Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım yaa kendimi bi tutabilsem 57 kg yi düşünüp yememek en güzeli sanırım

Bence iolur ))))

Afiyet olsun arkadasim. Eli bogrunde nasil bir yemek hic duymamistim.

Bende nette buldum tarifi kuşbaşı et ve sebzelerle oluyor çok doyurucu lezzetli

Canim cikolata ve cips cok olmus. Acaba gunduz biraz daha fazla mi yesen meyve kuru meyve yogurt filan boyle cisslar yememek icin

Cipsi eşim tıktı ağzıma :) çikolata tamamen benim iradesizliğim. Ama bu sabah tartıda yine aynı çıktım. Bu pul biberli yoğurt iyi geldi bana ve yulaftan krep

e zaten hepimiz için öyle değil mi? ben yemek yerine abur cuburla beslenecek kadar düşkünüm normalde.. ama sağlam sağlıklı yemekler yemediğin sürece abur cuburu bırakamazsın.. lahmacun dışında yiyebileceğin birşey yok muydu? ya da yanına bir ayran bari içseydin keşke.. arasına yeşillik yok muydu?
bu menü çok sağlıksız.. böyle giderse saçların dökülür, tırnakların kırılmaya başlar.. hani spor bir de? hani su? bana bunlar yetmez..

sen benim de ilham kaynağımsın.. bize verdiğin yaşam enerjisinin inşallah onda birini sana veriyoruzdur..

hey grubun diğer kızları; bakın bu kadın ne şartlar altında sporum diye yanıp tutuşurken, gerçekten spora vaktiniz olmadığına emin misiniz? iyi düşünün.. cevabı bana değil kendinize verin..

ben bu leblebiye taktım Cerenim.. bunu böyle diyetisyen mi verdi? arada badem ya da ceviz yesen de biraz omega3 alsan.. akşam meyve yeme sen.. 4,5 köfte de akşamları çok.. 3ü geçme.. bana da öyle diyorlar.. o köfteler inşallah ızgaradır..
5000 adımı nasıl arttırabiliriz? hadi canım.. hareketlenmek lazım..

6km yürüyüş nedir? tüm yediklerini telafi ettiğine inanıyor musun? evde cips niye var ayrıca? kahvaltılık çikolata da mı var evde.. tahin pekmez karıp yesen bir nebze anlardım.. içinde rafine şeker yok diye.. off. off..

diyet disiplin işi.. diyeti sadece kilo vermek için değil, sağlıklı yaşamak için yapıyoruz biz.. ya sen ne için yapıyorsun?

Basladim sevilcim yoksa olmuyordu ilk hedefi 60 koydum bu sefer olacak insAllah

hadi sana güveniyorum.. birlikte yapalım..

Kolay gelsin sevil cim. Oyle tek tip detokslar bana da cok sagliksiz ve metobalizma hizina zarar verecek diye cok itici geliyor canim.

benimki de tek tip değil bu sefer.. hatta menüler neredeyse benimkinden fazla.. ama kayınvalidem denedi, güzel kilo verdi, bir de ben deneyeyim..

cerencim ayni zamanlarda ayni kilolarda izne ayrilip üç-dört kilo almışız, şimdi de tekrar moda girme cabalari.. yalnız olmamak güzel.

eveett hepimiz aynı yollardan geçiyoruz kızlar.. hiçbirimiz yalnız değiliz..

@55olmakistiyorum ile @Zeroks siz yaris yapsaniz ne guzel olur bence. Ikiniz de izin rehavetinden cikip rakip olsaniz guzel motive olursunuz gibi.

kesinlikle katılıyorum..

ya canım benim maşallah sana.. ne diyeyim.. hepimize örnek oluyorsun.. iyi ki varsın..

Ne zaman basliyorsun canim detoksa. Baslayinca detoks 1. Gun filan yazarsan biz de bakalim

tamam canım her detayı paylaşıcam..

Sabah
Domates salata maydanoz roka
Peynir zeytin
1 dil ekmek

Öğle
1 kepçe brokoli çorbası
1 kepçe barbunya
3 yo pilav

Aksam
Salata

Ara çay 3 bardak
2 kuru pasta

Şu 2 lt tarçınlı
Spor pipates hareketleri

senin pipasesini yerim.. ne kadar yaptın süre olarak? bebeğim alnından ter aksın yaparken.. vücut ısın artsın ki yaptığın hareketler kas olsun.. yağlarını yaksın.. su için teşekkürler.. bence oluyor..

kuru pastalar için çok üzgünüm.. inşallah onu bugün telafi edeceksin..

Pulbiberli yoğurdun tam tarifi ve ne zaman yenmesi gerektiğini söyler misiniz lütfen

ben akşamları yaptım.. yatmadan 2 saat önce.. ama ben de pek işe yaramadı..

günaydın kızlar.. iyi haftasonları hepinize.. ben sabah 8:30 da kalktım.. bugün hocayla dersim vardı.. 1 saat sporumuzu yaptık birlikte.. sonra güzel protein ağırlıklı kahvaltımı yaptım.. bu saate kadar 1,5lt suyumu içtim.. muhtemelen akşam yerim artık yemeğimi..

siz bugün neler yapacaksınız? bak dün de dediğim gibi, kaçamağınız az olsun.. bu hafta azıcık koşturalım.. biraz hareketlenelim.. havalar soğuyor canımız hareket etmek istemeyecek.. ben mesela dişlerimi fırçalarken bile hareket etmeye çalışıyorum..
hadi canlarım benim.. bugün sizi sağlıklı yaşamak için motive edecek cümle nedir onu paylaşın benimle..

benimkini paylaşayım;

sağlıklı yaşlanmak istiyorum..

Merhaba diyetisyeniniz devlette mi

Slm canim ins 30dakikaya dersim bitiyor.

Benim cumlem: yillar sonra bile tas gibi kalmak istiyorum

Afiyet olsun canim

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 2 tane yagda yumurta. 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim peynir. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Armut
Oglen/aksam: 2 lahmacum. Salata. Ayran

Su: 2.5 lt
Spor: yok.

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 2 tane yagda yumurta. 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim peynir. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Armut
Oglen/aksam: 2 lahmacum. Salata. Ayran

Su: 2.5 lt
Spor: yok.
afiyet olsun güzel bir menü bence lahmacunun hamuru az olduğu için sıkıntı olmuyor

Ellerine sağlık.. yürüyüşünde herşeye rağmen tamamlanmış.. çok hoş..

Slm canim ins 30dakikaya dersim bitiyor.

Benim cumlem: yillar sonra bile tas gibi kalmak istiyorum

Vay vay vay.. sevdim bunu..

Sabah
Domates salata maydanoz roka
Peynir zeytin
1 dil ekmek

Öğle
1 kepçe brokoli çorbası
1 kepçe barbunya
3 yo pilav

Aksam
Salata

Ara çay 3 bardak
2 kuru pasta

Şu 2 lt tarçınlı
Spor pipates hareketleri
Afiyet olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…