- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
ben de öyle düşünüyorum çünkü yazın da yine hormon ilacı kullandım adetlerim için o nda yan etki olarak kilo artışı diyordu ama ben verdim yani sonucta
ilk gün için fena değil peyniri zaten yarim yağlı ya da light alma bence çünkü onlar in hicbir vitamin değeri yok tam yağlı yemen sıkıntı oluşturmuyor ben hiç light ürün almam güvenilir değil onlar..akşam o tavuk biraz fazla mi sanki bilemedim kaç gram olduğuna bağlı ama dediğim gibi ilk gün için iyi
Hos geldin arkadasim.Merhaba ben geldim
Sagol deryacim. Evimdeyim cok sukur. Dusumu aldim mis gibi yatagima yattim cocuklar gibi mutlu oldum. Ama cok yorulmusum geldigimden beri genelde uyuyorum. Oh evin huzurundan olacak herhalde. Yarin normal uyku saatime donerim insallah.Cook sevindim canim. Gectin mi evde misin simdi?
Oh ne mutlu gelsin eksiler.Insallah canim. Saglikla olsunda onemli olan o.Galiba haklisin canim. O kadar cok kosusturma icindeyim ki bugun sabah kontrol ettim ve biraz daha eksiyiminsallah 55e kadar inerim birgun
Afiyet olsun arkadasim.Merhabalar arkadaşlar bugün benim için çok yorucuydu. Bugün sabah 1 yumurta
2 zeytin 3 lokma ekmek ve 1 bardak yeşil çay içtim
Öğle, 4 lokma peynirli yumurta yedim ve aralarda şekersiz nescafe içtim ama gün boyu yeni oturdum desem yalan olmaz
Basaracagina ben de inaniyorum canim.ahh abla sorma son 3 aydır hiç istediğim gibi beslenmiyorum ama başaracağım biliyorum
Ay insallah derya cim.Canim Nihalim insallah bundan sonra hastaneye sadece kontrole git.
Kızlar genelde herkesin menüsünde ekmek var. Ben ekmeği eve almıyorum bile normalde de zararlı olduğu için. Sizde hiç ekmek yemezseniz daha iyi sonuçlar alırsınız bence
Aa oyle seymi olur canim. Kilon degistikce vucudun alacagi kalori ihtiyaci degisiyor. Bence de sadece tartilmak icin bosuna gidipte vakit harcamana gerek yok. Evde tartilabiliyoruz cok sukur.kuru meyve tavsiye ediyorlar internette bakmıştım hurma incir falan ama diyetisyene söylemedim hic..zaten artik diyetisyene kontrole girmiyorum çünkü sadece tartıyor ve listeye devam diyor hic değişiklik yapmıyor ben de o yüzden dersi bırakıp da girmiyorum kontrole
Masallah derya cim hedefine gelip hedef indirmek nasip oldu. 55 te olur insallah. Cigdem le cok guzel ve dengeli rakip oldudunuz hedefini indirmesen ayni hafta mezun olucakmissiniz.Sagol kapitanim. Unutmam insallah yarin hedefimi 63e veya 62ye cekmek istiyorum. Yarin kilo bildiriminde hatirlatirim. Cunku mezuniyet kiloma geldim ama mezun olmaya hiic niyetim yokhayir zayiflamisken 55e kadar yolu var
Evet derya cim. Insanin evi gibisi yok. Cok sukur evime gelmek nasip oldu.Cok guzel haber canim Nihalim. Iyice dinlen evinde. Evim evim guzel eviimm ...
Afiyet olsun derya cim. Cok degisik yemekler oluyor listen de. Cok guzel bir sey bu diyeti monotonluktan cikariyor aslinda ama onemli olan memnun musun damak zevkine uyuyor mu canim.Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: haslanmis yumurta bol yesillikli, kalerapa ve turplu salata, 1 yk kadar az yagli paynir, kucuk 1 dilim kuru ekmek.
ara: 2 fincan sutlu kahve
ara: Orman meyvelerinden ve yogurttan olusan bir karisim (kucuk bir kase)
oglen: 1 kase yesil mercimekli taze fasulyeli sebze yemegi, 1 kase kirmizi pancar corbasi.
ara: 1 dilim mercimek keki, mangolu salata (2 yk kadar), 1 sise meyve suyu (250 ml)
aksam: 5 tane kucuk kereviz koftesi, 1 yk kadar patates puresi, havoc salatasi (4 yk kadar|)
su: 3.5 lt
spor: yok
Afiyet olsun canim.menüm kızlar
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
domates
Ara 3 hurma
öğlen
ızgara hamsi
soğan
1 çatal helva
Akşam
6 kaşık etli patlıcan yemeği
1dilim ekmek
acı biber
su 2 litre spor nöbetçi olduğum için tüm gün ayakta in çık oldu
Tarif icin tesekkurler.Kızlar tatlı krizine çok güzel bir tarifim var yulaftan muhallebi yapıyorum ben ve o gün yediklerim ertesi gün tartıda çıkmıyorsüt yulaf ezmesi (robotta çekip un haline getiriyorum) ve bal. Üzerine de kayısı,incir kurusu ve fındık yine robotta çekip koyuluyor. Tabi bunu misafire böyle hazırlıyorum. Kendim sadece muhallebi yiyorum
Harikasin canim. Ee istemek hakkin ac gozluluk degil. Tebrikler.Kizlar bugun isyerimde bir arkadasim ayy elbisen bile bol geliyor nasil guzel zayifladin filan dedi. Ve uzerimde gordugu elbisem yeni sayilir 3-4 hafta once aldigim 38 bedne olanlardandaha da istiyorum. Kilo vermede iyice ac gozlu oldum verelim verelim incecik olalim Bu Sabah 65 kiloyu uzundan azicik gordum insallah yarin da gorurum hayal etmesi bile zordu 65 I gormek wuu wuu
Ay yarin mezuniyet torenimiz var. Guzel kizimizi mezun ediyoruz ne mutlu bize. Simdiden tebrikler canim benim.Evvet bu sabah gördüm ki yarın mezunum
Diyetine dikkat edersen yapmaz insalah canim. Kilo aldirmasiyla en unlu ilac kortizon (ki onceki kullanimlarimda cok kilo almistim) ben onunla kilo verebiliyorum simdi sen de verirsin canim pozitif dusunelim pozitif olsun.yok canım ben hep regliyken artiyim ama ilk günleri mesela bugün 2. gün ve artiyim malesef büyük ihtimal pazartesine kadar da devam eder...bir de yarın doktora gideceğim bebek tedavisine başlayacak progesteron ve LH hormonun düşükmüş o yüzden ilaç verecek o da kilo yapar mi ki ya ondan korkuyorum kimi yapar diyor
Afiyet olsun arkadasim. Menunun geneli guzel ama aksam yemegin de salata olsa ve cikolata olmayaydi yada hic degilse bitter olup sabah kahvesi ile erken saatte ara ogun olaydi daha iyiydi canim.Evet ilk menümü paylaşıyorum
Sabah yulaftan 2 krep
Biraz peynir tam yağlı vardı evde
7 8 zeytin
3 minnak çeri domates
Yarım salatalık
2 büyük bardak yeşil çay
Ara 3 yaprak sarma
Akşam 1 tavuk but haşlama (kalçalı but ama)
Pul biberli 1 kase yoğurt
4 tane minnak kornişon turşu
Yemek sonrası türk kahvesi
Kare çikolatanın 1 sırasını yedim
En az 2 litre su ve bugün yürüyüş yapmadım alışverişte yürüdüm
Evet kızlar ne diyorsunuz
Iyi geceler. Cok iyi haberlerle gel oldu muiyi geceler zlar yarın hastane işlerim var giremeyebilirim kilo bildirimi yaparım sabahtan
Usenme arkadasim ya. Bak kilo vermek icin canimizin istedigi bir cok seyi yemeyerek fedakarlik ediyoruz spor yapmaya calisiyoruz salata da hedefe ulasmamiza yardim edecek bir besin. Hem lif acisindan zengin ki bu ozelligi ile doyurucu da ayni zaman da hem de saglikli (minarel ve vitamin icerigi nedeniyle). Bir sey daha demek istiyorum salata onceden yapilirsa butun vitamin degerlerini kaybediyor hic besleyiciligi kalmiyor. Taze yapsan keske. Cok sey mi istedim acabaHaklısın canım işte kahve içince yanında çikolata fazla kaçtı. Salata yapmayı yemeyi pek sevmiyorum ama kırmızı lahana havuç turp üçlüsünden tek seferde yapıp dolaba koyarsam daha kolay tüketirim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?