- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
En azından akşam toparlamissin canimSelam kizlar bugun gunah gunu gibydi kizm musade etmiyor ki spor yapayim
Sabah 08.15
2.dilim.tb ekmege peynir yesillik ve domates sandvic
5 zeytin
Ogle 13.00
1 porsiyon iskender ekmeksiz
Salata
1 dilim pide
Ara 15.00
1 dilim.revani
Aksam 18.00
1 kase yayla corba
Salata
2.5 litre su
300 ml sade kahve
Menün çok güzel tebrik ederim canım hedefine ulaştı sayılırMenum
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 2 ceri domates, 1 haslanmis yumurta, 1 bardak tarcinli süt
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 yk zeytinyagli enginar, 1 yk pismis pancar sirkeli, 1 fırında pismis kabak mucver avuc ici kadar, 2 parmak kalinliginda tavuk fileto izgara, 1 yk kozlenmis patlican ( öğlen açık bufeye gittik arkadaslarla ondan böyle ama hic ciss yok)
Ara: 2 mandalina
Aksam: 5 yk yogurt, 20 cig findik, 25 gr kuru üzüm ( eve gec geldim o saatte anca bunu yiyebildim yemekte yoktu zaten)
Su:1,5 litre daha içerim ama
Spor: bugun tam 13000 adim atmisim halim yok daha ama squat yaparim belki az sonra
Aaa hem patates var, köme var, kuru üzüm var, dondurma var.. spor da yok.. ne diyim??Bugünkü menüm
Sabah 1.5 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 bardak yeşil çay
Ara yarım fincan leblebi
Öğle 8 YK karışık zeytinyağlılar 1 dilim ekmek
Ara yarım fincan leblebi 1 YK kuru üzüm 1 tane köme 1 fincan sütlü kahve
Ara 2 tane mısır patlağı 1/2 tane dondurma
Akşam 200 gr tavuk 1 çatal patates kızartması
Şu 3 lt
Yok canım akşama kadar uyuyorum sayılır menüye ama akşam cozutuyorumAfiyet olsun canim. Bence gayet guzel. Diyetisyen menun degil mi?
Anladım canım benim bu iş arkadaşımda öyle yapıyor baya kilo verdi sağlığına yatırım yapıyorum diyor haklidaEvet canim. Gunluk 1300 kalorilik 5 ogun geliyor. okul is ev ve bebegim darken yemege vaktim kalmiyor. Ondan boyle deniyorum bakalim ama sadece hafta ici. Fiati 5 gunluk 200 tl civari
Tabiki bi sey olmaz mi squat cok ise yariyor. Ebru salli da yaparsin ya yapamayacak bi sey yok insan alisiyor hemen biraz et kesigi olur ama kaslar baya esniyor çünküderya sanki büyüğünden bacaklarım daha rahattı ya yine bir giyerim evde ona göre bakarım ama beli 46 da epey bol 42 beden almıştım geçen hafta onun bile beli bol benim belimin arka kısmı baya kıvrımlı bundan sanırım
tamam canım çok sagolasin bakarım ben başlarım ya hiç bisi yapamazsam sguat bacak hareketleri bile birşeydir yani
sıkma canını biliyorsun ki bundurumlarda stres yapmamak gerekir hangi ildesinde sen canım tedavinin nerede yaptirdin
Ya herkes yapiyor bana öncesi sonrasi diye gecen seneki fotolarimi acip acip bakiyorlar. Milleti de ozendirdim çevremdekilerde diyete başladı sürekli ne yapalim diye soruyolar bi sey saniyom kendimi ya :))Sen menünü yaz hergün, cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.. pazartesileri de kontrol kilo bildirimi oluyor.. grup yüzdemize göre yarışıyoruz..
Spor istiyoruz bir de..
Ben de öyle ya.. miktar herşeyde önemli tabi.. off herşeye kısıt koymak lazım..
Bence hoş geldin.. 2 hafta deneme süreniz var, herşey uygun olursa seve seve grupta adınız almaya başlıyor..
Valla benim doğum deneyimim yok.. bilemiyorum..
Revaniyi okudum devamına bakmadım.. cuma günü nolcak bu haller ya..
Yağlı diye sanırım ya.. bu hoca beni öldürecek..
Sen hakettin bence artık.. bir öncesi sonrası yap bize ya..
Allah gönlüne göre verir inşallah.. ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. henüz doğal yollarla deniyoruz.. bakalım..
Sen bence imkanın varsa diyetisyenle çalış.. senin vücut değerlerin önemli diye düşünüyorum..
Arkadaşlar zaten yazmış bana kalmamış.. bize ölçü ver tam.. kaç gr un kullanıyorsun mesela.. bir de genel menün önemli..
Ya senin bu yeme işleri çok süper ya.. bu tempoya hakediyorsun.. maşallah..
Hep benim yüzümden.. beril yiyecek beni ya..
Ya canım benim.. tatlım kıymetlim.. o patates niye var menünde.. bana yoksa sana da olmasın.. tereyağına ihtiyacın mı var? Daha az olamaz mıydı? Sahanda yumurtada yağ yok muydu? Yoksa ona mı yazdın? Bir de su içme oranınla kilo verme sorunun hep olur bence.. o çay yerine suyunu içsen.. içine tarçın koysan biraz ama alerjiktir, dikkatli tüketmek lazım..
Bilmiyorum ya.. bilmiyorum.. of..
Menün çok güzel canımSlm kizlar bugunku menum
Sabah: peynir, 2 kucuk parca pita (ekmek), taze sebze, kucuk zeytin parcalari.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, kuru ve taze meyveli yogurtlu tatli
Oglen: lazanya, biber salatasi
ara: uzumlu salata
aksam: yarim biber dolmasi bol yesillikli
su: 2lt
spor: yok. Hala dersteyim
Tabiki bi sey olmaz mi squat cok ise yariyor. Ebru salli da yaparsin ya yapamayacak bi sey yok insan alisiyor hemen biraz et kesigi olur ama kaslar baya esniyor çünkü
Ya herkes yapiyor bana öncesi sonrasi diye gecen seneki fotolarimi acip acip bakiyorlar. Milleti de ozendirdim çevremdekilerde diyete başladı sürekli ne yapalim diye soruyolar bi sey saniyom kendimi ya :))
inşallah gider ama gitmese bile sıkma canını anı yaşadın ve yaşadıklarınla mutlu ol o 2 kilo da en geç bir haftaya gider hayata 1 kere geliyoruz sonuçta tatili de doya doya yaşayamayacaksak artik+2ydim.. bence de çoğu ödem ama cuma sabahına kadar gider mi ki?
aa merhaba, telefondan girmek de çok zor oluyor benim için.. bi güzel uygulama yapsalar ne iyi olurdu..
sen neler yapıyorsun?
noldu sen kayboldun, listeden çıkanların sonu bu..
beni de spor hocam çok feci sıkıştırıyor ya.. bir buraya bir ona, her yerden kuşatıldm da, yine de minnak kilo vermeye devam.. yazık ya bana...
ooo zerokscum nerelerdesinmerhaba kızlar nasılsınız? ne var ne yok bakalım :) özledim sizinle paylasim yapmayi ama pek internete girmiyorum son zamanlarda
Kolay gelsin canim. Sinavin insallah iyi gecmistir cigdem cim.Günaydın ablalarim iki gündür menu yazmiyorum farkindayim pazartesi zaten menu yoktu ortada yemek yemedim sacma sapan bir sürü sey yedim. Dun de o kadar yorgundum uykusuzdum ki bide bugün sinavim var ders calistim derken ne bulduysam onu yedim kaloriyi asmadim ama cok kh oldu ondan yazmak istemedim. Bugün yine aşırı yogunum sanki ikinci ogretimim gibi aksama ek ders koymuslar ekme gibi sansim da yok önemli. toplam 3 ders bi sinavim var bugün iyi bir yorulurum heralde :) ama yediklerimi bugün dengeleyip sagliksiz hic bir sey yemicem söz. akşam gelince yazarim menumu görüşürüz :)
Ne guzel canim. Insan verdigini zaten biliyor ama disardan farkedilip begenilmesini daha bir hosuna gidiyor. E ben demistim seni manken olarak mezun edicez diye. Illa ki farkedecekler tabi.Bide dün eski staj hocamla karsilastik ne kadar incelmissin sen cok güzel olmuşsun cok kilo vermissin falan dedi bu kadar nadir gören birinin kabanla bile fark etmesine mutlu oldum.
Afiyet olsun ceren cim. Sanki aksam liste disi mi olmus bana mi oyle geldigünaydın kızlar dün giremedim
dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı domates salatalık 2 kk peynir 6 zeytin 1 dilim ekmek
öğle tavuklu sezar salata
ara 1 fincan sütlü nescafe 1/2 kahve fincanı leblebi 1 yk kuru üzüm
aksam 1/4 tahinli simit 1/2 dilim ekmek 2 çiğ köfte 1 kase mercimek çorbası közlenmiş patlıcan 40 gr ton balığı 5 zeytin 1 kk peynir
ara 1/2 elma
su 3 lt
Afiyet olsun canim. Top kekgecikmeli menüm
sabah
2dilim kepek ekmeği
1.5kk peynir
yarim yumurta
1 tk bal
domates salatalık biber
Ara 1 küçük elma
öğlen
1dilim kepek ekmeği
6kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1kk peynir yeşil biber
Ara 1 pop kek malesef (regliye uydum)
akşam
5kaşık etli patlıcan yemeği
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara 2 hurma 1 incir
su 2litre spor hic yapasım yok bugün malesef
Sevil cim hos geldin canim. Tatil guzel gecmistir umarim. Aa niye mutsuz oluyorsun sen azminle kisa surede halledersin. Ustelik hava degisimi ve yolculuk sonrasi odem olma ihtimali de cok yuksek.günaydın kızlarım.. iyi sabahlarrr.. dün hiç uğrayamadım buralara..çook mutsuzum.. çoookk.. tatil güzel şeymiş.. ama gelir gelmez gecenin bir yarısı tartıya çıktım.. çıkmaz olaydım..
metabolizmamdan nefret ediyorum şuan.. 4 günde 82km yürümüşüm, yine de kilo almayı nasıl başardım aklım hayalim almıyor ya..
dün hemen spora gittim, bu sabah gittim.. ama ne fayda.. siz nasılsınız? neler yapıyorsunuz? cumaya eksi misiniz kızlar?
ben bildirim yapmayacağım grubun iyiliği için.. böyle bir hakkım var mı bilmiyorum ama.. :)
Senin gibi ilgili birinin ogretmen olmasi cok guzel. Ve kesinlikle haklisin canim aile cok onemli.Ben ebru sallinin tv icin cektigi bolumleri yapiyordum 1 2 3 diye gidiyor bir sürü bilum var youtubeda tum vucut calisabilirsin boylelikle
Off valla o cocugun cani yandikca benim canim yandi aglayasim geldi ya kac dikiş atmışlar o yaraya o soguk kanlılığı hic normal degildi. aile cok onemli insan yetistirmek cok başka bi boyut ve ailede ne yasarsa o biz ne yaparsak yapalim bazi seyler duzelmiyor iste elimizde sihirli degnek yokki o cocugun kötü izlerini silelim simdi
Ders deme ya bugun öldüm ben de sen her gun bu tempoya nasil yetisiyosun bravo vallahi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?