- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
menun cok guzel canim. Afiyet olsunmenüm kızlar
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
domates
Ara 3 hurma
öğlen
ızgara hamsi
soğan
1 çatal helva
Akşam
6 kaşık etli patlıcan yemeği
1dilim ekmek
acı biber
su 2 litre spor nöbetçi olduğum için tüm gün ayakta in çık oldu
Aynisini ben de yogurtla cok seviyorum canim. yogurt yulaf, findik ceviz, kuru meyve.Kızlar tatlı krizine çok güzel bir tarifim var yulaftan muhallebi yapıyorum ben ve o gün yediklerim ertesi gün tartıda çıkmıyorsüt yulaf ezmesi (robotta çekip un haline getiriyorum) ve bal. Üzerine de kayısı,incir kurusu ve fındık yine robotta çekip koyuluyor. Tabi bunu misafire böyle hazırlıyorum. Kendim sadece muhallebi yiyorum
güzele benziyor teşekkürlerKızlar tatlı krizine çok güzel bir tarifim var yulaftan muhallebi yapıyorum ben ve o gün yediklerim ertesi gün tartıda çıkmıyorsüt yulaf ezmesi (robotta çekip un haline getiriyorum) ve bal. Üzerine de kayısı,incir kurusu ve fındık yine robotta çekip koyuluyor. Tabi bunu misafire böyle hazırlıyorum. Kendim sadece muhallebi yiyorum
Evvet bu sabah gördüm ki yarın mezunumOyle valla canim ikimizin de mezuniyeti bile denk geldi o kadar esit yarisiyoruzhim bu hafta mezun musun rakip? partiye de giderim kilomu da veririm diyorsun yani. masallah fistik
wuuwuu masallah diyim rakibimEvvet bu sabah gördüm ki yarın mezunum
yok canım ben hep regliyken artiyim ama ilk günleri mesela bugün 2. gün ve artiyim malesef büyük ihtimal pazartesine kadar da devam eder...bir de yarın doktora gideceğim bebek tedavisine başlayacak progesteron ve LH hormonun düşükmüş o yüzden ilaç verecek o da kilo yapar mi ki ya ondan korkuyorum kimi yapar diyorlina0156 canim anlamiyorum ya bazi aylar regliyken kilo aliyorum arti oluyorum bazi aylar almiyorum (mesela bu ay) suanda regliyim ve sukur eksiyim. Acaba neye bagli ki cokmerak ediyorum. Senin de mi degisiyor aya gore
süpersin canım maşallah darısı başımıza inşallahEvvet bu sabah gördüm ki yarın mezunum
ayy maşallah ya ne güzelKizlar bugun isyerimde bir arkadasim ayy elbisen bile bol geliyor nasil guzel zayifladin filan dedi. Ve uzerimde gordugu elbisem yeni sayilir 3-4 hafta once aldigim 38 bedne olanlardandaha da istiyorum. Kilo vermede iyice ac gozlu oldum verelim verelim incecik olalim Bu Sabah 65 kiloyu uzundan azicik gordum insallah yarin da gorurum hayal etmesi bile zordu 65 I gormek wuu wuu
Bence sen diyetine dikkat edersen yapmaz canim. Guzel dusunelim guzel olsunyok canım ben hep regliyken artiyim ama ilk günleri mesela bugün 2. gün ve artiyim malesef büyük ihtimal pazartesine kadar da devam eder...bir de yarın doktora gideceğim bebek tedavisine başlayacak progesteron ve LH hormonun düşükmüş o yüzden ilaç verecek o da kilo yapar mi ki ya ondan korkuyorum kimi yapar diyor
sagol canim. Sen de yakinda goreceksin zatenayy maşallah ya ne güzel
Canim aksam yemgine salata eklesen cok daha iyi olur.Evet ilk menümü paylaşıyorum
Sabah yulaftan 2 krep
Biraz peynir tam yağlı vardı evde
7 8 zeytin
3 minnak çeri domates
Yarım salatalık
2 büyük bardak yeşil çay
Ara 3 yaprak sarma
Akşam 1 tavuk but haşlama (kalçalı but ama)
Pul biberli 1 kase yoğurt
4 tane minnak kornişon turşu
Yemek sonrası türk kahvesi
Kare çikolatanın 1 sırasını yedim
En az 2 litre su ve bugün yürüyüş yapmadım alışverişte yürüdüm
Evet kızlar ne diyorsunuz
ben de öyle düşünüyorum çünkü yazın da yine hormon ilacı kullandım adetlerim için o nda yan etki olarak kilo artışı diyordu ama ben verdim yani sonuctaBence sen diyetine dikkat edersen yapmaz canim. Guzel dusunelim guzel olsun
ilk gün için fena değil peyniri zaten yarim yağlı ya da light alma bence çünkü onlar in hicbir vitamin değeri yok tam yağlı yemen sıkıntı oluşturmuyor ben hiç light ürün almam güvenilir değil onlar..akşam o tavuk biraz fazla mi sanki bilemedim kaç gram olduğuna bağlı ama dediğim gibi ilk gün için iyiEvet ilk menümü paylaşıyorum
Sabah yulaftan 2 krep
Biraz peynir tam yağlı vardı evde
7 8 zeytin
3 minnak çeri domates
Yarım salatalık
2 büyük bardak yeşil çay
Ara 3 yaprak sarma
Akşam 1 tavuk but haşlama (kalçalı but ama)
Pul biberli 1 kase yoğurt
4 tane minnak kornişon turşu
Yemek sonrası türk kahvesi
Kare çikolatanın 1 sırasını yedim
En az 2 litre su ve bugün yürüyüş yapmadım alışverişte yürüdüm
Evet kızlar ne diyorsunuz
Canim aksam yemgine salata eklesen cok daha iyi olur.
Ve canin cikolata istediginde gunduz ye, aksam yeyince arti geliyor ertesi gune
afiyet olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?