Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de öyle düşünüyorum çünkü yazın da yine hormon ilacı kullandım adetlerim için o nda yan etki olarak kilo artışı diyordu ama ben verdim yani sonucta

Canım adette ne sorunun var. Onun için bir macun biliyorum da belki ilaç kullanmana gerek kalmaz.

Hadi ya tüh bende gittim bugün yarım yağlı peynir aldım :) tavuk doyurmadı bile beni öyle sadece yoğurtla yiyince, sonradan tokluk hissi geldi ve öğle yemeği yemiyorum ben o yüzden büyük kalçalı but haşladım.

Cook sevindim canim. Gectin mi evde misin simdi?
Sagol deryacim. Evimdeyim cok sukur. Dusumu aldim mis gibi yatagima yattim cocuklar gibi mutlu oldum. Ama cok yorulmusum geldigimden beri genelde uyuyorum. Oh evin huzurundan olacak herhalde. Yarin normal uyku saatime donerim insallah.

Afiyet olsun arkadasim.

Kızlar genelde herkesin menüsünde ekmek var. Ben ekmeği eve almıyorum bile normalde de zararlı olduğu için. Sizde hiç ekmek yemezseniz daha iyi sonuçlar alırsınız bence

Aa oyle seymi olur canim. Kilon degistikce vucudun alacagi kalori ihtiyaci degisiyor. Bence de sadece tartilmak icin bosuna gidipte vakit harcamana gerek yok. Evde tartilabiliyoruz cok sukur.

Sagol kapitanim. Unutmam insallah yarin hedefimi 63e veya 62ye cekmek istiyorum. Yarin kilo bildiriminde hatirlatirim. Cunku mezuniyet kiloma geldim ama mezun olmaya hiic niyetim yok hayir zayiflamisken 55e kadar yolu var
Masallah derya cim hedefine gelip hedef indirmek nasip oldu. 55 te olur insallah. Cigdem le cok guzel ve dengeli rakip oldudunuz hedefini indirmesen ayni hafta mezun olucakmissiniz.

Afiyet olsun derya cim. Cok degisik yemekler oluyor listen de. Cok guzel bir sey bu diyeti monotonluktan cikariyor aslinda ama onemli olan memnun musun damak zevkine uyuyor mu canim.

Afiyet olsun canim.

Tarif icin tesekkurler.

Harikasin canim. Ee istemek hakkin ac gozluluk degil. Tebrikler.

Diyetine dikkat edersen yapmaz insalah canim. Kilo aldirmasiyla en unlu ilac kortizon (ki onceki kullanimlarimda cok kilo almistim) ben onunla kilo verebiliyorum simdi sen de verirsin canim pozitif dusunelim pozitif olsun.

Afiyet olsun arkadasim. Menunun geneli guzel ama aksam yemegin de salata olsa ve cikolata olmayaydi yada hic degilse bitter olup sabah kahvesi ile erken saatte ara ogun olaydi daha iyiydi canim.

iyi geceler zlar yarın hastane işlerim var giremeyebilirim kilo bildirimi yaparım sabahtan
Iyi geceler. Cok iyi haberlerle gel oldu mu bir de yarin verilecek ilaclar hem kilo yapmiyacak hem dunya tatlisi bebeni kucagina almana vesile olucak insallah canim.

Usenme arkadasim ya. Bak kilo vermek icin canimizin istedigi bir cok seyi yemeyerek fedakarlik ediyoruz spor yapmaya calisiyoruz salata da hedefe ulasmamiza yardim edecek bir besin. Hem lif acisindan zengin ki bu ozelligi ile doyurucu da ayni zaman da hem de saglikli (minarel ve vitamin icerigi nedeniyle). Bir sey daha demek istiyorum salata onceden yapilirsa butun vitamin degerlerini kaybediyor hic besleyiciligi kalmiyor. Taze yapsan keske. Cok sey mi istedim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…