- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Günaydın ablalarim iki gündür menu yazmiyorum farkindayim pazartesi zaten menu yoktu ortada yemek yemedim sacma sapan bir sürü sey yedim. Dun de o kadar yorgundum uykusuzdum ki bide bugün sinavim var ders calistim derken ne bulduysam onu yedim kaloriyi asmadim ama cok kh oldu ondan yazmak istemedim. Bugün yine aşırı yogunum sanki ikinci ogretimim gibi aksama ek ders koymuslar ekme gibi sansim da yok önemli. toplam 3 ders bi sinavim var bugün iyi bir yorulurum heralde :) ama yediklerimi bugün dengeleyip sagliksiz hic bir sey yemicem söz. akşam gelince yazarim menumu görüşürüz :)
nefertityy huuu nerdesın cano
akşamın biraz yoğun olmuş ama güzel yine de afiyet olsungünaydın kızlar dün giremedim
dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı domates salatalık 2 kk peynir 6 zeytin 1 dilim ekmek
öğle tavuklu sezar salata
ara 1 fincan sütlü nescafe 1/2 kahve fincanı leblebi 1 yk kuru üzüm
aksam 1/4 tahinli simit 1/2 dilim ekmek 2 çiğ köfte 1 kase mercimek çorbası közlenmiş patlıcan 40 gr ton balığı 5 zeytin 1 kk peynir
ara 1/2 elma
su 3 lt
hoş geldsin canım artı kaçsın ki çok değildir ya bir de çabuk gider yeni aldın çünkügünaydın kızlarım.. iyi sabahlarrr.. dün hiç uğrayamadım buralara..çook mutsuzum.. çoookk.. tatil güzel şeymiş.. ama gelir gelmez gecenin bir yarısı tartıya çıktım.. çıkmaz olaydım..
metabolizmamdan nefret ediyorum şuan.. 4 günde 82km yürümüşüm, yine de kilo almayı nasıl başardım aklım hayalim almıyor ya..
dün hemen spora gittim, bu sabah gittim.. ama ne fayda.. siz nasılsınız? neler yapıyorsunuz? cumaya eksi misiniz kızlar?
ben bildirim yapmayacağım grubun iyiliği için. böyle bir hakkım var mı bilmiyorum ama.. :)
Haklisin canim.Yapsın kuzum birşey olmaz, güçlüler bizden, Rabbim razı olsun onlardan, unutmazsın bilirim ama yine de vazifemi yapıp hatırlatmış olayım, teşekkürünü esirgeme kocacığından, çabasının ve desteğinin görüldüğünü duymak ister herkes
insanin elinde degil canim. Ve yokluguma alisiyor hep babasina gitmek babasiyla oynamak istiyor.Canım yaşı küçük olduğundan yokluğunu hatırlamayacak, şevkat açısından babası yanında, bundan daha doğru zamanlama olamazdı şu şartlarda, en doğrusunu yaptığından emin olabilirsim, anne olarak suçluluk duyacak yer arıyoruz biz, bak benim okulum yok, tam performans kuzularıma vakit ayırıyorum, yine de bazı konularda suçluluk hissediyorum :)
2 haftada bir hic vakit geciremiyoruz iste canim. Gecen hafta iyiydi en azindan isten sonra veya hafta sonu isten once hep vakit gecirdik. Ama bu hafta sadece sabah 1 saat goruyorum kizimi o kadar. Eve dondugumde coktan uyumus oluyor. Haftasonu da aynisi olacak 2 gun sabah 8 den aksam 7 ye kadar okulum var.Derya cim pisman olma canim. Buyudukce daha zor olurdu. Kucukken daha kolay kabulleniyorlar ustelik ilerde ana okulu okul gibi donemlerinde daha ihtiyaci olacak kizinin sana. Ustelik Onemli olan cok vakit gecirmek degil kaliteli vakit gecirebilmek . Ben de kizim 1.5 yasindayken is hayatina geri donmustum.
Menu hazir canim da. Is yerinde arkadasim pasta yapmisti 1 dilim ondan yedim. Cissli menu yazdim cissi yazmayi unutmusumAfiyet olsun canim. Hazir menu degil mi derya cim ciss li demissin.
Oglen biraz az olmus ama menun bence gayet guzel canimSabah
2 yumurta soğanlı tereyağlı
Peynir
Zeytin
Tandır ekmeği
Öğlen
1 muz
1 bardak çay
Aksam
1 kepçe çorba
1 yemek tabağı karnabahar
Yoğurdu brokoli havuç
2 salata turşu kornison
Dukan birası
1 parça bitter çikolata
wuuwuu iyi sporlar canim.Kahvaltı 11.30 anca yaptık kızım dün sabah 5 de uyudu anca uyandık perşembe plates seti alıp pilatese başlıyorum kızlar belki sıkılasur vücudum
Akşam kaçırdım gerçekten canım uyum sağlamaya çalışıyorum buraya tekrarakşamın biraz yoğun olmuş ama güzel yine de afiyet olsun
hoş geldsin canım artı kaçsın ki çok değildir ya bir de çabuk gider yeni aldın çünkü
Slm canim. Kalori miktarini asmadan kh yediysen arti degilsindir. Arada olur oyle canim. Kolay gelsin fistikGünaydın ablalarim iki gündür menu yazmiyorum farkindayim pazartesi zaten menu yoktu ortada yemek yemedim sacma sapan bir sürü sey yedim. Dun de o kadar yorgundum uykusuzdum ki bide bugün sinavim var ders calistim derken ne bulduysam onu yedim kaloriyi asmadim ama cok kh oldu ondan yazmak istemedim. Bugün yine aşırı yogunum sanki ikinci ogretimim gibi aksama ek ders koymuslar ekme gibi sansim da yok önemli. toplam 3 ders bi sinavim var bugün iyi bir yorulurum heralde :) ama yediklerimi bugün dengeleyip sagliksiz hic bir sey yemicem söz. akşam gelince yazarim menumu görüşürüz :)
En iyisi buraya surekli gel canim. Bak hep beraber motive ederiz birbirimizi.Akşam kaçırdım gerçekten canım uyum sağlamaya çalışıyorum buraya tekrar
Superr. Ayy zaten en guzeloi de farkedilmesi oluyor. Demiyoruz sana bosuna manken oldun fistikkBide dün eski staj hocamla karsilastik ne kadar incelmissin sen cok güzel olmuşsun cok kilo vermissin falan dedi bu kadar nadir gören birinin kabanla bile fark etmesine mutlu oldum.
Cok sagol canim. Insan elinde olmadan cok vakit geciremeyince uzuluyor iste. Ayy yavrum cok merak ettim ne olmud o ogrenciye? Ben de cok uzulurum oyle seylere. Sukur rabbime babasi beni aratmiyor kizimaÖnemli olan ne kadar cok zaman gecirdigin degil gecirdigin zamani ne kadar kaliteli gecirdigin diye düşün bence derya abla.
Her gün her dk yaninda olupta kaliteli iki dk gecirmeyen ana babalarla ugrasiyoruz her gün hele dün bi olay yaşadım utanmasam oturup aglayacaktim çocuğun haline ki eve gelince aradim annemi anlattim o zaman ağladım çok etkilendim çünkü icim acıdı.
Sen yanında olduğun her anında olamadığın zamanları telafi edebilecek bi annesin ki sen yokken babasiyla da dolu dolu vakit gecirebiliyor sorun yaşayacağınızı hiç sanmıyorum. Kızın da büyüdüğünde iyiki benim için kariyerini ikinci plana atmamis ikimizi de ne güzel idare etti diyecek bence
Evet canım artık buradayım inşAllahEn iyisi buraya surekli gel canim. Bak hep beraber motive ederiz birbirimizi.
akşamın biraz yoğun olmuş ama güzel yine de afiyet olsun
hoş geldsin canım artı kaçsın ki çok değildir ya bir de çabuk gider yeni aldın çünkü
merhaba kızlar nasılsınız? ne var ne yok bakalım :) özledim sizinle paylasim yapmayi ama pek internete girmiyorum son zamanlarda
Evet canım artık buradayım inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?