Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlarım iyi akşamlar;

Ben de günü bitirdim.. form çayımı aldım film keyfi yapacağım..
Bugün bağırsak sağlığı ile ilgili kitap aldım, bir de yönetici kitapları fln.. aslında sağlık kitapları okumak güzel geliyor bana.. bildiklerimi hep böyle öğrendim.. mesela ketojenik diyete meraklıyım bu aralar ama hazırlaması zor geliyor.. üzerine biraz çalışmam lazım şimdilik..

Bugün neler yedim;
Süper kahvaltı yaptım kızlar.. menemen, 1kk peynir, 6 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 lokmalık tereyağ bal
Ara; 1 bardak taze sıkılmış nar suyu
Ara; 1 trabzon hurması
Akşam; 3 yemek kaşığı eT sote, salata, 1 kase pancar salatası, 2 adet midye

Su; 2,5lt
Spor; 1 saat hocayla ders( dehşet terliyorum kızlar.. spor yaptığımı hücrelerime kadar hissediyorum.. siz de yapabiliyorsanız sırtınızın terlediğinden emin olun)

Aynen canim. Cok haklisin.

çok güzel bir menü spor da çok iyi afiyet olsun

Afiyet olsun sevil cim. Sporun ve menun cok guzel canim.

Kiyamam sana ben. Ee bu tempo da cok normal canim vakit bulamaman. Gerci zaman icinde bu yogunluga da duzenini oturtursun illa ki. Cok ustuste geldi dogum izninden cocukla calismaya alisma asamasinda okul da eklendi.
Aynen canim. Insallah zamanla bu tempo da duzene oturcak.

Aynen canim lebleyi diyetisyen verdi ama ben biraz badem katiyim bikac tane haklısın spor konusuna gelince cok tembelim ya annem bana küçükken kızınca oturan boga derxi o derece
Oturan boga kucuklukte kalmis ceren cim. Simdi suzulen ceylan olmak icin biraz gayret canim.

Canim benim gercekten senin gayretine hayranim ben de. Masallah. Ve hep soyluyorum gerci bizlere yazdigin yorumlari da okuyorum hep ve elimden geldigince uyguluyorm. Cok sagol canim

Menun de sporun da super canim. Masallah. Ohh film keyfi iyi seyirler canim. Filmi begenirsen paylas adini bizlerle

Ben de menumu yazayim arkadaslar.
Kahvalti
1 bard. Tarcinli Sut
1 hasl.yumurta
2 dl. T.b. Ekmegi
1 dl. Peynir
Domates ve yesillik

Ara
100 kl. Gida takviyesi

Ogle
1 kepce tarhana corbasi
6 y.k. pirasa yemegi
Salata
4 y.k. yogurt

Ara
1 kuru incir 2 ceviz
1 fincan ihlamur

Ara
100 kl. Gida takviyesi

Aksam
1 tane ayvali kereviz
4 y.k yogurt
Salata

Ara
1/4 ayva
1 c.b. sut

1 fincan melissa cayi

Su 3 lt.
Spor 5 + 5 dk. F. T. Hrk.
10 + 10 dk. Ev icinde yuruyus

Sagol canim. Bu aralar adeta lahmacum aserdim. Bakalim pazartesiye durum ne olacak
Lahmahcun protein sebze ve kh orantisi diyete uygun bir gida canim. Yanin da ayran salata yada yesillikle sindirim yuku hafifletilebiliyor. Ben bir tek adet konusunda emin olamadim ama yedigin saatten de sorun olmacagini da dusundum derya cim.

Canim benim gercekten senin gayretine hayranim ben de. Masallah. Ve hep soyluyorum gerci bizlere yazdigin yorumlari da okuyorum hep ve elimden geldigince uyguluyorm. Cok sagol canim
Sen de sagol canim. Aslinda disardan oyle guruluyor derya cim. Insan basina geldimi o durumdan kurtulmak icin azami caba gosteriyor. Bu herkes icin gecerli canim. Yani baskasina ay iyi dayaniyorsun ben olsam yapamazdim denir ama basina gelince daha iyisini cikartir ortaya. Yaradanim kotu durumlardaki gercek performansimizi ogrenecek seyler karsimiza cikarmasin canim.

Iyi geceler arkadaslar. Sıkıntılarimizin ve kilolarimizin kar tanesi gibi eriyip gittigi saglik huzur ve mutlulugun saganak yagmur gibi artarak cogaldigi gunlere uyanmak dilegiyle...

Hafta sonu diye yarin sakin cissslara yuz vermeyin arkadaslar. Unutmayin yediklerimizin tadi agizda bes dk. Kalcada bir omur kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…