Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohoo onlari saymaya kalkarsak kirdiklari bozduklari lekedikleri diye sil bastan ev dosenir herhalde ama yine de sacinin teli degerine bile ulasamaz o esyalarin bedeli. Ben de hic kasmadim kizimi kizmadim kizamadim hic. Ama bol bol konustum neyi nerde yapip nerde yapamayacagini kendi ozgurlugunun baskasinin ozgurlugune zarar vermemesi konusunda. Evimiz de merak ettigi herseyi yapip baskasinin evine zarar vermemesi gerektigini. Biz kizimla birlikte duvarda boyadik sirf merak ediyor diye icinde farkli bir sey olmadigini gormesi icin makyaj malzemeside parcaladik. Evde doyuma ulastigi icin disarda hic uzmedi tutturmadi herhangi bir sey icin.

Ayy ne guzel. Kizinin elinden kahvalti. Elleri hic dert gormesin cok saglikli mutlu olsun fistik.
Kesinlikle katiliyorum canim. Ve lutfen su ev isleri kizlarin isi gibi gorulmesin. Erkege de ogretilsin ayni kiza da.
Hepimizin yavrularına aminn canım

Sorma canım ya, sonra bizler öğretiyoruz beylere, zaman alıyor, yıpranıyoruz, hiç hoşlanmam hayatta kalmak için kadına, lokantaya bağlı beylerden, hele temizlik, kadın evde olmayınca pislik paçalardan akan lokantadan beslenen beyler var maalesef, sanki atomu parçala diyoruz, bir kap yemek bir süpürge paspastan ne olur ayol, dağınık ve özbakımdan uzak olanların konusuna hiç değinmiyorum, çıldırıyorum düşündükçe, şükür eşimin öğrenemediği konu yok, bayan kadar olmasa da kuzularım aç ve sefil kalmazlar, daha çok onların mağdur olmaması için öğrettim zaten, internette yazan yemek tarifini herkes uygulayabilir bence, ay bak bir de tembeller geldi aklıma, yok yok dayanamayacağım ben, ağzımı kapatıyorum

Son düzenleme:
Ne güzel bir spor olur canım, dil sorunu diyeceğim ama hem netten çeviri var, hem hepsi öğrendi sayılır dilimizi:)

Ne sıkılıyorsun ayol, suyu evin değişik yerlerinde dene bakalım, tartı şaşırdı diye diyet mi bırakılır, benim diyetsyenlere bakarak öleyim ben o zaman :) üç kuruş alınır yenisi, eskisi emekliye :)

Aslında bırakmak ve izne çıkmak hiç içimden gelmiyor ama boğuldum inan ki nedir hani ne ya o bu kadar odemin sebebi bu 3 akşam en hafif şekilde ve 3 gün ekmeksiz yapicam bakalım işe yarayacak mi adet zamanım da bile dahaa az çıkıyordum ben ya desem ki vücut direncini gösteriyor 76.5 gördüm benn 2 hafta evvel perşembe günü yani olamaz herhalde duraksamaa dönemi

Uzme tatli canini.cok caba gosterdin. Uzun sure hep guzel eksilerin oldu bu da duraksama donemin olabilir canim. Ama izin mizin yok. Cikar aklindan
Ya Derya Çok Sinirlendim Bugün Bu Ne Ya Her sabah ellerim davul yuzuum davul Sebebi Ne bilmiyorum 10 Gün Var Doktora Acaba Diyorum dukana Mi baslaasam Cumaya Kadar

Acaba başkaa diyetisyen mi arastirsan sen

Tartıyı kızım ele geçirmesin diye hafta da 3 güzel çıkarıp tartilip kaldırıyorum yenisi ni almak dert değil bu 2 haftadır bu neyin artışı yani

Kötüden hallice canım :)
Her insan kendinin doktorudur sözünü seviyorum
Hiç hoşlanmıyorum sil baştan başlamaktan ama durmak yok
Biraz izne ayrıldım, pazartesi başlayacağım, spor yapıp kendime vakit ayırıp dinlenecektim aylak aylak
Hastaneye bir girdim çıkamıyorum, özel diyetisyen spor yapma diyor, devlet diyetisyeni zorunlu salon sporu diyor
Seçerek mi verdiler sizi bana deyip kaçasım var :)

Sen nasılsın canım, araba işini salmadın değil mi

aynen ödem yapabilir ama bir adanalı olara balığı şalgamsız yiyemiyorum ikisi çok yakışıyor
Ayy acılı mıydı kız, çok severim şalgamı, adana mutfağından sonra karadeniz mutfağı depresyona sokmamıştır umarım, iyi bilirim yöreleri, çok gezdim, dible de bir yere kadar:)

Tartıyı kızım ele geçirmesin diye hafta da 3 güzel çıkarıp tartilip kaldırıyorum yenisi ni almak dert değil bu 2 haftadır bu neyin artışı yani
Doktora da gideceksin canım üzme kendini sağlıklı ol, yeter ki sağlık sorunun çıkmasın

Yok salmadim da daha önce günden sonra çıkamadık çok misafirim geldi gitti 1 saat evvel gönderdim sonkileri yoğun geçti bu haftasonu olsun allaha şükür diyelim biz yine daha beter dertler var ama seni diyetisyenler hakikaten kafayı yemişler sana iyi biri şart

Oyle haklisin ki erkekler hakkin da. Kadina gene kadin zarar vermis oluyor sonucta. Cunku erkek cocuk anneleri eslerinin kendilerine yapmasini istemedigi seyleri ogullarinda torpulemiyorlar canim. O kadinin kizi da varsa durum daha vahim oluyor. Kiz cocugu da erkeklere surekli hizmet etmesi gerektigi ic gudusuyle erkek cocugu da annesi ve kardesini emrine amade gordugu icin esinin de o sekilde olmasi gerektigi inanciyla buyuyor. Ve kisir dongu boyle donuyor esleri duzeltmek eslere kaliyor hep.

Gunaydin arkadaslar. Her isinizin rast gittigi saglikli ve bereketli bir gun olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…