aynen canım çok tatlı çekiyordu onu eğer gün içinde yemeseydim akşam acısı fena çıkardı o yüzden öyle yaptımAfiyet olsun canim. Keki gun icinde yemen cok iyi olmus, aksama kalmamis. Umarim erimistir gun icinde
kuru meyve tavsiye ediyorlar internette bakmıştım hurma incir falan ama diyetisyene söylemedim hic..zaten artik diyetisyene kontrole girmiyorum çünkü sadece tartıyor ve listeye devam diyor hic değişiklik yapmıyor ben de o yüzden dersi bırakıp da girmiyorum kontroleDiyetisyenine soylesen regl donemlerin de tatli istegini enerji acigini giderecek bir seyler onerebilir canim. Yada internette varmi dir acaba bu konuda tavsiyeler.
canım bir laf vardır yedikçe yersin yenmedikçe de yemezsin..şimdi sen bu kilo la barışsan bu kilona alışsan sonra ne olacak üstüne zamanla 1-2 kilo daha alırsın ona da alışır ve mutlu olmaya çalışırsın sonra bir iki daha derken kilolar alır başını gider bu böyledir ipin ucunu bıraktım mi gerisi çorap söküğü gibi gelir..her ne sorunun var bilmiyorum ama bunu yemek yiyerek çözemezsin mutluluk yemekte değil mutluluk yaşamakta istediğin gibi özgürce yaşamakta kabul etsek de etmes ek de kilo özgürlüğümüzü kısıtlıyor bir kere en başta ozguvenimize engel olarak kısıtlıyor lafın kısası sen gel burda ağır aksak da ilerlesen gitme devam et göreceksin ki kilo verdikçe mutlu olacaksın motivasyonun artacakcanlarım benim gerçekten içten soyluyorum özledim sizi. hani biraz araya ihtiyacim var demistim ya biraz bunalimdaydim. diete de ara verdim. girmememin sebebi de biraz aslinda sizleri kötü etkilememekti. down oldum öyle kendi kendime. dün en son artik yavas yavas da olsa kendime telkinlerim biraz işe yaramaya başladı. ben kilolu kalmaya karar vermistim, raziyim dedim kilolarima napiyim :) ama sonra farkettim ki bu işin sonu yok bu kiloda kalmam garanti de degil. en son metroda obez bi kadin görünce öyle olmaktan korktum. her sey için gec olmadan, sagligimi kaybetmeden yeniden biryerlerden tutup baslamak istiyorum saglikli duzenli beslenmeye
su içmekle çok iyi yapıyorsun diyetin ilk günlerinde o oluyor malesef bir şeyler yeme isteği ara öğünlerinde seni yoran şeyler yersen buna engel olabilirsin mesela 1 kahve fincanı leblebi ya da bir havuçEvettt bir şeyler arıyorum yemek için..
Elim durmuyor :)
Her istek karşısinda bir bardak su içiyorum, doğrumu bilmiyorum.
Öğlen için kıymalı karnıbahar yapıyorum ekmeksiz turşu ile yiyeceğim.
Ara öğün ciğ karnibahar :) :)
hoş gelsin diyetisyene mi gidiyorsun sen mi yaptın bu listeyiSabah : bir adet yumurta
Bir dilim beyaz peynir
Üç ince dilim kepekli ekmek
5 adet zeytin
Şekersiz çay
Domates salatalık serbest
*****ara öğün ******
Bir porsiyon meyve
Yağsız slaata serbest
Bir porsiyon yoğurt
Üç ince dilim ekmek
******ara ogun*****
2 porsiyon meyve
Bir porsiyon yoğurt
Üç ince dilim ekmek
****** ara öğün *****
2 porsiyon meyve
afiyet olsun akşamları tam menü paylaşırsan yorum yapması daha kolay olurMerhabalar arkadaşlar bugün benim için çok yorucuydu. Bugün sabah 1 yumurta
2 zeytin 3 lokma ekmek ve 1 bardak yeşil çay içtim
Öğle, 4 lokma peynirli yumurta yedim ve aralarda şekersiz nescafe içtim ama gün boyu yeni oturdum desem yalan olmaz
Selam canim. Sabah kizimi krese birakip ise gittim. Saat 16 gibi isten ciktim ve universite dersim var ona geldim. Simdi ders arasinda yaziyorum. 4 bucuk saat daha dersim var. Yogun bir gun de benden yani.Sizler neler yaptınız
Sagol kapitanim. Unutmam insallah yarin hedefimi 63e veya 62ye cekmek istiyorum. Yarin kilo bildiriminde hatirlatirim. Cunku mezuniyet kiloma geldim ama mezun olmaya hiic niyetim yokvay be ben bu menüyle kesin kilo alırdım.. 9 dilim ekmek var.. çorba var yanında.. ezber bozan bir diyet menüsü benim için.. inşallah bu listeyle güzel kilolar verirsin.. aramızdan birileri yiyerek zayıflar :)
tam menü olsun, böyle yarım yarım yorumlamak zor olur.. ayrıca her akşam menü paylaştıktan sonra altına ne kadar su içtiğini ve yaptığın sporu da yazmalısın.
ah sana kalpler gönderiyorum..
Cok guzel haber canim Nihalim. Iyice dinlen evinde. Evim evim guzel eviimm ...Arkadaslar ben evimdeyim ve iyiyim cok sukur. Gece uyumadigima eve gelmenin huzuruyla uyumusum anca simdi yazabildim. Gecmise bakamadim simdi yine cikayim sonra gelirim tekrar ben.
Bir ara gunde 2 kere yemeyi denedim de yook canim acliktan oluyordum hic bana gore degilHiç açlık hissi bilmiyorsun o zaman arada vücudu dinlendirmek iyi olmaz mı bu kadar sık yemek iyi mi gerçekten. Yani ben istesem de o kadar çok öğün yiyemem ama ben yedim mi çok yiyorum sanırım
Guzel kilo veriyorsun cnaim arada canin cok isteyince haftada birden fazla olmamak sartiyla bence yenebilir kucuk birsey.aynen canım çok tatlı çekiyordu onu eğer gün içinde yemeseydim akşam acısı fena çıkardı o yüzden öyle yaptım
Badecim ben 2 aya yakin sifir ekmekle yaptim diyetimi haklisin guzel sonuclar aldim ama artik geri dondum ekmegime cunku benim spor salonundaki hocam vucut indeksi testi yapti ve karbonhidrati azalttigim icin vucut metabolizmamin cok yavasladigini soyledi. O yuzdne geri dondum ekmegeKızlar genelde herkesin menüsünde ekmek var. Ben ekmeği eve almıyorum bile normalde de zararlı olduğu için. Sizde hiç ekmek yemezseniz daha iyi sonuçlar alırsınız bence
Vaaay hedef dusurmek heKesinlikle haklisin canim bu kiloda kalacagimiz da keisn degil. O yuzden en iyisi zayiflamakBen de o yuzden hedefimi degistirecegim 65 then insallah 63e cekecegim.
E sen de bu hafta mezun olabiliyormussun bak onlar bile denk geldi yaSagol kapitanim. Unutmam insallah yarin hedefimi 63e veya 62ye cekmek istiyorum. Yarin kilo bildiriminde hatirlatirim. Cunku mezuniyet kiloma geldim ama mezun olmaya hiic niyetim yokhayir zayiflamisken 55e kadar yolu var
Oyle valla canim ikimizin de mezuniyeti bile denk geldi o kadar esit yarisiyoruzVaaay hedef dusurmek hedur ben bi mezun olayim az bi gideyim geri gelicem yetisirim sana rakipsiz birakmam
E sen de bu hafta mezun olabiliyormussun bak onlar bile denk geldi yaikimizde 55 olana kadar devam o zaman derya abla :)))
regli yüzünden canım yoksa meyveler yetiyorGuzel kilo veriyorsun cnaim arada canin cok isteyince haftada birden fazla olmamak sartiyla bence yenebilir kucuk birsey.
afiyet olsun canım hazır menü olunca ne değişik şeyler var ilk kez duyduğum mesela mercimek kekiSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: haslanmis yumurta bol yesillikli, kalerapa ve turplu salata, 1 yk kadar az yagli paynir, kucuk 1 dilim kuru ekmek.
ara: 2 fincan sutlu kahve
ara: Orman meyvelerinden ve yogurttan olusan bir karisim (kucuk bir kase)
oglen: 1 kase yesil mercimekli taze fasulyeli sebze yemegi, 1 kase kirmizi pancar corbasi.
ara: 1 dilim mercimek keki, mangolu salata (2 yk kadar), 1 sise meyve suyu (250 ml)
aksam: 5 tane kucuk kereviz koftesi, 1 yk kadar patates puresi, havoc salatasi (4 yk kadar|)
su: 3.5 lt
spor: yok
Haklisin canim reglide zor tabiki. Bu hafta benim de durumum ayni. O yuzden sali gunu yedim o pastayiregli yüzünden canım yoksa meyveler yetiyor
Listem bu :)
Kilo kaç
Bir ara gunde 2 kere yemeyi denedim de yook canim acliktan oluyordum hic bana gore degilAma porsiyonlarim kucuk canim. Alismisim surekli azim dolu olacak benim. Aclik hissetmemem lazim degilse cildirip cok yiyorum.
Badecim ben 2 aya yakin sifir ekmekle yaptim diyetimi haklisin guzel sonuclar aldim ama artik geri dondum ekmegime cunku benim spor salonundaki hocam vucut indeksi testi yapti ve karbonhidrati azalttigim icin vucut metabolizmamin cok yavasladigini soyledi. O yuzdne geri dondum ekmege
Aynen canim. Mercimek keki cok lezzetliydi aslinda denemek lazim evde.afiyet olsun canım hazır menü olunca ne değişik şeyler var ilk kez duyduğum mesela mercimek keki
Ekmege gecince 1 hafta arti ciktim cnaim. Sonraki haftalar sukur hep yine eksiyim.Sabah 59.2 çıktı hedefim 50 olmak inşallah
bende küçük porsiyon yiyemiyorum
Peki kilo vermen nasıl canım ekmeğe geçtikten sonra kilo verebiliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?