- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
inşallah gider ama gitmese bile sıkma canını anı yaşadın ve yaşadıklarınla mutlu ol o 2 kilo da en geç bir haftaya gider hayata 1 kere geliyoruz sonuçta tatili de doya doya yaşayamayacaksak artik
gecikmeli menüm
sabah
2dilim kepek ekmeği
1.5kk peynir
yarim yumurta
1 tk bal
domates salatalık biber
Ara 1 küçük elma
öğlen
1dilim kepek ekmeği
6kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1kk peynir yeşil biber
Ara 1 pop kek malesef (regliye uydum)
akşam
5kaşık etli patlıcan yemeği
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara 2 hurma 1 incir
su 2litre spor hic yapasım yok bugün malesef
Selam arkadaslar. Ben yarin ogleden sonra taburcu oluyorum. Cok sevincli ve heyacanliyim eve gidicem diye sizlerle paylasmak istedim. Bu haberi bu saate soylemesebebim kizim isteyken bugun ki refekatcim can dostum du ziyaret yasagi oldugu icin de yattigimdan beri gorusemedigimizden siteye giremedim yanindayken. Kizim isten gelip dus alip ustunu degistir sonra gununun nasil gectigini anlatma fasli bu saat oldu.
Sevil cim hos geldin canim. Tatil guzel gecmistir umarim. Aa niye mutsuz oluyorsun sen azminle kisa surede halledersin. Ustelik hava degisimi ve yolculuk sonrasi odem olma ihtimali de cok yuksek.
yumurtaya katıldı o yağ sevilcim ya patates yiycektim ya ekmek o daha hafif geldi ne bilem
kaç dakika yapicam peki çiğdem bu pilatesi
çok sevindim anla allah bir daha asla göstermesin inşallah
Bence hocamiz paris te yediklerinin tafrasini yapiyor olabilir.
Taburcu olucam sevinciyle bu saat oldu uyumadim. Uykum da yok ama sabah solgun gorup vazgecmesinler cikarmaktan ben uyumayi deneyim artik.
Iyi geceler arkadaslar. Herseyin gonlunuzce oldugu guzel ve mutlu bir gune uyanmak dilegiyle...
malesef ya regli dönemim yoğun ve uzun sürdüğü için hem halim kalmıyor hem de çok tatlı isteğim oluyorben yazın da aynı tatil yüzünden 3 haftada anca verdim, bu hafta yarıdan girdim diye detoks yapmadım ama önümüzdeki hafta, 5 günlük bir detoks yapmayı planlıyorum.
ama cumaya çok az kaldı kuzum.. hadi pop keki yedin, akşam yemeğinden sonra meyve yemeseydin keşke.. spor da yapmadın gibi algılıyorum.. suyu mu arttırsan acaba hem regl ödemini atar, hem de şeker ihtiyacını kesebilir.. bu bir koruma menüsü bana göre..
ayyy ne güzel haber bu.. sağsalim çık hadi.. sen bizi arada habersiz bırakma yeter..
canım tatilim çok güzel geçti.. yemeyi içmeyi bu gibi durumlarda da öğrenmem gerekecek sanırım.. az biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım.. bu sefer üşenmeyip tartı götürücem :) beni o paklar bence..
hani su hakkındaki görüşlerin? 5 bardak çay yazmışsın oraya.. :) su nerde suu??? bugün bana söz ver.. hem su hem spor göreyim o menüde..
ya hocayı memnun etmek ne zor zaten.. zebellah gibi ya.. :) maşallah diyorum kendisine.. terbiye oluyorum sayesinde..
umarım huzurlu bir uyku geçirmişsindir.. sabah güzel haberlerle başlasın..
çok sevindim geçmiş olsun allah bir daha yaşarmasınSelam arkadaslar. Ben yarin ogleden sonra taburcu oluyorum. Cok sevincli ve heyacanliyim eve gidicem diye sizlerle paylasmak istedim. Bu haberi bu saate soylemesebebim kizim isteyken bugun ki refekatcim can dostum du ziyaret yasagi oldugu icin de yattigimdan beri gorusemedigimizden siteye giremedim yanindayken. Kizim isten gelip dus alip ustunu degistir sonra gununun nasil gectigini anlatma fasli bu saat oldu.
ben malesef artı getiriyorum ya reglide sebep ödem var bir de inşallah yarına geçer ama midemde ve barsaklarda sürekli şişkinlik ve afedersiniz ki gaz problemi var o da etkili tabigünaydın kızlarım herkese iyi sabahlar.. bugün yarın ki tartılma için neler yapacaksınız acaba??? artı getirecek arkadaşlar var mı?
ben bugün 2 bardak yeşil çay içmeyı, suyu 3,5lt içmeyi ve içerken içine limon eklemeyi planlıyorum.. ayrıca akşam yemeği de yemeyeceğim.. yarın ki tartı için bir nebze olsun hafifleyebilmek istiyorum..
dün ki menümü yazmadım.. yazayım..
sabah; 1 dilim peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık domates, maydonoz, 1 dilim kepekli ekmek
öğlen; 5 adet ızgara köfte, 1 dilim ekmek, 1 kaşık domates sos, salata
akşam;ızgara palamut, salata, 1 dilim peynir, bir ponçik mısır ekmeği
su;2,5lt (fazlası vardır, eksiği yoktur)
spor; sabah 35dk kardiyo
bugün sabah da spora gittim.. kocam sabah uyanmış bir dünya laf söyledi.. sporu takıntı haline getirdin, bu kadar niye yoruyorsun kendini, sana kızıyorum gibisinden.. moralimi bozmadım.. yarn sabah gitmeyeceğim söz deyip çıktım evden..
çünkü sabah 6:45 de çıkıyorum spor yaptığım zamanlar..
ama benim derdim de, kaybettiğim zamanı telafi etmek.. evet orada bolca yürüdük ama bir spor teri atmadım hiç.. sadece hareketliydik.. şimdi sütyenime kadar terliyorum.. terlemediğim günler spor yapmış saymıyorum kendimi..
şimdi işe dönmem lazım.. hala onları da toparlamaya çalışıyorum.. geri gelicem.. öptüm sizi..
cumadan daha güzel bir perşembe olsun.. beni eli maşalı yapmayın emi..
Ben yulaftan yaptigimda da 1 yiyorum canim. Ama tabi gun icinde ne kadar kh aldigina da bagli. Ben meyve abartiyorum genelde. Lutfen yaz bugun menunu bakalim. Sen de bizimkilere yorum yaz canmŞimdilik planım protein ağırlıklı beslenmek olacak zaten hamilelik için çaba harcadığımdan kendime iyi bakıyorum aslında. Ama bir yerde yanlış yapıyorum. Burda sizlerle birlikte bulurum inşallah.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Aylardır uğraşıyorum hiç değişiklik olmuyor sıkıntı olmaya başladı bu bende.
Evet sanırım 3 çok çünkü fazla gelmeye başladı bitiremiyorum. Yarın sabah yulaftan yapcam tarife göre tam 2 tane çıkıyor.
Insallah canim. Sagol. Sinavinin iyi gecmesine sevindim ablacim. Evet diyet yapinca insanin farkindaligi artiyor. Hangisi daha saglikli yada hangisi daha az kalorili diye bakmaya basliyorsun. Ki aslinda kendi iyiligimiz icin sadace diyette degil surekli boyle olmasi lazim.Tavan valla dun acik bufefe ne pastalar neler neler döndü gözümden de hic yemedim :))
Iyi geçti ablacim sen de taburcu oluyormussun cok sevindim Allah bi daha yaşatmasin
Aynen yetisemezdin oyle ama bak benden bi sey bekleyen eden yok yani bi kendime baksam yeter ama ona rağmen cok yoruluyorum bazen Allah kolaylik versin vallahi sana 2 senen hemen geçsin insallah
45 dk civarı o videolar zaten hilal tamamini bitir cok yormuyor zaten ama baslamadan mutlaka 15 dk leslie yap bence. Ozellikle başlarda usenme yap mutlaka sakatlanma olmasin kaslarinda hadi bakalm bugun iyi bi spor bekliyorum senden
Burdan ogrendiklerimi anlatiyorum yaptigim sporlari anlatiyorum videolari gosteriyorum linkleri paylasiyorum falan beraber yemek yiyosak da bak bunla bunu yesen daha iyi olur şöyle daha rahat sindirilir falan diyorum da anlatinca farkediyorum hep sağlıklı yasam hakkında bu diyet ve sizler sayesinde cok sey öğrendim ben komple yeme düzenim degisti cok nadir zararli seyler yesem de nasil dengeleyecegimi biliyorum en onemlisi artik zararli seyleri canim istemiyor kalorisi coksa bile evde saglikli sekilde yapilmisini ariyorum
Sevindim canim tatilinin guzel gecmesine. Onemli olan o bence kiloyu bir gayret elbirligi ile hallederiz.ben yazın da aynı tatil yüzünden 3 haftada anca verdim, bu hafta yarıdan girdim diye detoks yapmadım ama önümüzdeki hafta, 5 günlük bir detoks yapmayı planlıyorum.
ama cumaya çok az kaldı kuzum.. hadi pop keki yedin, akşam yemeğinden sonra meyve yemeseydin keşke.. spor da yapmadın gibi algılıyorum.. suyu mu arttırsan acaba hem regl ödemini atar, hem de şeker ihtiyacını kesebilir.. bu bir koruma menüsü bana göre..
ayyy ne güzel haber bu.. sağsalim çık hadi.. sen bizi arada habersiz bırakma yeter..
canım tatilim çok güzel geçti.. yemeyi içmeyi bu gibi durumlarda da öğrenmem gerekecek sanırım.. az biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım.. bu sefer üşenmeyip tartı götürücem :) beni o paklar bence..
hani su hakkındaki görüşlerin? 5 bardak çay yazmışsın oraya.. :) su nerde suu??? bugün bana söz ver.. hem su hem spor göreyim o menüde..
ya hocayı memnun etmek ne zor zaten.. zebellah gibi ya.. :) maşallah diyorum kendisine.. terbiye oluyorum sayesinde..
umarım huzurlu bir uyku geçirmişsindir.. sabah güzel haberlerle başlasın..
malesef ya regli dönemim yoğun ve uzun sürdüğü için hem halim kalmıyor hem de çok tatlı isteğim oluyor
çok sevindim geçmiş olsun allah bir daha yaşarmasın
ben malesef artı getiriyorum ya reglide sebep ödem var bir de inşallah yarına geçer ama midemde ve barsaklarda sürekli şişkinlik ve afedersiniz ki gaz problemi var o da etkili tabi
Ben ilk defa diyet yapacagım sayeniz de...bu yazdıklarınıza bakinca işimin zor olduğunu anladım. İnatla devam etmek istiyorum bu sabah başlıyorum.
Bir dilim ekmek
Bir avuç fındik, kuru üzüm
Bir yumurta
5 zeytin
Domates
Hadi bakalım kazamız mubarek olsun
Sevindim canim tatilinin guzel gecmesine. Onemli olan o bence kiloyu bir gayret elbirligi ile hallederiz.
Yok canim nerde sabah ezanina kadar gram uyku girmedi gozume. Ezan 6.45 te okuyor. Ondan sonra kahvalti tansiyon ates filan derken bir hareket burda az daliyorum bir ses gene aciyorum gozumu. Ama doktoruma soyleyince tamam tamam bu gun taburcusun yoksa psikolini iyice bozucaz senin git evinde uyu dedi. Simdi uslu uslu yatip eve gitme vakti demelerini bekliyorum.
Oh ne guzel sen yap sporunu canim. Cogu erkek detay insani degil canim onlar direk sonuca odakli oluyor arada ki caba fasli miziklamalari bu yuzden. Sen he de gec uzme kendini.günaydın kızlarım herkese iyi sabahlar.. bugün yarın ki tartılma için neler yapacaksınız acaba??? artı getirecek arkadaşlar var mı?
ben bugün 2 bardak yeşil çay içmeyı, suyu 3,5lt içmeyi ve içerken içine limon eklemeyi planlıyorum.. ayrıca akşam yemeği de yemeyeceğim.. yarın ki tartı için bir nebze olsun hafifleyebilmek istiyorum..
dün ki menümü yazmadım.. yazayım..
sabah; 1 dilim peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık domates, maydonoz, 1 dilim kepekli ekmek
öğlen; 5 adet ızgara köfte, 1 dilim ekmek, 1 kaşık domates sos, salata
akşam;ızgara palamut, salata, 1 dilim peynir, bir ponçik mısır ekmeği
su;2,5lt (fazlası vardır, eksiği yoktur)
spor; sabah 35dk kardiyo
bugün sabah da spora gittim.. kocam sabah uyanmış bir dünya laf söyledi.. sporu takıntı haline getirdin, bu kadar niye yoruyorsun kendini, sana kızıyorum gibisinden.. moralimi bozmadım.. yarn sabah gitmeyeceğim söz deyip çıktım evden..
çünkü sabah 6:45 de çıkıyorum spor yaptığım zamanlar..
ama benim derdim de, kaybettiğim zamanı telafi etmek.. evet orada bolca yürüdük ama bir spor teri atmadım hiç.. sadece hareketliydik.. şimdi sütyenime kadar terliyorum.. terlemediğim günler spor yapmış saymıyorum kendimi..
şimdi işe dönmem lazım.. hala onları da toparlamaya çalışıyorum.. geri gelicem.. öptüm sizi..
cumadan daha güzel bir perşembe olsun.. beni eli maşalı yapmayın emi..
+2ydim.. bence de çoğu ödem ama cuma sabahına kadar gider mi ki?
aa merhaba, telefondan girmek de çok zor oluyor benim için.. bi güzel uygulama yapsalar ne iyi olurdu..
sen neler yapıyorsun?
noldu sen kayboldun, listeden çıkanların sonu bu..
beni de spor hocam çok feci sıkıştırıyor ya.. bir buraya bir ona, her yerden kuşatıldm da, yine de minnak kilo vermeye devam.. yazık ya bana...
Slm canim. Okuldayim simdi. Ders arasinda gireyim dedim. Sen nasilsin? Neden bizi ihmal ediyorsun canim? Hersey yolunda mi?
Biz de seni ozledik filiz cim. Nasilsin canim iyi misin. Takimimiz goze geldi zaten eski nesesi havasi paylasim coklugu nerdeee. Bir iki saat girmesek gecmisi okumaya yetisemiyorduk. @berilce @kitkurdu @anderes @eliya bizi terkettiler seninle ceren de hanidir yoktu. Ozluyorum o gunleri. Hepimizin bir arada oldugu beril in bize tatli sert kizmalarini filan.
Amin hilal cim. Sagol.
Cok sevindim abla hadi gozun aydin saglikla evine gec insallah:)Selam arkadaslar. Ben yarin ogleden sonra taburcu oluyorum. Cok sevincli ve heyacanliyim eve gidicem diye sizlerle paylasmak istedim. Bu haberi bu saate soylemesebebim kizim isteyken bugun ki refekatcim can dostum du ziyaret yasagi oldugu icin de yattigimdan beri gorusemedigimizden siteye giremedim yanindayken. Kizim isten gelip dus alip ustunu degistir sonra gununun nasil gectigini anlatma fasli bu saat oldu.
Amin canim cumlemizi hastalikla sinamasin hastalara acil sifalar versin. Hastane hos degil ama bu sefer ki cok bunaltti beni sevil cim. Odamdan kaynakliyor birazda yogun bakimdan direk buraya alindim tek kisilik yogun bakim gibi bu oda. Enfeksiyon riskinden dolayi da tekrar oda degistirmediler servise almadilar kaldim burda. Ne gurultusu ne de hasta kayiplari bitiyor yogun bakimin cok uzdu cok yordu beni canim. E atlattigim seyler de ustune cabasi tabi. Evimi istiyorum ben hayirlisiyla.tatlı isteğini proteinle bastırabilirsin aslında.. güzel tarçınlı süt, içine biraz bal.. sana iyi gelecektir. şeker alma istemen kan kaybından dolayı enerji gereksinimi duyman.. en hızlı enerji de şekerde yani kh'da var.. tamamen bundan aslında..
ödem attıracak birşeyler denemen lazım bence.. dukan birası, yeşil çay vs.. :) hadi kızım.. hadi..
bir avuç fındık bence çok, bir çay bardağını geçmiyordur umarım avcun.. ama iyi bir başlangıç hadi.. iyi şeyler bekliyorum..
ya o kadar sıkıldın demek.. kolay değil.. şimdi evinde o ilk uyku ne tatlı gelir.. Bu son olsun canım benim.. Allah daha fazla hastalıklarla, üzüntülerle sınamasın seni..
Sagol ablam. Insallah.Cok sevindim abla hadi gozun aydin saglikla evine gec insallah:)
Gunaydin canim.Gunaydin kizlar
Amin insallah. Bitki cayi ve kefir iyi gelir gaz ve odem problemine canim.çok sevindim geçmiş olsun allah bir daha yaşarmasın
ben malesef artı getiriyorum ya reglide sebep ödem var bir de inşallah yarına geçer ama midemde ve barsaklarda sürekli şişkinlik ve afedersiniz ki gaz problemi var o da etkili tabi
Cok iyi karar vermissin canim. Gel burda birbirimize destekle daha kolay. Hem kilo verip hem moral buluyoruz. Artik kopma bizden ozletme kendini.canlarım benim gerçekten içten soyluyorum özledim sizi. hani biraz araya ihtiyacim var demistim ya biraz bunalimdaydim. diete de ara verdim. girmememin sebebi de biraz aslinda sizleri kötü etkilememekti. down oldum öyle kendi kendime. dün en son artik yavas yavas da olsa kendime telkinlerim biraz işe yaramaya başladı. ben kilolu kalmaya karar vermistim, raziyim dedim kilolarima napiyim :) ama sonra farkettim ki bu işin sonu yok bu kiloda kalmam garanti de degil. en son metroda obez bi kadin görünce öyle olmaktan korktum. her sey için gec olmadan, sagligimi kaybetmeden yeniden biryerlerden tutup baslamak istiyorum saglikli duzenli beslenmeye
Diyetisyenine soylesen regl donemlerin de tatli istegini enerji acigini giderecek bir seyler onerebilir canim. Yada internette varmi dir acaba bu konuda tavsiyeler.malesef ya regli dönemim yoğun ve uzun sürdüğü için hem halim kalmıyor hem de çok tatlı isteğim oluyor
Hadi kolay gelsin. Saglikli bol eksiler.Ben ilk defa diyet yapacagım sayeniz de...bu yazdıklarınıza bakinca işimin zor olduğunu anladım. İnatla devam etmek istiyorum bu sabah başlıyorum.
Bir dilim ekmek
Bir avuç fındik, kuru üzüm
Bir yumurta
5 zeytin
Domates
Hadi bakalım kazamız mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?