- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Evet canim. Gunluk 1300 kalorilik 5 ogun geliyor. okul is ev ve bebegim darken yemege vaktim kalmiyor. Ondan boyle deniyorum bakalim ama sadece hafta ici. Fiati 5 gunluk 200 tl civariaa bu yediklerin hazır mı getiriyolar canım bende düşündüm ama sonra vazgeçtim nasıl mennun musun fiyatı ne kadar
Slm canim. Okuldayim simdi. Ders arasinda gireyim dedim. Sen nasilsin? Neden bizi ihmal ediyorsun canim? Hersey yolunda mi?merhaba kızlar nasılsınız? ne var ne yok bakalım :) özledim sizinle paylasim yapmayi ama pek internete girmiyorum son zamanlarda
3 koftede ben de hic birakamamöğlen menümü gönderdim hoca, köfte yasak dedi iyi mi, eğer ızgaraysa ve yiyecek başka birşey yoksa 3 adet yememe izin varmış.. ben 5 tane yedim protein diye.. sabahki sporum boşa gitti demek oluyor bu..
kızlarım ben döndüm diye mi bu sessizlik? ya gelin tamam gitmicem bir daha ya..
yok canım bakıyım yarın gidip alıcam kalırsa inşallah ilk olacak dikkat ederim ablacimDaha once plates yapmis miydin hilal. Eger bilmiyorsan plates denge isi bir yerine zarar verebilirsin.
Küçük kız ebat olarak birşey gösteremedim ama küçük tu parçaMenu spor gayt iyi ama diyet biskuvi hosuma gitmedi canim
Tandir ekmeginin buyukligu ne ola ki acaba
bende ebru salli diye düşündüm videolara baktım önerdiğin bir link varsa atarsan sevinirim. Basen ve bacak özellikleCok sevindim senin icin hilal pilates gercekten cok etkili ama kardiyo veya ip atlama gibi cok fazla kalori yaktirmiyor bence sıkılasmada süper etkili yalniz. Yazin ben de yapmistim ebru salli videolariyla başlarda dikkatli ol bi yerini incitmemek icin mutlaka biraz ısınma yap mesela 15 dk leslie olabilir bu o zaman daha rahat yaparsin hareketleri
Yok canım çok değil öğlen yemek unutmuşum yemeğisabahki ekmek inşAllah çok değildir canım ve öğlen neden çok az
his geldin fatma cim bende hilal aynı kilodayiz yarisabiliriz istersenMerhaba arkadaşlar ben de bu Takıma girmek istiyorum
İsmim fatma 28 yaşındayım. 2 çocuğum var. 77 kiloyum 170 boyundayım. Doğum sebebiyle kilo aldım 1 yıldır 87den 77ye düştüm. Hedefim 57 kg ve bunu en fazla 6 ayda vermek istiyorum
Bu konuda beni bol bol gaza getirseniz sevinirim
Slm Fatmacim hosgeldin. Ben Derya. Benim de bir kizicim var 15 aylik.Merhaba arkadaşlar ben de bu Takıma girmek istiyorum
İsmim fatma 28 yaşındayım. 2 çocuğum var. 77 kiloyum 170 boyundayım. Doğum sebebiyle kilo aldım 1 yıldır 87den 77ye düştüm. Hedefim 57 kg ve bunu en fazla 6 ayda vermek istiyorum
Hoş geldin bademcim hilal ben de inşallah bir an evvel olur isteğin canım allah gönlüne göre versin çok bir kilo yokmuşSağol canım okudum.
32 yaşımdayım boy 162, kilo bu sabah 59.4 çıktı, hedefim 50 inşallah. Bebeğim olmuyor tüp bebek yaptırdım daha önce tedavi sürecim de uzundu. Bu sürede kilo aldım. Son tüp bebekten sonra 5 kilo aldım sadece 1.5 kilo verebildim. Tekrar tüp bebek yaptırmadan kilo vermek istiyorum ama olmuyor. Haftanın 4 günü kadar günlük 6 km kadar yürüyorum 3 aydır ama hiç fark olmadı. Sanırım burası bana iyi gelecek. Uzun yazdım sanki :))) yarın akşam menü mü paylaşıyoruz şimdi liste nerde birde göremedim.
slm canim. Ilk sayfada kurallar var lutfen okur musun?Mrb arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum nasıl katılmam gerekiyor aranıza ne yapmalıyım
Afiyet olsun canim. Revani biraz fala olmus. Cunku oglen zaten iskender ve pide var.Selam kizlar bugun gunah gunu gibydi kizm musade etmiyor ki spor yapayim
Sabah 08.15
2.dilim.tb ekmege peynir yesillik ve domates sandvic
5 zeytin
Ogle 13.00
1 porsiyon iskender ekmeksiz
Salata
1 dilim pide
Ara 15.00
1 dilim.revani
Aksam 18.00
1 kase yayla corba
Salata
2.5 litre su
300 ml sade kahve
Oyy canim benim. Off ya genelde su erkekler yuzunden oluyor bu tur oluyor. ne saniyorlar kendilerini nasil el kaldirirsin baska bir insane cocuk/kadin. Bu hakki kim kendinde nasil bulur. lanet olsun boyle kaba siddet duskunu insanlara pislikler. Yavrum benim bu cocugun sucu gunahi ne.Evvet oluyorum bu hafta kaloriyi asmayip butun gunde oturamadigimdan heralde yediklerim yaramamis şükür iyi gidiyorum yarin sabah gene bi bakalim da 57ler gorunecek cumaya yani :)
Pazartesi aştım sanirim hesap edemedim artik cok karisik yedik çünkü ama sali asmadim asla bugünde 1000 kaloride kaldim. Arti olmamisim zaten :))
Off aile ici siddet varmış yeni öğrendik çocuk şahit oluyor büyük ihtimalle. Okulda basindan yaralandi korktuk baya bi kanadi çünkü. Yavrum bi damla ağlamadı ya her yeri kan içinde kaldi nasil korkuyor ama hic sesini cikaramiyor o durumda bile. normalde de cok bastirilmis icine kapanik bi halde zaten. Basina tampon yaparken sarildim velisini bekliyorduk hastaneye götürmesi icin korkudan kalbi yerinden cikacak gibi atıyordu. Öğretmen ilgilenecek siddet konusuyla henüz şüphe oldugu icin bi sey yapmadik tabii arastiracagini soyledi ogretmenimiz
Köfte yasak miymis ya ben 2 3 4 tane falan yedim hep arada ekmeksiz veya cok az ekmekle yapiyorum gerci ben öyle niye yasak olsun kii
Slm canim hosgeldin. Derya ben
ohh menu de spor da super rakipp. Rakip atakta. Ben hala dersteyim daha wuuwuu 2.5 saat var dersin bitmesineMenum
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 2 ceri domates, 1 haslanmis yumurta, 1 bardak tarcinli süt
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 yk zeytinyagli enginar, 1 yk pismis pancar sirkeli, 1 fırında pismis kabak mucver avuc ici kadar, 2 parmak kalinliginda tavuk fileto izgara, 1 yk kozlenmis patlican ( öğlen açık bufeye gittik arkadaslarla ondan böyle ama hic ciss yok)
Ara: 2 mandalina
Aksam: 5 yk yogurt, 20 cig findik, 25 gr kuru üzüm ( eve gec geldim o saatte anca bunu yiyebildim yemekte yoktu zaten)
Su:1,5 litre daha içerim ama
Spor: bugun tam 13000 adim atmisim halim yok daha ama squat yaparim belki az sonra
Canim benim 3 krep cok fazla bence. kendin yapman cok iyi tabiki ama bana gore en fazla 1.5 yemelisin. Eger duzenli spor yapiyorsan 2 yiyebilirsin ama 3 cok.Kızlar ben beyaz ekmek kullanmıyorum eve hiç almıyoruz. Her sabah kahvaltıda mısır unundan krep yapıyorum 3 tane. Akşamları ekmek hiç yemiyorum zaten. Ben kendimce bunun daha sağlıklı olduğunu düşünerek yapıyorum kilo da yapmaz diye ama acaba bumu engel oluyor kilo vermeme. Yanlış mı yapıyorum bilgisi olan var mı.
Afiyet olsun canim. darini al bence canim eger likraliysa zaten 1 beden aciliyor. Belden bolsa bence degistirSelam hatunlar menü mu yazayım şuraya ama bu tartilar beni uyuz ediyor bilesiniz alıp duvar da parcalayasim geliyor uyuzlari bir sevmediler beni yaaa
Sabah 11.30
2 sahan da yumurta
Peynir
1 tk bal.
1tk tereyağ
3 dil.ekmek ince tb
Öğlen 15.00
1 çorba kaşesi kadar yoğurtlu arpa salatası
1 küçük boy patates
5 bardak çay
Aksam 20.00
2.5 yok kaşığı kadar öğlen m salata dan
1 lt su
Bide avm gezdim azcuk kendime süreç pantolon aldım 44 ayakkabı bilekten rahatsız etti 46 aldım oda belden fena bol ama bilek rahat ilk defa bu kadar tayt gibi dar pantolon giyorum geçen ki pantolon 42 beden dili bu niden böyle oldu acep strec kot diye mi ki pantolon üstleri aldım m beden garip bir beden alışverişi oldu ama net 42 değilse bile komple bedeni. Olmaya yaklaştı yani onu hissediyorum ama sanırım pantolon larda hep değişme olacak
Ben ebru sallinin tv icin cektigi bolumleri yapiyordum 1 2 3 diye gidiyor bir sürü bilum var youtubeda tum vucut calisabilirsin boylelikleyok canım bakıyım yarın gidip alıcam kalırsa inşallah ilk olacak dikkat ederim ablacim
Küçük kız ebat olarak birşey gösteremedim ama küçük tu parça
bende ebru salli diye düşündüm videolara baktım önerdiğin bir link varsa atarsan sevinirim. Basen ve bacak özellikle
Yok canım çok değil öğlen yemek unutmuşum yemeği
his geldin fatma cim bende hilal aynı kilodayiz yarisabiliriz istersen
Off valla o cocugun cani yandikca benim canim yandi aglayasim geldi ya kac dikiş atmışlar o yaraya o soguk kanlılığı hic normal degildi. aile cok onemli insan yetistirmek cok başka bi boyut ve ailede ne yasarsa o biz ne yaparsak yapalim bazi seyler duzelmiyor iste elimizde sihirli degnek yokki o cocugun kötü izlerini silelim simdiOyy canim benim. Off ya genelde su erkekler yuzunden oluyor bu tur oluyor. ne saniyorlar kendilerini nasil el kaldirirsin baska bir insane cocuk/kadin. Bu hakki kim kendinde nasil bulur. lanet olsun boyle kaba siddet duskunu insanlara pislikler. Yavrum benim bu cocugun sucu gunahi ne.
Ders deme ya bugun öldüm ben de sen her gun bu tempoya nasil yetisiyosun bravo vallahi sanaohh menu de spor da super rakipp. Rakip atakta. Ben hala dersteyim daha wuuwuu 2.5 saat var dersin bitmesine
Yulaftan cok daha saglikli olacaktir oyle yap bence kaloriside daha az olabilir. Hani kendinde verebilirsin tabi öyle cok bi kilon yok verebilirsin kendi imkanlarinla ama hamilelik sürecinde sknti yaşama vücut değerlerin diyetten etkilenmesin diye dedim diyetisyeni yoksa ben de gitmedim diyetisyene
Hoş geldin bademcim hilal ben de inşallah bir an evvel olur isteğin canım allah gönlüne göre versin çok bir kilo yokmuş
Canim benim 3 krep cok fazla bence. kendin yapman cok iyi tabiki ama bana gore en fazla 1.5 yemelisin. Eger duzenli spor yapiyorsan 2 yiyebilirsin ama 3 cok.
derya sanki büyüğünden bacaklarım daha rahattı ya yine bir giyerim evde ona göre bakarım ama beli 46 da epey bol 42 beden almıştım geçen hafta onun bile beli bol benim belimin arka kısmı baya kıvrımlı bundan sanırımAfiyet olsun canim. darini al bence canim eger likraliysa zaten 1 beden aciliyor. Belden bolsa bence degistir
tamam canım çok sagolasin bakarım ben başlarım ya hiç bisi yapamazsam sguat bacak hareketleri bile birşeydir yaniBen ebru sallinin tv icin cektigi bolumleri yapiyordum 1 2 3 diye gidiyor bir sürü bilum var youtubeda tum vucut calisabilirsin boylelikle
Off valla o cocugun cani yandikca benim canim yandi aglayasim geldi ya kac dikiş atmışlar o yaraya o soguk kanlılığı hic normal degildi. aile cok onemli insan yetistirmek cok başka bi boyut ve ailede ne yasarsa o biz ne yaparsak yapalim bazi seyler duzelmiyor iste elimizde sihirli degnek yokki o cocugun kötü izlerini silelim simdi
Ders deme ya bugun öldüm ben de sen her gun bu tempoya nasil yetisiyosun bravo vallahi sana
sıkma canını biliyorsun ki bundurumlarda stres yapmamak gerekir hangi ildesinde sen canım tedavinin nerede yaptirdinŞimdilik planım protein ağırlıklı beslenmek olacak zaten hamilelik için çaba harcadığımdan kendime iyi bakıyorum aslında. Ama bir yerde yanlış yapıyorum. Burda sizlerle birlikte bulurum inşallah.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Aylardır uğraşıyorum hiç değişiklik olmuyor sıkıntı olmaya başladı bu bende.
Evet sanırım 3 çok çünkü fazla gelmeye başladı bitiremiyorum. Yarın sabah yulaftan yapcam tarife göre tam 2 tane çıkıyor.
Merhaba arkadaşlar ben de bu Takıma girmek istiyorum
Ben de öyle ya.. miktar herşeyde önemli tabi.. off herşeye kısıt koymak lazım..Protein diye ben de kofteyi en az 5 tane falan yerim,demekki onda da miktar onemli
Bence hoş geldin.. 2 hafta deneme süreniz var, herşey uygun olursa seve seve grupta adınız almaya başlıyor..Mrb arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum nasıl katılmam gerekiyor aranıza ne yapmalıyım
Merhabalar arkadaşlar sezaryenle doğumdan sonraki göbek sarkığı için diyet yanında evde önerebileceğiniz yapılması makul egzersizleri yazabilir misiniz
Selam kizlar bugun gunah gunu gibydi kizm musade etmiyor ki spor yapayim
Sabah 08.15
2.dilim.tb ekmege peynir yesillik ve domates sandvic
5 zeytin
Ogle 13.00
1 porsiyon iskender ekmeksiz
Salata
1 dilim pide
Ara 15.00
1 dilim.revani
Aksam 18.00
1 kase yayla corba
Salata
2.5 litre su
300 ml sade kahve
Evvet oluyorum bu hafta kaloriyi asmayip butun gunde oturamadigimdan heralde yediklerim yaramamis şükür iyi gidiyorum yarin sabah gene bi bakalim da 57ler gorunecek cumaya yani :)
Pazartesi aştım sanirim hesap edemedim artik cok karisik yedik çünkü ama sali asmadim asla bugünde 1000 kaloride kaldim. Arti olmamisim zaten :))
Off aile ici siddet varmış yeni öğrendik çocuk şahit oluyor büyük ihtimalle. Okulda basindan yaralandi korktuk baya bi kanadi çünkü. Yavrum bi damla ağlamadı ya her yeri kan içinde kaldi nasil korkuyor ama hic sesini cikaramiyor o durumda bile. normalde de cok bastirilmis icine kapanik bi halde zaten. Basina tampon yaparken sarildim velisini bekliyorduk hastaneye götürmesi icin korkudan kalbi yerinden cikacak gibi atıyordu. Öğretmen ilgilenecek siddet konusuyla henüz şüphe oldugu icin bi sey yapmadik tabii arastiracagini soyledi ogretmenimiz
Köfte yasak miymis ya ben 2 3 4 tane falan yedim hep arada ekmeksiz veya cok az ekmekle yapiyorum gerci ben öyle niye yasak olsun kii
Menum
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 2 ceri domates, 1 haslanmis yumurta, 1 bardak tarcinli süt
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 yk zeytinyagli enginar, 1 yk pismis pancar sirkeli, 1 fırında pismis kabak mucver avuc ici kadar, 2 parmak kalinliginda tavuk fileto izgara, 1 yk kozlenmis patlican ( öğlen açık bufeye gittik arkadaslarla ondan böyle ama hic ciss yok)
Ara: 2 mandalina
Aksam: 5 yk yogurt, 20 cig findik, 25 gr kuru üzüm ( eve gec geldim o saatte anca bunu yiyebildim yemekte yoktu zaten)
Su:1,5 litre daha içerim ama
Spor: bugun tam 13000 adim atmisim halim yok daha ama squat yaparim belki az sonra
Sağol canım okudum.
32 yaşımdayım boy 162, kilo bu sabah 59.4 çıktı, hedefim 50 inşallah. Bebeğim olmuyor tüp bebek yaptırdım daha önce tedavi sürecim de uzundu. Bu sürede kilo aldım. Son tüp bebekten sonra 5 kilo aldım sadece 1.5 kilo verebildim. Tekrar tüp bebek yaptırmadan kilo vermek istiyorum ama olmuyor. Haftanın 4 günü kadar günlük 6 km kadar yürüyorum 3 aydır ama hiç fark olmadı. Sanırım burası bana iyi gelecek. Uzun yazdım sanki :))) yarın akşam menü mü paylaşıyoruz şimdi liste nerde birde göremedim.
Kızlar ben beyaz ekmek kullanmıyorum eve hiç almıyoruz. Her sabah kahvaltıda mısır unundan krep yapıyorum 3 tane. Akşamları ekmek hiç yemiyorum zaten. Ben kendimce bunun daha sağlıklı olduğunu düşünerek yapıyorum kilo da yapmaz diye ama acaba bumu engel oluyor kilo vermeme. Yanlış mı yapıyorum bilgisi olan var mı.
3 koftede ben de hic birakamamartik hazir menu sagolsun haftaici ayarlamam kolay oluyor ama hafta sonu ben de kaciriyorum miktarlari.
yaa iste biraktin gittin bak sessizlestik biz de
Selam hatunlar menü mu yazayım şuraya ama bu tartilar beni uyuz ediyor bilesiniz alıp duvar da parcalayasim geliyor uyuzlari bir sevmediler beni yaaa
Sabah 11.30
2 sahan da yumurta
Peynir
1 tk bal.
1tk tereyağ
3 dil.ekmek ince tb
Öğlen 15.00
1 çorba kaşesi kadar yoğurtlu arpa salatası
1 küçük boy patates
5 bardak çay
Aksam 20.00
2.5 yok kaşığı kadar öğlen m salata dan
1 lt su
Bide avm gezdim azcuk kendime süreç pantolon aldım 44 ayakkabı bilekten rahatsız etti 46 aldım oda belden fena bol ama bilek rahat ilk defa bu kadar tayt gibi dar pantolon giyorum geçen ki pantolon 42 beden dili bu niden böyle oldu acep strec kot diye mi ki pantolon üstleri aldım m beden garip bir beden alışverişi oldu ama net 42 değilse bile komple bedeni. Olmaya yaklaştı yani onu hissediyorum ama sanırım pantolon larda hep değişme olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?