Genelde zaten 1300-1500 arası alıyordum ben canım koruma deyip biraz daha arttırayım dedim bir değişiklik olsun diye. Bir de merak ettim vücudum nasıl tepki verecek diyeah bebeğim.. olsun.. ne yapalım.. başlayalım biraz.. ne güzel sağlıklı diyet listen var.. hadi başla..
canım 2 hafta deneme süreniz var.. 2 hafta sonunda gruba alacağım..
yaa özlemiştik iyi oldu.. bugün özlediklerimiz hep geldi.. @eliya yı göremedim bi..
neden sen kalori alımını o kadar çıkardın ya..
Cok sukur derya cim. Sagol canim. Bu hafta eksi hic beklemiyordum. Kendimi toparlamam icin ek gida hasta mamasi kullaniyorum ya alirim diye dusunuyordum.Tebrikler canim. Cifte kutlama evindesin ve eksisin masallah sana
Kontrol ettim canim. Ayni sonucu cikarttim Sorun yok bence paylasabilirsin.Arkadaşlar, listemiz hazır.. sizde kontrol edebilir misiniz?
***13.TAKIM 544.ETAP***
zukkum (77.9/77,7/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (66.9/66.2/0,7/%1.05) 65 olan hedefini 62 olarak revize etmek istiyor
nefertityy (76.3/76,5/-0,2/-%0,26)
Zen71 (88/87,6/0,4/%0,45)
lina0156 (67.8/68,5/-0,7/-%1,032)
Ormangözlü ( 58.8/57,6/1,2/%2,04) mezun olmak istiyor
Sfem (71//%) kilosu sabit
masal3487(67.5/67/0,5/%0,74)
Bydelikız (69.6/69,3/0,3/%0,43)
13. Takım Ortalaması: %0,407
saat 9 da 10 da oluyor sevil bundan sonra sabah 1 dil ekmek yiycem bidat yemiycem öğlen normal akşamı hafif kapatcam çay içerim napiyim ya yoksa o pastaları bir yersem duramamaa kıyamam erkek bunalımı.. bundan benim evde de var :) onun yanında diyetteyim diye hiç söyleme canım benim.. belli ki sıkılmış oda.. senin duygu değişimlerinden de etkilenmiş olabilir..
sen sofran hazırla, ne varsa az az ye sen de.. illa ekmek yemek değilsin yanında.. benim iş yerinde arkadaşım öyle yapıyor.. gündüzleri dikkat edip, akşamları eşini idare ediyor..
her zaman bir çıkış yolu vardır.. biz görmek istiyor muyuz önemli olan o
Esas saba tebrikler sen 68 ben 78 dim şu hale bak sen 64 oldun ben 77.7 hala 75 olmam lazım dieksidesin ya canim onemli olan o. tebrikler
önümüzde ki hafta canım 23 Kasım dahastaneye gidecektin canım gittin mi mutlaka tiroidlere baktır
ne güzel ya.. dur nazar etmiyim..Genelde zaten 1300-1500 arası alıyordum ben canım koruma deyip biraz daha arttırayım dedim bir değişiklik olsun diye. Bir de merak ettim vücudum nasıl tepki verecek diye
Kontrol ettim canim. Ayni sonucu cikarttim Sorun yok bence paylasabilirsin.
Malum dun taburcu olunca gecmis olsuna gelen giden cok oluyor arkadaslar. Duzenli giremiyorum. Ara ara bakarim. Buralardayim yani. Eve geldim diye de kendimi cok daha iyi ve dinlenmis hissediyorum cok sukur.
Kızlar tartı yok kilo verdigimi hissediyorum ama nasıl tartacamki kendimi.öyle çok bişeyde değil hani . 66 kıloyum dört gün oldu diyet yapalı ama ise yaradığını hissediyorum sizde durumlar naısl . Ben ara öğün yiyorum
Tebrikler canim. _300 hic olmamasindan iyidir. Biraz menulerine dikkat edelim bakalim agir gitmesine sebep olan bir sey gozumuze carparsa hep birlikte duzeltmeye calisiriz.geçen hafta kilo 69,6
bu hafta 69,3
fark -300
yüzde 0,43
her hafta yüzdem aynı nep 300 gr gidiyor hızlandırmam lazım
Doğumu epidüral olarak mı yaptın, genelde ya bel ağrısı bırakıyormuş ardında yada baş ağrısı.Normal doğum yaptığım için kaslar gevşemiş falan dedi canım yani normal ilaç yazdı kullandım bir süre şimdi bıraktım. Bebek düşünüyorum ama bel agrım cok
Tebrikler canim. 1.200 le de mezuniyete imzami atarim diyorsun.Evden cikinca yazamadim 57.6 eksi 1.2 iyi bi eksiyle mezuniyet :)))
Allah daim etsin tabi, buldum da bunuyorum bendeeksi olsun bizim olsun canim
oovv yooo malup oldum bu hafta şaka bir yana da tebrikler
Tebrikler canim. _300 hic olmamasindan iyidir. Biraz menulerine dikkat edelim bakalim agir gitmesine sebep olan bir sey gozumuze carparsa hep birlikte duzeltmeye calisiriz.
Cok haklisin sevil cim. Hadi arkadaslar yakismiyor bizim gibi sampiyonluk almis bir takima bu sonuclar. Biliyorum canim bana demedigini. Oyle cok yapasim var ki. Bu gun evde hafif hafif yormadan yuruyus yaptim ve dun cikarken fizik tedavinin kas kaybi olmasin diye verdigi haraketleri de yaptim gerci.kızlar pazartesi tartılmayı unutmuyoruz değil mi? haftasonu cozutmayın.. hadi kızlarım benim.. çok yoldan geldik.. ben hep hafta içi diyet yapıp hafta sonu bozdum.. ondan yerimde saydım.. siz benim gibi olmayın.. hafta içi spor yapamayan arkadaşlarım, hafta sonu sporlarınızı yapın.. sporu zayıflamak için değil sağlıklı yaşlanmak için yapın arkadaşlar.. eklemleriniz ağrımasın, kaslarınız sizi ayakta tutsun..Zen71 ablacım, sen iyileş de, yürüyüşlerini yap ufaktan.. sözlerim sana değil..
Afiyet olsun arkadasim ama sirf kh olmus.Selamlar kızlar benim menüm
Sabah1/2 poğaça
Öğlen yok akşam 1 lahmacun
Aralarda 3 tane leblebili kurabiye
Yaaaa kızlar benim için yemek yememek değil, abur cuburu bırakmak zor
Lütfen bildiğiniz bi çare varsa söyleyin
Cok tesekkurler canim benim sagol. Seve seve ablaniz olurum ki ben. Aksine havalar sogudu diye daha cok spor yapmaliyiz ki hem isinalim hem de hastaliklara karsi direncimiz artsin canim.Allah daim etsin tabi, buldum da bunuyorum bende
Rakibeciğim 2-1 oldu netice hala senden yana. Teşekkülerimi sunuyorum cınım :))
Yaa cınım ablam benim, valla bi sahiplenesim geldi seni, ablam diye ne bilim sıcaklık akıyor ki bana senden sorma. Çok teşekkür ederim bu hafta bide sporla destekleyeyim bakalım. Çok üşeniyorum havalarda soğudu ya zor geliyor
Tebrikler hilal cim.Baktım 77.9 muş
Eksi 200 gr artık olmak dan iyidir napalm
0.25 yüzdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?