- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
canım ben kışın malesef 81 kiloya kadar çıkmıştım sonra kendi cabalarimla 5 kilo vermiştim ağustos ayında tekrar başlayım dedim diyete ve diyetisyene gittim o da bana 1500 kalorilik bir liste verdi.ben öğretmenim yaz tatili olduğu için ister istemez geç uyanıyorduk ve 3 ana öğün yapamadım okul açılınca 3 ana 3 ara ödünle devam ettim ama listeye uyulursa güzel kilo veriliyor benim problemim arada kaçamak yapmam o da ilerlemeyi epey yavaşlatıyor..kilo alma sebebine gelince zaten çok zayıf bir yapım yok yapılı biriyim hamile kalmadan önce 64 kilo idim hamile kalınca kilo aldın tabi ister istemez doğuma 80 kilo gittim sonrasında sürüm az oldu diyet yapamadım ve o kilolar kaldı bir türlü diyete başlayamamıştım şimdi çok şükür ki 68kilodayım son 4 kilom kaldıNe için gittiniz kilo sebebi neydiki
maşallah denir bu iradeye bu azimeBen de menumu yazayim arkadaslar.
Kahvalti
1 bard. Tarcinli Sut
1 hasl.yumurta
2 dl. T.b. Ekmegi
1 dl. Peynir
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
1 kepce tarhana corbasi
6 y.k. pirasa yemegi
Salata
4 y.k. yogurt
Ara
1 kuru incir 2 ceviz
1 fincan ihlamur
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
1 tane ayvali kereviz
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1/4 ayva
1 c.b. sut
1 fincan melissa cayi
Su 3 lt.
Spor 5 + 5 dk. F. T. Hrk.
10 + 10 dk. Ev icinde yuruyus
afiyet olsun canım güzel menüSlm kızlar bugün misafirim var giremedim hiç
Menüm..
Sabah 2 yulaftan krep 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 7 zeytin 1 kupa yeşil çay
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 1 kase bal kabağı çorbası 1 porsiyon kuzu fırın kırmızı lahana havuç turp salatası
Yemekten sonra 3 fincan çay yanında sağlıklı hafif toplar elmalı havuçlu bitter çikolatalı hepsini kendim hazırladım
Su 1.5 lt ancak içmişimdir bütün gün evde temizlik yemek hazırla zaten akşam oldu misafirler geldi yürüyüş yapmadım.
Insallah derya cim. Yani erkekler hakli sayilabilir canim. Eger bunu soyleyen bekarlikta ki kiz tavlamaya calisan bakimlarina devam eden gruptansa dogru ama eve gelip sortu esortmani ustune gecirip cayini kahvesini ayagina bekleyen trasina dusuna usenen gruptansa konusmaya haklari yok bence. Hakli yada haksiz olmalari sonucu degistirmiyor aslinda biz kadinlar kendimiz icin bakimli olmaliyiz sagligimiza dikkat etmeliyiz. Katiteli yasamak kaliteli yaslanmak icin yapmaliyiz diye dusunuyorum.Insallah istegim gercek olur canim. Gecenlerde okumustum da erkekler su dogumdan sonra kilo alip kendini salan kadinlara cok kotu seyler soylemistiaslinda hak da verdim onlara
Masallah canim. Az kaldi artik bi gayret o 4 te gidecek.canım ben kışın malesef 81 kiloya kadar çıkmıştım sonra kendi cabalarimla 5 kilo vermiştim ağustos ayında tekrar başlayım dedim diyete ve diyetisyene gittim o da bana 1500 kalorilik bir liste verdi.ben öğretmenim yaz tatili olduğu için ister istemez geç uyanıyorduk ve 3 ana öğün yapamadım okul açılınca 3 ana 3 ara ödünle devam ettim ama listeye uyulursa güzel kilo veriliyor benim problemim arada kaçamak yapmam o da ilerlemeyi epey yavaşlatıyor..kilo alma sebebine gelince zaten çok zayıf bir yapım yok yapılı biriyim hamile kalmadan önce 64 kilo idim hamile kalınca kilo aldın tabi ister istemez doğuma 80 kilo gittim sonrasında sürüm az oldu diyet yapamadım ve o kilolar kaldı bir türlü diyete başlayamamıştım şimdi çok şükür ki 68kilodayım son 4 kilom kaldı
sagol canim.maşallah denir bu iradeye bu azime
afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun arkadasim. Su az olmus bir de aksama biraz fazla yuklenmissin canimSlm kızlar bugün misafirim var giremedim hiç
Menüm..
Sabah 2 yulaftan krep 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 7 zeytin 1 kupa yeşil çay
Akşam 1 kase bal kabağı çorbası 1 porsiyon kuzu fırın kırmızı lahana havuç turp salatası
Yemekten sonra 3 fincan çay yanında sağlıklı hafif toplar elmalı havuçlu bitter çikolatalı hepsini kendim hazırladım
Su 1.5 lt ancak içmişimdir bütün gün evde temizlik yemek hazırla zaten akşam oldu misafirler geldi yürüyüş yapmadım.
yok abla valla ben bugün kaçamak yapmadım spor olsun diye de kızımı parka getirdimBu sessizlik hayirli bir sessizlik demi arkadaslar. Cunku evde degilsiniz ailece doga yuruyusleri spor aktiveteleri gibi seylerle ugrasiyorsunuz demi yoksa kacamaklar yapip sucluluk duygusuyla saklanmak gibi kendinize ve bize ihanet etmiyorsunuz demi canlarim.
Demi dedim
Afiyet olsun Nihalcim. Menun de sporun da superBen de menumu yazayim arkadaslar.
Kahvalti
1 bard. Tarcinli Sut
1 hasl.yumurta
2 dl. T.b. Ekmegi
1 dl. Peynir
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
1 kepce tarhana corbasi
6 y.k. pirasa yemegi
Salata
4 y.k. yogurt
Ara
1 kuru incir 2 ceviz
1 fincan ihlamur
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
1 tane ayvali kereviz
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1/4 ayva
1 c.b. sut
1 fincan melissa cayi
Su 3 lt.
Spor 5 + 5 dk. F. T. Hrk.
10 + 10 dk. Ev icinde yuruyus
Bugun arti ciktim canim. Dedigin gib adet galiba cok oldu. 1 olsa iyiydi de 2 yedimLahmahcun protein sebze ve kh orantisi diyete uygun bir gida canim. Yanin da ayran salata yada yesillikle sindirim yuku hafifletilebiliyor. Ben bir tek adet konusunda emin olamadim ama yedigin saatten de sorun olmacagini da dusundum derya cim.
Regly oldum canim, galiba olasilik da gittiDerya un helvasi lahmacun filan hayirdir prensese kardes gelmediginden emin miyiz. Hani gecen hafta da bulanti kusma. Regl oldum dedin ama bilemedim ki
Amin canim. Kesinlikle haklisin basa gelince hersey cekiliyor.Sen de sagol canim. Aslinda disardan oyle guruluyor derya cim. Insan basina geldimi o durumdan kurtulmak icin azami caba gosteriyor. Bu herkes icin gecerli canim. Yani baskasina ay iyi dayaniyorsun ben olsam yapamazdim denir ama basina gelince daha iyisini cikartir ortaya. Yaradanim kotu durumlardaki gercek performansimizi ogrenecek seyler karsimiza cikarmasin canim.
Gunun anlamli sozuIyi geceler arkadaslar. Sıkıntılarimizin ve kilolarimizin kar tanesi gibi eriyip gittigi saglik huzur ve mutlulugun saganak yagmur gibi artarak cogaldigi gunlere uyanmak dilegiyle...
Hafta sonu diye yarin sakin cissslara yuz vermeyin arkadaslar. Unutmayin yediklerimizin tadi agizda bes dk. Kalcada bir omur kaliyor.
Afiyet olsun canim. Ayy o toplardan bize de gondersen de yesek, ellerine saglikSlm kızlar bugün misafirim var giremedim hiç
Menüm..
Canim esine de ki yiyecegin kadar al, ve o yerken sen yeme tabiki eger kalirsa artarsa da direk cope at. Ben oyle yapiyorum. Cunku kalanda gozum kaliyor hep
cogu gitti azi kaldi canim. Masallahcanım ben kışın malesef 81 kiloya kadar çıkmıştım sonra kendi cabalarimla 5 kilo vermiştim ağustos ayında tekrar başlayım dedim diyete ve diyetisyene gittim o da bana 1500 kalorilik bir liste verdi.ben öğretmenim yaz tatili olduğu için ister istemez geç uyanıyorduk ve 3 ana öğün yapamadım okul açılınca 3 ana 3 ara ödünle devam ettim ama listeye uyulursa güzel kilo veriliyor benim problemim arada kaçamak yapmam o da ilerlemeyi epey yavaşlatıyor..kilo alma sebebine gelince zaten çok zayıf bir yapım yok yapılı biriyim hamile kalmadan önce 64 kilo idim hamile kalınca kilo aldın tabi ister istemez doğuma 80 kilo gittim sonrasında sürüm az oldu diyet yapamadım ve o kilolar kaldı bir türlü diyete başlayamamıştım şimdi çok şükür ki 68kilodayım son 4 kilom kaldı
Kesinlikle canim. Evlenince veya cocuk yapinca hayat bitmiyor ki. Tam aksine daha guzel oluyorInsallah derya cim. Yani erkekler hakli sayilabilir canim. Eger bunu soyleyen bekarlikta ki kiz tavlamaya calisan bakimlarina devam eden gruptansa dogru ama eve gelip sortu esortmani ustune gecirip cayini kahvesini ayagina bekleyen trasina dusuna usenen gruptansa konusmaya haklari yok bence. Hakli yada haksiz olmalari sonucu degistirmiyor aslinda biz kadinlar kendimiz icin bakimli olmaliyiz sagligimiza dikkat etmeliyiz. Katiteli yasamak kaliteli yaslanmak icin yapmaliyiz diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?