Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim benim haklisin programin cok yogun ama bu gunler gecicek ve ileri de kizinin istediklerini basarmis mutlu bir annesi olacak ve seninle gurur duyacak. Bu gunleri zaten hatirlamayacak senden masal gibi dinleyecek buyuyunce. Bir de esinin guzel destegi ile kolay atlatacacaginiza inaniyorum bu donemi derya cim.

yumurtaya katıldı o yağ sevilcim ya patates yiycektim ya ekmek o daha hafif geldi ne bilem

kaç dakika yapicam peki çiğdem bu pilatesi

çok sevindim anla allah bir daha asla göstermesin inşallah

merhaba kızlar nasılsınız? ne var ne yok bakalım :) özledim sizinle paylasim yapmayi ama pek internete girmiyorum son zamanlarda
Biz de seni ozledik filiz cim. Nasilsin canim iyi misin. Takimimiz goze geldi zaten eski nesesi havasi paylasim coklugu nerdeee. Bir iki saat girmesek gecmisi okumaya yetisemiyorduk. B berilce kitkurdu @anderes eliya bizi terkettiler seninle ceren de hanidir yoktu. Ozluyorum o gunleri. Hepimizin bir arada oldugu beril in bize tatli sert kizmalarini filan.
yumurtaya katıldı o yağ sevilcim ya patates yiycektim ya ekmek o daha hafif geldi ne bilem

Amin hilal cim. Sagol.

öğlen menümü gönderdim hoca, köfte yasak dedi iyi mi, eğer ızgaraysa ve yiyecek başka birşey yoksa 3 adet yememe izin varmış.. ben 5 tane yedim protein diye.. sabahki sporum boşa gitti demek oluyor bu..
Bence hocamiz paris te yediklerinin tafrasini yapiyor olabilir.

Hosgeldin arkadasim. Ben nihal. Birbirimize destekle saglikli kilo verelim hep beraber.

Afiyet olsun burcu. Uzgunum ama kilo verebilmek icin tekrari olmamasi gereken bir menu canim. Ki sen de gunah gunu diye belirtmissin arkadasim.

Afiyet olsun canim. Menu de spor da super.

Hos geldin arkadasim. Ben nihal. Insallah saglikli bir sekil de bebegini kucagina almak nasip olur canim. Verecegin kilo cok degil ama tup bebek istedigin icin sagligina dikkat etmen gerekiyor bence. Uzman tavsiyesi ile kilo vermen daha iyi olur sanki.

Krep yaparken yag kullaniyor musun kalin yada ince olmasi buyuklugu gibi sorulara cevaplar etkiler sonucu arkadasim ama 3 tane fazla sanki. Ben diyetisyene gidiyorum ve bana tam bugday ununu tavsiye etti ama misir ununu bilemedim simdi. Cunku ne ben sordum ne de diyetisyenim bu konu da bir bilgi verdi.

Afiyet olsun canim. Gule gule giy cicilerini.

Afiyet olsun derya cim. Bu saate kadar derstesin bu tempoyla spor yapmis kadar oluyor olabilirsin canim.

sıkma canını biliyorsun ki bundurumlarda stres yapmamak gerekir hangi ildesinde sen canım tedavinin nerede yaptirdin

Haklısın canım İstanbul dayım ben bir prof. un özel muayenesine gidiyordum iki tüp bebek yapıldı işlemler florance nightingale de oldu şimdi bahçeci tüp bebek merkezine başladım ama bu kilolar gitmeden ilaç kullanmak istemiyorum

Sağol canım çok teşekkür ederim amin inşallah. Sanırım bir uzmana gitmem gerekiyor herkes aynı şeyi söylüyor

Zeytinyağı kullanıyorum biraz yapışmasın diye çokta kalın değil. Beyaz unla tam buğday ununun çokta farkı yok çok lazım olmadıkça kullanmıyorum. Mısır unu her türlü daha iyi diye başladım fakat kilo veremiyorum düşünmeye başladım. Yani 3 aydır yürüyorum ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Biraz olsun farketmesi lazım.

Ah ceren cim ben izne ayrilma demistim sana. Afiyet olsun canim ama... ( gordun mu bak ama dedim kaldim )

Ne guzel cigdem cim. Az sey mi basardin hem de ogrenci evinde. Cevrendekiler sorsun sen de tecrubelerine dayanarak uzman edasiyla cevapla canim.

Ay ne güzel ama değil mi?? Motivasyonun tavandır.. valla tebrik ediyorum.. hakediyorsun sonuna kadardır..
Tavan valla dun acik bufefe ne pastalar neler neler döndü gözümden de hic yemedim :))
Kolay gelsin canim. Sinavin insallah iyi gecmistir cigdem cim.
Iyi geçti ablacim sen de taburcu oluyormussun cok sevindim Allah bi daha yaşatmasin

Senin gibi ilgili birinin ogretmen olmasi cok guzel. Ve kesinlikle haklisin canim aile cok onemli.
Esimin destegi cok o olmasa bu tempoya yetisemezdim. Ama tabii cook yoruluyorum.
Aynen yetisemezdin oyle ama bak benden bi sey bekleyen eden yok yani bi kendime baksam yeter ama ona rağmen cok yoruluyorum bazen Allah kolaylik versin vallahi sana 2 senen hemen geçsin insallah

45 dk civarı o videolar zaten hilal tamamini bitir cok yormuyor zaten ama baslamadan mutlaka 15 dk leslie yap bence. Ozellikle başlarda usenme yap mutlaka sakatlanma olmasin kaslarinda hadi bakalm bugun iyi bi spor bekliyorum senden

Ne guzel cigdem cim. Az sey mi basardin hem de ogrenci evinde. Cevrendekiler sorsun sen de tecrubelerine dayanarak uzman edasiyla cevapla canim.
Burdan ogrendiklerimi anlatiyorum yaptigim sporlari anlatiyorum videolari gosteriyorum linkleri paylasiyorum falan beraber yemek yiyosak da bak bunla bunu yesen daha iyi olur şöyle daha rahat sindirilir falan diyorum da anlatinca farkediyorum hep sağlıklı yasam hakkında bu diyet ve sizler sayesinde cok sey öğrendim ben komple yeme düzenim degisti cok nadir zararli seyler yesem de nasil dengeleyecegimi biliyorum en onemlisi artik zararli seyleri canim istemiyor kalorisi coksa bile evde saglikli sekilde yapilmisini ariyorum

emsey ide araştır derinden canim

inşallah bakalım bir alayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…