Helal olsun canim. Sen de helal et. Gurur tablomuzsun sen bizim. Cok guzel bir sey basardin. Insallah kilo gibi hayatinda istedigin tum konularda hedefine ulasirsin canim. Arayi cok acmadan gel seni bekliyor olucaz.Mezuniyet konusmam
Sevgili ablalarim takimin en küçüğü olarak hepinizi gerçekten çok sevdim. Ben çok diyet aşaması geçirmiş ve çoğunu yarim birakmis ya da verdiklerini misliyle almis biriydim burada öğrendiklerim sayesinde, sizlerin desteginizle bu sefer yarim beirakmadim insallah geri de almaya hic niyetim yok çünkü artik sağlıklı beslenmeyi benimsedim. Hepiniz o kadar çok emek veriyorsunuz ki bi hafta arti gelsem hepinize ayıp etmis gibi hissediyordum o yüzden her gün yedigime cok dikkat edebildim koruma süresince mutlaka ara ara gelip haber edicem siskolasmadigimi daha da zayifladigimi soylicem sadece 1 ay kadar bi koruma ve dinlenme yapar sonra dönerim insallah malum asil hedef 55 57de birakmak yok bu isi :)
Simdi gelelim teşekkürlere
Canım rakibim @DeryaOnDiet valla ne güzel yaristik skor tablosunu unuttum artık ama eminim o da esittirsen zaten mezun kilona ulaştıan hedef düşürüyorsun onu da yapacaksin hic şüphem yok kendine çok dikkat et sen her şeyi başarabilirsin cocukta yaparsin kariyerde sporda diyette
lina0156 ablacim sana da cok teşekkür ediyorum her gun usenmeden o kuş kadar menülerimi elestire elestire değiştirdiğin için :) koruma boyunca kalori hesabiyla devam boylelikle almamayi planliyorum. Kendine cok iyi bak insallah en yakin zamanda ikinci bebisine de sağlıkla kavusursun
@berilceee tatlis kaptanim kafamiza vura vura incelttin bizi sıra sen de dinlende gel döndüğümde burda olursun diye umuyorumsana da tüm emeklerin icin cok teşekkür ederim.
Zen71 sen süper bi kadınsın pozitif olmak kanında var masallah hepimize pozitiflik aşıladın hayata bakışımızı güzelleştiriyorsun. Ablacim inşallah guzelce iyiles ve bir daha hiç boyle rahatsizliklar yaşama e tabi bi de kilolarini guzelce ver sen cok iyi biliyosun ne yapacağını zaten
@zukkum hilal nolur kendine çok dikkat et hicbir seyin senden degerli olmadığını unutma kilonu ver ama sağlıklı ver sağlığımız en büyük hazinemiz onu kaybetme. Sağlıklı beslen guzel kilolar ver kizinla da çok guzel gunler geçirin insallah.
Ve yeni kaptanimiznefertityy sana da her sey icin çok tesekkur ederim ablam insallah sen de en doğru zamanda bebisini kucagina alırsın senden de spor ve beslenme konusunda cok sey öğrendim.
Ve daha yazamadiklarim buradaki herkesten gerçekten cok sey ogrendim su an burda olmayanlar da var @anderes gibi hepiniz hakkinizi helal edin
Insallah canim.bu sabah benim de aklıma @zukkum ve @Bloom0677 in olmadığı geldi bloom hastaneye yayacaktı sonra çıktıydı ama şimdi hic ses yok ..zukkum da diyeti bırakmaya meyilliydi sıkılmıştı inşallah bırakmamıştır
Sagol canim. Insallah sen istedikten sonra olursun sevil cim. Gordun mu bak ne guzel cogu gitmis tatil kilolarininmaşallah ablama, maşallah.. ben de tatil kilolarımdan kurtulmuş sayılırım bence.. +200 geldim ama, sal günü tartıda gördüğüm sayıdan sonra +200 bana sanki hafiflemişim gibi geldi.. :) haftaya 75 olayım yine artık ya..
Sevil cim kendi % ni koyarken + koymussun ama lina156 da + koymamissin canim. Ortalama yapilirken gozden kacarsa sonuc yanlis olur***13.TAKIM 544.ETAP***
zukkum (77.9//%)
DeryaOnDiet (66.9//%) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/-0,2/+%0,26)
Zen71 (88/87,6/0,4/%0,45)
lina0156 (67.8/68,5/0,7/%1,032)
Ormangözlü ( 58.8//%) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%)
masal3487(67.5//%)
Bydelikız (69.7//%)
öyle canım ama işte kaç haftadır bizim takımın sonuçları malum..haftaya inşallah iyi olur..detoks yapsam mi diye düşünüyorum sonra da vazgeçiyorum tedavimi olumsuz etkiler mi acaba diye çünkü detoksun sağlık açısından zararlı olduğuna inanıyorumdeli olma kız.. ne yapalım.. haftaya telafi edersin.. biz biliyoruz seni..
kız ne güzel yazmışsın sanki bir yazar bir hatip edasıyla..inşallah bundan sonraki hayatın burada olduğu gibi hedeflerine ulaşıp başarılı olursun bizi bırakma yine de ara ara gel özleriz seniMezuniyet konusmam
Sevgili ablalarim takimin en küçüğü olarak hepinizi gerçekten çok sevdim. Ben çok diyet aşaması geçirmiş ve çoğunu yarim birakmis ya da verdiklerini misliyle almis biriydim burada öğrendiklerim sayesinde, sizlerin desteginizle bu sefer yarim beirakmadim insallah geri de almaya hic niyetim yok çünkü artik sağlıklı beslenmeyi benimsedim. Hepiniz o kadar çok emek veriyorsunuz ki bi hafta arti gelsem hepinize ayıp etmis gibi hissediyordum o yüzden her gün yedigime cok dikkat edebildim koruma süresince mutlaka ara ara gelip haber edicem siskolasmadigimi daha da zayifladigimi soylicem sadece 1 ay kadar bi koruma ve dinlenme yapar sonra dönerim insallah malum asil hedef 55 57de birakmak yok bu isi :)
Canım rakibim @DeryaOnDiet valla ne güzel yaristik skor tablosunu unuttum artık ama eminim o da esittirsen zaten mezun kilona ulaştıan hedef düşürüyorsun onu da yapacaksin hic şüphem yok kendine çok dikkat et sen her şeyi başarabilirsin cocukta yaparsin kariyerde sporda diyette
lina0156 ablacim sana da cok teşekkür ediyorum her gun usenmeden o kuş kadar menülerimi elestire elestire değiştirdiğin için :) koruma boyunca kalori hesabiyla devam boylelikle almamayi planliyorum. Kendine cok iyi bak insallah en yakin zamanda ikinci bebisine de sağlıkla kavusursun
@berilceee tatlis kaptanim kafamiza vura vura incelttin bizi sıra sen de dinlende gel döndüğümde burda olursun diye umuyorumsana da tüm emeklerin icin cok teşekkür ederim.
Zen71 sen süper bi kadınsın pozitif olmak kanında var masallah hepimize pozitiflik aşıladın hayata bakışımızı güzelleştiriyorsun. Ablacim inşallah guzelce iyiles ve bir daha hiç boyle rahatsizliklar yaşama e tabi bi de kilolarini guzelce ver sen cok iyi biliyosun ne yapacağını zaten
@zukkum hilal nolur kendine çok dikkat et hicbir seyin senden degerli olmadığını unutma kilonu ver ama sağlıklı ver sağlığımız en büyük hazinemiz onu kaybetme. Sağlıklı beslen guzel kilolar ver kizinla da çok guzel gunler geçirin insallah.
Ve yeni kaptanimiznefertityy sana da her sey icin çok tesekkur ederim ablam insallah sen de en doğru zamanda bebisini kucagina alırsın senden de spor ve beslenme konusunda cok sey öğrendim.
Ve daha yazamadiklarim buradaki herkesten gerçekten cok sey ogrendim su an burda olmayanlar da var @anderes gibi hepiniz hakkinizi helal edin
öyle tabi ama yine de sizlere karşı ayıp oldu listemiz zaten kaç haftadır durumu kötüydü neyse sağlık olsunCanim benim oyle seymi olur. Regl dendir haftaya guzel bir eksi gelir. Uzme kendini.
Mutlaka gelirim arada ben de alıştım buraya eksiklik hissederim zaten baska türlü:)öyle canım ama işte kaç haftadır bizim takımın sonuçları malum..haftaya inşallah iyi olur..detoks yapsam mi diye düşünüyorum sonra da vazgeçiyorum tedavimi olumsuz etkiler mi acaba diye çünkü detoksun sağlık açısından zararlı olduğuna inanıyorum
kız ne güzel yazmışsın sanki bir yazar bir hatip edasıyla..inşallah bundan sonraki hayatın burada olduğu gibi hedeflerine ulaşıp başarılı olursun bizi bırakma yine de ara ara gel özleriz seni
Mezuniyet konusmam
Sevil cim kendi % ni koyarken + koymussun ama lina156 da + koymamissin canim. Ortalama yapilirken gozden kacarsa sonuc yanlis olur
öyle canım ama işte kaç haftadır bizim takımın sonuçları malum..haftaya inşallah iyi olur..detoks yapsam mi diye düşünüyorum sonra da vazgeçiyorum tedavimi olumsuz etkiler mi acaba diye çünkü detoksun sağlık açısından zararlı olduğuna inanıyorum
kız ne güzel yazmışsın sanki bir yazar bir hatip edasıyla..inşallah bundan sonraki hayatın burada olduğu gibi hedeflerine ulaşıp başarılı olursun bizi bırakma yine de ara ara gel özleriz seni
geçen hafta kilo 69,6
bu hafta 69,3
fark -300
yüzde 0,43
her hafta yüzdem aynı nep 300 gr gidiyor hızlandırmam lazım
ay cınım benim, tek tesellim o vallaay olsun ya, istikrar da güzel.. bence sağlıklı gidiyor..
ay cınım benim, tek tesellim o valla
Evden cikinca yazamadim 57.6 eksi 1.2 iyi bi eksiyle mezuniyet :)))ormangozlu 'm canım hani kilo bildirimin.. bana nasip olsun hadi :)
Evden cikinca yazamadim 57.6 eksi 1.2 iyi bi eksiyle mezuniyet :)))
haklisin elifcim. doğru söze ne denir :))canım bir laf vardır yedikçe yersin yenmedikçe de yemezsin..şimdi sen bu kilo la barışsan bu kilona alışsan sonra ne olacak üstüne zamanla 1-2 kilo daha alırsın ona da alışır ve mutlu olmaya çalışırsın sonra bir iki daha derken kilolar alır başını gider bu böyledir ipin ucunu bıraktım mi gerisi çorap söküğü gibi gelir..her ne sorunun var bilmiyorum ama bunu yemek yiyerek çözemezsin mutluluk yemekte değil mutluluk yaşamakta istediğin gibi özgürce yaşamakta kabul etsek de etmes ek de kilo özgürlüğümüzü kısıtlıyor bir kere en başta ozguvenimize engel olarak kısıtlıyor lafın kısası sen gel burda ağır aksak da ilerlesen gitme devam et göreceksin ki kilo verdikçe mutlu olacaksın motivasyonun artacak
su içmekle çok iyi yapıyorsun diyetin ilk günlerinde o oluyor malesef bir şeyler yeme isteği ara öğünlerinde seni yoran şeyler yersen buna engel olabilirsin mesela 1 kahve fincanı leblebi ya da bir havuç
hoş gelsin diyetisyene mi gidiyorsun sen mi yaptın bu listeyi
afiyet olsun akşamları tam menü paylaşırsan yorum yapması daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?