Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim.

Zaten derse gidiyorum hic degilse dusumu filan aliyorum gunduz. Bu ara dus almaya bile vaktim olmuyor
Kiyamam sana ben. Ee bu tempo da cok normal canim vakit bulamaman. Gerci zaman icinde bu yogunluga da duzenini oturtursun illa ki. Cok ustuste geldi dogum izninden cocukla calismaya alisma asamasinda okul da eklendi.

Menunde spirunda cok iyi abla hayranim sana devam

Aynen canim lebleyi diyetisyen verdi ama ben biraz badem katiyim bikac tane haklısın spor konusuna gelince cok tembelim ya annem bana küçükken kızınca oturan boga derxi o derece

Bugünkü menum
Sabah 1/2 simit
Ogle 1 bardak süt 2 tane diyet bisküvi
Ara 1 yesil elma
Aksam balik salata 4 yk pilav 1.5 kase corba
Su 2 lt
Aksam biraz cok oldu biliyorum
afiyet olsun adapte olamamışsın sanırım hala insan bir bıraktı mi geri zor dönüyor en iyisi her daim dengeli beslenmek

O senin guzel gorusun sevil cim. Cok tesekkurler o guzel yorumlarin icin. Ne mutlu biraz ilham olabiliyorsam faydam oluyorsa. Karsilikli duygular canim. inan hastayken sizden haber almak ya da size haber vermek bile benim icin gayret sebebiydi.
Sevil cim ceren e leblebi demissin ya benim diyetisyenim de tavsiye ediyor 1/2 su bard. Leblebi 1 dl. Ekmek yerine geciyor yalniz benimki yaninda sut ayran yada 1 parca peynir mutlaka tuketmelisin diyor.

Benim gayretimi ornek vermissin canim. Ben o kadar saglik problemi yasadim ve yasiyorum ki sevil cim. Hayata tutunmak bir nebze dikkat ederek hastaliklarin etkisini azaltabilmek benim icin cok onemli. Benim burda arkadaslar kilo verirken sagliginizdan olmayin tektip gidayla bilincsiz detoks yapmayin salata sebze yeyin suyu bol icin spor yapin diye cirpinislarim bu yuzden. Icecegin bir yudum suyu baskasina muhtac olmadan insanin kendisinin alabilmesinin ozgurlugunun tarif edilemez oldugunu ne kadar anlatsam da yeterli olcude ifade edemem inanin. Umarim hic biriniz bu duyguyu deneyimlemez. Benim canim da yansa dizlerim de titrese eger doktorlarim izin verirse ben kalkar yaparim canim o bahsetigim suyu kendim alip icebilmek icin.
Ben yasadiklarimi tam anlamiyla ifade edibilsem saglik icin ileri de kimseye muhtac olmamak icin emin olun her saniyeyi sporla degerlendirmek ister kendinize saglikli gidalar hazirlamak eziyet degil zevk olur arkadaslar.

Harikasin canim. Oh miss spor yapilmis saglikli kahvalti yapilmis. Motive cumlen super. Daha ne olsun.

Bugünkü menum
Sabah 1/2 simit
Ara 1 yesil elma
Su 2 lt
Afiyet olsun ceren cim. Menun dedigin gibi aksam pilav yada corba arasinda secim yapsaydin daha iyi olurmus ama bu haliyle de guzel canim.

Aynen canim lebleyi diyetisyen verdi ama ben biraz badem katiyim bikac tane haklısın spor konusuna gelince cok tembelim ya annem bana küçükken kızınca oturan boga derxi o derece

Madem yemek tarzımızı değiştiriyoruz, bence yaşam tarzımızı da değiştirelim biraz.. mutlaka seninde yapabileceğin bir spor vardır..

Bugünkü menum
Sabah 1/2 simit
Ara 1 yesil elma
Su 2 lt

Sabaha takıldım ben aslında.. simitin yanına peynir zeytin domates görmek ne güzel olurdu..

Suyu da arttırırsan 10 numara olacak..

Hani hep yaşayan bilir diyorlar ya.. seninki de öyle işte.. ama arkadaşlarımızda yaşamadan görsünler istiyorum ben.. hepimizin aklı başında.. ben ara ara diyorum ya.. diyeti sağlıklı yaşamak için yapmalıyız.. tartıda eksi görmek için değil.. tartıdaki eksi sadece bir araç.. tek tip beslenme konusunda sana katılıyorum.. ancak çok özel durumlarda yapılmalı o işler.. bazen metabolizmayı şaşırtmak gerekebilir..

Afiyet olsun. Menu de sporda guzel canim.

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 2 tane yagda yumurta. 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim peynir. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Armut
Oglen/aksam: 2 lahmacum. Salata. Ayran

Su: 2.5 lt
Spor: yok.
Afiyet olsun derya cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…