Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarım.. iyi sabahlarrr.. dün hiç uğrayamadım buralara.. çook mutsuzum.. çoookk.. tatil güzel şeymiş.. ama gelir gelmez gecenin bir yarısı tartıya çıktım.. çıkmaz olaydım..

metabolizmamdan nefret ediyorum şuan.. 4 günde 82km yürümüşüm, yine de kilo almayı nasıl başardım aklım hayalim almıyor ya..

dün hemen spora gittim, bu sabah gittim.. ama ne fayda.. siz nasılsınız? neler yapıyorsunuz? cumaya eksi misiniz kızlar?

ben bildirim yapmayacağım grubun iyiliği için.. böyle bir hakkım var mı bilmiyorum ama.. :)

ee seni mezun ediyor muyuz etmiyor muyuz? :)

akşamın biraz yoğun olmuş ama güzel yine de afiyet olsun
hoş geldsin canım artı kaçsın ki çok değildir ya bir de çabuk gider yeni aldın çünkü

Haklisin canim.

insanin elinde degil canim. Ve yokluguma alisiyor hep babasina gitmek babasiyla oynamak istiyor.

2 haftada bir hic vakit geciremiyoruz iste canim. Gecen hafta iyiydi en azindan isten sonra veya hafta sonu isten once hep vakit gecirdik. Ama bu hafta sadece sabah 1 saat goruyorum kizimi o kadar. Eve dondugumde coktan uyumus oluyor. Haftasonu da aynisi olacak 2 gun sabah 8 den aksam 7 ye kadar okulum var.
Insallah 1 ay sonra sinavlar var ve sonra yari yil tatili biraz nefes alacagim ve kizicimla ilgilenebilecegim.

Oglen biraz az olmus ama menun bence gayet guzel canim

Slm canim. Kalori miktarini asmadan kh yediysen arti degilsindir. Arada olur oyle canim. Kolay gelsin fistik

Bide dün eski staj hocamla karsilastik ne kadar incelmissin sen cok güzel olmuşsun cok kilo vermissin falan dedi bu kadar nadir gören birinin kabanla bile fark etmesine mutlu oldum.
Superr. Ayy zaten en guzeloi de farkedilmesi oluyor. Demiyoruz sana bosuna manken oldun fistikk

Cok sagol canim. Insan elinde olmadan cok vakit geciremeyince uzuluyor iste. Ayy yavrum cok merak ettim ne olmud o ogrenciye? Ben de cok uzulurum oyle seylere. Sukur rabbime babasi beni aratmiyor kizima

akşamın biraz yoğun olmuş ama güzel yine de afiyet olsun
hoş geldsin canım artı kaçsın ki çok değildir ya bir de çabuk gider yeni aldın çünkü

+2ydim.. bence de çoğu ödem ama cuma sabahına kadar gider mi ki?

merhaba kızlar nasılsınız? ne var ne yok bakalım :) özledim sizinle paylasim yapmayi ama pek internete girmiyorum son zamanlarda

aa merhaba, telefondan girmek de çok zor oluyor benim için.. bi güzel uygulama yapsalar ne iyi olurdu..
sen neler yapıyorsun?

Evet canım artık buradayım inşAllah

noldu sen kayboldun, listeden çıkanların sonu bu..

beni de spor hocam çok feci sıkıştırıyor ya.. bir buraya bir ona, her yerden kuşatıldm da, yine de minnak kilo vermeye devam.. yazık ya bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…