Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cook sevindim canim. Gectin mi evde misin simdi?

Cook sagol canim bu yapici ve herzamanki gibi pozitif yorumun icin.

Sagol benim fistik rakibim

Afiyet olsun canim. Sabah sporlarina hayranim.
ve yarina insallah eksiyle geliyrumm

hadi hayirli olsun canim. Menulerini aksamlari tum gun yediklerin seklinde paylasirsan yorumlamasi kolay olur insallah beraber guzel kilolar verecegiz

vay be ben bu menüyle kesin kilo alırdım.. 9 dilim ekmek var.. çorba var yanında.. ezber bozan bir diyet menüsü benim için.. inşallah bu listeyle güzel kilolar verirsin.. aramızdan birileri yiyerek zayıflar :)

tam menü olsun, böyle yarım yarım yorumlamak zor olur.. ayrıca her akşam menü paylaştıktan sonra altına ne kadar su içtiğini ve yaptığın sporu da yazmalısın.

Afiyet olsun canim. Sabah sporlarina hayranim.
ve yarina insallah eksiyle geliyrumm

ah sana kalpler gönderiyorum..

Aaa hem patates var, köme var, kuru üzüm var, dondurma var.. spor da yok.. ne diyim??
Aaa hem patates var, köme var, kuru üzüm var, dondurma var.. spor da yok.. ne diyim??
miktarları azdı ama yinede sağlıklı şeyler değil tabi haklısın canım bugünkü menümde de kaçamak bir şey var yine eşimde yarından itibaren diyete başlıyor bu yaşına kadar hep 75civarıydı bu sene 90 a yaklaştı artık birlikte yapıcaz inşAllah

aslında menün çok sağlıklıymış o kek olmasa :)

Kesinlikle haklisin canim bu kiloda kalacagimiz da keisn degil. O yuzden en iyisi zayiflamak Ben de o yuzden hedefimi degistirecegim 65 then insallah 63e cekecegim.

Doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum diyete başladım ve vermem gereken 14 kilo beni bekliyor karnım gurul gurulduyo ama başaracağım. Bugün üçüncü günüm. Tavsiyeleriniz varmi
Selam canim. sicak suyla kakao icmek benim acligimi bastiriyor dene istersen. Kalorisi de cok dusuk.

Afiyet olsun canim.

Ee o zaman 2 veya 3 yemekte haklisin cnaim. ben cok ogunlu yiyorum genelde 6 ogun yerim bazen 7 8 yedigim bile olur benim agzim pek bos durmaz yani

Hiç açlık hissi bilmiyorsun o zaman arada vücudu dinlendirmek iyi olmaz mı bu kadar sık yemek iyi mi gerçekten. Yani ben istesem de o kadar çok öğün yiyemem ama ben yedim mi çok yiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…