canım karalahana tiroidi etkilediği için eli falan şişiyor yoksa karalahana ödem yapmıyor olabilir o konuda bir fikrim yok ama dediğim gibi tirotten sebep karalahana etkiliyorAaaa öyle mi sisiriyormuymus baktiricam randevu günü inşallah sabah gene aynıydı dukan birasina başladım bugün maydanozlu şu falann da icicem ki bakalım sonuç ne olacak
canım yazmadıkça da daha çok yiyeceksin bence aman deyim dikkat..polikistikover mi var sende 45 gün çok uzun bir süre çünküne zamandır yazmıyorum niye yazmıyorum çünkü deli gibi tatlı yiyorum adet 45 gün oldu daha olmadım deli gibiyim
Amin cumlemizden canim.ay cınım benim. Allah razı olsun ablam :))
Bence tam tersi yaz ki tatli yeme canim. 45 gun cok fazla buna sebep olacak bildigin rahatsizligin yoksa doktora git bence.ne zamandır yazmıyorum niye yazmıyorum çünkü deli gibi tatlı yiyorum adet 45 gün oldu daha olmadım deli gibiyim
Afiyet olsun canim.menüm
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
yarim yumurta sahanda
2 zeytin
1 tk bal
domates salatalık biber
Ara 1 elma çeyrek kk peynir
öğlen
100 gr tavuk
1dilim kepek ekmeği
marul maydonoz ve 1 bardak ayran
Ara yarim elma ve 1 mandalina
ara 1 şekersiz çikolata 87 kalorilik
Akşam
6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1dilim kepek ekmeği
2 kasik yoğurt
su 2litre
spor hic yapasım yok çok uykum var sabah 5.30da uyandı kızım malesef
1 taneden birsey olmaz canim. Ellerine saglik anneciginindün hic güzel değildi vallahi akşam lahmacunlari gömdüm resmen(annem ben seviyorum ev yapımı diye yapmış koli yapıp göndermiş ta 18 saatlik yoldan yemezsem olmazdı) çok abartmadım 1 tane yedim ama cumaya kadar sıkı tutmalıyım
Evine donmene tetkiklerinin iyi cikmasina sevindim canim. SukurBen evimdeyim canım arkadaşlarım, tetkik sonucum alt sınıra yakın çıktı, enazından şimdilik kortizon tedavisine gerek yok ama düşük yine de, d vit başladık iki ay sonra kontrol, diyetisyene yönlendirdi, 6 öğünlü 6 dilim ekmekli öğle akşam çorbalı, sabahtan kısıp akşama protein yüklemeli klasik listemi, kahvaltıyı çok sevdiğimi söylediğim halde 1,5 kk peynir 5 zeytinle aldım yine, hipotiroidim nedeniyle azimle ve salon sporuyla ayda bir iki kiloya razı olmamı önerdi, salon sporu imkanımın sıfır olduğunu ilettim, şeker sorunumu ve geçmişimi uzun uzun anlattığım, bu listeyle hep sabit kaldığımı, iki haftadır da özel diyetsyenin verdiği aynı listeyi uyguladığımı ve hala sabit olduğumu, liste değişikliği veya kalori kısıtlaması istediğimi bildirdiğim halde biz deneyelim bir ay sonra kontrol edelim dedi, yarın yine hastanedeyim romatizma tetkiklerimi yaptıracağım, kızlar bir akıl verin şu diyetle ilgili ne yapayım, daha önce altı ay uygulayıp sabit kaldım, şimdi iki hafta ve bir ay daha deneyelim diyor, bir de utanmadan diyor ki aslında şeker ve hipotroit sorununuz olduğu için özel diyetisyen ekmeği azaltıp proteini artımalıydı, e siz de aynısını verdiniz diyorum, deneyelim bakalım bir ay sonra diyor
Aynen canim. Koyu krem de guzel bir renkBizim de krem, ne eşyalar heba oldu çocukları ellerinde, şimdi gülerek anlatıyorlar hiç kızmayışımıza mahçubiyetlerini, ben olsam döverdim çocuğumu diyor küçük kızım, çalışıp aldınız ben mahvettim diyor, çok para diyor, peki hangi para hangi eşyayla bir tırnağını değişebiliriz diyorum, sen cennetten gelmiş meleksin canım annem deyip sarılıyor kalbinin pıtırtısıyla, koyu kreme de alışıyor insan, anıların izi güzel desen oluyor, serbest sanat çalışması:)
Ne guzel hatira simdi hepsi canim. Gecen esimle de konustuk. Umarim su 2 yil okulu araya soktuguma pisman olmam. Cunku gercekten cok yogunum. Yarindan pazara hergun eve dondugumde kizicim uyuyor olacak. Ama diger zamanlarda beraber olmak icin elimden geleni yapiyorum yine de insan bir sucluluk duyuyor.Ohoo onlari saymaya kalkarsak kirdiklari bozduklari lekedikleri diye sil bastan ev dosenir herhalde ama yine de sacinin teli degerine bile ulasamaz o esyalarin bedeli. Ben de hic kasmadim kizimi kizmadim kizamadim hic. Ama bol bol konustum neyi nerde yapip nerde yapamayacagini kendi ozgurlugunun baskasinin ozgurlugune zarar vermemesi konusunda. Evimiz de merak ettigi herseyi yapip baskasinin evine zarar vermemesi gerektigini. Biz kizimla birlikte duvarda boyadik sirf merak ediyor diye icinde farkli bir sey olmadigini gormesi icin makyaj malzemeside parcaladik. Evde doyuma ulastigi icin disarda hic uzmedi tutturmadi herhangi bir sey icin.
Kesinlikle haklisin canim. Ben de bu aralar okul is derken esim sagolsun yemek temizlik ona kaliyor genelde.Hepimizin yavrularına aminn canım
Sorma canım ya, sonra bizler öğretiyoruz beylere, zaman alıyor, yıpranıyoruz, hiç hoşlanmam hayatta kalmak için kadına, lokantaya bağlı beylerden, hele temizlik, kadın evde olmayınca pislik paçalardan akan lokantadan beslenen beyler var maalesef, sanki atomu parçala diyoruz, bir kap yemek bir süpürge paspastan ne olur ayol, dağınık ve özbakımdan uzak olanların konusuna hiç değinmiyorum, çıldırıyorum düşündükçe, şükür eşimin öğrenemediği konu yok, bayan kadar olmasa da kuzularım aç ve sefil kalmazlar, daha çok onların mağdur olmaması için öğrettim zaten, internette yazan yemek tarifini herkes uygulayabilir bence, ay bak bir de tembeller geldi aklıma, yok yok dayanamayacağım ben, ağzımı kapatıyorum
Bir doktora git canim bakalim ne diyecek.Aslında bırakmak ve izne çıkmak hiç içimden gelmiyor ama boğuldum inan ki nedir hani ne ya o bu kadar odemin sebebi bu 3 akşam en hafif şekilde ve 3 gün ekmeksiz yapicam bakalım işe yarayacak mi adet zamanım da bile dahaa az çıkıyordum ben ya desem ki vücut direncini gösteriyor 76.5 gördüm benn 2 hafta evvel perşembe günü yani olamaz herhalde duraksamaa dönemi
Ya Derya Çok Sinirlendim Bugün Bu Ne Ya Her sabah ellerim davul yuzuum davul Sebebi Ne bilmiyorum 10 Gün Var Doktora Acaba Diyorum dukana Mi baslaasam Cumaya Kadar
Acaba başkaa diyetisyen mi arastirsan sen
Oyy ye canim sen fistiginiFıstık dedin de, ben fıstığı bıraktığımdan bu yana perişanım farkındaysanız :)
Aminn canim hepimiz insallahoo maşallah maşallah daha eksileri göresin :))
Canim yaz paylas bizimle. Ve 45 gun cok fazla kesinlikle doktora gitne zamandır yazmıyorum niye yazmıyorum çünkü deli gibi tatlı yiyorum adet 45 gün oldu daha olmadım deli gibiyim
Afiyet olsun cani..menüm
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
yarim yumurta sahanda
2 zeytin
1 tk bal
domates salatalık biber
öğlen
100 gr tavuk
1dilim kepek ekmeği
Akşam
1dilim kepek ekmeği
2 kasik yoğurt
su 2litre
afiyet olsun da fasulyeli kakaolu kek mi o nasıl bir şey ki öyleSlm kizlar
Bugunlu cissli menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2yk kadar az yagli bol yesillikli peynir. Salata
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Ara: cilekli seftalili icecek
Oglen: makarna. Salata. Sebzeli ananasli yemek
Ara: fasulyeli kakaolu kek.
Aksam: balik. Salata. Kara bugday
Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk yuruyus
afiyet olsun güzel menüSelam.canlar menumu yazim
Sabah 08.15
1 yagda yumurta
5 zeytin
Domates
1 dilim.kepek ekmek
Ogle 12.30
1 porsiyon etli turlu
Portakal
Ara 17.00
1 avuc sari leblebi
Aksam 18.30
1 avuc ici tavuk gogsu
1 baget firinda
Salata
1 dilim.ekmk
20 dk yuruyus
2.5 litre su
300 ml sade filtre kahve
menüm
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
yarim yumurta sahanda
2 zeytin
1 tk bal
domates salatalık biber
öğlen
100 gr tavuk
1dilim kepek ekmeği
Akşam
1dilim kepek ekmeği
2 kasik yoğurt
su 2litre
Bu menüye de o kadarcık cıs olsun. Ama son olarak kalırsa :))Slm kizlar
Bugunlu cissli menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2yk kadar az yagli bol yesillikli peynir. Salata
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Ara: cilekli seftalili icecek
Oglen: makarna. Salata. Sebzeli ananasli yemek
Ara: fasulyeli kakaolu kek.
Aksam: balik. Salata. Kara bugday
Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?