Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normal doğum yaptığım için kaslar gevşemiş falan dedi canım yani normal ilaç yazdı kullandım bir süre şimdi bıraktım. Bebek düşünüyorum ama bel agrım cok
AAa kotuymus tuhh ya ben de normal dogum yaptim. Cok gecmis olsun canim insallah agrilarin azalir zamanla

canım valla düzenli beslenmedim bide çikolata tatlı felan çok yedim bu aralar giremedim o yüzden pek utancımdan

canım valla düzenli beslenmedim bide çikolata tatlı felan çok yedim bu aralar giremedim o yüzden pek utancımdan

ben sizin geçmişinizi çok bilmediğim için bana kilolarınız çok güzel geliyor.. ara vermişsin, şimdi devam etmeye başlamak ister misin?

utanıyorum söylemeye. aldım epey. 67.8

o zaman hadi ipleri ele alalım seninle de.. utanacak birşey yok bence.. ben o inişleri çıkışları çok yaşıyorum.. grubunuza geldiğimden beri en az kilo vereniniz benim.. halinize şükredin.. :)

önemli olan kaldığımız yerden devam etmek..

Arkadaşlar, listemiz hazır.. sizde kontrol edebilir misiniz?

***13.TAKIM 544.ETAP***

zukkum (77.9/77,7/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (66.9/66.2/0,7/%1.05) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/-0,2/-%0,26)
Zen71 (88/87,6/0,4/%0,45)
lina0156 (67.8/68,5/-0,7/-%1,032)
Ormangözlü ( 58.8/57,6/1,2/%2,04) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%) kilosu sabit
masal3487(67.5/67/0,5/%0,74)
Bydelikız (69.6/69,3/0,3/%0,43)

13. Takım Ortalaması: %0,407

hastaneye gidecektin canım gittin mi mutlaka tiroidlere baktır

Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor bakalım zayıflama serüveni
Listeye göz attım da güzel yüzdeler var
ormangozlu tebrkler canım mezun olmuşsun. Gerçekten çok çabaladın ve hedefine ulaştın. Şimdi sıra korumada @DeryaOnDiet sana da kocaman bir tebrikler. O kadar yoğun çalışıyorsun ama kilo vermeyi de başarıyorsun canım. Sana hayranım resmen
Tabi hem Paris’e gidip hem kilo veren Kaptan-ı unutmamak gerek. nefertityy sana da tebrikler canım
Bana gelecek olursam korumadayım işte. Tartıdan baya uzaklaştım artık sadece cuma sabahları tartılacağım. 68.2’yim
Korumada -500 veren ben resmen şoktayım. Kalori alımımı 1800-2000 arasına çıkardım ama sadece sağlıklı şeyler tüketiyorum. Spora da vermedim ondan sanırım ama biraz şaşırdım. Benden Haberler bu kadar kızlar
Tam gaz devam :)

ah bebeğim.. olsun.. ne yapalım.. başlayalım biraz.. ne güzel sağlıklı diyet listen var.. hadi başla..

Ben listeye haftaya mı girerim canım henüz 2 gündür buradayım

canım 2 hafta deneme süreniz var.. 2 hafta sonunda gruba alacağım..

yaa özlemiştik iyi oldu.. bugün özlediklerimiz hep geldi.. eliya yı göremedim bi..

neden sen kalori alımını o kadar çıkardın ya..

slm canim, sagol. masallah sana da tebrikler canim wuuwuu -500 hem de korumada, supersin

listeyi az daha bekletiyorum.. 6 ya kadar buradayım nasılsa.. olmadı kendim bir kez daha kontrol eder paylaşırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…