Afiyet olsun canim.Slm kizlar
Dersten ciktim. Tramvay bekliyorum suan.
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek. Bol yesillikli omlet. 1 dilim peynir. 3 zeytin.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 5 hurma
Ara: 2 mandalina. 1 fincan baharatli az sutlu cay.
Oglen: tavuklu salata. 1 dilim ekmek
Aksam: sandvic etsiz.
Su: 3 lt
Spor: yok yine
Kiyamam sana ben. Ee bu tempo da cok normal canim vakit bulamaman. Gerci zaman icinde bu yogunluga da duzenini oturtursun illa ki. Cok ustuste geldi dogum izninden cocukla calismaya alisma asamasinda okul da eklendi.Zaten derse gidiyorum hic degilse dusumu filan aliyorum gunduz. Bu ara dus almaya bile vaktim olmuyor
:) diğer günler daha iyi beslenirsin canim yürüyüşte yağlarını yakar gelsin eksilerÇok yürüdüm olmaz mı ki
Aynen bende seni görünce itiraf ediyim sevindim birazcerencim ayni zamanlarda ayni kilolarda izne ayrilip üç-dört kilo almışız, şimdi de tekrar moda girme cabalari.. yalnız olmamak güzel.
Menunde spirunda cok iyi abla hayranim sana devamHastanedeyim diye kaytariyordum ama artik evde olduguma gore menu paylasayim bende.
Kahvalti
1 bard. Sut
2 dl. T.b. Ekmegi
2 dl. Peynir
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
2 dl. T.b. ekmegi
4 y.k. ispanakli tavuk sote
Salata
4 y.k. yogurt
Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
2 dl. T.b. ekmegi
6 kasik z.y. pirasa
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1 elma
1 c.b. sut
Su 3 lt.
Spor 5 + 5 dk. F. T. Hareketleri
10 + 10 dk. Ev icinde hafif tempo yuruyus
Size basit gelebilir ama benim icin 1 1.5 saat hizli tempo yuruyus kadar yorucuydu.
Guzel bence canimSabah
Domates salata maydanoz roka
Peynir zeytin
1 dil ekmek
Öğle
1 kepçe brokoli çorbası
1 kepçe barbunya
3 yo pilav
Aksam
Salata
Ara çay 3 bardak
2 kuru pasta
Şu 2 lt tarçınlı
Spor pipates hareketleri
Aynen canim lebleyi diyetisyen verdi ama ben biraz badem katiyim bikac tane haklısın spor konusuna gelince cok tembelim ya annem bana küçükken kızınca oturan boga derxi o derecee zaten hepimiz için öyle değil mi? ben yemek yerine abur cuburla beslenecek kadar düşkünüm normalde.. ama sağlam sağlıklı yemekler yemediğin sürece abur cuburu bırakamazsın.. lahmacun dışında yiyebileceğin birşey yok muydu? ya da yanına bir ayran bari içseydin keşke.. arasına yeşillik yok muydu?
bu menü çok sağlıksız.. böyle giderse saçların dökülür, tırnakların kırılmaya başlar.. hani spor bir de? hani su? bana bunlar yetmez..
sen benim de ilham kaynağımsın.. bize verdiğin yaşam enerjisinin inşallah onda birini sana veriyoruzdur..
hey grubun diğer kızları; bakın bu kadın ne şartlar altında sporum diye yanıp tutuşurken, gerçekten spora vaktiniz olmadığına emin misiniz? iyi düşünün.. cevabı bana değil kendinize verin..
ben bu leblebiye taktım Cerenim.. bunu böyle diyetisyen mi verdi? arada badem ya da ceviz yesen de biraz omega3 alsan.. akşam meyve yeme sen.. 4,5 köfte de akşamları çok.. 3ü geçme.. bana da öyle diyorlar.. o köfteler inşallah ızgaradır..
5000 adımı nasıl arttırabiliriz? hadi canım.. hareketlenmek lazım..
6km yürüyüş nedir? tüm yediklerini telafi ettiğine inanıyor musun? evde cips niye var ayrıca? kahvaltılık çikolata da mı var evde.. tahin pekmez karıp yesen bir nebze anlardım.. içinde rafine şeker yok diye.. off. off..
diyet disiplin işi.. diyeti sadece kilo vermek için değil, sağlıklı yaşamak için yapıyoruz biz.. ya sen ne için yapıyorsun?
hadi sana güveniyorum.. birlikte yapalım..
benimki de tek tip değil bu sefer.. hatta menüler neredeyse benimkinden fazla.. ama kayınvalidem denedi, güzel kilo verdi, bir de ben deneyeyim..
eveett hepimiz aynı yollardan geçiyoruz kızlar.. hiçbirimiz yalnız değiliz..
kesinlikle katılıyorum..
ya canım benim maşallah sana.. ne diyeyim.. hepimize örnek oluyorsun.. iyi ki varsın..
tamam canım her detayı paylaşıcam..
senin pipasesini yerim.. ne kadar yaptın süre olarak? bebeğim alnından ter aksın yaparken.. vücut ısın artsın ki yaptığın hareketler kas olsun.. yağlarını yaksın.. su için teşekkürler.. bence oluyor..
kuru pastalar için çok üzgünüm.. inşallah onu bugün telafi edeceksin..
ben akşamları yaptım.. yatmadan 2 saat önce.. ama ben de pek işe yaramadı..
Menude spirda cok güzelmenü
sabah
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
az sucuklu yumurta
1tk bal
5 zeytin
domates salatalık
akşam
1 tavuk baget
salata ve turp
Ara 2 hurma
su 2 litreyi geçmiştir
spor cam+3 halı+koltuk silmenin üzerine 40 dakika hafif tempoda yürüyüş
Lshmacunlar biraz cok olmus deryacimSlm kizlar bugunku menum
Sabah: 2 tane yagda yumurta. 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim peynir. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Armut
Oglen/aksam: 2 lahmacum. Salata. Ayran
Su: 2.5 lt
Spor: yok.
geçenlerde de ben öyleydim annem yapıp göndermişti sağolsun da yedim geçtiSagol canim. Insallah. Uzun zamandir yemiyordum. Bu ara tek istegim lahmacun
afiyet olsun adapte olamamışsın sanırım hala insan bir bıraktı mi geri zor dönüyor en iyisi her daim dengeli beslenmekBugünkü menum
Sabah 1/2 simit
Ogle 1 bardak süt 2 tane diyet bisküvi
Ara 1 yesil elma
Aksam balik salata 4 yk pilav 1.5 kase corba
Su 2 lt
Aksam biraz cok oldu biliyorum
O senin guzel gorusun sevil cim. Cok tesekkurler o guzel yorumlarin icin. Ne mutlu biraz ilham olabiliyorsam faydam oluyorsa. Karsilikli duygular canim. inan hastayken sizden haber almak ya da size haber vermek bile benim icin gayret sebebiydi.e zaten hepimiz için öyle değil mi? ben yemek yerine abur cuburla beslenecek kadar düşkünüm normalde.. ama sağlam sağlıklı yemekler yemediğin sürece abur cuburu bırakamazsın.. lahmacun dışında yiyebileceğin birşey yok muydu? ya da yanına bir ayran bari içseydin keşke.. arasına yeşillik yok muydu?
bu menü çok sağlıksız.. böyle giderse saçların dökülür, tırnakların kırılmaya başlar.. hani spor bir de? hani su? bana bunlar yetmez..
sen benim de ilham kaynağımsın.. bize verdiğin yaşam enerjisinin inşallah onda birini sana veriyoruzdur..
hey grubun diğer kızları; bakın bu kadın ne şartlar altında sporum diye yanıp tutuşurken, gerçekten spora vaktiniz olmadığına emin misiniz? iyi düşünün.. cevabı bana değil kendinize verin..
ben bu leblebiye taktım Cerenim.. bunu böyle diyetisyen mi verdi? arada badem ya da ceviz yesen de biraz omega3 alsan.. akşam meyve yeme sen.. 4,5 köfte de akşamları çok.. 3ü geçme.. bana da öyle diyorlar.. o köfteler inşallah ızgaradır..
5000 adımı nasıl arttırabiliriz? hadi canım.. hareketlenmek lazım..
6km yürüyüş nedir? tüm yediklerini telafi ettiğine inanıyor musun? evde cips niye var ayrıca? kahvaltılık çikolata da mı var evde.. tahin pekmez karıp yesen bir nebze anlardım.. içinde rafine şeker yok diye.. off. off..
diyet disiplin işi.. diyeti sadece kilo vermek için değil, sağlıklı yaşamak için yapıyoruz biz.. ya sen ne için yapıyorsun?
hadi sana güveniyorum.. birlikte yapalım..
benimki de tek tip değil bu sefer.. hatta menüler neredeyse benimkinden fazla.. ama kayınvalidem denedi, güzel kilo verdi, bir de ben deneyeyim..
eveett hepimiz aynı yollardan geçiyoruz kızlar.. hiçbirimiz yalnız değiliz..
kesinlikle katılıyorum..
ya canım benim maşallah sana.. ne diyeyim.. hepimize örnek oluyorsun.. iyi ki varsın..
tamam canım her detayı paylaşıcam..
senin pipasesini yerim.. ne kadar yaptın süre olarak? bebeğim alnından ter aksın yaparken.. vücut ısın artsın ki yaptığın hareketler kas olsun.. yağlarını yaksın.. su için teşekkürler.. bence oluyor..
kuru pastalar için çok üzgünüm.. inşallah onu bugün telafi edeceksin..
ben akşamları yaptım.. yatmadan 2 saat önce.. ama ben de pek işe yaramadı..
Harikasin canim. Oh miss spor yapilmis saglikli kahvalti yapilmis. Motive cumlen super. Daha ne olsun.günaydın kızlar.. iyi haftasonları hepinize.. ben sabah 8:30 da kalktım.. bugün hocayla dersim vardı.. 1 saat sporumuzu yaptık birlikte.. sonra güzel protein ağırlıklı kahvaltımı yaptım.. bu saate kadar 1,5lt suyumu içtim.. muhtemelen akşam yerim artık yemeğimi..
siz bugün neler yapacaksınız? bak dün de dediğim gibi, kaçamağınız az olsun.. bu hafta azıcık koşturalım.. biraz hareketlenelim.. havalar soğuyor canımız hareket etmek istemeyecek.. ben mesela dişlerimi fırçalarken bile hareket etmeye çalışıyorum..
hadi canlarım benim.. bugün sizi sağlıklı yaşamak için motive edecek cümle nedir onu paylaşın benimle..
benimkini paylaşayım;
sağlıklı yaşlanmak istiyorum..
Afiyet olsun ceren cim. Menun dedigin gibi aksam pilav yada corba arasinda secim yapsaydin daha iyi olurmus ama bu haliyle de guzel canim.Bugünkü menum
Sabah 1/2 simit
Ara 1 yesil elma
Su 2 lt
Yorulmussun ama ohhh mis olmustur evin ne guzel ellerine saglik canim.selam kızlar bugün evin işleri beni bitirdi camları sildim halıları ve koltukları da sildim epey yoruldum
Aynen canim lebleyi diyetisyen verdi ama ben biraz badem katiyim bikac tane haklısın spor konusuna gelince cok tembelim ya annem bana küçükken kızınca oturan boga derxi o derece
Bugünkü menum
Sabah 1/2 simit
Ara 1 yesil elma
Su 2 lt
O senin guzel gorusun sevil cim. Cok tesekkurler o guzel yorumlarin icin. Ne mutlu biraz ilham olabiliyorsam faydam oluyorsa. Karsilikli duygular canim. inan hastayken sizden haber almak ya da size haber vermek bile benim icin gayret sebebiydi.
Sevil cim ceren e leblebi demissin ya benim diyetisyenim de tavsiye ediyor 1/2 su bard. Leblebi 1 dl. Ekmek yerine geciyor yalniz benimki yaninda sut ayran yada 1 parca peynir mutlaka tuketmelisin diyor.
Benim gayretimi ornek vermissin canim. Ben o kadar saglik problemi yasadim ve yasiyorum ki sevil cim. Hayata tutunmak bir nebze dikkat ederek hastaliklarin etkisini azaltabilmek benim icin cok onemli. Benim burda arkadaslar kilo verirken sagliginizdan olmayin tektip gidayla bilincsiz detoks yapmayin salata sebze yeyin suyu bol icin spor yapin diye cirpinislarim bu yuzden. Icecegin bir yudum suyu baskasina muhtac olmadan insanin kendisinin alabilmesinin ozgurlugunun tarif edilemez oldugunu ne kadar anlatsam da yeterli olcude ifade edemem inanin. Umarim hic biriniz bu duyguyu deneyimlemez. Benim canim da yansa dizlerim de titrese eger doktorlarim izin verirse ben kalkar yaparim canim o bahsetigim suyu kendim alip icebilmek icin.
Ben yasadiklarimi tam anlamiyla ifade edibilsem saglik icin ileri de kimseye muhtac olmamak icin emin olun her saniyeyi sporla degerlendirmek ister kendinize saglikli gidalar hazirlamak eziyet degil zevk olur arkadaslar.
Afiyet olsun. Menu de sporda guzel canim.menü
sabah
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
az sucuklu yumurta
1tk bal
5 zeytin
domates salatalık
akşam
1 tavuk baget
salata ve turp
Ara 2 hurma
su 2 litreyi geçmiştir
spor cam+3 halı+koltuk silmenin üzerine 40 dakika hafif tempoda yürüyüş
Supersin deryam.Slm canim ins 30dakikaya dersim bitiyor.
Benim cumlem: yillar sonra bile tas gibi kalmak istiyorum
Afiyet olsun derya cim.Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 2 tane yagda yumurta. 1 dilim ekmek. 3 zeytin. 1 dilim peynir. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Armut
Oglen/aksam: 2 lahmacum. Salata. Ayran
Su: 2.5 lt
Spor: yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?