Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar genelde herkesin menüsünde ekmek var. Ben ekmeği eve almıyorum bile normalde de zararlı olduğu için. Sizde hiç ekmek yemezseniz daha iyi sonuçlar alırsınız bence

ekmek yememek güzel birşey.. ama yememek radikal kararlar gerektiriyor bence.. sen iyisini yapıyorsun.. bende yiyememek isterdim.. üzerinde çalışmam gereken bir konu

Sagol kapitanim. Unutmam insallah yarin hedefimi 63e veya 62ye cekmek istiyorum. Yarin kilo bildiriminde hatirlatirim. Cunku mezuniyet kiloma geldim ama mezun olmaya hiic niyetim yok hayir zayiflamisken 55e kadar yolu var

aklımdaaa... süpersin kuzum sen.. hedefi 60 yapalım ya.. zorla zorlayabildiğin kadar ne olur ki, zaten %80 verince de mezun olabiliyorsun.. tabi yine de karar senin..

inşallah bende görürüm o sayıları.. maşallah..

maşallah 41 kere... çok özendim.. ne güzel.. tebrikler..

pekii o sarmalar pirinçten miydi? pirinçse o da bir çeşit ekmek yani.. akşam şekerli şeyler tüketme dışnda benim de bir sözüm yok :)

yürüyüşünü ya da sporunu görmek isterim ama..

zukkum ve Bloom0677 nerelerde arkadaslar. Normal de paylasimlari olurdu paylasimlarini goremedim umarim bir terslik yoktur.

bloom hastaneye yatacaktı.. sonrasını ben de bilmiyorum.. haklısın.. inşallah iyilerdir..

***13.TAKIM 544.ETAP***

zukkum (77.9//%)
DeryaOnDiet (66.9//%) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/+0,2/+%0,26)
Zen71 (88//%)
lina0156 (67.8/68,5/0,7/%1,032)
Ormangözlü ( 58.8//%) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%)
masal3487(67.5//%)
Bydelikız (69.7//%)

***13.TAKIM 544.ETAP***

zukkum (77.9//%)
DeryaOnDiet (66.9//%) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/-0,2/+%0,26)
Zen71 (88/87,6/0,4/%0,45)
lina0156 (67.8/68,5/0,7/%1,032)
Ormangözlü ( 58.8//%) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%)
masal3487(67.5//%)
Bydelikız (69.7//%)

Gunaydin arkadaslar. Tarti da bol eksili bir gun olsun.
Bu gun 87.6 kg
Gecen hafta 88 kg
Fark 0.4 % 0.45

maşallah ablama, maşallah.. ben de tatil kilolarımdan kurtulmuş sayılırım bence.. +200 geldim ama, sal günü tartıda gördüğüm sayıdan sonra +200 bana sanki hafiflemişim gibi geldi.. :) haftaya 75 olayım yine artık ya..

Insallah canim. Tetkik amacliydi ayni gun cikti hastaneden bloom.

Mezuniyet konusmam
Sevgili ablalarim takimin en küçüğü olarak hepinizi gerçekten çok sevdim. Ben çok diyet aşaması geçirmiş ve çoğunu yarim birakmis ya da verdiklerini misliyle almis biriydim burada öğrendiklerim sayesinde, sizlerin desteginizle bu sefer yarim beirakmadim insallah geri de almaya hic niyetim yok çünkü artik sağlıklı beslenmeyi benimsedim. Hepiniz o kadar çok emek veriyorsunuz ki bi hafta arti gelsem hepinize ayıp etmis gibi hissediyordum o yüzden her gün yedigime cok dikkat edebildim koruma süresince mutlaka ara ara gelip haber edicem siskolasmadigimi daha da zayifladigimi soylicem sadece 1 ay kadar bi koruma ve dinlenme yapar sonra dönerim insallah malum asil hedef 55 57de birakmak yok bu isi :)
Simdi gelelim teşekkürlere
Canım rakibim @DeryaOnDiet valla ne güzel yaristik skor tablosunu unuttum artık ama eminim o da esittir sen zaten mezun kilona ulaştıan hedef düşürüyorsun onu da yapacaksin hic şüphem yok kendine çok dikkat et sen her şeyi başarabilirsin cocukta yaparsin kariyerde sporda diyette
lina0156 ablacim sana da cok teşekkür ediyorum her gun usenmeden o kuş kadar menülerimi elestire elestire değiştirdiğin için :) koruma boyunca kalori hesabiyla devam boylelikle almamayi planliyorum. Kendine cok iyi bak insallah en yakin zamanda ikinci bebisine de sağlıkla kavusursun
berilceee tatlis kaptanim kafamiza vura vura incelttin bizi sıra sen de dinlende gel döndüğümde burda olursun diye umuyorum sana da tüm emeklerin icin cok teşekkür ederim.
Zen71 sen süper bi kadınsın pozitif olmak kanında var masallah hepimize pozitiflik aşıladın hayata bakışımızı güzelleştiriyorsun. Ablacim inşallah guzelce iyiles ve bir daha hiç boyle rahatsizliklar yaşama e tabi bi de kilolarini guzelce ver sen cok iyi biliyosun ne yapacağını zaten
zukkum hilal nolur kendine çok dikkat et hicbir seyin senden degerli olmadığını unutma kilonu ver ama sağlıklı ver sağlığımız en büyük hazinemiz onu kaybetme. Sağlıklı beslen guzel kilolar ver kizinla da çok guzel gunler geçirin insallah.
Ve yeni kaptanimiz nefertityy sana da her sey icin çok tesekkur ederim ablam insallah sen de en doğru zamanda bebisini kucagina alırsın senden de spor ve beslenme konusunda cok sey öğrendim.
Ve daha yazamadiklarim buradaki herkesten gerçekten cok sey ogrendim su an burda olmayanlar da var @anderes gibi hepiniz hakkinizi helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…