canlarım benim gerçekten içten soyluyorum özledim sizi. hani biraz araya ihtiyacim var demistim ya biraz bunalimdaydim. diete de ara verdim. girmememin sebebi de biraz aslinda sizleri kötü etkilememekti. down oldum öyle kendi kendime. dün en son artik yavas yavas da olsa kendime telkinlerim biraz işe yaramaya başladı. ben kilolu kalmaya karar vermistim, raziyim dedim kilolarima napiyim :) ama sonra farkettim ki bu işin sonu yok bu kiloda kalmam garanti de degil. en son metroda obez bi kadin görünce öyle olmaktan korktum. her sey için gec olmadan, sagligimi kaybetmeden yeniden biryerlerden tutup baslamak istiyorum saglikli duzenli beslenmeye
Amin canim cumlemizi hastalikla sinamasin hastalara acil sifalar versin. Hastane hos degil ama bu sefer ki cok bunaltti beni sevil cim. Odamdan kaynakliyor birazda yogun bakimdan direk buraya alindim tek kisilik yogun bakim gibi bu oda. Enfeksiyon riskinden dolayi da tekrar oda degistirmediler servise almadilar kaldim burda. Ne gurultusu ne de hasta kayiplari bitiyor yogun bakimin cok uzdu cok yordu beni canim. E atlattigim seyler de ustune cabasi tabi. Evimi istiyorum ben hayirlisiyla.
Diyarın adı nedirsabahki ekmek inşAllah çok değildir canım ve öğlen neden çok az
DiyetDiyarın adı nedir
emsey ide araştır derinden canim
Baktım canım hastane bana uzak ben Avrupa yakasında oturuyorum. Sen oraya mı gidiyorsun.
Ben yulaftan yaptigimda da 1 yiyorum canim. Ama tabi gun icinde ne kadar kh aldigina da bagli. Ben meyve abartiyorum genelde. Lutfen yaz bugun menunu bakalim. Sen de bizimkilere yorum yaz canm
Doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum diyete başladım ve vermem gereken 14 kilo beni bekliyor karnım gurul gurulduyo ama başaracağım. Bugün üçüncü günüm. Tavsiyeleriniz varmi
Evettt bir şeyler arıyorum yemek için..
Elim durmuyor :)
Her istek karşısinda bir bardak su içiyorum, doğrumu bilmiyorum.
Öğlen için kıymalı karnıbahar yapıyorum ekmeksiz turşu ile yiyeceğim.
Ara öğün ciğ karnibahar :) :)
Afiyet olsun canim. Bence gayet guzel. Sadece aksama biraza da salata olsaymis duper olurmus.Bugünkü menüm
Sabah 1.5 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 bardak yeşil çay
Ara yarım fincan leblebi
Öğle 8 YK karışık zeytinyağlılar 1 dilim ekmek
Ara yarım fincan leblebi 1 YK kuru üzüm 1 tane köme 1 fincan sütlü kahve
Ara 2 tane mısır patlağı 1/2 tane dondurma
Akşam 200 gr tavuk 1 çatal patates kızartması
Şu 3 lt
Vee bu da demek oluyor ki aksamlari sppra gitmen lazim. Evde olunca insan buzdolabina cook yakin oluyorYok canım akşama kadar uyuyorum sayılır menüye ama akşam cozutuyorum
Insallah bende de ise yarar canim. Hedefimi dusurecegim bu hafta nasipse.Anladım canım benim bu iş arkadaşımda öyle yapıyor baya kilo verdi sağlığına yatırım yapıyorum diyor haklida
Sabah : bir adet yumurtaneler yediğini bilmiyoruz ki, öyle genel geçer tavsiye olur mu bilemedim.. genel tavsiye belli, yediklerini azaltıp, hareketi arttır..
:) kendini anlat biraz..
bak karnıbahar da turşu da ödem yapar.. miktar önemli... sen öğlen de karnıbahar yiyorsun, ara öğünde de.. çeşitlilik önemli.. bir de neden elin durmuyor? açlık hissetmenin sebebi neler mesela? gerçek açlık mı duygusal açlık mı? komple yediklerine bakmak lazım.. mesela bence karnıbaharı yoğurtla ye ki, protein fazla olsun, tokluk hissin oluşsun..
Ee o zaman 2 veya 3 yemekte haklisin cnaim. ben cok ogunlu yiyorum genelde 6 ogun yerim bazen 7 8 yedigim bile olurBen sabahları genelde sağlam yapıyorum kahvaltıyı günde 2 öğün yiyorum çünkü yıllardır böyle. Meyveyle hiç aram yok hiç tüketmiyorum nerdeyse. Akşama tüm gün yediklerimi paylaşacak
Diyetisyen menun galiba canim. Afieyt olsunSabah : bir adet yumurta
Bir dilim beyaz peynir
Üç ince dilim kepekli ekmek
5 adet zeytin
Şekersiz çay
Domates salatalık serbest
*****ara öğün ******
Bir porsiyon meyve
Yağsız slaata serbest
Bir porsiyon yoğurt
Üç ince dilim ekmek
******ara ogun*****
2 porsiyon meyve
Bir porsiyon yoğurt
Üç ince dilim ekmek
****** ara öğün *****
2 porsiyon meyve
Sagol canim. Dun menu disinda hicbirsey yemedim. bazen az geliyor ve yiyorumMenün çok güzel canım
Kilo kaçBen sabahları genelde sağlam yapıyorum kahvaltıyı günde 2 öğün yiyorum çünkü yıllardır böyle. Meyveyle hiç aram yok hiç tüketmiyorum nerdeyse. Akşama tüm gün yediklerimi paylaşacak
Afiyet olsun canim. Keki gun icinde yemen cok iyi olmus, aksama kalmamis. Umarim erimistir gun icindegecikmeli menüm
sabah
2dilim kepek ekmeği
1.5kk peynir
yarim yumurta
1 tk bal
domates salatalık biber
Ara 1 küçük elma
öğlen
1dilim kepek ekmeği
6kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1kk peynir yeşil biber
Ara 1 pop kek malesef (regliye uydum)
akşam
5kaşık etli patlıcan yemeği
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara 2 hurma 1 incir
su 2litre spor hic yapasım yok bugün malesef
Teşekkür ederim:)))Diyetisyen menun galiba canim. Afieyt olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?