Canim benim haklisin programin cok yogun ama bu gunler gecicek ve ileri de kizinin istediklerini basarmis mutlu bir annesi olacak ve seninle gurur duyacak. Bu gunleri zaten hatirlamayacak senden masal gibi dinleyecek buyuyunce. Bir de esinin guzel destegi ile kolay atlatacacaginiza inaniyorum bu donemi derya cim.2 haftada bir hic vakit geciremiyoruz iste canim. Gecen hafta iyiydi en azindan isten sonra veya hafta sonu isten once hep vakit gecirdik. Ama bu hafta sadece sabah 1 saat goruyorum kizimi o kadar. Eve dondugumde coktan uyumus oluyor. Haftasonu da aynisi olacak 2 gun sabah 8 den aksam 7 ye kadar okulum var.
Insallah 1 ay sonra sinavlar var ve sonra yari yil tatili biraz nefes alacagim ve kizicimla ilgilenebilecegim.
yumurtaya katıldı o yağ sevilcim ya patates yiycektim ya ekmek o daha hafif geldi ne bilemSen menünü yaz hergün, cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.. pazartesileri de kontrol kilo bildirimi oluyor.. grup yüzdemize göre yarışıyoruz..
Spor istiyoruz bir de..
Ben de öyle ya.. miktar herşeyde önemli tabi.. off herşeye kısıt koymak lazım..
Bence hoş geldin.. 2 hafta deneme süreniz var, herşey uygun olursa seve seve grupta adınız almaya başlıyor..
Valla benim doğum deneyimim yok.. bilemiyorum..
Revaniyi okudum devamına bakmadım.. cuma günü nolcak bu haller ya..
Yağlı diye sanırım ya.. bu hoca beni öldürecek..
Sen hakettin bence artık.. bir öncesi sonrası yap bize ya..
Allah gönlüne göre verir inşallah.. ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. henüz doğal yollarla deniyoruz.. bakalım..
Sen bence imkanın varsa diyetisyenle çalış.. senin vücut değerlerin önemli diye düşünüyorum..
Arkadaşlar zaten yazmış bana kalmamış.. bize ölçü ver tam.. kaç gr un kullanıyorsun mesela.. bir de genel menün önemli..
Ya senin bu yeme işleri çok süper ya.. bu tempoya hakediyorsun.. maşallah..
Hep benim yüzümden.. beril yiyecek beni ya..
Ya canım benim.. tatlım kıymetlim.. o patates niye var menünde.. bana yoksa sana da olmasın.. tereyağına ihtiyacın mı var? Daha az olamaz mıydı? Sahanda yumurtada yağ yok muydu? Yoksa ona mı yazdın? Bir de su içme oranınla kilo verme sorunun hep olur bence.. o çay yerine suyunu içsen.. içine tarçın koysan biraz ama alerjiktir, dikkatli tüketmek lazım..
Bilmiyorum ya.. bilmiyorum.. of..
kaç dakika yapicam peki çiğdem bu pilatesiTabiki bi sey olmaz mi squat cok ise yariyor. Ebru salli da yaparsin ya yapamayacak bi sey yok insan alisiyor hemen biraz et kesigi olur ama kaslar baya esniyor çünkü
Ya herkes yapiyor bana öncesi sonrasi diye gecen seneki fotolarimi acip acip bakiyorlar. Milleti de ozendirdim çevremdekilerde diyete başladı sürekli ne yapalim diye soruyolar bi sey saniyom kendimi ya :))
çok sevindim anla allah bir daha asla göstermesin inşallahSelam arkadaslar. Ben yarin ogleden sonra taburcu oluyorum. Cok sevincli ve heyacanliyim eve gidicem diye sizlerle paylasmak istedim. Bu haberi bu saate soylemesebebim kizim isteyken bugun ki refekatcim can dostum du ziyaret yasagi oldugu icin de yattigimdan beri gorusemedigimizden siteye giremedim yanindayken. Kizim isten gelip dus alip ustunu degistir sonra gununun nasil gectigini anlatma fasli bu saat oldu.
Biz de seni ozledik filiz cim. Nasilsin canim iyi misin. Takimimiz goze geldi zaten eski nesesi havasi paylasim coklugu nerdeee. Bir iki saat girmesek gecmisi okumaya yetisemiyorduk. B berilcemerhaba kızlar nasılsınız? ne var ne yok bakalım :) özledim sizinle paylasim yapmayi ama pek internete girmiyorum son zamanlarda
Amin hilal cim. Sagol.yumurtaya katıldı o yağ sevilcim ya patates yiycektim ya ekmek o daha hafif geldi ne bilem
kaç dakika yapicam peki çiğdem bu pilatesi
çok sevindim anla allah bir daha asla göstermesin inşallah
Bence hocamiz paris te yediklerinin tafrasini yapiyor olabilir.öğlen menümü gönderdim hoca, köfte yasak dedi iyi mi, eğer ızgaraysa ve yiyecek başka birşey yoksa 3 adet yememe izin varmış.. ben 5 tane yedim protein diye.. sabahki sporum boşa gitti demek oluyor bu..
kızlarım ben döndüm diye mi bu sessizlik? ya gelin tamam gitmicem bir daha ya..
Hosgeldin arkadasim. Ben nihal. Birbirimize destekle saglikli kilo verelim hep beraber.Merhaba arkadaşlar ben de bu Takıma girmek istiyorum
İsmim fatma 28 yaşındayım. 2 çocuğum var. 77 kiloyum 170 boyundayım. Doğum sebebiyle kilo aldım 1 yıldır 87den 77ye düştüm. Hedefim 57 kg ve bunu en fazla 6 ayda vermek istiyorum
Bu konuda beni bol bol gaza getirseniz sevinirim
Afiyet olsun burcu. Uzgunum ama kilo verebilmek icin tekrari olmamasi gereken bir menu canim. Ki sen de gunah gunu diye belirtmissin arkadasim.Selam kizlar bugun gunah gunu gibydi kizm musade etmiyor ki spor yapayim
Sabah 08.15
2.dilim.tb ekmege peynir yesillik ve domates sandvic
5 zeytin
Ogle 13.00
1 porsiyon iskender ekmeksiz
Salata
1 dilim pide
Ara 15.00
1 dilim.revani
Aksam 18.00
1 kase yayla corba
Salata
2.5 litre su
300 ml sade kahve
Hosgeldin arkadasim. Ben nihal.
Afiyet olsun canim. Menu de spor da super.Menum
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 2 ceri domates, 1 haslanmis yumurta, 1 bardak tarcinli süt
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 yk zeytinyagli enginar, 1 yk pismis pancar sirkeli, 1 fırında pismis kabak mucver avuc ici kadar, 2 parmak kalinliginda tavuk fileto izgara, 1 yk kozlenmis patlican ( öğlen açık bufeye gittik arkadaslarla ondan böyle ama hic ciss yok)
Ara: 2 mandalina
Aksam: 5 yk yogurt, 20 cig findik, 25 gr kuru üzüm ( eve gec geldim o saatte anca bunu yiyebildim yemekte yoktu zaten)
Su:1,5 litre daha içerim ama
Spor: bugun tam 13000 adim atmisim halim yok daha ama squat yaparim belki az sonra
Hos geldin arkadasim. Ben nihal. Insallah saglikli bir sekil de bebegini kucagina almak nasip olur canim. Verecegin kilo cok degil ama tup bebek istedigin icin sagligina dikkat etmen gerekiyor bence. Uzman tavsiyesi ile kilo vermen daha iyi olur sanki.Sağol canım okudum.
32 yaşımdayım boy 162, kilo bu sabah 59.4 çıktı, hedefim 50 inşallah. Bebeğim olmuyor tüp bebek yaptırdım daha önce tedavi sürecim de uzundu. Bu sürede kilo aldım. Son tüp bebekten sonra 5 kilo aldım sadece 1.5 kilo verebildim. Tekrar tüp bebek yaptırmadan kilo vermek istiyorum ama olmuyor. Haftanın 4 günü kadar günlük 6 km kadar yürüyorum 3 aydır ama hiç fark olmadı. Sanırım burası bana iyi gelecek. Uzun yazdım sanki :))) yarın akşam menü mü paylaşıyoruz şimdi liste nerde birde göremedim.
Krep yaparken yag kullaniyor musun kalin yada ince olmasi buyuklugu gibi sorulara cevaplar etkiler sonucu arkadasim ama 3 tane fazla sanki. Ben diyetisyene gidiyorum ve bana tam bugday ununu tavsiye etti ama misir ununu bilemedim simdi. Cunku ne ben sordum ne de diyetisyenim bu konu da bir bilgi verdi.Kızlar ben beyaz ekmek kullanmıyorum eve hiç almıyoruz. Her sabah kahvaltıda mısır unundan krep yapıyorum 3 tane. Akşamları ekmek hiç yemiyorum zaten. Ben kendimce bunun daha sağlıklı olduğunu düşünerek yapıyorum kilo da yapmaz diye ama acaba bumu engel oluyor kilo vermeme. Yanlış mı yapıyorum bilgisi olan var mı.
Afiyet olsun canim. Gule gule giy cicilerini.Selam hatunlar menü mu yazayım şuraya ama bu tartilar beni uyuz ediyor bilesiniz alıp duvar da parcalayasim geliyor uyuzlari bir sevmediler beni yaaa
Sabah 11.30
2 sahan da yumurta
Peynir
1 tk bal.
1tk tereyağ
3 dil.ekmek ince tb
Öğlen 15.00
1 çorba kaşesi kadar yoğurtlu arpa salatası
1 küçük boy patates
5 bardak çay
Aksam 20.00
2.5 yok kaşığı kadar öğlen m salata dan
1 lt su
Bide avm gezdim azcuk kendime süreç pantolon aldım 44 ayakkabı bilekten rahatsız etti 46 aldım oda belden fena bol ama bilek rahat ilk defa bu kadar tayt gibi dar pantolon giyorum geçen ki pantolon 42 beden dili bu niden böyle oldu acep strec kot diye mi ki pantolon üstleri aldım m beden garip bir beden alışverişi oldu ama net 42 değilse bile komple bedeni. Olmaya yaklaştı yani onu hissediyorum ama sanırım pantolon larda hep değişme olacak
Afiyet olsun derya cim. Bu saate kadar derstesin bu tempoyla spor yapmis kadar oluyor olabilirsin canim.Slm kizlar bugunku menum
Sabah: peynir, 2 kucuk parca pita (ekmek), taze sebze, kucuk zeytin parcalari.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, kuru ve taze meyveli yogurtlu tatli
Oglen: lazanya, biber salatasi
ara: uzumlu salata
aksam: yarim biber dolmasi bol yesillikli
su: 2lt
spor: yok. Hala dersteyim
sıkma canını biliyorsun ki bundurumlarda stres yapmamak gerekir hangi ildesinde sen canım tedavinin nerede yaptirdin
Hos geldin arkadasim. Ben nihal. Insallah saglikli bir sekil de bebegini kucagina almak nasip olur canim. Verecegin kilo cok degil ama tup bebek istedigin icin sagligina dikkat etmen gerekiyor bence. Uzman tavsiyesi ile kilo vermen daha iyi olur sanki.
Krep yaparken yag kullaniyor musun kalin yada ince olmasi buyuklugu gibi sorulara cevaplar etkiler sonucu arkadasim ama 3 tane fazla sanki. Ben diyetisyene gidiyorum ve bana tam bugday ununu tavsiye etti ama misir ununu bilemedim simdi. Cunku ne ben sordum ne de diyetisyenim bu konu da bir bilgi verdi.
Ah ceren cim ben izne ayrilma demistim sana. Afiyet olsun canim ama... ( gordun mu bak ama dedim kaldimBugünkü menüm
Sabah 1.5 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 bardak yeşil çay
Ara yarım fincan leblebi
Öğle 8 YK karışık zeytinyağlılar 1 dilim ekmek
Ara yarım fincan leblebi 1 YK kuru üzüm 1 tane köme 1 fincan sütlü kahve
Ara 2 tane mısır patlağı 1/2 tane dondurma
Akşam 200 gr tavuk 1 çatal patates kızartması
Şu 3 lt
Ama de sevilAaa hem patates var, köme var, kuru üzüm var, dondurma var.. spor da yok.. ne diyim??
Ne guzel cigdem cim. Az sey mi basardin hem de ogrenci evinde. Cevrendekiler sorsun sen de tecrubelerine dayanarak uzman edasiyla cevapla canim.Tabiki bi sey olmaz mi squat cok ise yariyor. Ebru salli da yaparsin ya yapamayacak bi sey yok insan alisiyor hemen biraz et kesigi olur ama kaslar baya esniyor çünkü
Ya herkes yapiyor bana öncesi sonrasi diye gecen seneki fotolarimi acip acip bakiyorlar. Milleti de ozendirdim çevremdekilerde diyete başladı sürekli ne yapalim diye soruyolar bi sey saniyom kendimi ya :))
Tavan valla dun acik bufefe ne pastalar neler neler döndü gözümden de hic yemedim :))Ay ne güzel ama değil mi?? Motivasyonun tavandır.. valla tebrik ediyorum.. hakediyorsun sonuna kadardır..
Iyi geçti ablacim sen de taburcu oluyormussun cok sevindim Allah bi daha yaşatmasinKolay gelsin canim. Sinavin insallah iyi gecmistir cigdem cim.
Aynen yetisemezdin oyle ama bak benden bi sey bekleyen eden yok yani bi kendime baksam yeter ama ona rağmen cok yoruluyorum bazen Allah kolaylik versin vallahi sana 2 senen hemen geçsin insallahSenin gibi ilgili birinin ogretmen olmasi cok guzel. Ve kesinlikle haklisin canim aile cok onemli.
Esimin destegi cok o olmasa bu tempoya yetisemezdim. Ama tabii cook yoruluyorum.
45 dk civarı o videolar zaten hilal tamamini bitir cok yormuyor zaten ama baslamadan mutlaka 15 dk leslie yap bence. Ozellikle başlarda usenme yap mutlaka sakatlanma olmasin kaslarinda hadi bakalm bugun iyi bi spor bekliyorum sendenyumurtaya katıldı o yağ sevilcim ya patates yiycektim ya ekmek o daha hafif geldi ne bilem
kaç dakika yapicam peki çiğdem bu pilatesi
çok sevindim anla allah bir daha asla göstermesin inşallah
Burdan ogrendiklerimi anlatiyorum yaptigim sporlari anlatiyorum videolari gosteriyorum linkleri paylasiyorum falan beraber yemek yiyosak da bak bunla bunu yesen daha iyi olur şöyle daha rahat sindirilir falan diyorum da anlatinca farkediyorum hep sağlıklı yasam hakkında bu diyet ve sizler sayesinde cok sey öğrendim ben komple yeme düzenim degisti cok nadir zararli seyler yesem de nasil dengeleyecegimi biliyorum en onemlisi artik zararli seyleri canim istemiyor kalorisi coksa bile evde saglikli sekilde yapilmisini ariyorumNe guzel cigdem cim. Az sey mi basardin hem de ogrenci evinde. Cevrendekiler sorsun sen de tecrubelerine dayanarak uzman edasiyla cevapla canim.
emsey ide araştır derinden canimHaklısın canım İstanbul dayım ben bir prof. un özel muayenesine gidiyordum iki tüp bebek yapıldı işlemler florance nightingale de oldu şimdi bahçeci tüp bebek merkezine başladım ama bu kilolar gitmeden ilaç kullanmak istemiyorum
Sağol canım çok teşekkür ederim amin inşallah. Sanırım bir uzmana gitmem gerekiyor herkes aynı şeyi söylüyor
Zeytinyağı kullanıyorum biraz yapışmasın diye çokta kalın değil. Beyaz unla tam buğday ununun çokta farkı yok çok lazım olmadıkça kullanmıyorum. Mısır unu her türlü daha iyi diye başladım fakat kilo veremiyorum düşünmeye başladım. Yani 3 aydır yürüyorum ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Biraz olsun farketmesi lazım.
inşallah bakalım bir alayım daTavan valla dun acik bufefe ne pastalar neler neler döndü gözümden de hic yemedim :))
Iyi geçti ablacim sen de taburcu oluyormussun cok sevindim Allah bi daha yaşatmasin
Aynen yetisemezdin oyle ama bak benden bi sey bekleyen eden yok yani bi kendime baksam yeter ama ona rağmen cok yoruluyorum bazen Allah kolaylik versin vallahi sana 2 senen hemen geçsin insallah
45 dk civarı o videolar zaten hilal tamamini bitir cok yormuyor zaten ama baslamadan mutlaka 15 dk leslie yap bence. Ozellikle başlarda usenme yap mutlaka sakatlanma olmasin kaslarinda hadi bakalm bugun iyi bi spor bekliyorum senden
Burdan ogrendiklerimi anlatiyorum yaptigim sporlari anlatiyorum videolari gosteriyorum linkleri paylasiyorum falan beraber yemek yiyosak da bak bunla bunu yesen daha iyi olur şöyle daha rahat sindirilir falan diyorum da anlatinca farkediyorum hep sağlıklı yasam hakkında bu diyet ve sizler sayesinde cok sey öğrendim ben komple yeme düzenim degisti cok nadir zararli seyler yesem de nasil dengeleyecegimi biliyorum en onemlisi artik zararli seyleri canim istemiyor kalorisi coksa bile evde saglikli sekilde yapilmisini ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?