Hoşgeldin cnmMerhaba arkadaşlar ben de bu Takıma girmek istiyorum
İsmim fatma 28 yaşındayım. 2 çocuğum var. 77 kiloyum 170 boyundayım. Doğum sebebiyle kilo aldım 1 yıldır 87den 77ye düştüm. Hedefim 57 kg ve bunu en fazla 6 ayda vermek istiyorum
Bu konuda beni bol bol gaza getirseniz sevinirim
Protein diye ben de kofteyi en az 5 tane falan yerim,demekki onda da miktar onemliöğlen menümü gönderdim hoca, köfte yasak dedi iyi mi, eğer ızgaraysa ve yiyecek başka birşey yoksa 3 adet yememe izin varmış.. ben 5 tane yedim protein diye.. sabahki sporum boşa gitti demek oluyor bu..
Kac gundur hep sessiz ben de ondan pek girmiyorumkızlarım ben döndüm diye mi bu sessizlik? ya gelin tamam gitmicem bir daha ya..
Teşekkürler kuralları okudum yarından itibaren yediklerimi paylaşacağımHoşgeldin cnm
İlk sayfada kurallar var okuyup kabul etmen gerekiyor
@berilceee kaptanın gelip ilgilenir seninle
Merhabalar arkadaşlar sezaryenle doğumdan sonraki göbek sarkığı için diyet yanında evde önerebileceğiniz yapılması makul egzersizleri yazabilir misinizHoşgeldin cnm
İlk sayfada kurallar var okuyup kabul etmen gerekiyor
@berilceee kaptanın gelip ilgilenir seninle
İlk sayfada kurallar var canım okuyup kabul etmen lazımMrb arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum nasıl katılmam gerekiyor aranıza ne yapmalıyım
Evvet oluyorum bu hafta kaloriyi asmayip butun gunde oturamadigimdan heralde yediklerim yaramamis şükür iyi gidiyorum yarin sabah gene bi bakalim da 57ler gorunecek cumaya yani :)ee seni mezun ediyor muyuz etmiyor muyuz? :)
Pazartesi aştım sanirim hesap edemedim artik cok karisik yedik çünkü ama sali asmadim asla bugünde 1000 kaloride kaldim. Arti olmamisim zaten :))Slm canim. Kalori miktarini asmadan kh yediysen arti degilsindir. Arada olur oyle canim. Kolay gelsin fistik
Off aile ici siddet varmış yeni öğrendik çocuk şahit oluyor büyük ihtimalle. Okulda basindan yaralandi korktuk baya bi kanadi çünkü. Yavrum bi damla ağlamadı ya her yeri kan içinde kaldi nasil korkuyor ama hic sesini cikaramiyor o durumda bile. normalde de cok bastirilmis icine kapanik bi halde zaten. Basina tampon yaparken sarildim velisini bekliyorduk hastaneye götürmesi icin korkudan kalbi yerinden cikacak gibi atıyordu. Öğretmen ilgilenecek siddet konusuyla henüz şüphe oldugu icin bi sey yapmadik tabii arastiracagini soyledi ogretmenimizCok sagol canim. Insan elinde olmadan cok vakit geciremeyince uzuluyor iste. Ayy yavrum cok merak ettim ne olmud o ogrenciye? Ben de cok uzulurum oyle seylere. Sukur rabbime babasi beni aratmiyor kizima
Köfte yasak miymis ya ben 2 3 4 tane falan yedim hep arada ekmeksiz veya cok az ekmekle yapiyorum gerci ben öyle niye yasak olsun kiiöğlen menümü gönderdim hoca, köfte yasak dedi iyi mi, eğer ızgaraysa ve yiyecek başka birşey yoksa 3 adet yememe izin varmış.. ben 5 tane yedim protein diye.. sabahki sporum boşa gitti demek oluyor bu..
hayır13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: berilceee* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : nezaketli
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: emekli
Yaşınız : 56
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.63
Kilonuz: 80 kg
Hedef kilonuz : 65 kg
Kilo alma hikayeniz : Menepoz
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık ve güzel görünüm..
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
İlk sayfada kurallar var canım okuyup kabul etmen lazım
Kaptanınız gelince gerekli işlemleri yapar
Birde suanki kilonu ve hedef kilonu yazmalısın
Hosgeldin :) anladigim kadariyla henüz cocugun yok hayirlisiyla en yakin zamanda nasip olsun insallah :) 59 kilo cok degil 162 boya aslinda 55 daha iyi gider 50 az olur gibi geldi bana sen daha iyi bilirsin ama. Benim boyum 160 69 kilo ile basladim su an 58.1 kiloyum bu cuma 57 görürsem mezun olucam hedefim 55ti ama yorulduğum icin simdilik 57de koruma yapicam biraz.Sağol canım okudum.
32 yaşımdayım boy 162, kilo bu sabah 59.4 çıktı, hedefim 50 inşallah. Bebeğim olmuyor tüp bebek yaptırdım daha önce tedavi sürecim de uzundu. Bu sürede kilo aldım. Son tüp bebekten sonra 5 kilo aldım sadece 1.5 kilo verebildim. Tekrar tüp bebek yaptırmadan kilo vermek istiyorum ama olmuyor. Haftanın 4 günü kadar günlük 6 km kadar yürüyorum 3 aydır ama hiç fark olmadı. Sanırım burası bana iyi gelecek. Uzun yazdım sanki :))) yarın akşam menü mü paylaşıyoruz şimdi liste nerde birde göremedim.
3 tane fazla olabilur ama gun icinde ne yedigine bagli sen yarin menü yaz ona göre bakalim benceKızlar ben beyaz ekmek kullanmıyorum eve hiç almıyoruz. Her sabah kahvaltıda mısır unundan krep yapıyorum 3 tane. Akşamları ekmek hiç yemiyorum zaten. Ben kendimce bunun daha sağlıklı olduğunu düşünerek yapıyorum kilo da yapmaz diye ama acaba bumu engel oluyor kilo vermeme. Yanlış mı yapıyorum bilgisi olan var mı.
Hosgeldin :) anladigim kadariyla henüz cocugun yok hayirlisiyla en yakin zamanda nasip olsun insallah :) 59 kilo cok degil 162 boya aslinda 55 daha iyi gider 50 az olur gibi geldi bana sen daha iyi bilirsin ama. Benim boyum 160 69 kilo ile basladim su an 58.1 kiloyum bu cuma 57 görürsem mezun olucam hedefim 55ti ama yorulduğum icin simdilik 57de koruma yapicam biraz.
Bebek düşündüğün icin vücut dengeni koruman lazim tabi yag kas protein oranlarin gibi diyetisyenle calismayi dusunebilirsin bence
3 tane fazla olabilur ama gun icinde ne yedigine bagli sen yarin menü yaz ona göre bakalim bence
Miktar az canim. Gunluk 1300 kalorilik menu aliyorum.yediklerinin miktarı çok değilse fena değil menün canım
Yulaftan cok daha saglikli olacaktir oyle yap bence kaloriside daha az olabilir. Hani kendinde verebilirsin tabi öyle cok bi kilon yok verebilirsin kendi imkanlarinla ama hamilelik sürecinde sknti yaşama vücut değerlerin diyetten etkilenmesin diye dedim diyetisyeni yoksa ben de gitmedim diyetisyeneHoşbuldum canım güzel duan için teşekkür ederim. Dışarıdan bakanlar normal olduğumu söylüyor ama ben 55te bile kendimi çok rahatsız hissediyordum. O yüzden 50 olmak istiyorum. Burda kendi imkanlarımla değilde diyetisyenle daha mı uygun olur diyorsun
Zaten çok gelmeye başladı 2 tane de tıkanıyorum zorla bitiyorum. Elimin ayarını yapamadımyulaftan krep yapabilirim onun tam 2 tane olacak ölçüsünü biliyorum. Ben yarın yazayım yediklerimi de bakalım yorumlar nasıl olacak.
Afiyet olsun canim. Bence gayet guzel. Diyetisyen menun degil mi?günaydın kızlar dün giremedim
dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı domates salatalık 2 kk peynir 6 zeytin 1 dilim ekmek
öğle tavuklu sezar salata
ara 1 fincan sütlü nescafe 1/2 kahve fincanı leblebi 1 yk kuru üzüm
aksam 1/4 tahinli simit 1/2 dilim ekmek 2 çiğ köfte 1 kase mercimek çorbası közlenmiş patlıcan 40 gr ton balığı 5 zeytin 1 kk peynir
ara 1/2 elma
su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?