Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü sakince şuraya bırakıyorum.

08.35
Yarım akdeniz ekmegi
Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
1 hş yumurta
1 Kk peynir
İnce dilim kaşar

Ara
10.12
Zerdeçal çayı

Öğle
12.15
Şekersiz kakaolu süt
5 adet ülker diyet bisküvi

Akşam
3 kaşık pilav
1 tavuk baget
1 kase ev yapılı tarhana çorba
Salata
Roka
Kuzu kulağı
Taze soğan
Yeşil biber

Spor
45 dk orta tempolu yürüyüş
Ve
2,5 saat aktif sokak gezisi ( aşılama kampanyası )

afiyet olsun rakip durmamış yürümüş ben de yatayım anca neyse artik bugün böyle oldu yapacak bir şey yok

Slm kizlar
Bugunlu cissli menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2yk kadar az yagli bol yesillikli peynir. Salata
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Ara: cilekli
Oglen: makarna. Salata. Sebzeli ananasli yemek
Ara: fasulyeli kakaolu kek.
Aksam:
Menun de sporun da gayet guzel canim

Menü şükela bence. Akşam ekmeği biraz gözüme geldi oda azıcık.

Bu menüye de o kadarcık cıs olsun. Ama son olarak kalırsa :))
Ayy ben cisimi yazmamisim o kek kalorili menunun icindeydi canim. Bugun isyerinden arkadasim kremali pasta yapmis 1 dilim ondan yedim kahvenin yanina. Yazmayi unutmusum

Menun de sporun da gayet guzel canim. Afiyet olsun.

Kızlar hayırlı akşamlar, akşama ancak geldim eve, romatizmayla ilgili tetkikler akşam ettirdi bana, bitmedi de, bazı sonuçlar haftaya çıkacak, zaten azıcık izne ayrıldım onu da hastanede harcadım, pazartesi işbaşı, bu perşembe diyetisyen kontrolü, daha birsürü işim var hastanede ama çok sıkıldım ya, bıraktım peşini, iki gün dinleneyim bari, haftasonu da eşim dönmüş olacak eve, artık ben de düzenimi oturturum kendime göre inşallah

Kesinlikle haklisin canim. Ben de bu aralar okul is derken esim sagolsun yemek temizlik ona kaliyor genelde.
Yapsın kuzum birşey olmaz, güçlüler bizden, Rabbim razı olsun onlardan, unutmazsın bilirim ama yine de vazifemi yapıp hatırlatmış olayım, teşekkürünü esirgeme kocacığından, çabasının ve desteğinin görüldüğünü duymak ister herkes

Canım yaşı küçük olduğundan yokluğunu hatırlamayacak, şevkat açısından babası yanında, bundan daha doğru zamanlama olamazdı şu şartlarda, en doğrusunu yaptığından emin olabilirsim, anne olarak suçluluk duyacak yer arıyoruz biz, bak benim okulum yok, tam performans kuzularıma vakit ayırıyorum, yine de bazı konularda suçluluk hissediyorum :)

Derya cim pisman olma canim. Buyudukce daha zor olurdu. Kucukken daha kolay kabulleniyorlar ustelik ilerde ana okulu okul gibi donemlerinde daha ihtiyaci olacak kizinin sana. Ustelik Onemli olan cok vakit gecirmek degil kaliteli vakit gecirebilmek . Ben de kizim 1.5 yasindayken is hayatina geri donmustum.

Afiyet olsun canim. Hazir menu degil mi derya cim ciss li demissin.

Afiyet olsun arkadasim.

Afiyet olsun canim.

Hayirli aksamlar beril im. Hos geldin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…