Izinde miydin,nerdeydin canim?
hic karadeniz mutfağını bilmem çünkü eşim de karadenizli değil burda memur uz sadeceAyy acılı mıydı kız, çok severim şalgamı, adana mutfağından sonra karadeniz mutfağı depresyona sokmamıştır umarım, iyi bilirim yöreleri, çok gezdim, dible de bir yere kadar:)
canım tiroitlerine baktır çünkü o ödem yapıyor arkadaşımda var acayip şişer sen de karadenizlisin karalahana falan yeme çünkü şişiriyorAslında bırakmak ve izne çıkmak hiç içimden gelmiyor ama boğuldum inan ki nedir hani ne ya o bu kadar odemin sebebi bu 3 akşam en hafif şekilde ve 3 gün ekmeksiz yapicam bakalım işe yarayacak mi adet zamanım da bile dahaa az çıkıyordum ben ya desem ki vücut direncini gösteriyor 76.5 gördüm benn 2 hafta evvel perşembe günü yani olamaz herhalde duraksamaa dönemi
Ya Derya Çok Sinirlendim Bugün Bu Ne Ya Her sabah ellerim davul yuzuum davul Sebebi Ne bilmiyorum 10 Gün Var Doktora Acaba Diyorum dukana Mi baslaasam Cumaya Kadar
Acaba başkaa diyetisyen mi arastirsan sen
Hoşbulduk canım burası bana iyi geliyor biraz ayrılınca kilo aldım bir sürü hemen ama moralimi bozmuyorum kaldığım yerden devamteşekkürler canım yoktun kaç gündür hoşgeldin
listemin altı gelmemiş canım orada 1/2 porsiyon dondurmalı sufle vardı ama artık buradayım ve her şey daha güzel olucak inanıyorumçok güzel maşallah diyetisyen listesine uymaya devam tebrikler
gayet iyi canım menünBen de menumu yazayim
Sabah bir elma
Kahvalti:11.00 iki haslanmis yum,dort kaisk cokelek,7 yesil zeytin,roka ve yesil cay.
Ara mandalina
Aksam 17.30 bir tabak haslama et bol salata.
20.30 bir hurma ve bir mandalina
2 litre su 30 dk yuruyus
Öğrenmiş öğrenmiş abla valla. Öğrenenler bilmeyenlere aktarıyor, biz de zaten kulak aşinalığıyla bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz :)Ne güzel bir spor olur canım, dil sorunu diyeceğim ama hem netten çeviri var, hem hepsi öğrendi sayılır dilimizi:)
oo maşallah maşallah daha eksileri göresin :))slm Kizlar bu sabahki kilom 66.6 yani -300 gr
evet sitede sorun vardı ben de zor girip yazdım menün güzel..bu arada bu hafta 1-1 olacak galiba ben tartılmaya korktuğumdan tartılmıyorum da kesin artiyim çünkü hafta sonu pasta lahmacun of allahımdün akşam siteye girişte sorun yaşadım menü bildirimi yapamadım o yüzxden.
dün niyetliydşm zaten.
3 k prinç pilavı
3 parça kendi suyunda pişmiş tavuk göğüs
bol yoğurtlu karnıbaharlı mor lahana salatası (çiğden)
spor yapamadım malesef yorulmuşum da biraz :)
ayrıca -100gr gördüm şükür. hafta sonu gün falan olunca eksiyi görmek bile mutlu etti beni
valla sana belli olmuyor birden gidiyor senden maşallah. o yüzden cumaya kadar beklentimi gayet düşük tutuyorumevet sitede sorun vardı ben de zor girip yazdım menün güzel..bu arada bu hafta 1-1 olacak galiba ben tartılmaya korktuğumdan tartılmıyorum da kesin artiyim çünkü hafta sonu pasta lahmacun of allahım
Afiyet olsun canim. Allah kabul etsin. Tebrikler _100 icin.dün akşam siteye girişte sorun yaşadım menü bildirimi yapamadım o yüzxden.
dün niyetliydşm zaten.
3 k prinç pilavı
3 parça kendi suyunda pişmiş tavuk göğüs
bol yoğurtlu karnıbaharlı mor lahana salatası (çiğden)
spor yapamadım malesef yorulmuşum da biraz :)
ayrıca -100gr gördüm şükür. hafta sonu gün falan olunca eksiyi görmek bile mutlu etti beni
sorma geçen hafta öyle olmuştu ama geçen hafta kaçak yapmamıştım o ödemdi galiba o yüzden bu sefer suç dosyam kabarıkvalla sana belli olmuyor birden gidiyor senden maşallah. o yüzden cumaya kadar beklentimi gayet düşük tutuyorum
Aaaa öyle mi sisiriyormuymus baktiricam randevu günü inşallah sabah gene aynıydı dukan birasina başladım bugün maydanozlu şu falann da icicem ki bakalım sonuç ne olacakcanım tiroitlerine baktır çünkü o ödem yapıyor arkadaşımda var acayip şişer sen de karadenizlisin karalahana falan yeme çünkü şişiriyor
ay cınım benim. Allah razı olsun ablam :))Afiyet olsun canim. Allah kabul etsin. Tebrikler _100 icin.
sorma geçen hafta öyle olmuştu ama geçen hafta kaçak yapmamıştım o ödemdi galiba o yüzden bu sefer suç dosyam kabarık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?