Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aa bu yediklerin hazır mı getiriyolar canım bende düşündüm ama sonra vazgeçtim nasıl mennun musun fiyatı ne kadar
Evet canim. Gunluk 1300 kalorilik 5 ogun geliyor. okul is ev ve bebegim darken yemege vaktim kalmiyor. Ondan boyle deniyorum bakalim ama sadece hafta ici. Fiati 5 gunluk 200 tl civari

öğlen menümü gönderdim hoca, köfte yasak dedi iyi mi, eğer ızgaraysa ve yiyecek başka birşey yoksa 3 adet yememe izin varmış.. ben 5 tane yedim protein diye.. sabahki sporum boşa gitti demek oluyor bu..
3 koftede ben de hic birakamam artik hazir menu sagolsun haftaici ayarlamam kolay oluyor ama hafta sonu ben de kaciriyorum miktarlari.

Daha once plates yapmis miydin hilal. Eger bilmiyorsan plates denge isi bir yerine zarar verebilirsin.
yok canım bakıyım yarın gidip alıcam kalırsa inşallah ilk olacak dikkat ederim ablacim

Menu spor gayt iyi ama diyet biskuvi hosuma gitmedi canim

Tandir ekmeginin buyukligu ne ola ki acaba
Küçük kız ebat olarak birşey gösteremedim ama küçük tu parça

bende ebru salli diye düşündüm videolara baktım önerdiğin bir link varsa atarsan sevinirim. Basen ve bacak özellikle

sabahki ekmek inşAllah çok değildir canım ve öğlen neden çok az
Yok canım çok değil öğlen yemek unutmuşum yemeği
his geldin fatma cim bende hilal aynı kilodayiz yarisabiliriz istersen

Slm Fatmacim hosgeldin. Ben Derya. Benim de bir kizicim var 15 aylik.
Gel sen bizi gaza bitir biz de seni getirelim canim

Hoş geldin bademcim hilal ben de inşallah bir an evvel olur isteğin canım allah gönlüne göre versin çok bir kilo yokmuş

Afiyet olsun canim. Revani biraz fala olmus. Cunku oglen zaten iskender ve pide var.

Selam hatunlar menü mu yazayım şuraya ama bu tartilar beni uyuz ediyor bilesiniz alıp duvar da parcalayasim geliyor uyuzlari bir sevmediler beni yaaa

Sabah 11.30
2 sahan da yumurta
Peynir
1 tk bal.
1tk tereyağ
3 dil.ekmek ince tb

Öğlen 15.00
1 çorba kaşesi kadar yoğurtlu arpa salatası
1 küçük boy patates
5 bardak çay

Aksam 20.00
2.5 yok kaşığı kadar öğlen m salata dan

1 lt su
Bide avm gezdim azcuk kendime süreç pantolon aldım 44 ayakkabı bilekten rahatsız etti 46 aldım oda belden fena bol ama bilek rahat ilk defa bu kadar tayt gibi dar pantolon giyorum geçen ki pantolon 42 beden dili bu niden böyle oldu acep strec kot diye mi ki pantolon üstleri aldım m beden garip bir beden alışverişi oldu ama net 42 değilse bile komple bedeni. Olmaya yaklaştı yani onu hissediyorum ama sanırım pantolon larda hep değişme olacak

Oyy canim benim. Off ya genelde su erkekler yuzunden oluyor bu tur oluyor. ne saniyorlar kendilerini nasil el kaldirirsin baska bir insane cocuk/kadin. Bu hakki kim kendinde nasil bulur. lanet olsun boyle kaba siddet duskunu insanlara pislikler. Yavrum benim bu cocugun sucu gunahi ne.

ohh menu de spor da super rakipp. Rakip atakta. Ben hala dersteyim daha wuuwuu 2.5 saat var dersin bitmesine

Canim benim 3 krep cok fazla bence. kendin yapman cok iyi tabiki ama bana gore en fazla 1.5 yemelisin. Eger duzenli spor yapiyorsan 2 yiyebilirsin ama 3 cok.

Afiyet olsun canim. darini al bence canim eger likraliysa zaten 1 beden aciliyor. Belden bolsa bence degistir

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: peynir, 2 kucuk parca pita (ekmek), taze sebze, kucuk zeytin parcalari.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, kuru ve taze meyveli yogurtlu tatli
Oglen: lazanya, biber salatasi
ara: uzumlu salata
aksam: yarim biber dolmasi bol yesillikli

su: 2lt
spor: yok. Hala dersteyim

Ben ebru sallinin tv icin cektigi bolumleri yapiyordum 1 2 3 diye gidiyor bir sürü bilum var youtubeda tum vucut calisabilirsin boylelikle

Off valla o cocugun cani yandikca benim canim yandi aglayasim geldi ya kac dikiş atmışlar o yaraya o soguk kanlılığı hic normal degildi. aile cok onemli insan yetistirmek cok başka bi boyut ve ailede ne yasarsa o biz ne yaparsak yapalim bazi seyler duzelmiyor iste elimizde sihirli degnek yokki o cocugun kötü izlerini silelim simdi

ohh menu de spor da super rakipp. Rakip atakta. Ben hala dersteyim daha wuuwuu 2.5 saat var dersin bitmesine
Ders deme ya bugun öldüm ben de sen her gun bu tempoya nasil yetisiyosun bravo vallahi sana

Şimdilik planım protein ağırlıklı beslenmek olacak zaten hamilelik için çaba harcadığımdan kendime iyi bakıyorum aslında. Ama bir yerde yanlış yapıyorum. Burda sizlerle birlikte bulurum inşallah.

Hoş geldin bademcim hilal ben de inşallah bir an evvel olur isteğin canım allah gönlüne göre versin çok bir kilo yokmuş

Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Aylardır uğraşıyorum hiç değişiklik olmuyor sıkıntı olmaya başladı bu bende.

Canim benim 3 krep cok fazla bence. kendin yapman cok iyi tabiki ama bana gore en fazla 1.5 yemelisin. Eger duzenli spor yapiyorsan 2 yiyebilirsin ama 3 cok.

Evet sanırım 3 çok çünkü fazla gelmeye başladı bitiremiyorum. Yarın sabah yulaftan yapcam tarife göre tam 2 tane çıkıyor.

Afiyet olsun canim. darini al bence canim eger likraliysa zaten 1 beden aciliyor. Belden bolsa bence degistir
derya sanki büyüğünden bacaklarım daha rahattı ya yine bir giyerim evde ona göre bakarım ama beli 46 da epey bol 42 beden almıştım geçen hafta onun bile beli bol benim belimin arka kısmı baya kıvrımlı bundan sanırım

tamam canım çok sagolasin bakarım ben başlarım ya hiç bisi yapamazsam sguat bacak hareketleri bile birşeydir yani

sıkma canını biliyorsun ki bundurumlarda stres yapmamak gerekir hangi ildesinde sen canım tedavinin nerede yaptirdin

Sen menünü yaz hergün, cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.. pazartesileri de kontrol kilo bildirimi oluyor.. grup yüzdemize göre yarışıyoruz..

Spor istiyoruz bir de..

Protein diye ben de kofteyi en az 5 tane falan yerim,demekki onda da miktar onemli
Ben de öyle ya.. miktar herşeyde önemli tabi.. off herşeye kısıt koymak lazım..

Mrb arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum nasıl katılmam gerekiyor aranıza ne yapmalıyım
Bence hoş geldin.. 2 hafta deneme süreniz var, herşey uygun olursa seve seve grupta adınız almaya başlıyor..

Merhabalar arkadaşlar sezaryenle doğumdan sonraki göbek sarkığı için diyet yanında evde önerebileceğiniz yapılması makul egzersizleri yazabilir misiniz

Valla benim doğum deneyimim yok.. bilemiyorum..

Revaniyi okudum devamına bakmadım.. cuma günü nolcak bu haller ya..

Yağlı diye sanırım ya.. bu hoca beni öldürecek..

Sen hakettin bence artık.. bir öncesi sonrası yap bize ya..

Allah gönlüne göre verir inşallah.. ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. henüz doğal yollarla deniyoruz.. bakalım..

Sen bence imkanın varsa diyetisyenle çalış.. senin vücut değerlerin önemli diye düşünüyorum..

Arkadaşlar zaten yazmış bana kalmamış.. bize ölçü ver tam.. kaç gr un kullanıyorsun mesela.. bir de genel menün önemli..

3 koftede ben de hic birakamam artik hazir menu sagolsun haftaici ayarlamam kolay oluyor ama hafta sonu ben de kaciriyorum miktarlari.

Ya senin bu yeme işleri çok süper ya.. bu tempoya hakediyorsun.. maşallah..

yaa iste biraktin gittin bak sessizlestik biz de

Hep benim yüzümden.. beril yiyecek beni ya..

Ya canım benim.. tatlım kıymetlim.. o patates niye var menünde.. bana yoksa sana da olmasın.. tereyağına ihtiyacın mı var? Daha az olamaz mıydı? Sahanda yumurtada yağ yok muydu? Yoksa ona mı yazdın? Bir de su içme oranınla kilo verme sorunun hep olur bence.. o çay yerine suyunu içsen.. içine tarçın koysan biraz ama alerjiktir, dikkatli tüketmek lazım..

Bilmiyorum ya.. bilmiyorum.. of..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…