- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
AAa kotuymus tuhh ya ben de normal dogum yaptim. Cok gecmis olsun canim insallah agrilarin azalir zamanlaNormal doğum yaptığım için kaslar gevşemiş falan dedi canım yani normal ilaç yazdı kullandım bir süre şimdi bıraktım. Bebek düşünüyorum ama bel agrım cok
Sizi de ağrıyor muyduAAa kotuymus tuhh ya ben de normal dogum yaptim. Cok gecmis olsun canim insallah agrilarin azalir zamanla
canım valla düzenli beslenmedim bide çikolata tatlı felan çok yedim bu aralar giremedim o yüzden pek utancımdanya sen nerdesin ya.. 54.7 nasıl bir kilodur.. ne olursa olsun.. 20 kilo var aramızda :) :) :) hiiç kendimi zayıflamış hissetmeyeyim ben sana bakınca..
günde 10 dk ayırıp menü yazsan, kendinden haber etsen yeter ki.. eşinle 24 saat yanyana değilsinizdir diye düşünüyorum.. ben de eşimin yanında girmiyorum pek..
tatlım.. daha iyi olacaksın..
utanıyorum söylemeye. aldım epey. 67.8kızlar ikinizden de kilo bildirimi alalım hadi.. listede değilsiniz diye sermeyin.. başlayalım bir yerden..
canım valla düzenli beslenmedim bide çikolata tatlı felan çok yedim bu aralar giremedim o yüzden pek utancımdan
utanıyorum söylemeye. aldım epey. 67.8
Normal doğum yaptığım için kaslar gevşemiş falan dedi canım yani normal ilaç yazdı kullandım bir süre şimdi bıraktım. Bebek düşünüyorum ama bel agrım cok
Ben bugün itibariyle başladım canım ama kilomu söylemiyim olur mu utanıyorum birazkızlar ikinizden de kilo bildirimi alalım hadi.. listede değilsiniz diye sermeyin.. başlayalım bir yerden..
Ben bugün itibariyle başladım canım ama kilomu söylemiyim olur mu utanıyorum biraz
68
hastaneye gidecektin canım gittin mi mutlaka tiroidlere baktırterslik yok da bir süre devamlılık gosteremicemm menüler ve yorumlarda eşim baya baya küsmeye başladı
yok bırakmadım ama odemin sebebini araştırıyoruz yana yana eller davul yüz davul uzun zamandır böyle olmuyordu yediklerine baktık aynı 2 lt su içiyorum yok yine aynı dukan birası yaptım yine aynı
aferin kız sana helal olsun aldın diplomayı gidiyorsun artık bana çok uzak geliyor bu mezun olma işi şu ödem yüzünden inşallah görebilirim bende 68 i senin gibi cıvıl cıvıl giderim buradan izin almicam @DeryaOnDiet dinlicem derya yok bir hafta daha bakalim
oovv yooo malup oldum bu hafta şaka bir yana da tebriklergeçen hafta kilo 69,6
bu hafta 69,3
fark -300
yüzde 0,43
her hafta yüzdem aynı nep 300 gr gidiyor hızlandırmam lazım
duzenli spor yaptigimda agrimiyor canim hic. sporu aksatinca basliyor agrimayaSizi de ağrıyor muydu
Filizim gel beraber verelim canim. aksatma biziutanıyorum söylemeye. aldım epey. 67.8
Ben listeye haftaya mı girerim canım henüz 2 gündür buradayım
Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor bakalım zayıflama serüveni
Listeye göz attım da güzel yüzdeler var
ormangozlu tebrkler canım mezun olmuşsun. Gerçekten çok çabaladın ve hedefine ulaştın. Şimdi sıra korumada @DeryaOnDiet sana da kocaman bir tebrikler. O kadar yoğun çalışıyorsun ama kilo vermeyi de başarıyorsun canım. Sana hayranım resmen
Tabi hem Paris’e gidip hem kilo veren Kaptan-ı unutmamak gerek.nefertityy sana da tebrikler canım
Bana gelecek olursam korumadayım işte. Tartıdan baya uzaklaştım artık sadece cuma sabahları tartılacağım. 68.2’yim
Korumada -500 veren ben resmen şoktayım. Kalori alımımı 1800-2000 arasına çıkardım ama sadece sağlıklı şeyler tüketiyorum. Spora da vermedim ondan sanırım ama biraz şaşırdım. Benden Haberler bu kadar kızlar
Tam gaz devam :)
slm canim, sagol. masallah sana da tebrikler canim wuuwuu -500 hem de korumada, supersinMerhaba kızlar
Nasıl gidiyor bakalım zayıflama serüveni
Listeye göz attım da güzel yüzdeler var
ormangozlu tebrkler canım mezun olmuşsun. Gerçekten çok çabaladın ve hedefine ulaştın. Şimdi sıra korumada @DeryaOnDiet sana da kocaman bir tebrikler. O kadar yoğun çalışıyorsun ama kilo vermeyi de başarıyorsun canım. Sana hayranım resmen
Tabi hem Paris’e gidip hem kilo veren Kaptan-ı unutmamak gerek.nefertityy sana da tebrikler canım
Bana gelecek olursam korumadayım işte. Tartıdan baya uzaklaştım artık sadece cuma sabahları tartılacağım. 68.2’yim
Korumada -500 veren ben resmen şoktayım. Kalori alımımı 1800-2000 arasına çıkardım ama sadece sağlıklı şeyler tüketiyorum. Spora da vermedim ondan sanırım ama biraz şaşırdım. Benden Haberler bu kadar kızlar
Tam gaz devam :)
Arkadaşlar, listemiz hazır.. sizde kontrol edebilir misiniz?
***13.TAKIM 544.ETAP***
zukkum (77.9/77,7/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (66.9/66.2/0,7/%1.05) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/-0,2/-%0,26)
Zen71 (88/87,6/0,4/%0,45)
lina0156 (67.8/68,5/-0,7/-%1,032)
Ormangözlü ( 58.8/57,6/1,2/%2,04) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%) kilosu sabit
masal3487(67.5/67/0,5/%0,74)
Bydelikız (69.6/69,3/0,3/%0,43)
13. Takım Ortalaması: %0,407
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?