Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin cnm
İlk sayfada kurallar var okuyup kabul etmen gerekiyor
@berilceee kaptanın gelip ilgilenir seninle

öğlen menümü gönderdim hoca, köfte yasak dedi iyi mi, eğer ızgaraysa ve yiyecek başka birşey yoksa 3 adet yememe izin varmış.. ben 5 tane yedim protein diye.. sabahki sporum boşa gitti demek oluyor bu..
Protein diye ben de kofteyi en az 5 tane falan yerim,demekki onda da miktar onemli

Hoşgeldin cnm
İlk sayfada kurallar var okuyup kabul etmen gerekiyor
@berilceee kaptanın gelip ilgilenir seninle
Merhabalar arkadaşlar sezaryenle doğumdan sonraki göbek sarkığı için diyet yanında evde önerebileceğiniz yapılması makul egzersizleri yazabilir misiniz

Selam kizlar bugun gunah gunu gibydi kizm musade etmiyor ki spor yapayim

Sabah 08.15
2.dilim.tb ekmege peynir yesillik ve domates sandvic
5 zeytin

Ogle 13.00
1 porsiyon iskender ekmeksiz
Salata
1 dilim pide

Ara 15.00
1 dilim.revani

Aksam 18.00
1 kase yayla corba
Salata

2.5 litre su
300 ml sade kahve

ee seni mezun ediyor muyuz etmiyor muyuz? :)
Evvet oluyorum bu hafta kaloriyi asmayip butun gunde oturamadigimdan heralde yediklerim yaramamis şükür iyi gidiyorum yarin sabah gene bi bakalim da 57ler gorunecek cumaya yani :)
Slm canim. Kalori miktarini asmadan kh yediysen arti degilsindir. Arada olur oyle canim. Kolay gelsin fistik
Pazartesi aştım sanirim hesap edemedim artik cok karisik yedik çünkü ama sali asmadim asla bugünde 1000 kaloride kaldim. Arti olmamisim zaten :))
Cok sagol canim. Insan elinde olmadan cok vakit geciremeyince uzuluyor iste. Ayy yavrum cok merak ettim ne olmud o ogrenciye? Ben de cok uzulurum oyle seylere. Sukur rabbime babasi beni aratmiyor kizima
Off aile ici siddet varmış yeni öğrendik çocuk şahit oluyor büyük ihtimalle. Okulda basindan yaralandi korktuk baya bi kanadi çünkü. Yavrum bi damla ağlamadı ya her yeri kan içinde kaldi nasil korkuyor ama hic sesini cikaramiyor o durumda bile. normalde de cok bastirilmis icine kapanik bi halde zaten. Basina tampon yaparken sarildim velisini bekliyorduk hastaneye götürmesi icin korkudan kalbi yerinden cikacak gibi atıyordu. Öğretmen ilgilenecek siddet konusuyla henüz şüphe oldugu icin bi sey yapmadik tabii arastiracagini soyledi ogretmenimiz

öğlen menümü gönderdim hoca, köfte yasak dedi iyi mi, eğer ızgaraysa ve yiyecek başka birşey yoksa 3 adet yememe izin varmış.. ben 5 tane yedim protein diye.. sabahki sporum boşa gitti demek oluyor bu..
Köfte yasak miymis ya ben 2 3 4 tane falan yedim hep arada ekmeksiz veya cok az ekmekle yapiyorum gerci ben öyle niye yasak olsun kii

hayır

Menum
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 2 ceri domates, 1 haslanmis yumurta, 1 bardak tarcinli süt
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 yk zeytinyagli enginar, 1 yk pismis pancar sirkeli, 1 fırında pismis kabak mucver avuc ici kadar, 2 parmak kalinliginda tavuk fileto izgara, 1 yk kozlenmis patlican ( öğlen açık bufeye gittik arkadaslarla ondan böyle ama hic ciss yok)
Ara: 2 mandalina
Aksam: 5 yk yogurt, 20 cig findik, 25 gr kuru üzüm ( eve gec geldim o saatte anca bunu yiyebildim yemekte yoktu zaten)
Su:1,5 litre daha içerim ama
Spor: bugun tam 13000 adim atmisim halim yok daha ama squat yaparim belki az sonra

İlk sayfada kurallar var canım okuyup kabul etmen lazım
Kaptanınız gelince gerekli işlemleri yapar
Birde suanki kilonu ve hedef kilonu yazmalısın

Sağol canım okudum.
32 yaşımdayım boy 162, kilo bu sabah 59.4 çıktı, hedefim 50 inşallah. Bebeğim olmuyor tüp bebek yaptırdım daha önce tedavi sürecim de uzundu. Bu sürede kilo aldım. Son tüp bebekten sonra 5 kilo aldım sadece 1.5 kilo verebildim. Tekrar tüp bebek yaptırmadan kilo vermek istiyorum ama olmuyor. Haftanın 4 günü kadar günlük 6 km kadar yürüyorum 3 aydır ama hiç fark olmadı. Sanırım burası bana iyi gelecek. Uzun yazdım sanki :))) yarın akşam menü mü paylaşıyoruz şimdi liste nerde birde göremedim.

Kızlar ben beyaz ekmek kullanmıyorum eve hiç almıyoruz. Her sabah kahvaltıda mısır unundan krep yapıyorum 3 tane. Akşamları ekmek hiç yemiyorum zaten. Ben kendimce bunun daha sağlıklı olduğunu düşünerek yapıyorum kilo da yapmaz diye ama acaba bumu engel oluyor kilo vermeme. Yanlış mı yapıyorum bilgisi olan var mı.

Hosgeldin :) anladigim kadariyla henüz cocugun yok hayirlisiyla en yakin zamanda nasip olsun insallah :) 59 kilo cok degil 162 boya aslinda 55 daha iyi gider 50 az olur gibi geldi bana sen daha iyi bilirsin ama. Benim boyum 160 69 kilo ile basladim su an 58.1 kiloyum bu cuma 57 görürsem mezun olucam hedefim 55ti ama yorulduğum icin simdilik 57de koruma yapicam biraz.
Bebek düşündüğün icin vücut dengeni koruman lazim tabi yag kas protein oranlarin gibi diyetisyenle calismayi dusunebilirsin bence

3 tane fazla olabilur ama gun icinde ne yedigine bagli sen yarin menü yaz ona göre bakalim bence

Hoşbuldum canım güzel duan için teşekkür ederim. Dışarıdan bakanlar normal olduğumu söylüyor ama ben 55te bile kendimi çok rahatsız hissediyordum. O yüzden 50 olmak istiyorum. Burda kendi imkanlarımla değilde diyetisyenle daha mı uygun olur diyorsun

3 tane fazla olabilur ama gun icinde ne yedigine bagli sen yarin menü yaz ona göre bakalim bence

Zaten çok gelmeye başladı 2 tane de tıkanıyorum zorla bitiyorum. Elimin ayarını yapamadım yulaftan krep yapabilirim onun tam 2 tane olacak ölçüsünü biliyorum. Ben yarın yazayım yediklerimi de bakalım yorumlar nasıl olacak.

Yulaftan cok daha saglikli olacaktir oyle yap bence kaloriside daha az olabilir. Hani kendinde verebilirsin tabi öyle cok bi kilon yok verebilirsin kendi imkanlarinla ama hamilelik sürecinde sknti yaşama vücut değerlerin diyetten etkilenmesin diye dedim diyetisyeni yoksa ben de gitmedim diyetisyene

Afiyet olsun canim. Bence gayet guzel. Diyetisyen menun degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…