afiyet olsunBen de menumu yazayim
Sabah bir elma
Kahvalti:11.00 iki haslanmis yum,dort kaisk cokelek,7 yesil zeytin,roka ve yesil cay.
Ara mandalina
2 litre su 30 dk yuruyus
Adanali misin sen? Ayy bayiliyorum kebaplarina Adananinaynen ödem yapabilir ama bir adanalı olara balığı şalgamsız yiyemiyorum ikisi çok yakışıyor
evet canım adanalıyım bu kilolar boşa değil yani suçlusu adana mutfağıAdanali misin sen? Ayy bayiliyorum kebaplarina Adananin
Kuzum işte birbirimize emanetiz yalan dünyada, benim gözüyle bakmamalıyız ailemize, veren de alan da Rabbim, isyana girmemeliyiz tepkilerimizle bilmeden, ben de dayanamıyorum bu hikayelere ancak Rabbimi incitir miyim korkumdan pek ağzımı açamıyorum, tek söyleyeceğim O en iyisini bilendirInsallah canim. Benim moral bozuklugum benimle ilgili degildi. Bir genc kiz vefat etmis ve annesinin caresiz aci cigliklariydi. Ki burasi hastane ve benim odam yogun bakim yani hemen yattigimdan beri kac kisinin vefatini duydum ama bu cok kotuydu. Hic bir aci bir annenin evladini kaybettigi anda ki aciyla yarisamaz. Dahelen duyuyorum sanki cigliklarini icime isledi resmen. Yaradanim o anneye sabirlar versin. Cumle evlatlari bizimkileri de korusun ki hicbir anne evlat acisi yasamasin.
Yahu sana güzel yapmışsındır dediysek, annen kadar demedik :) döngü böyle canım, senin kuzun da senin yemeklerini hatırlayacak özlemle :)Ya bir de insan uzun yillar birsey yemeyince hayalinde tadi daha farkli oluyoren son un helvasini Turkiyede annem yapmisti kisin en az 9 10 sene once. Tadi filan aklimda cok farkli kalmis.
Kiyamam anne yuregi iste. Iyi yapmissin yemekle. Afiyet olsun canim.dün hic güzel değildi vallahi akşam lahmacunlari gömdüm resmen(annem ben seviyorum ev yapımı diye yapmış koli yapıp göndermiş ta 18 saatlik yoldan yemezsem olmazdı) çok abartmadım 1 tane yedim ama cumaya kadar sıkı tutmalıyım
Afiyet olsun canim.Ben de menumu yazayim
Sabah bir elma
Ara mandalina
2 litre su 30 dk yuruyus
Bizim de krem, ne eşyalar heba oldu çocukları ellerinde, şimdi gülerek anlatıyorlar hiç kızmayışımıza mahçubiyetlerini, ben olsam döverdim çocuğumu diyor küçük kızım, çalışıp aldınız ben mahvettim diyor, çok para diyor, peki hangi para hangi eşyayla bir tırnağını değişebiliriz diyorum, sen cennetten gelmiş meleksin canım annem deyip sarılıyor kalbinin pıtırtısıyla, koyu kreme de alışıyor insan, anıların izi güzel desen oluyor, serbest sanat çalışması:)Tabii canim. Temizlenip leke kalanlar var onlari biraz buyusun degistiririz ins. Amaan tek kuzum mutlu olsun da ben lekeli koltukta halida da otururum. Heleki bizim koltuklar kremrengi
Git kuzum git, iyilerle karşılaş inşallah23 üne randevu aldım bakalım ne olacak dahiliye ye gitcem tekrar insülin direnci ne baktiricam
Muhakkak rabbim en iyisini bilir ama evlat acisi cok buyuk bir aci isyan degil dayanmak zor.Kuzum işte birbirimize emanetiz yalan dünyada, benim gözüyle bakmamalıyız ailemize, veren de alan da Rabbim, isyana girmemeliyiz tepkilerimizle bilmeden, ben de dayanamıyorum bu hikayelere ancak Rabbimi incitir miyim korkumdan pek ağzımı açamıyorum, tek söyleyeceğim O en iyisini bilendir
Oncelikle evde olduguna kortizona baslamadigina sevindim canim. Diyetisyen konusunda ne diyecegimi bilemedim. Cunku onlar egitimini almislar bir bildikleri vardir dicem daha once de denedim diyorsun kendi kafana gore bir diyet yap dice saglik sorunlarin var bilmeden sagligina zarar verirsen o da olmaz. Bedenini taniyan sensin kuzum yasadiklarini iyice tartip karari kendin ver.Ben evimdeyim canım arkadaşlarım, tetkik sonucum alt sınıra yakın çıktı, enazından şimdilik kortizon tedavisine gerek yok ama düşük yine de, d vit başladık iki ay sonra kontrol, diyetisyene yönlendirdi, 6 öğünlü 6 dilim ekmekli öğle akşam çorbalı, sabahtan kısıp akşama protein yüklemeli klasik listemi, kahvaltıyı çok sevdiğimi söylediğim halde 1,5 kk peynir 5 zeytinle aldım yine, hipotiroidim nedeniyle azimle ve salon sporuyla ayda bir iki kiloya razı olmamı önerdi, salon sporu imkanımın sıfır olduğunu ilettim, şeker sorunumu ve geçmişimi uzun uzun anlattığım, bu listeyle hep sabit kaldığımı, iki haftadır da özel diyetsyenin verdiği aynı listeyi uyguladığımı ve hala sabit olduğumu, liste değişikliği veya kalori kısıtlaması istediğimi bildirdiğim halde biz deneyelim bir ay sonra kontrol edelim dedi, yarın yine hastanedeyim romatizma tetkiklerimi yaptıracağım, kızlar bir akıl verin şu diyetle ilgili ne yapayım, daha önce altı ay uygulayıp sabit kaldım, şimdi iki hafta ve bir ay daha deneyelim diyor, bir de utanmadan diyor ki aslında şeker ve hipotroit sorununuz olduğu için özel diyetisyen ekmeği azaltıp proteini artımalıydı, e siz de aynısını verdiniz diyorum, deneyelim bakalım bir ay sonra diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?