- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cook sevindim canim. Gectin mi evde misin simdi?Selam arkadaslar. Ben yarin ogleden sonra taburcu oluyorum. Cok sevincli ve heyacanliyim eve gidicem diye sizlerle paylasmak istedim. Bu haberi bu saate soylemesebebim kizim isteyken bugun ki refekatcim can dostum du ziyaret yasagi oldugu icin de yattigimdan beri gorusemedigimizden siteye giremedim yanindayken. Kizim isten gelip dus alip ustunu degistir sonra gununun nasil gectigini anlatma fasli bu saat oldu.
Cook sagol canim bu yapici ve herzamanki gibi pozitif yorumun icin.Canim benim haklisin programin cok yogun ama bu gunler gecicek ve ileri de kizinin istediklerini basarmis mutlu bir annesi olacak ve seninle gurur duyacak. Bu gunleri zaten hatirlamayacak senden masal gibi dinleyecek buyuyunce. Bir de esinin guzel destegi ile kolay atlatacacaginiza inaniyorum bu donemi derya cim.
Galiba haklisin canim. O kadar cok kosusturma icindeyim ki bugun sabah kontrol ettim ve biraz daha eksiyimAfiyet olsun derya cim. Bu saate kadar derstesin bu tempoyla spor yapmis kadar oluyor olabilirsin canim.
Sagol benim fistik rakibimTavan valla dun acik bufefe ne pastalar neler neler döndü gözümden de hic yemedim :))
Iyi geçti ablacim sen de taburcu oluyormussun cok sevindim Allah bi daha yaşatmasin
Aynen yetisemezdin oyle ama bak benden bi sey bekleyen eden yok yani bi kendime baksam yeter ama ona rağmen cok yoruluyorum bazen Allah kolaylik versin vallahi sana 2 senen hemen geçsin insallah
45 dk civarı o videolar zaten hilal tamamini bitir cok yormuyor zaten ama baslamadan mutlaka 15 dk leslie yap bence. Ozellikle başlarda usenme yap mutlaka sakatlanma olmasin kaslarinda hadi bakalm bugun iyi bi spor bekliyorum senden
Burdan ogrendiklerimi anlatiyorum yaptigim sporlari anlatiyorum videolari gosteriyorum linkleri paylasiyorum falan beraber yemek yiyosak da bak bunla bunu yesen daha iyi olur şöyle daha rahat sindirilir falan diyorum da anlatinca farkediyorum hep sağlıklı yasam hakkında bu diyet ve sizler sayesinde cok sey öğrendim ben komple yeme düzenim degisti cok nadir zararli seyler yesem de nasil dengeleyecegimi biliyorum en onemlisi artik zararli seyleri canim istemiyor kalorisi coksa bile evde saglikli sekilde yapilmisini ariyorum
Afiyet olsun canim. Sabah sporlarina hayranim.günaydın kızlarım herkese iyi sabahlar.. bugün yarın ki tartılma için neler yapacaksınız acaba??? artı getirecek arkadaşlar var mı?
ben bugün 2 bardak yeşil çay içmeyı, suyu 3,5lt içmeyi ve içerken içine limon eklemeyi planlıyorum.. ayrıca akşam yemeği de yemeyeceğim.. yarın ki tartı için bir nebze olsun hafifleyebilmek istiyorum..
dün ki menümü yazmadım.. yazayım..
sabah; 1 dilim peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık domates, maydonoz, 1 dilim kepekli ekmek
öğlen; 5 adet ızgara köfte, 1 dilim ekmek, 1 kaşık domates sos, salata
akşam;ızgara palamut, salata, 1 dilim peynir, bir ponçik mısır ekmeği
su;2,5lt (fazlası vardır, eksiği yoktur)
spor; sabah 35dk kardiyo
bugün sabah da spora gittim.. kocam sabah uyanmış bir dünya laf söyledi.. sporu takıntı haline getirdin, bu kadar niye yoruyorsun kendini, sana kızıyorum gibisinden.. moralimi bozmadım.. yarn sabah gitmeyeceğim söz deyip çıktım evden..
çünkü sabah 6:45 de çıkıyorum spor yaptığım zamanlar..
ama benim derdim de, kaybettiğim zamanı telafi etmek.. evet orada bolca yürüdük ama bir spor teri atmadım hiç.. sadece hareketliydik.. şimdi sütyenime kadar terliyorum.. terlemediğim günler spor yapmış saymıyorum kendimi..
şimdi işe dönmem lazım.. hala onları da toparlamaya çalışıyorum.. geri gelicem.. öptüm sizi..
cumadan daha güzel bir perşembe olsun.. beni eli maşalı yapmayın emi..
hadi hayirli olsun canim. Menulerini aksamlari tum gun yediklerin seklinde paylasirsan yorumlamasi kolay olurBen ilk defa diyet yapacagım sayeniz de...bu yazdıklarınıza bakinca işimin zor olduğunu anladım. İnatla devam etmek istiyorum bu sabah başlıyorum.
Bir dilim ekmek
Bir avuç fındik, kuru üzüm
Bir yumurta
5 zeytin
Domates
Hadi bakalım kazamız mubarek olsun
Sabah : bir adet yumurta
Bir dilim beyaz peynir
Üç ince dilim kepekli ekmek
5 adet zeytin
Şekersiz çay
Domates salatalık serbest
*****ara öğün ******
Bir porsiyon meyve
Yağsız slaata serbest
Bir porsiyon yoğurt
Üç ince dilim ekmek
******ara ogun*****
2 porsiyon meyve
Bir porsiyon yoğurt
Üç ince dilim ekmek
****** ara öğün *****
2 porsiyon meyve
Merhabalar arkadaşlar bugün benim için çok yorucuydu. Bugün sabah 1 yumurta
2 zeytin 3 lokma ekmek ve 1 bardak yeşil çay içtim
Öğle, 4 lokma peynirli yumurta yedim ve aralarda şekersiz nescafe içtim ama gün boyu yeni oturdum desem yalan olmaz
Afiyet olsun canim. Sabah sporlarina hayranim.
ve yarina insallah eksiyle geliyrumm
Aaa hem patates var, köme var, kuru üzüm var, dondurma var.. spor da yok.. ne diyim??
miktarları azdı ama yinede sağlıklı şeyler değil tabi haklısın canım bugünkü menümde de kaçamak bir şey var yineAaa hem patates var, köme var, kuru üzüm var, dondurma var.. spor da yok.. ne diyim??
aslında menün çok sağlıklıymış o kek olmasa :)gecikmeli menüm
sabah
2dilim kepek ekmeği
1.5kk peynir
yarim yumurta
1 tk bal
domates salatalık biber
Ara 1 küçük elma
öğlen
1dilim kepek ekmeği
6kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1kk peynir yeşil biber
Ara 1 pop kek malesef (regliye uydum)
akşam
5kaşık etli patlıcan yemeği
1dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara 2 hurma 1 incir
su 2litre spor hic yapasım yok bugün malesef
ahh abla sorma son 3 aydır hiç istediğim gibi beslenmiyorum ama başaracağım biliyorumAfiyet olsun ceren cim. Sanki aksam liste disi mi olmus bana mi oyle geldi
Ama de sevil
Kesinlikle haklisin canim bu kiloda kalacagimiz da keisn degil. O yuzden en iyisi zayiflamakcanlarım benim gerçekten içten soyluyorum özledim sizi. hani biraz araya ihtiyacim var demistim ya biraz bunalimdaydim. diete de ara verdim. girmememin sebebi de biraz aslinda sizleri kötü etkilememekti. down oldum öyle kendi kendime. dün en son artik yavas yavas da olsa kendime telkinlerim biraz işe yaramaya başladı. ben kilolu kalmaya karar vermistim, raziyim dedim kilolarima napiyim :) ama sonra farkettim ki bu işin sonu yok bu kiloda kalmam garanti de degil. en son metroda obez bi kadin görünce öyle olmaktan korktum. her sey için gec olmadan, sagligimi kaybetmeden yeniden biryerlerden tutup baslamak istiyorum saglikli duzenli beslenmeye
Selam canim. sicak suyla kakao icmek benim acligimi bastiriyor dene istersen. Kalorisi de cok dusuk.Doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum diyete başladım ve vermem gereken 14 kilo beni bekliyor karnım gurul gurulduyo ama başaracağım. Bugün üçüncü günüm. Tavsiyeleriniz varmi
Canim Nihalim insallah bundan sonra hastaneye sadece kontrole git.Ben simdi cikiyorum arkadaslar. Artik insallah evimden yazarim
Afiyet olsun canim.Merhabalar arkadaşlar bugün benim için çok yorucuydu. Bugün sabah 1 yumurta
Öğle, 4 lokma peynirli yumurta yedim ve aralarda şekersiz nescafe içtim ama gün boyu yeni oturdum desem yalan olmaz
Kahve içmenizi önermem:)Merhabalar arkadaşlar bugün benim için çok yorucuydu. Bugün sabah 1 yumurta
Ee o zaman 2 veya 3 yemekte haklisin cnaim. ben cok ogunlu yiyorum genelde 6 ogun yerim bazen 7 8 yedigim bile olurbenim agzim pek bos durmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?