Ohoo onlari saymaya kalkarsak kirdiklari bozduklari lekedikleri diye sil bastan ev dosenir herhalde ama yine de sacinin teli degerine bile ulasamaz o esyalarin bedeli. Ben de hic kasmadim kizimi kizmadim kizamadim hic. Ama bol bol konustum neyi nerde yapip nerde yapamayacagini kendi ozgurlugunun baskasinin ozgurlugune zarar vermemesi konusunda. Evimiz de merak ettigi herseyi yapip baskasinin evine zarar vermemesi gerektigini. Biz kizimla birlikte duvarda boyadik sirf merak ediyor diye icinde farkli bir sey olmadigini gormesi icin makyaj malzemeside parcaladik. Evde doyuma ulastigi icin disarda hic uzmedi tutturmadi herhangi bir sey icin.Bizim de krem, ne eşyalar heba oldu çocukları ellerinde, şimdi gülerek anlatıyorlar hiç kızmayışımıza mahçubiyetlerini, ben olsam döverdim çocuğumu diyor küçük kızım, çalışıp aldınız ben mahvettim diyor, çok para diyor, peki hangi para hangi eşyayla bir tırnağını değişebiliriz diyorum, sen cennetten gelmiş meleksin canım annem deyip sarılıyor kalbinin pıtırtısıyla, koyu kreme de alışıyor insan, anıların izi güzel desen oluyor, serbest sanat çalışması:)
Hepimizin yavrularına aminn canımAyy ne guzel. Kizinin elinden kahvalti. Elleri hic dert gormesin cok saglikli mutlu olsun fistik.
Kesinlikle katiliyorum canim. Ve lutfen su ev isleri kizlarin isi gibi gorulmesin. Erkege de ogretilsin ayni kiza da.
Ne güzel bir spor olur canım, dil sorunu diyeceğim ama hem netten çeviri var, hem hepsi öğrendi sayılır dilimizi:)Günaydın cınımlar, bugün suriyeli çocukları aşılayacağız gün boyu yürüyeceğim gibi bir şey, kilo bildirimimi de yarın yapacağım nasipse. Hafta sonu pazar günü hariç, gayet iyiydi. Pazar günü kızlarla günüm vardı kontrollü olmaya çalıştım. Bugün dünü dengelerim diye düşünüyorum. Mutlu günleriniz olsun. :)
Hmmm güzel sonuç :)slm Kizlar bu sabahki kilom 66.6 yani -300 gr
Afern sanaaa:)Ee hic pazartesi bildirimi yok ben yapayim bari 58.4 olarak eksi 400 konduruyorum suraya :))
Bekliyoruz canım, gitme biryere:)günaydın kızlar napıyosunuz iyisinizdir inşAllah ben biraz kilo aldım burda tekrar her gün menülerimi paylaşacağım bugünden itibaren
Maşallah sana da kuzu, çook havalı:)günaydın kızlar dün çok yoğun bir gündü giremedim akşam ama tam 90 dakika spor yaptım dün aralıklı tabi ama iyi kalori yakmışım
sizler nasılsınız
Ne sıkılıyorsun ayol, suyu evin değişik yerlerinde dene bakalım, tartı şaşırdı diye diyet mi bırakılır, benim diyetsyenlere bakarak öleyim ben o zaman :) üç kuruş alınır yenisi, eskisi emekliye :)Kızlar ben yine artiyim tartım dan mı odemden bilmiyorum 3 lüks suyu 4.9 gösteriyor beni 78.9 gösteriyor ben sıkıldım bu hafta izne çıkmayı düşünüyorum boğuldum artık ya bu ne böyle dikkat ediyorum o kadar artık birakicam bu diyeti ya valla çok üzgünüm sinirliyim
Aslında bırakmak ve izne çıkmak hiç içimden gelmiyor ama boğuldum inan ki nedir hani ne ya o bu kadar odemin sebebi bu 3 akşam en hafif şekilde ve 3 gün ekmeksiz yapicam bakalım işe yarayacak mi adet zamanım da bile dahaa az çıkıyordum ben ya desem ki vücut direncini gösteriyor 76.5 gördüm benn 2 hafta evvel perşembe günü yani olamaz herhalde duraksamaa dönemiüzülme demek fayda etmiyor biliyorum çünkü hepimiz artı görünce üzülüyoruz bırakmak istiyoruz ama bir de şöyle düşün bırakınca nolacak? daha da artı olacaksın verdiğin onca emek boşa gidecek o kadar sporu bu zamana kadar boşuna mi yaptın ya da yenene içme ne dikkat ettin şöyle bir oturup dört dörtlük haftasonu kahvaltısını boşuna mi yapmadın? bunları düşün yani sen biryolda ilerlemeye başladın hedefine az kaldı şimdi bu yolu ben yoruldum diyip yarida bırakıp geri döneceksin bu dönüşte verdigin eksileri geri alacaksın sonra yine zayıflamak isteyecek ve bu yola en baştan çıkacaksın yine aynı meşakatli mücadeleyi vereceksin ve yine sıkılacaksın bu şekilde amacına hicbir zaman ulaşamazsın..bir de kendini çok şişkin hissettiğim günler tartılma ben bugün o sebepten tartılmadım çok siskinligim var bugün yarın adet olacağım ve kabızlık da çabası şimdi ben bu durumda tartılsam tabiki artı çıkarım ve moral motivasyon sıfır olur
Ya Derya Çok Sinirlendim Bugün Bu Ne Ya Her sabah ellerim davul yuzuum davul Sebebi Ne bilmiyorum 10 Gün Var Doktora Acaba Diyorum dukana Mi baslaasam Cumaya KadarUzme tatli canini.cok caba gosterdin. Uzun sure hep guzel eksilerin oldu bu da duraksama donemin olabilir canim. Ama izin mizin yok. Cikar aklindan
Acaba başkaa diyetisyen mi arastirsan senBen evimdeyim canım arkadaşlarım, tetkik sonucum alt sınıra yakın çıktı, enazından şimdilik kortizon tedavisine gerek yok ama düşük yine de, d vit başladık iki ay sonra kontrol, diyetisyene yönlendirdi, 6 öğünlü 6 dilim ekmekli öğle akşam çorbalı, sabahtan kısıp akşama protein yüklemeli klasik listemi, kahvaltıyı çok sevdiğimi söylediğim halde 1,5 kk peynir 5 zeytinle aldım yine, hipotiroidim nedeniyle azimle ve salon sporuyla ayda bir iki kiloya razı olmamı önerdi, salon sporu imkanımın sıfır olduğunu ilettim, şeker sorunumu ve geçmişimi uzun uzun anlattığım, bu listeyle hep sabit kaldığımı, iki haftadır da özel diyetsyenin verdiği aynı listeyi uyguladığımı ve hala sabit olduğumu, liste değişikliği veya kalori kısıtlaması istediğimi bildirdiğim halde biz deneyelim bir ay sonra kontrol edelim dedi, yarın yine hastanedeyim romatizma tetkiklerimi yaptıracağım, kızlar bir akıl verin şu diyetle ilgili ne yapayım, daha önce altı ay uygulayıp sabit kaldım, şimdi iki hafta ve bir ay daha deneyelim diyor, bir de utanmadan diyor ki aslında şeker ve hipotroit sorununuz olduğu için özel diyetisyen ekmeği azaltıp proteini artımalıydı, e siz de aynısını verdiniz diyorum, deneyelim bakalım bir ay sonra diyor
Tartıyı kızım ele geçirmesin diye hafta da 3 güzel çıkarıp tartilip kaldırıyorum yenisi ni almak dert değil bu 2 haftadır bu neyin artışı yaniNe sıkılıyorsun ayol, suyu evin değişik yerlerinde dene bakalım, tartı şaşırdı diye diyet mi bırakılır, benim diyetsyenlere bakarak öleyim ben o zaman :) üç kuruş alınır yenisi, eskisi emekliye :)
Kötüden hallice canım :)@bloom nasılsın
Fıstık dedin de, ben fıstığı bıraktığımdan bu yana perişanım farkındaysanız :)Sagol canim.
Ye fistik hakettin odul olsun bugun sana
Ayy acılı mıydı kız, çok severim şalgamı, adana mutfağından sonra karadeniz mutfağı depresyona sokmamıştır umarım, iyi bilirim yöreleri, çok gezdim, dible de bir yere kadar:)aynen ödem yapabilir ama bir adanalı olara balığı şalgamsız yiyemiyorum ikisi çok yakışıyor
Haklısın kuzum, mutlaka zor, Rabbim merhamet etsin hepimizeMuhakkak rabbim en iyisini bilir ama evlat acisi cok buyuk bir aci isyan degil dayanmak zor.
Bilmiyorum ki canım, önce ben tekrar deneyeyim diyorum, diyetisyen görecek enerjim kalmadı şu anAcaba başkaa diyetisyen mi arastirsan sen
Doktora da gideceksin canım üzme kendini sağlıklı ol, yeter ki sağlık sorunun çıkmasınTartıyı kızım ele geçirmesin diye hafta da 3 güzel çıkarıp tartilip kaldırıyorum yenisi ni almak dert değil bu 2 haftadır bu neyin artışı yani
Kötüden hallice canım :)
Her insan kendinin doktorudur sözünü seviyorum
Hiç hoşlanmıyorum sil baştan başlamaktan ama durmak yok
Biraz izne ayrıldım, pazartesi başlayacağım, spor yapıp kendime vakit ayırıp dinlenecektim aylak aylak
Hastaneye bir girdim çıkamıyorum, özel diyetisyen spor yapma diyor, devlet diyetisyeni zorunlu salon sporu diyor
Seçerek mi verdiler sizi bana deyip kaçasım var :)
Sen nasılsın canım, araba işini salmadın değil mi
Oyle haklisin ki erkekler hakkin da. Kadina gene kadin zarar vermis oluyor sonucta. Cunku erkek cocuk anneleri eslerinin kendilerine yapmasini istemedigi seyleri ogullarinda torpulemiyorlar canim. O kadinin kizi da varsa durum daha vahim oluyor. Kiz cocugu da erkeklere surekli hizmet etmesi gerektigi ic gudusuyle erkek cocugu da annesi ve kardesini emrine amade gordugu icin esinin de o sekilde olmasi gerektigi inanciyla buyuyor. Ve kisir dongu boyle donuyor esleri duzeltmek eslere kaliyor hep.Hepimizin yavrularına aminn canım
Sorma canım ya, sonra bizler öğretiyoruz beylere, zaman alıyor, yıpranıyoruz, hiç hoşlanmam hayatta kalmak için kadına, lokantaya bağlı beylerden, hele temizlik, kadın evde olmayınca pislik paçalardan akan lokantadan beslenen beyler var maalesef, sanki atomu parçala diyoruz, bir kap yemek bir süpürge paspastan ne olur ayol, dağınık ve özbakımdan uzak olanların konusuna hiç değinmiyorum, çıldırıyorum düşündükçe, şükür eşimin öğrenemediği konu yok, bayan kadar olmasa da kuzularım aç ve sefil kalmazlar, daha çok onların mağdur olmaması için öğrettim zaten, internette yazan yemek tarifini herkes uygulayabilir bence, ay bak bir de tembeller geldi aklıma, yok yok dayanamayacağım ben, ağzımı kapatıyorum
Amin canim.Haklısın kuzum, mutlaka zor, Rabbim merhamet etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?