wow derya supersin. ilk tanistigimizda senden hafiftim. simdi sen benden hafifsin. azmine hayranim. aynen devam et canim***13.TAKIM 544.ETAP***
zukkum (77.9//%)
DeryaOnDiet (66.9//%) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/-0,2/+%0,26)
Zen71 (88/87,6/0,4/%0,45)
lina0156 (67.8/68,5/-0,7/+%1,032)
Ormangözlü ( 58.8/57,6/1,2/%2,04) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%)
masal3487(67.5//%)
Bydelikız (69.6/69,3/0,3/%0,43)
canım öncelikle çok tebrik ederim gerçekten azimli birisin inşAllah hepimiz senin gibi mezun olmayı başarırız :)Mezuniyet konusmam
Sevgili ablalarim takimin en küçüğü olarak hepinizi gerçekten çok sevdim. Ben çok diyet aşaması geçirmiş ve çoğunu yarim birakmis ya da verdiklerini misliyle almis biriydim burada öğrendiklerim sayesinde, sizlerin desteginizle bu sefer yarim beirakmadim insallah geri de almaya hic niyetim yok çünkü artik sağlıklı beslenmeyi benimsedim. Hepiniz o kadar çok emek veriyorsunuz ki bi hafta arti gelsem hepinize ayıp etmis gibi hissediyordum o yüzden her gün yedigime cok dikkat edebildim koruma süresince mutlaka ara ara gelip haber edicem siskolasmadigimi daha da zayifladigimi soylicem sadece 1 ay kadar bi koruma ve dinlenme yapar sonra dönerim insallah malum asil hedef 55 57de birakmak yok bu isi :)
Simdi gelelim teşekkürlere
Canım rakibim @DeryaOnDiet valla ne güzel yaristik skor tablosunu unuttum artık ama eminim o da esittirsen zaten mezun kilona ulaştıan hedef düşürüyorsun onu da yapacaksin hic şüphem yok kendine çok dikkat et sen her şeyi başarabilirsin cocukta yaparsin kariyerde sporda diyette
@lina0156 ablacim sana da cok teşekkür ediyorum her gun usenmeden o kuş kadar menülerimi elestire elestire değiştirdiğin için :) koruma boyunca kalori hesabiyla devam boylelikle almamayi planliyorum. Kendine cok iyi bak insallah en yakin zamanda ikinci bebisine de sağlıkla kavusursun
@berilceee tatlis kaptanim kafamiza vura vura incelttin bizi sıra sen de dinlende gel döndüğümde burda olursun diye umuyorumsana da tüm emeklerin icin cok teşekkür ederim.
@Zen71 sen süper bi kadınsın pozitif olmak kanında var masallah hepimize pozitiflik aşıladın hayata bakışımızı güzelleştiriyorsun. Ablacim inşallah guzelce iyiles ve bir daha hiç boyle rahatsizliklar yaşama e tabi bi de kilolarini guzelce ver sen cok iyi biliyosun ne yapacağını zaten
zukkum hilal nolur kendine çok dikkat et hicbir seyin senden degerli olmadığını unutma kilonu ver ama sağlıklı ver sağlığımız en büyük hazinemiz onu kaybetme. Sağlıklı beslen guzel kilolar ver kizinla da çok guzel gunler geçirin insallah.
Ve yeni kaptanimiznefertityy sana da her sey icin çok tesekkur ederim ablam insallah sen de en doğru zamanda bebisini kucagina alırsın senden de spor ve beslenme konusunda cok sey öğrendim.
Ve daha yazamadiklarim buradaki herkesten gerçekten cok sey ogrendim su an burda olmayanlar da var @anderes gibi hepiniz hakkinizi helal edin
wow derya supersin. ilk tanistigimizda senden hafiftim. simdi sen benden hafifsin. azmine hayranim. aynen devam et canim
canım öncelikle çok tebrik ederim gerçekten azimli birisin inşAllah hepimiz senin gibi mezun olmayı başarırız :)
52 hafta var, düzenli 0,3 versen haftalık 15 kilo yapar yılda.. ben inişlerle çıkışlarla bir yılda 18 kilo verdim de kendimi yıprattım.. keşke senin gibi olsaydım..
biraz daha fazla gitsin istiyorsan, yeme düzeninden ödün vermeden bence sporu ağırlaştırabilirsin bir parça..
valla maşallah ne güzel gitmiş kilolar. Mezunlar hedefine yaklaşanlar maşallah :))***13.TAKIM 544.ETAP***
zukkum (77.9//%)
DeryaOnDiet (66.9/66.2/0,7/%1.05) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/-0,2/+%0,26)
Zen71 (88/87,6/0,4/%0,45)
lina0156 (67.8/68,5/-0,7/+%1,032)
Ormangözlü ( 58.8/57,6/1,2/%2,04) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%)
masal3487(67.5//%)
Bydelikız (69.6/69,3/0,3/%0,43)
terslik yok da bir süre devamlılık gosteremicemm menüler ve yorumlarda eşim baya baya küsmeye başladızukkum ve @Bloom0677 nerelerde arkadaslar. Normal de paylasimlari olurdu paylasimlarini goremedim umarim bir terslik yoktur.
yok bırakmadım ama odemin sebebini araştırıyoruz yana yana eller davul yüz davul uzun zamandır böyle olmuyordu yediklerine baktık aynı 2 lt su içiyorum yok yine aynı dukan birası yaptım yine aynıbu sabah benim de aklımazukkum ve @Bloom0677 in olmadığı geldi bloom hastaneye yayacaktı sonra çıktıydı ama şimdi hic ses yok ..zukkum da diyeti bırakmaya meyilliydi sıkılmıştı inşallah bırakmamıştır
aferin kız sana helal olsun aldın diplomayı gidiyorsun artık bana çok uzak geliyor bu mezun olma işi şu ödem yüzünden inşallah görebilirim bende 68 i senin gibi cıvıl cıvıl giderim buradan izin almicam @DeryaOnDiet dinlicem derya yok bir hafta daha bakalimMezuniyet konusmam
Sevgili ablalarim takimin en küçüğü olarak hepinizi gerçekten çok sevdim. Ben çok diyet aşaması geçirmiş ve çoğunu yarim birakmis ya da verdiklerini misliyle almis biriydim burada öğrendiklerim sayesinde, sizlerin desteginizle bu sefer yarim beirakmadim insallah geri de almaya hic niyetim yok çünkü artik sağlıklı beslenmeyi benimsedim. Hepiniz o kadar çok emek veriyorsunuz ki bi hafta arti gelsem hepinize ayıp etmis gibi hissediyordum o yüzden her gün yedigime cok dikkat edebildim koruma süresince mutlaka ara ara gelip haber edicem siskolasmadigimi daha da zayifladigimi soylicem sadece 1 ay kadar bi koruma ve dinlenme yapar sonra dönerim insallah malum asil hedef 55 57de birakmak yok bu isi :)
Simdi gelelim teşekkürlere
Canım rakibim @DeryaOnDiet valla ne güzel yaristik skor tablosunu unuttum artık ama eminim o da esittirsen zaten mezun kilona ulaştıan hedef düşürüyorsun onu da yapacaksin hic şüphem yok kendine çok dikkat et sen her şeyi başarabilirsin cocukta yaparsin kariyerde sporda diyette
@lina0156 ablacim sana da cok teşekkür ediyorum her gun usenmeden o kuş kadar menülerimi elestire elestire değiştirdiğin için :) koruma boyunca kalori hesabiyla devam boylelikle almamayi planliyorum. Kendine cok iyi bak insallah en yakin zamanda ikinci bebisine de sağlıkla kavusursun
@berilceee tatlis kaptanim kafamiza vura vura incelttin bizi sıra sen de dinlende gel döndüğümde burda olursun diye umuyorumsana da tüm emeklerin icin cok teşekkür ederim.
@Zen71 sen süper bi kadınsın pozitif olmak kanında var masallah hepimize pozitiflik aşıladın hayata bakışımızı güzelleştiriyorsun. Ablacim inşallah guzelce iyiles ve bir daha hiç boyle rahatsizliklar yaşama e tabi bi de kilolarini guzelce ver sen cok iyi biliyosun ne yapacağını zaten
zukkum hilal nolur kendine çok dikkat et hicbir seyin senden degerli olmadığını unutma kilonu ver ama sağlıklı ver sağlığımız en büyük hazinemiz onu kaybetme. Sağlıklı beslen guzel kilolar ver kizinla da çok guzel gunler geçirin insallah.
Ve yeni kaptanimiznefertityy sana da her sey icin çok tesekkur ederim ablam insallah sen de en doğru zamanda bebisini kucagina alırsın senden de spor ve beslenme konusunda cok sey öğrendim.
Ve daha yazamadiklarim buradaki herkesten gerçekten cok sey ogrendim su an burda olmayanlar da var @anderes gibi hepiniz hakkinizi helal edin
OO MEZUNLAR VAR HERKESi tebrik ederim ben pek katılamıyorum artık kilom 54.7
terslik yok da bir süre devamlılık gosteremicemm menüler ve yorumlarda eşim baya baya küsmeye başladı
yok bırakmadım ama odemin sebebini araştırıyoruz yana yana eller davul yüz davul uzun zamandır böyle olmuyordu yediklerine baktık aynı 2 lt su içiyorum yok yine aynı dukan birası yaptım yine aynı
aferin kız sana helal olsun aldın diplomayı gidiyorsun artık bana çok uzak geliyor bu mezun olma işi şu ödem yüzünden inşallah görebilirim bende 68 i senin gibi cıvıl cıvıl giderim buradan izin almicam @DeryaOnDiet dinlicem derya yok bir hafta daha bakalim
Baktım 77.9 muş
Eksi 200 gr artık olmak dan iyidir napalm
0.25 yüzdem
Gündüzleri kafam dağılsın diye iş almaya başladım eve iyi geldi akşam da bu ara bir uyuzluk yapıyor 1 haftadır her akşam çay demletiyor gelirken kollar dolu kurupasta kome falan çay saati yapılacakmış artık evde diyete girdigimden beri yapmiyodum hiç çok sıkılmış ben diyetteyim diye oda yapmak zorunda kalıyormuş vs vs anlayacağın durum bu sevil ama girmeye çalışırım yineya sen nerdesin ya.. 54.7 nasıl bir kilodur.. ne olursa olsun.. 20 kilo var aramızda :) :) :) hiiç kendimi zayıflamış hissetmeyeyim ben sana bakınca..
günde 10 dk ayırıp menü yazsan, kendinden haber etsen yeter ki.. eşinle 24 saat yanyana değilsinizdir diye düşünüyorum.. ben de eşimin yanında girmiyorum pek..
tatlım.. daha iyi olacaksın..
Gündüzleri kafam dağılsın diye iş almaya başladım eve iyi geldi akşam da bu ara bir uyuzluk yapıyor 1 haftadır her akşam çay demletiyor gelirken kollar dolu kurupasta kome falan çay saati yapılacakmış artık evde diyete girdigimden beri yapmiyodum hiç çok sıkılmış ben diyetteyim diye oda yapmak zorunda kalıyormuş vs vs anlayacağın durum bu sevil ama girmeye çalışırım yine
Kizlar -500 le geldim
Gecen hafta 67.5
Bu hafta. 67.0
Fark .-500
Yuzde 0.74 yanlis hesaplamadiysam
Afiyet olsun arkadasim. Menunun geneli guzel ama aksam yemegin de salata olsa ve cikolata olmayaydi yada hic degilse bitter olup sabah kahvesi ile erken saatte ara ogun olaydi daha iyiydi canim.
Usenme arkadasim ya. Bak kilo vermek icin canimizin istedigi bir cok seyi yemeyerek fedakarlik ediyoruz spor yapmaya calisiyoruz salata da hedefe ulasmamiza yardim edecek bir besin. Hem lif acisindan zengin ki bu ozelligi ile doyurucu da ayni zaman da hem de saglikli (minarel ve vitamin icerigi nedeniyle). Bir sey daha demek istiyorum salata onceden yapilirsa butun vitamin degerlerini kaybediyor hic besleyiciligi kalmiyor. Taze yapsan keske. Cok sey mi istedim acaba
ekmek yememek güzel birşey.. ama yememek radikal kararlar gerektiriyor bence.. sen iyisini yapıyorsun.. bende yiyememek isterdim.. üzerinde çalışmam gereken bir konu
aklımdaaa... süpersin kuzum sen.. hedefi 60 yapalım ya.. zorla zorlayabildiğin kadar ne olur ki, zaten %80 verince de mezun olabiliyorsun.. tabi yine de karar senin..
inşallah bende görürüm o sayıları.. maşallah..
maşallah 41 kere... çok özendim.. ne güzel.. tebrikler..
pekii o sarmalar pirinçten miydi? pirinçse o da bir çeşit ekmek yani.. akşam şekerli şeyler tüketme dışnda benim de bir sözüm yok :)
yürüyüşünü ya da sporunu görmek isterim ama..
bloom hastaneye yatacaktı.. sonrasını ben de bilmiyorum.. haklısın.. inşallah iyilerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?