inşallah ablacım ilk çocuğum kendiliğinden olmuştu ama şimdi neden böyle oldu anlamadım hayırlısı olsun artikIyi geceler. Cok iyi haberlerle gel oldu mubir de yarin verilecek ilaclar hem kilo yapmiyacak hem dunya tatlisi bebeni kucagina almana vesile olucak insallah canim.
Günaydıııın heyecandan gidip tartilamiyorum az daha zaman gecsin bakalım bi sacimi başımı yapayim mezuniyete hazirlanayim tartilcamAy yarin mezuniyet torenimiz var. Guzel kizimizi mezun ediyoruz ne mutlu bize. Simdiden tebrikler canim benim.
Kızlar genelde herkesin menüsünde ekmek var. Ben ekmeği eve almıyorum bile normalde de zararlı olduğu için. Sizde hiç ekmek yemezseniz daha iyi sonuçlar alırsınız bence
Sagol kapitanim. Unutmam insallah yarin hedefimi 63e veya 62ye cekmek istiyorum. Yarin kilo bildiriminde hatirlatirim. Cunku mezuniyet kiloma geldim ama mezun olmaya hiic niyetim yokhayir zayiflamisken 55e kadar yolu var
Kizlar bugun isyerimde bir arkadasim ayy elbisen bile bol geliyor nasil guzel zayifladin filan dedi. Ve uzerimde gordugu elbisem yeni sayilir 3-4 hafta once aldigim 38 bedne olanlardandaha da istiyorum. Kilo vermede iyice ac gozlu oldum verelim verelim incecik olalim Bu Sabah 65 kiloyu uzundan azicik gordum insallah yarin da gorurum hayal etmesi bile zordu 65 I gormek wuu wuu
Evet ilk menümü paylaşıyorum
Sabah yulaftan 2 krep
Biraz peynir tam yağlı vardı evde
7 8 zeytin
3 minnak çeri domates
Yarım salatalık
2 büyük bardak yeşil çay
Ara 3 yaprak sarma
Akşam 1 tavuk but haşlama (kalçalı but ama)
Pul biberli 1 kase yoğurt
4 tane minnak kornişon turşu
Yemek sonrası türk kahvesi
Kare çikolatanın 1 sırasını yedim
En az 2 litre su ve bugün yürüyüş yapmadım alışverişte yürüdüm
Evet kızlar ne diyorsunuz
Günaydıııın heyecandan gidip tartilamiyorum az daha zaman gecsin bakalım bi sacimi başımı yapayim mezuniyete hazirlanayim tartilcam
ilk kez artıdayım kızlar kusura bakmayın listeyi kötü etkiledim
***13.TAKIM 544.ETAP***
zukkum (77.9//%)
DeryaOnDiet (66.9//%) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/+0,2/+%0,26)
Zen71 (88//%)
lina0156 (67.8/68,5/0,7/%1,032)
Ormangözlü ( 58.8//%) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%)
masal3487(67.5//%)
Bydelikız (69.7//%)
Oyle canim. Bunda da vardir bir hayir.inşallah ablacım ilk çocuğum kendiliğinden olmuştu ama şimdi neden böyle oldu anlamadım hayırlısı olsun artik
Gunaydin arkadaslar. Tarti da bol eksili bir gun olsun.
Bu gun 87.6 kg
Gecen hafta 88 kg
Fark 0.4 % 0.45
Gunaydin canim. Hadi bizi de fazla merakta birakma ama.Günaydıııın heyecandan gidip tartilamiyorum az daha zaman gecsin bakalım bi sacimi başımı yapayim mezuniyete hazirlanayim tartilcam
Insallah canim. Tetkik amacliydi ayni gun cikti hastaneden bloom.ekmek yememek güzel birşey.. ama yememek radikal kararlar gerektiriyor bence.. sen iyisini yapıyorsun.. bende yiyememek isterdim.. üzerinde çalışmam gereken bir konu
aklımdaaa... süpersin kuzum sen.. hedefi 60 yapalım ya.. zorla zorlayabildiğin kadar ne olur ki, zaten %80 verince de mezun olabiliyorsun.. tabi yine de karar senin..
inşallah bende görürüm o sayıları.. maşallah..
maşallah 41 kere... çok özendim.. ne güzel.. tebrikler..
pekii o sarmalar pirinçten miydi? pirinçse o da bir çeşit ekmek yani.. akşam şekerli şeyler tüketme dışnda benim de bir sözüm yok :)
yürüyüşünü ya da sporunu görmek isterim ama..
bloom hastaneye yatacaktı.. sonrasını ben de bilmiyorum.. haklısın.. inşallah iyilerdir..
Canim benim oyle seymi olur. Regl dendir haftaya guzel bir eksi gelir. Uzme kendini.ilk kez artıdayım kızlar kusura bakmayın listeyi kötü etkiledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?