Tebrikler canim.Kizlar -500 le geldim
Gecen hafta 67.5
Bu hafta. 67.0
Fark .-500
Yuzde 0.74 yanlis hesaplamadiysam
Afiyet olsun canim. Bu menunun sebzesi yogurdu yok ceren cim onlar da olaymis cok guzel olurmus.Bugünkü menüm
Sabah 2 kk peynir 4 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1/2 fincan leblebi
Öğle 4 YK yağsız kavurma 6 YK bulgur pilavı
Ara 1 fincan sütlü kahve 1 tane yaprak sarması 1/2 fincan leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 1/2 elma 4.5 tane köfte 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 kk peynir
Şu 3 lt
Spor 5000 adım yürüme
2 hafta deneme suresi var kilo bildirimi yapiyorsun canim ama listeye giremiyorsun.Şimdi ben sabah tartıda 58.7 çıktım dün ki menüm işe yaramış gibi
Kilo bildirimi yapıyor muyum haftaya mı yapayım
Insallah yeni hedefine de saglikli bir sekil de ulasirsin canim.Evet canim. Cigdemle yarismak gercekten cok guzeldi. Insallah bakalim yeni hedef 62
Basladim sevilcim yoksa olmuyordu ilk hedefi 60 koydum bu sefer olacak insAllahah bebeğim.. olsun.. ne yapalım.. başlayalım biraz.. ne güzel sağlıklı diyet listen var.. hadi başla..
canım 2 hafta deneme süreniz var.. 2 hafta sonunda gruba alacağım..
yaa özlemiştik iyi oldu.. bugün özlediklerimiz hep geldi.. @eliya yı göremedim bi..
neden sen kalori alımını o kadar çıkardın ya..
Afiyet olsun canim. Aa cok iyi olmus derya cim cumalari evde calisman.Genelde damak tadima uygun oluyor canim.
Artik cumalari evden calisacagim icin cumalari kendim yiyecegim. Ayy bugun evde kahvalti yaptim ozlemisim yaa klasik kahvaltimi
Hosgeldin canim menun kalori olarak cok degil ama cok sağlıksız lutfen dengeli ye abur cubura gelince bende zorlaniyorum ama hergün paylaşım yapmak cok etkili ben burayı bi süre bıraktım izinliydim hemen kilo aldım yani özetle hergün menu paylas ve giderek daha saglikli menuler görürüz insAllahSelamlar kızlar benim menüm
Sabah1/2 poğaça
Öğlen yok akşam 1 lahmacun
Aralarda 3 tane leblebili kurabiye
Yaaaa kızlar benim için yemek yememek değil, abur cuburu bırakmak zor
Lütfen bildiğiniz bi çare varsa söyleyin
Evet abla sebze yoktu artık yarin yerim insAllahAfiyet olsun canim. Bu menunun sebzesi yogurdu yok ceren cim onlar da olaymis cok guzel olurmus.
Canım cok kacamak var olmamis bugunBugünkü menü
Sabah
Küçük boy kır pidesinin yarısı
2 kk beyaz peynir 7 zeytin 2 minnak çeri domates 1 haşlanmış yumurta 1 kupa yeşil çay
Ara 2 muz 1 activa 3 tane pringles cips
Asıl sorun akşam yemeği hazırlarken kahvaltılık çikolata yedim 5 tatlı kaşığı
Akşam
Bir tabak eli böğründe ve pul biberli 1 kase yoğurt
2 lt su ve 6 km yürüyüş
Gecmis olsun arkadasim. Daha onceden teshis edilmis bir bel problemin yoksa doktora git bence. En azindan problemin kaynagini ogrenip ona gore davranirsin canim.Günaydın kızlar sabah kahvaltı yaptım uyudum cok uykum vardı ve ara öğünü kaçırdımsonra sindi öğle yemeğine yetiştim yedim . Biradan yuruyusede çıkacağım ama belim cok ağrıyor yürüdüğüm zaman yada ayakta iken. Neyapacagim
Teşekkür ederim canimGecmis olsun arkadasim. Daha onceden teshis edilmis bir bel problemin yoksa doktora git bence. En azindan problemin kaynagini ogrenip ona gore davranirsin canim.
Bel kaslarini guclendirmek icin yuruyus yuzme ve fizik tedavi doktorlarinin onerdigi basit bel haraketleri oluyor canim. Hamilelikte bele binen yuk cok oldugu icin once biraz bel kasini toparlarsan senin daha iyi olur arkadasim.Normal doğum yaptığım için kaslar gevşemiş falan dedi canım yani normal ilaç yazdı kullandım bir süre şimdi bıraktım. Bebek düşünüyorum ama bel agrım cok
Kulagimiza fisilda ceren cim. Utanma canim biz kimseye soylemeyizBen bugün itibariyle başladım canım ama kilomu söylemiyim olur mu utanıyorum biraz
Merhaba canim. Ee ne guzel korumadayken terken -500. Tebrikler. Ozletme kendini daha cok ugra ki haberdar olalim.Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor bakalım zayıflama serüveni
Listeye göz attım da güzel yüzdeler var
@ormangozlu tebrkler canım mezun olmuşsun. Gerçekten çok çabaladın ve hedefine ulaştın. Şimdi sıra korumada @DeryaOnDiet sana da kocaman bir tebrikler. O kadar yoğun çalışıyorsun ama kilo vermeyi de başarıyorsun canım. Sana hayranım resmen
Tabi hem Paris’e gidip hem kilo veren Kaptan-ı unutmamak gerek. @nefertityy sana da tebrikler canım
Bana gelecek olursam korumadayım işte. Tartıdan baya uzaklaştım artık sadece cuma sabahları tartılacağım. 68.2’yim
Korumada -500 veren ben resmen şoktayım. Kalori alımımı 1800-2000 arasına çıkardım ama sadece sağlıklı şeyler tüketiyorum. Spora da vermedim ondan sanırım ama biraz şaşırdım. Benden Haberler bu kadar kızlar
Tam gaz devam :)
Canım cok kacamak var olmamis bugun
Sende sagol canim.ne güzel ya.. dur nazar etmiyim..
ah saol canım.. paylaşıyorum..
sevenlerin bol olsun.. bir iki gün dinlen sen.. müsait olduğunda nasılsa girersin.. sıkıntı olmasın sana..
Yapıyorum canım teşekkür ederimBel kaslarini guclendirmek icin yuruyus yuzme ve fizik tedavi doktorlarinin onerdigi basit bel haraketleri oluyor canim. Hamilelikte bele binen yuk cok oldugu icin once biraz bel kasini toparlarsan senin daha iyi olur arkadasim.
Kolay gelsin sevil cim. Oyle tek tip detokslar bana da cok sagliksiz ve metobalizma hizina zarar verecek diye cok itici geliyor canim.hadi geçmiş olsun kızlar.. listemizi paylaştım.. şimdi ben haftaya cuma için en az 1,5 kilo hedefi koydum.. çünkü 5 günlük bir detoks yapıcam.. kayınvalidem geçen hafta yaptı.. bu haftada ben yapıcam.. bakalım bir faydası olur belki toparlanmam da..
detoks deyince böyle fazla aç kalmalı, tek tip yemek gibi algılanıyor ama, bu gayet normal menüleri var.. paylaşınca görürsünüz.. sadece ekmek, tuz, yağ yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?