Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Bu menunun sebzesi yogurdu yok ceren cim onlar da olaymis cok guzel olurmus.

Bugünkü menü

Sabah
Küçük boy kır pidesinin yarısı
2 kk beyaz peynir 7 zeytin 2 minnak çeri domates 1 haşlanmış yumurta 1 kupa yeşil çay
Ara 2 muz 1 activa 3 tane pringles cips
Asıl sorun akşam yemeği hazırlarken kahvaltılık çikolata yedim 5 tatlı kaşığı
Akşam
Bir tabak eli böğründe ve pul biberli 1 kase yoğurt

2 lt su ve 6 km yürüyüş

Basladim sevilcim yoksa olmuyordu ilk hedefi 60 koydum bu sefer olacak insAllah

Hosgeldin canim menun kalori olarak cok degil ama cok sağlıksız lutfen dengeli ye abur cubura gelince bende zorlaniyorum ama hergün paylaşım yapmak cok etkili ben burayı bi süre bıraktım izinliydim hemen kilo aldım yani özetle hergün menu paylas ve giderek daha saglikli menuler görürüz insAllah

Canım cok kacamak var olmamis bugun

Gecmis olsun arkadasim. Daha onceden teshis edilmis bir bel problemin yoksa doktora git bence. En azindan problemin kaynagini ogrenip ona gore davranirsin canim.

Normal doğum yaptığım için kaslar gevşemiş falan dedi canım yani normal ilaç yazdı kullandım bir süre şimdi bıraktım. Bebek düşünüyorum ama bel agrım cok
Bel kaslarini guclendirmek icin yuruyus yuzme ve fizik tedavi doktorlarinin onerdigi basit bel haraketleri oluyor canim. Hamilelikte bele binen yuk cok oldugu icin once biraz bel kasini toparlarsan senin daha iyi olur arkadasim.

Merhaba canim. Ee ne guzel korumadayken terken -500. Tebrikler. Ozletme kendini daha cok ugra ki haberdar olalim.

Kolay gelsin sevil cim. Oyle tek tip detokslar bana da cok sagliksiz ve metobalizma hizina zarar verecek diye cok itici geliyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…