Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım tiroitlerine baktır çünkü o ödem yapıyor arkadaşımda var acayip şişer sen de karadenizlisin karalahana falan yeme çünkü şişiriyor

Ne güzel bir spor olur canım, dil sorunu diyeceğim ama hem netten çeviri var, hem hepsi öğrendi sayılır dilimizi:)
Öğrenmiş öğrenmiş abla valla. Öğrenenler bilmeyenlere aktarıyor, biz de zaten kulak aşinalığıyla bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz :)

dün akşam siteye girişte sorun yaşadım menü bildirimi yapamadım o yüzxden.
dün niyetliydşm zaten.
3 k prinç pilavı
3 parça kendi suyunda pişmiş tavuk göğüs
bol yoğurtlu karnıbaharlı mor lahana salatası (çiğden)

spor yapamadım malesef yorulmuşum da biraz :)
ayrıca -100gr gördüm şükür. hafta sonu gün falan olunca eksiyi görmek bile mutlu etti beni

evet sitede sorun vardı ben de zor girip yazdım menün güzel..bu arada bu hafta 1-1 olacak galiba ben tartılmaya korktuğumdan tartılmıyorum da kesin artiyim çünkü hafta sonu pasta lahmacun of allahım

evet sitede sorun vardı ben de zor girip yazdım menün güzel..bu arada bu hafta 1-1 olacak galiba ben tartılmaya korktuğumdan tartılmıyorum da kesin artiyim çünkü hafta sonu pasta lahmacun of allahım
valla sana belli olmuyor birden gidiyor senden maşallah. o yüzden cumaya kadar beklentimi gayet düşük tutuyorum

Afiyet olsun canim. Allah kabul etsin. Tebrikler _100 icin.

canım tiroitlerine baktır çünkü o ödem yapıyor arkadaşımda var acayip şişer sen de karadenizlisin karalahana falan yeme çünkü şişiriyor
Aaaa öyle mi sisiriyormuymus baktiricam randevu günü inşallah sabah gene aynıydı dukan birasina başladım bugün maydanozlu şu falann da icicem ki bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…