- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Zaten derse gidiyorum hic degilse dusumu filan aliyorum gunduz. Bu ara dus almaya bile vaktim olmuyorAfiyet olsun canim. Aa cok iyi olmus derya cim cumalari evde calisman.
Bugun benim de fena. Yarin ve ertesi gun de sabahin 8inden aksam 19a kadar ders var. Kotu olcak kh agirlikliumarım deryacim. bugün de yine biraz fazla yedim maalesef ama hissediyorum yakinda o motivasyonu tekrar yakalayacak gibiyim
İnşallah canım yaa kendimi bi tutabilsem 57 kg yi düşünüp yememek en güzeli sanırımHosgeldin canim menun kalori olarak cok degil ama cok sağlıksız lutfen dengeli ye abur cubura gelince bende zorlaniyorum ama hergün paylaşım yapmak cok etkili ben burayı bi süre bıraktım izinliydim hemen kilo aldım yani özetle hergün menu paylas ve giderek daha saglikli menuler görürüz insAllah
Bence iolur))))
Afiyet olsun arkadasim. Eli bogrunde nasil bir yemek hic duymamistim.
Canim cikolata ve cips cok olmus. Acaba gunduz biraz daha fazla mi yesen meyve kuru meyve yogurt filan boyle cisslar yememek icin
Selamlar kızlar benim menüm
Sabah1/2 poğaça
Öğlen yok akşam 1 lahmacun
Aralarda 3 tane leblebili kurabiye
Yaaaa kızlar benim için yemek yememek değil, abur cuburu bırakmak zor
Lütfen bildiğiniz bi çare varsa söyleyin
Cok haklisin sevil cim. Hadi arkadaslar yakismiyor bizim gibi sampiyonluk almis bir takima bu sonuclar. Biliyorum canim bana demedigini. Oyle cok yapasim var ki. Bu gun evde hafif hafif yormadan yuruyus yaptim ve dun cikarken fizik tedavinin kas kaybi olmasin diye verdigi haraketleri de yaptim gerci.
ben bu leblebiye taktım Cerenim.. bunu böyle diyetisyen mi verdi? arada badem ya da ceviz yesen de biraz omega3 alsan.. akşam meyve yeme sen.. 4,5 köfte de akşamları çok.. 3ü geçme.. bana da öyle diyorlar.. o köfteler inşallah ızgaradır..Bugünkü menüm
Sabah 2 kk peynir 4 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1/2 fincan leblebi
Öğle 4 YK yağsız kavurma 6 YK bulgur pilavı
Ara 1 fincan sütlü kahve 1 tane yaprak sarması 1/2 fincan leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 1/2 elma 4.5 tane köfte 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 kk peynir
Şu 3 lt
Spor 5000 adım yürüme
6km yürüyüş nedir? tüm yediklerini telafi ettiğine inanıyor musun? evde cips niye var ayrıca? kahvaltılık çikolata da mı var evde.. tahin pekmez karıp yesen bir nebze anlardım.. içinde rafine şeker yok diye.. off. off..Bugünkü menü
Sabah
Küçük boy kır pidesinin yarısı
2 kk beyaz peynir 7 zeytin 2 minnak çeri domates 1 haşlanmış yumurta 1 kupa yeşil çay
Ara 2 muz 1 activa 3 tane pringles cips
Asıl sorun akşam yemeği hazırlarken kahvaltılık çikolata yedim 5 tatlı kaşığı
Akşam
Bir tabak eli böğründe ve pul biberli 1 kase yoğurt
2 lt su ve 6 km yürüyüş
Basladim sevilcim yoksa olmuyordu ilk hedefi 60 koydum bu sefer olacak insAllah
Kolay gelsin sevil cim. Oyle tek tip detokslar bana da cok sagliksiz ve metobalizma hizina zarar verecek diye cok itici geliyor canim.
cerencim ayni zamanlarda ayni kilolarda izne ayrilip üç-dört kilo almışız, şimdi de tekrar moda girme cabalari.. yalnız olmamak güzel.
@55olmakistiyorum ile @Zeroks siz yaris yapsaniz ne guzel olur bence. Ikiniz de izin rehavetinden cikip rakip olsaniz guzel motive olursunuz gibi.
Hastanedeyim diye kaytariyordum ama artik evde olduguma gore menu paylasayim bende.
Kahvalti
1 bard. Sut
2 dl. T.b. Ekmegi
2 dl. Peynir
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
2 dl. T.b. ekmegi
4 y.k. ispanakli tavuk sote
Salata
4 y.k. yogurt
Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
2 dl. T.b. ekmegi
6 kasik z.y. pirasa
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1 elma
1 c.b. sut
Su 3 lt.
Spor 5 + 5 dk. F. T. Hareketleri
10 + 10 dk. Ev icinde hafif tempo yuruyus
Size basit gelebilir ama benim icin 1 1.5 saat hizli tempo yuruyus kadar yorucuydu.
Ne zaman basliyorsun canim detoksa. Baslayinca detoks 1. Gun filan yazarsan biz de bakalim
Sabah
Domates salata maydanoz roka
Peynir zeytin
1 dil ekmek
Öğle
1 kepçe brokoli çorbası
1 kepçe barbunya
3 yo pilav
Aksam
Salata
Ara çay 3 bardak
2 kuru pasta
Şu 2 lt tarçınlı
Spor pipates hareketleri
Pulbiberli yoğurdun tam tarifi ve ne zaman yenmesi gerektiğini söyler misiniz lütfen
Tarttım bugün 65 kilo olmuşum:)))Tartinin olmasi canim. Ozellikle cuma gunu kilo bildirimi zorunlu ve pazartesi de ara kilo bildirimi yapiyoruz arkadasim.
Merhaba diyetisyeniniz devlette mimenü
sabah
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
az sucuklu yumurta
1tk bal
5 zeytin
domates salatalık
akşam
1 tavuk baget
salata ve turp
Ara 2 hurma
su 2 litreyi geçmiştir
spor cam+3 halı+koltuk silmenin üzerine 40 dakika hafif tempoda yürüyüş
Slm canim ins 30dakikaya dersim bitiyor.günaydın kızlar.. iyi haftasonları hepinize.. ben sabah 8:30 da kalktım.. bugün hocayla dersim vardı.. 1 saat sporumuzu yaptık birlikte.. sonra güzel protein ağırlıklı kahvaltımı yaptım.. bu saate kadar 1,5lt suyumu içtim.. muhtemelen akşam yerim artık yemeğimi..
siz bugün neler yapacaksınız? bak dün de dediğim gibi, kaçamağınız az olsun.. bu hafta azıcık koşturalım.. biraz hareketlenelim.. havalar soğuyor canımız hareket etmek istemeyecek.. ben mesela dişlerimi fırçalarken bile hareket etmeye çalışıyorum..
hadi canlarım benim.. bugün sizi sağlıklı yaşamak için motive edecek cümle nedir onu paylaşın benimle..
benimkini paylaşayım;
sağlıklı yaşlanmak istiyorum..
Ellerine saglik canimselam kızlar bugün evin işleri beni bitirdi camları sildim halıları ve koltukları da sildim epey yoruldum
Afiyet olsun canimmenü
sabah
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
az sucuklu yumurta
1tk bal
5 zeytin
domates salatalık
akşam
1 tavuk baget
salata ve turp
Ara 2 hurma
su 2 litreyi geçmiştir
evet ama artik kontrole girmiyorum verdiği listeyi uyguluyorum sadece çünkü listede değişiklik yapmıyor aynı devam ben de uyuyorumMerhaba diyetisyeniniz devlette mi
afiyet olsun güzel bir menü bence lahmacunun hamuru az olduğu için sıkıntı olmuyorSlm kizlar bugunku menum
Sabah: 2 tane yagda yumurta. 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim peynir. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Armut
Oglen/aksam: 2 lahmacum. Salata. Ayran
Su: 2.5 lt
Spor: yok.
menü
sabah
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
az sucuklu yumurta
1tk bal
5 zeytin
domates salatalık
akşam
1 tavuk baget
salata ve turp
Ara 2 hurma
su 2 litreyi geçmiştir
Slm canim ins 30dakikaya dersim bitiyor.
Benim cumlem: yillar sonra bile tas gibi kalmak istiyorum
Sagol canim. Insallah. Uzun zamandir yemiyordum. Bu ara tek istegim lahmacunafiyet olsun güzel bir menü bence lahmacunun hamuru az olduğu için sıkıntı olmuyor
Afiyet olsun canim.Sabah
Domates salata maydanoz roka
Peynir zeytin
1 dil ekmek
Öğle
1 kepçe brokoli çorbası
1 kepçe barbunya
3 yo pilav
Aksam
Salata
Ara çay 3 bardak
2 kuru pasta
Şu 2 lt tarçınlı
Spor pipates hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?