Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaa sen gelsene buraya.. bırak içinden geçenler dökülsün ortalığa.. biz sana düşüncelerimizi söyleyelim.. belki bir obez ablamız kadar etkili olmaz ama, yardımcı olmaya çalışırdık.. hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.. her zaman aynı duygu durumu içinde olamıyoruz.. inişler çıkışlar olacak elbet.. robot olmadığımızın en güzel göstergesi bu.. bırak ne olduysa oldu.. kaldığımız yerden devam edelim işte.. sen en önemli eşiği atlamışsın bence.. bundan sonrası daha kolay gelir..

söyleyecek söz bulamıyorum o kadar haklısın ki.. 4 gözle bir sonraki mesajını evden yazmanı bekleyeceğim..

Doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum diyete başladım ve vermem gereken 14 kilo beni bekliyor karnım gurul gurulduyo ama başaracağım. Bugün üçüncü günüm. Tavsiyeleriniz varmi

Evettt bir şeyler arıyorum yemek için..
Elim durmuyor :)
Her istek karşısinda bir bardak su içiyorum, doğrumu bilmiyorum.
Öğlen için kıymalı karnıbahar yapıyorum ekmeksiz turşu ile yiyeceğim.
Ara öğün ciğ karnibahar :) :)

emsey ide araştır derinden canim

Baktım canım hastane bana uzak ben Avrupa yakasında oturuyorum. Sen oraya mı gidiyorsun.

Ben yulaftan yaptigimda da 1 yiyorum canim. Ama tabi gun icinde ne kadar kh aldigina da bagli. Ben meyve abartiyorum genelde. Lutfen yaz bugun menunu bakalim. Sen de bizimkilere yorum yaz canm

Ben sabahları genelde sağlam yapıyorum kahvaltıyı günde 2 öğün yiyorum çünkü yıllardır böyle. Meyveyle hiç aram yok hiç tüketmiyorum nerdeyse. Akşama tüm gün yediklerimi paylaşacak

Doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum diyete başladım ve vermem gereken 14 kilo beni bekliyor karnım gurul gurulduyo ama başaracağım. Bugün üçüncü günüm. Tavsiyeleriniz varmi

neler yediğini bilmiyoruz ki, öyle genel geçer tavsiye olur mu bilemedim.. genel tavsiye belli, yediklerini azaltıp, hareketi arttır..

:) kendini anlat biraz..

bak karnıbahar da turşu da ödem yapar.. miktar önemli... sen öğlen de karnıbahar yiyorsun, ara öğünde de.. çeşitlilik önemli.. bir de neden elin durmuyor? açlık hissetmenin sebebi neler mesela? gerçek açlık mı duygusal açlık mı? komple yediklerine bakmak lazım.. mesela bence karnıbaharı yoğurtla ye ki, protein fazla olsun, tokluk hissin oluşsun..

Afiyet olsun canim. Bence gayet guzel. Sadece aksama biraza da salata olsaymis duper olurmus.

Sabah : bir adet yumurta
Bir dilim beyaz peynir
Üç ince dilim kepekli ekmek
5 adet zeytin
Şekersiz çay
Domates salatalık serbest
*****ara öğün ******
Bir porsiyon meyve
Yağsız slaata serbest
Bir porsiyon yoğurt
Üç ince dilim ekmek
******ara ogun*****
2 porsiyon meyve
Bir porsiyon yoğurt
Üç ince dilim ekmek
****** ara öğün *****
2 porsiyon meyve

Ben sabahları genelde sağlam yapıyorum kahvaltıyı günde 2 öğün yiyorum çünkü yıllardır böyle. Meyveyle hiç aram yok hiç tüketmiyorum nerdeyse. Akşama tüm gün yediklerimi paylaşacak
Ee o zaman 2 veya 3 yemekte haklisin cnaim. ben cok ogunlu yiyorum genelde 6 ogun yerim bazen 7 8 yedigim bile olur benim agzim pek bos durmaz yani

Diyetisyen menun galiba canim. Afieyt olsun

Afiyet olsun canim. Keki gun icinde yemen cok iyi olmus, aksama kalmamis. Umarim erimistir gun icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…