Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
2 yumurta soğanlı tereyağlı
Peynir
Zeytin
Tandır ekmeği

Öğlen
1 muz
1 bardak çay

Aksam
1 kepçe çorba
1 yemek tabağı karnabahar
Yoğurdu brokoli havuç
2 salata turşu kornison

Dukan birası
1 parça bitter çikolata

Hayirli geceler. Hastane isleri oyle malesef. Elini veriyorsun kolunu kapiyorlar. Bitmek bilmiyor. Sonuclar iyi ciksin da onemli olan o. Insallah canim.

Afiyet olsun hilalcim.

Kahvaltı 11.30 anca yaptık kızım dün sabah 5 de uyudu anca uyandık perşembe plates seti alıp pilatese başlıyorum kızlar belki sıkılasur vücudum
Daha once plates yapmis miydin hilal. Eger bilmiyorsan plates denge isi bir yerine zarar verebilirsin.

Menu spor gayt iyi ama diyet biskuvi hosuma gitmedi canim

Tandir ekmeginin buyukligu ne ola ki acaba

Kahvaltı 11.30 anca yaptık kızım dün sabah 5 de uyudu anca uyandık perşembe plates seti alıp pilatese başlıyorum kızlar belki sıkılasur vücudum
Cok sevindim senin icin hilal pilates gercekten cok etkili ama kardiyo veya ip atlama gibi cok fazla kalori yaktirmiyor bence sıkılasmada süper etkili yalniz. Yazin ben de yapmistim ebru salli videolariyla başlarda dikkatli ol bi yerini incitmemek icin mutlaka biraz ısınma yap mesela 15 dk leslie olabilir bu o zaman daha rahat yaparsin hareketleri

Günaydın ablalarim iki gündür menu yazmiyorum farkindayim pazartesi zaten menu yoktu ortada yemek yemedim sacma sapan bir sürü sey yedim. Dun de o kadar yorgundum uykusuzdum ki bide bugün sinavim var ders calistim derken ne bulduysam onu yedim kaloriyi asmadim ama cok kh oldu ondan yazmak istemedim. Bugün yine aşırı yogunum sanki ikinci ogretimim gibi aksama ek ders koymuslar ekme gibi sansim da yok önemli. toplam 3 ders bi sinavim var bugün iyi bir yorulurum heralde :) ama yediklerimi bugün dengeleyip sagliksiz hic bir sey yemicem söz. akşam gelince yazarim menumu görüşürüz :)

Önemli olan ne kadar cok zaman gecirdigin degil gecirdigin zamani ne kadar kaliteli gecirdigin diye düşün bence derya abla.
Her gün her dk yaninda olupta kaliteli iki dk gecirmeyen ana babalarla ugrasiyoruz her gün hele dün bi olay yaşadım utanmasam oturup aglayacaktim çocuğun haline ki eve gelince aradim annemi anlattim o zaman ağladım çok etkilendim çünkü icim acıdı.
Sen yanında olduğun her anında olamadığın zamanları telafi edebilecek bi annesin ki sen yokken babasiyla da dolu dolu vakit gecirebiliyor sorun yaşayacağınızı hiç sanmıyorum. Kızın da büyüdüğünde iyiki benim için kariyerini ikinci plana atmamis ikimizi de ne güzel idare etti diyecek bence

geçmiş olsun hastane işi öyle malesef elini veren kolunu kaptırıyor

afiyet olsun
afiyet olsun canım olur öyle arada..başarılar sınavında

günaydın kızlar dün giremedim
dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı domates salatalık 2 kk peynir 6 zeytin 1 dilim ekmek
öğle tavuklu sezar salata
ara 1 fincan sütlü nescafe 1/2 kahve fincanı leblebi 1 yk kuru üzüm
aksam 1/4 tahinli simit 1/2 dilim ekmek 2 çiğ köfte 1 kase mercimek çorbası közlenmiş patlıcan 40 gr ton balığı 5 zeytin 1 kk peynir
ara 1/2 elma
su 3 lt

menün çok güzel canım

yediklerinin miktarı çok değilse fena değil menün canım

menün güzel canım

menün güzel ama öğlen daha sağlıklı şeyler yemeye çalış canım

sabahki ekmek inşAllah çok değildir canım ve öğlen neden çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…