Bence iolurÇok yürüdüm olmaz mı ki
umarım deryacim. bugün de yine biraz fazla yedim maalesef ama hissediyorum yakinda o motivasyonu tekrar yakalayacak gibiyimFilizim gel beraber verelim canim. aksatma bizi
Tartinin olmasi canim. Ozellikle cuma gunu kilo bildirimi zorunlu ve pazartesi de ara kilo bildirimi yapiyoruz arkadasim.Kızlar tartı yok kilo verdigimi hissediyorum ama nasıl tartacamki kendimi.öyle çok bişeyde değil hani . 66 kıloyum dört gün oldu diyet yapalı ama ise yaradığını hissediyorum sizde durumlar naısl . Ben ara öğün yiyorum
Afiyet olsun arkadasim. Eli bogrunde nasil bir yemek hic duymamistim.Bugünkü menü
Sabah
Küçük boy kır pidesinin yarısı
2 kk beyaz peynir 7 zeytin 2 minnak çeri domates 1 haşlanmış yumurta 1 kupa yeşil çay
Ara 2 muz 1 activa 3 tane pringles cips
Asıl sorun akşam yemeği hazırlarken kahvaltılık çikolata yedim 5 tatlı kaşığı
Akşam
Bir tabak eli böğründe ve pul biberli 1 kase yoğurt
2 lt su ve 6 km yürüyüş
Sen iste yeter ki olacak insallah canim.Basladim sevilcim yoksa olmuyordu ilk hedefi 60 koydum bu sefer olacak insAllah
Ee biz de burdayiz ki. Yalniz degilsiniz yani. Izin de olmasa iyi ama oluyor oyle rahatlamalar kilo almalar. Bir mola verdiniz hedefe varis tarihiniz biraz ertelendi ama dinlendiginiz icin simdi bir gazla guzel gidersiniz diye dusunuyorum. Veee size guveniyorum arkadaslar. Hadi bi gayret canlar.cerencim ayni zamanlarda ayni kilolarda izne ayrilip üç-dört kilo almışız, şimdi de tekrar moda girme cabalari.. yalnız olmamak güzel.
Yok canim ne 64u 66yim.saat 9 da 10 da oluyor sevil bundan sonra sabah 1 dil ekmek yiycem bidat yemiycem öğlen normal akşamı hafif kapatcam çay içerim napiyim ya yoksa o pastaları bir yersem duramam
Esas saba tebrikler sen 68 ben 78 dim şu hale bak sen 64 oldun ben 77.7 hala 75 olmam lazım di
önümüzde ki hafta canım 23 Kasım da
Cok sukur canim. Kendini iyi hissetmen en onemlisi.Malum dun taburcu olunca gecmis olsuna gelen giden cok oluyor arkadaslar. Duzenli giremiyorum. Ara ara bakarim. Buralardayim yani. Eve geldim diye de kendimi cok daha iyi ve dinlenmis hissediyorum cok sukur.
Ne zaman basliyorsun canim detoksa. Baslayinca detoks 1. Gun filan yazarsan biz de bakalimhadi geçmiş olsun kızlar.. listemizi paylaştım.. şimdi ben haftaya cuma için en az 1,5 kilo hedefi koydum.. çünkü 5 günlük bir detoks yapıcam.. kayınvalidem geçen hafta yaptı.. bu haftada ben yapıcam.. bakalım bir faydası olur belki toparlanmam da..
detoks deyince böyle fazla aç kalmalı, tek tip yemek gibi algılanıyor ama, bu gayet normal menüleri var.. paylaşınca görürsünüz.. sadece ekmek, tuz, yağ yok..
Afiyet olsun canim. Eminim ki o kadar yatistan sonra bu yuruyus seni baya yormustur. Masallah canim sanaHastanedeyim diye kaytariyordum ama artik evde olduguma gore menu paylasayim bende.
Kahvalti
1 bard. Sut
2 dl. T.b. Ekmegi
2 dl. Peynir
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
2 dl. T.b. ekmegi
4 y.k. ispanakli tavuk sote
Salata
4 y.k. yogurt
Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
2 dl. T.b. ekmegi
6 kasik z.y. pirasa
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1 elma
1 c.b. sut
Su 3 lt.
Spor 5 + 5 dk. F. T. Hareketleri
10 + 10 dk. Ev icinde hafif tempo yuruyus
Size basit gelebilir ama benim icin 1 1.5 saat hizli tempo yuruyus kadar yorucuydu.
Canim benim zaten cok az yemissin. Bunlari da yemezsen olmaz bencrSelamlar kızlar benim menüm
Sabah1/2 poğaça
Öğlen yok akşam 1 lahmacun
Aralarda 3 tane leblebili kurabiye
Yaaaa kızlar benim için yemek yememek değil, abur cuburu bırakmak zor
Lütfen bildiğiniz bi çare varsa söyleyin
Aa dogru bak bende agri yok ama ben tamamen dogal yaptim epiduralsizDoğumu epidüral olarak mı yaptın, genelde ya bel ağrısı bırakıyormuş ardında yada baş ağrısı.
Kuru pastalar aksam yerine gunduz olursa iyi olurmus. Ama menun cok guzel canimSabah
Domates salata maydanoz roka
Peynir zeytin
1 dil ekmek
Öğle
1 kepçe brokoli çorbası
1 kepçe barbunya
3 yo pilav
Aksam
Salata
Ara çay 3 bardak
2 kuru pasta
Şu 2 lt tarçınlı
Spor pipates hareketleri
Menun de sporun da cok guzel canimBugünkü menüm
Sabah 2 kk peynir 4 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1/2 fincan leblebi
Öğle 4 YK yağsız kavurma 6 YK bulgur pilavı
Ara 1 fincan sütlü kahve 1 tane yaprak sarması 1/2 fincan leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 1/2 elma 4.5 tane köfte 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 kk peynir
Şu 3 lt
Spor 5000 adım yürüme
Insallah canimInsallah yeni hedefine de saglikli bir sekil de ulasirsin canim.
Canim cikolata ve cips cok olmus. Acaba gunduz biraz daha fazla mi yesen meyve kuru meyve yogurt filan boyle cisslar yememek icinBugünkü menü
Sabah
Küçük boy kır pidesinin yarısı
2 kk beyaz peynir 7 zeytin 2 minnak çeri domates 1 haşlanmış yumurta 1 kupa yeşil çay
Ara 2 muz 1 activa 3 tane pringles cips
Asıl sorun akşam yemeği hazırlarken kahvaltılık çikolata yedim 5 tatlı kaşığı
Akşam
Bir tabak eli böğründe ve pul biberli 1 kase yoğurt
2 lt su ve 6 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?