- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah bu sefer de aynisi olur canimben de öyle düşünüyorum çünkü yazın da yine hormon ilacı kullandım adetlerim için o nda yan etki olarak kilo artışı diyordu ama ben verdim yani sonucta
Evet canim. Cigdemle yarismak gercekten cok guzeldi. Insallah bakalim yeni hedef 62Masallah derya cim hedefine gelip hedef indirmek nasip oldu. 55 te olur insallah. Cigdem le cok guzel ve dengeli rakip oldudunuz hedefini indirmesen ayni hafta mezun olucakmissiniz.
Genelde damak tadima uygun oluyor canim.Afiyet olsun derya cim. Cok degisik yemekler oluyor listen de. Cok guzel bir sey bu diyeti monotonluktan cikariyor aslinda ama onemli olan memnun musun damak zevkine uyuyor mu canim.
Sagol canim. Boyum da kisa oldugu icin biraz daha kilo vermek iyi olur.Harikasin canim. Ee istemek hakkin ac gozluluk degil. Tebrikler.
hazirlan canim hakettin mezuniyeti masallah kisa surede hedefine ulastin.Günaydıııın heyecandan gidip tartilamiyorum az daha zaman gecsin bakalım bi sacimi başımı yapayim mezuniyete hazirlanayim tartilcam
Sagol kaptanimekmek yememek güzel birşey.. ama yememek radikal kararlar gerektiriyor bence.. sen iyisini yapıyorsun.. bende yiyememek isterdim.. üzerinde çalışmam gereken bir konu
aklımdaaa... süpersin kuzum sen.. hedefi 60 yapalım ya.. zorla zorlayabildiğin kadar ne olur ki, zaten %80 verince de mezun olabiliyorsun.. tabi yine de karar senin..
inşallah bende görürüm o sayıları.. maşallah..
maşallah 41 kere... çok özendim.. ne güzel.. tebrikler..
pekii o sarmalar pirinçten miydi? pirinçse o da bir çeşit ekmek yani.. akşam şekerli şeyler tüketme dışnda benim de bir sözüm yok :)
yürüyüşünü ya da sporunu görmek isterim ama..
bloom hastaneye yatacaktı.. sonrasını ben de bilmiyorum.. haklısın.. inşallah iyilerdir..
Insallah haftaya guzel bir eksiyle geleceksin canim.cuma kilo bildirimi
geçen cuma 67.8
bugün 68.5
artı 700
yüzde %1.032
Dedigin gibi canim ilk kez artidasin ve insallah son olacak bu. Masallah surekli duzenli kilo verdinilk kez artıdayım kızlar kusura bakmayın listeyi kötü etkiledim
Tebrikler canim. Cifte kutlama evindesin ve eksisin masallah sanaGunaydin arkadaslar. Tarti da bol eksili bir gun olsun.
Bu gun 87.6 kg
Gecen hafta 88 kg
Fark 0.4 % 0.45
Canim rakibim, fistigim. Tebrikler. Ayy mezun da oldun ne guzel. Tatli dilli fistigim , ara ara gel bize guzel haberlerini var canim.Mezuniyet konusmam
Sevgili ablalarim takimin en küçüğü olarak hepinizi gerçekten çok sevdim. Ben çok diyet aşaması geçirmiş ve çoğunu yarim birakmis ya da verdiklerini misliyle almis biriydim burada öğrendiklerim sayesinde, sizlerin desteginizle bu sefer yarim beirakmadim insallah geri de almaya hic niyetim yok çünkü artik sağlıklı beslenmeyi benimsedim. Hepiniz o kadar çok emek veriyorsunuz ki bi hafta arti gelsem hepinize ayıp etmis gibi hissediyordum o yüzden her gün yedigime cok dikkat edebildim koruma süresince mutlaka ara ara gelip haber edicem siskolasmadigimi daha da zayifladigimi soylicem sadece 1 ay kadar bi koruma ve dinlenme yapar sonra dönerim insallah malum asil hedef 55 57de birakmak yok bu isi :)
Simdi gelelim teşekkürlere
Canım rakibim @DeryaOnDiet valla ne güzel yaristik skor tablosunu unuttum artık ama eminim o da esittirsen zaten mezun kilona ulaştıan hedef düşürüyorsun onu da yapacaksin hic şüphem yok kendine çok dikkat et sen her şeyi başarabilirsin cocukta yaparsin kariyerde sporda diyette
@lina0156 ablacim sana da cok teşekkür ediyorum her gun usenmeden o kuş kadar menülerimi elestire elestire değiştirdiğin için :) koruma boyunca kalori hesabiyla devam boylelikle almamayi planliyorum. Kendine cok iyi bak insallah en yakin zamanda ikinci bebisine de sağlıkla kavusursun
@berilceee tatlis kaptanim kafamiza vura vura incelttin bizi sıra sen de dinlende gel döndüğümde burda olursun diye umuyorumsana da tüm emeklerin icin cok teşekkür ederim.
@Zen71 sen süper bi kadınsın pozitif olmak kanında var masallah hepimize pozitiflik aşıladın hayata bakışımızı güzelleştiriyorsun. Ablacim inşallah guzelce iyiles ve bir daha hiç boyle rahatsizliklar yaşama e tabi bi de kilolarini guzelce ver sen cok iyi biliyosun ne yapacağını zaten
@zukkum hilal nolur kendine çok dikkat et hicbir seyin senden degerli olmadığını unutma kilonu ver ama sağlıklı ver sağlığımız en büyük hazinemiz onu kaybetme. Sağlıklı beslen guzel kilolar ver kizinla da çok guzel gunler geçirin insallah.
Ve yeni kaptanimiz @nefertityy sana da her sey icin çok tesekkur ederim ablam insallah sen de en doğru zamanda bebisini kucagina alırsınsenden de spor ve beslenme konusunda cok sey öğrendim.
Ve daha yazamadiklarim buradaki herkesten gerçekten cok sey ogrendim su an burda olmayanlar da var @anderes gibi hepiniz hakkinizi helal edin
eksi olsun bizim olsun canimgeçen hafta kilo 69,6
bu hafta 69,3
fark -300
yüzde 0,43
her hafta yüzdem aynı nep 300 gr gidiyor hızlandırmam lazım
Tebrikler canim. Hayat boyu her istedigini basaracagindan hic suphem yok. MasallahEvden cikinca yazamadim 57.6 eksi 1.2 iyi bi eksiyle mezuniyet :)))
Supersin canim. tebriklerOO MEZUNLAR VAR HERKESi tebrik ederim ben pek katılamıyorum artık kilom 54.7
Inşallah olursun:))))Sabah 59.2 çıktı hedefim 50 olmak inşallah
bende küçük porsiyon yiyemiyorum
Peki kilo vermen nasıl canım ekmeğe geçtikten sonra kilo verebiliyor musun
Gecmis olsun canim. Bir doktora git, umarim onemli birsey yokturGünaydın kızlar sabah kahvaltı yaptım uyudum cok uykum vardı ve ara öğünü kaçırdımsonra sindi öğle yemeğine yetiştim yedim . Biradan yuruyusede çıkacağım ama belim cok ağrıyor yürüdüğüm zaman yada ayakta iken. Neyapacagim
Bende o kiloda olmaya çalışıyorum tebriklerSupersin canim. tebrikler
eksidesin ya canim onemli olan o. tebriklerBaktım 77.9 muş
Eksi 200 gr artık olmak dan iyidir napalm
0.25 yüzdem
supersin canim. tebriklerKizlar -500 le geldim
Gecen hafta 67.5
Bu hafta. 67.0
Fark .-500
Yuzde 0.74 yanlis hesaplamadiysam
Normal doğum yaptığım için kaslar gevşemiş falan dedi canım yani normal ilaç yazdı kullandım bir süre şimdi bıraktım. Bebek düşünüyorum ama bel agrım cokGecmis olsun canim. Bir doktora git, umarim onemli birsey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?