- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Aynen canim. Cok haklisin.Madem yemek tarzımızı değiştiriyoruz, bence yaşam tarzımızı da değiştirelim biraz.. mutlaka seninde yapabileceğin bir spor vardır..
Sabaha takıldım ben aslında.. simitin yanına peynir zeytin domates görmek ne güzel olurdu..
Suyu da arttırırsan 10 numara olacak..
Hani hep yaşayan bilir diyorlar ya.. seninki de öyle işte.. ama arkadaşlarımızda yaşamadan görsünler istiyorum ben.. hepimizin aklı başında.. ben ara ara diyorum ya.. diyeti sağlıklı yaşamak için yapmalıyız.. tartıda eksi görmek için değil.. tartıdaki eksi sadece bir araç.. tek tip beslenme konusunda sana katılıyorum.. ancak çok özel durumlarda yapılmalı o işler.. bazen metabolizmayı şaşırtmak gerekebilir..
çok güzel bir menü spor da çok iyi afiyet olsunKızlarım iyi akşamlar;
Ben de günü bitirdim.. form çayımı aldım film keyfi yapacağım..
Bugün bağırsak sağlığı ile ilgili kitap aldım, bir de yönetici kitapları fln.. aslında sağlık kitapları okumak güzel geliyor bana.. bildiklerimi hep böyle öğrendim.. mesela ketojenik diyete meraklıyım bu aralar ama hazırlaması zor geliyor.. üzerine biraz çalışmam lazım şimdilik..
Bugün neler yedim;
Süper kahvaltı yaptım kızlar.. menemen, 1kk peynir, 6 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 lokmalık tereyağ bal
Ara; 1 bardak taze sıkılmış nar suyu
Ara; 1 trabzon hurması
Akşam; 3 yemek kaşığı eT sote, salata, 1 kase pancar salatası, 2 adet midye
Su; 2,5lt
Spor; 1 saat hocayla ders( dehşet terliyorum kızlar.. spor yaptığımı hücrelerime kadar hissediyorum.. siz de yapabiliyorsanız sırtınızın terlediğinden emin olun)
Afiyet olsun sevil cim. Sporun ve menun cok guzel canim.Kızlarım iyi akşamlar;
Bugün bağırsak sağlığı ile ilgili kitap aldım, bir de yönetici kitapları fln.. aslında sağlık kitapları okumak güzel geliyor bana.. bildiklerimi hep böyle öğrendim.. mesela ketojenik diyete meraklıyım bu aralar ama hazırlaması zor geliyor.. üzerine biraz çalışmam lazım şimdilik..
Bugün neler yedim;
Süper kahvaltı yaptım kızlar.. menemen, 1kk peynir, 6 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 lokmalık tereyağ bal
Ara; 1 trabzon hurması
Su; 2,5lt
Spor; 1 saat hocayla ders( dehşet terliyorum kızlar.. spor yaptığımı hücrelerime kadar hissediyorum.. siz de yapabiliyorsanız sırtınızın terlediğinden emin olun)
Sagol canim.Menunde spirunda cok iyi abla hayranim sana devam
Aynen canim. Insallah zamanla bu tempo da duzene oturcak.Kiyamam sana ben. Ee bu tempo da cok normal canim vakit bulamaman. Gerci zaman icinde bu yogunluga da duzenini oturtursun illa ki. Cok ustuste geldi dogum izninden cocukla calismaya alisma asamasinda okul da eklendi.
Oturan boga kucuklukte kalmis ceren cim. Simdi suzulen ceylan olmak icin biraz gayret canim.Aynen canim lebleyi diyetisyen verdi ama ben biraz badem katiyim bikac tane haklısın spor konusuna gelince cok tembelim ya annem bana küçükken kızınca oturan boga derxi o derece
Haklisin canim. Saat 14 gibi yedim cok oldugunu anlayinca baska birsey yemedim.Lshmacunlar biraz cok olmus deryacim
Ohh annenin ellerine saglik ne guzel yapmis annengeçenlerde de ben öyleydim annem yapıp göndermişti sağolsun da yedim geçti
Canim sabah ve oglen cook az. Diyetisyen menun mu bu?Bugünkü menum
Sabah 1/2 simit
Ogle 1 bardak süt 2 tane diyet bisküvi
Ara 1 yesil elma
Aksam balik salata 4 yk pilav 1.5 kase corba
Su 2 lt
Aksam biraz cok oldu biliyorum
Canim benim gercekten senin gayretine hayranim ben de. Masallah. Ve hep soyluyorum gerci bizlere yazdigin yorumlari da okuyorum hep ve elimden geldigince uyguluyorm. Cok sagol canimO senin guzel gorusun sevil cim. Cok tesekkurler o guzel yorumlarin icin. Ne mutlu biraz ilham olabiliyorsam faydam oluyorsa. Karsilikli duygular canim. inan hastayken sizden haber almak ya da size haber vermek bile benim icin gayret sebebiydi.
Sevil cim ceren e leblebi demissin ya benim diyetisyenim de tavsiye ediyor 1/2 su bard. Leblebi 1 dl. Ekmek yerine geciyor yalniz benimki yaninda sut ayran yada 1 parca peynir mutlaka tuketmelisin diyor.
Benim gayretimi ornek vermissin canim. Ben o kadar saglik problemi yasadim ve yasiyorum ki sevil cim. Hayata tutunmak bir nebze dikkat ederek hastaliklarin etkisini azaltabilmek benim icin cok onemli. Benim burda arkadaslar kilo verirken sagliginizdan olmayin tektip gidayla bilincsiz detoks yapmayin salata sebze yeyin suyu bol icin spor yapin diye cirpinislarim bu yuzden. Icecegin bir yudum suyu baskasina muhtac olmadan insanin kendisinin alabilmesinin ozgurlugunun tarif edilemez oldugunu ne kadar anlatsam da yeterli olcude ifade edemem inanin. Umarim hic biriniz bu duyguyu deneyimlemez. Benim canim da yansa dizlerim de titrese eger doktorlarim izin verirse ben kalkar yaparim canim o bahsetigim suyu kendim alip icebilmek icin.
Ben yasadiklarimi tam anlamiyla ifade edibilsem saglik icin ileri de kimseye muhtac olmamak icin emin olun her saniyeyi sporla degerlendirmek ister kendinize saglikli gidalar hazirlamak eziyet degil zevk olur arkadaslar.
Insallah istegim gercek olur canim. Gecenlerde okumustum da erkekler su dogumdan sonra kilo alip kendini salan kadinlara cok kotu seyler soylemistiSupersin deryam.
Sagol canim. Bu aralar adeta lahmacum aserdim. Bakalim pazartesiye durum ne olacakAfiyet olsun derya cim.
Menun de sporun da super canim. Masallah. Ohh film keyfi iyi seyirler canim. Filmi begenirsen paylas adini bizlerleKızlarım iyi akşamlar;
Bugün neler yedim;
Ara; 1 trabzon hurması
Su; 2,5lt
Ne için gittiniz kilo sebebi neydikievet ama artik kontrole girmiyorum verdiği listeyi uyguluyorum sadece çünkü listede değişiklik yapmıyor aynı devam ben de uyuyorum
Lahmahcun protein sebze ve kh orantisi diyete uygun bir gida canim. Yanin da ayran salata yada yesillikle sindirim yuku hafifletilebiliyor. Ben bir tek adet konusunda emin olamadim ama yedigin saatten de sorun olmacagini da dusundum derya cim.Sagol canim. Bu aralar adeta lahmacum aserdim. Bakalim pazartesiye durum ne olacak
Derya un helvasi lahmacun filan hayirdir prensese kardes gelmediginden emin miyiz. Hani gecen hafta da bulanti kusma. Regl oldum dedin ama bilemedim kiSagol canim. Bu aralar adeta lahmacum aserdim. Bakalim pazartesiye durum ne olacak
Sen de sagol canim. Aslinda disardan oyle guruluyor derya cim. Insan basina geldimi o durumdan kurtulmak icin azami caba gosteriyor. Bu herkes icin gecerli canim. Yani baskasina ay iyi dayaniyorsun ben olsam yapamazdim denir ama basina gelince daha iyisini cikartir ortaya. Yaradanim kotu durumlardaki gercek performansimizi ogrenecek seyler karsimiza cikarmasin canim.Canim benim gercekten senin gayretine hayranim ben de. Masallah. Ve hep soyluyorum gerci bizlere yazdigin yorumlari da okuyorum hep ve elimden geldigince uyguluyorm. Cok sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?