Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de annemlerde yemekteyim.. tutturdular balık kızartma diye.. azıcık tattım salata yedim bolca.. karnım hala şiş.. üşüttüm mü? Ödemlerim mi gitmedi.. bilmiyorum.. dengemi oturtamıyorum..

Toparlanmam zaman alıyor..

Bugünkü menüm
Sabah 1.5 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 bardak yeşil çay
Ara yarım fincan leblebi
Öğle 8 YK karışık zeytinyağlılar 1 dilim ekmek
Ara yarım fincan leblebi 1 YK kuru üzüm 1 tane köme 1 fincan sütlü kahve
Ara 2 tane mısır patlağı 1/2 tane dondurma
Akşam 200 gr tavuk 1 çatal patates kızartması
Şu 3 lt

En azından akşam toparlamissin canim

Menün çok güzel tebrik ederim canım hedefine ulaştı sayılır

Aaa hem patates var, köme var, kuru üzüm var, dondurma var.. spor da yok.. ne diyim??

Evet canim. Gunluk 1300 kalorilik 5 ogun geliyor. okul is ev ve bebegim darken yemege vaktim kalmiyor. Ondan boyle deniyorum bakalim ama sadece hafta ici. Fiati 5 gunluk 200 tl civari
Anladım canım benim bu iş arkadaşımda öyle yapıyor baya kilo verdi sağlığına yatırım yapıyorum diyor haklida

Tabiki bi sey olmaz mi squat cok ise yariyor. Ebru salli da yaparsin ya yapamayacak bi sey yok insan alisiyor hemen biraz et kesigi olur ama kaslar baya esniyor çünkü

Ya herkes yapiyor bana öncesi sonrasi diye gecen seneki fotolarimi acip acip bakiyorlar. Milleti de ozendirdim çevremdekilerde diyete başladı sürekli ne yapalim diye soruyolar bi sey saniyom kendimi ya :))

Menün çok güzel canım

Ay ne güzel ama değil mi?? Motivasyonun tavandır.. valla tebrik ediyorum.. hakediyorsun sonuna kadardır..

inşallah gider ama gitmese bile sıkma canını anı yaşadın ve yaşadıklarınla mutlu ol o 2 kilo da en geç bir haftaya gider hayata 1 kere geliyoruz sonuçta tatili de doya doya yaşayamayacaksak artik

gecikmeli menüm
sabah
2dilim kepek ekmeği
1.5kk peynir
yarim yumurta
1 tk bal
domates salatalık biber

Ara 1 küçük elma
öğlen
1dilim kepek ekmeği
6kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1kk peynir yeşil biber

Ara 1 pop kek malesef (regliye uydum)

akşam
5kaşık etli patlıcan yemeği
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara 2 hurma 1 incir
su 2litre spor hic yapasım yok bugün malesef

Selam arkadaslar. Ben yarin ogleden sonra taburcu oluyorum. Cok sevincli ve heyacanliyim eve gidicem diye sizlerle paylasmak istedim. Bu haberi bu saate soylemesebebim kizim isteyken bugun ki refekatcim can dostum du ziyaret yasagi oldugu icin de yattigimdan beri gorusemedigimizden siteye giremedim yanindayken. Kizim isten gelip dus alip ustunu degistir sonra gununun nasil gectigini anlatma fasli bu saat oldu.

Kolay gelsin canim. Sinavin insallah iyi gecmistir cigdem cim.

Bide dün eski staj hocamla karsilastik ne kadar incelmissin sen cok güzel olmuşsun cok kilo vermissin falan dedi bu kadar nadir gören birinin kabanla bile fark etmesine mutlu oldum.
Ne guzel canim. Insan verdigini zaten biliyor ama disardan farkedilip begenilmesini daha bir hosuna gidiyor. E ben demistim seni manken olarak mezun edicez diye. Illa ki farkedecekler tabi.

Afiyet olsun ceren cim. Sanki aksam liste disi mi olmus bana mi oyle geldi

Afiyet olsun canim. Top kek

Sevil cim hos geldin canim. Tatil guzel gecmistir umarim. Aa niye mutsuz oluyorsun sen azminle kisa surede halledersin. Ustelik hava degisimi ve yolculuk sonrasi odem olma ihtimali de cok yuksek.

Senin gibi ilgili birinin ogretmen olmasi cok guzel. Ve kesinlikle haklisin canim aile cok onemli.
Esimin destegi cok o olmasa bu tempoya yetisemezdim. Ama tabii cook yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…