Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bilemedim ki ne desem canim. Sabahtan beri dersteyim. Ama ciss yemedim hic. Dunku lahmacum arti olmus hemen bana
Insallah onumuzdeki hafta okul yok daha duzenli olurum.

Afiyet olsun arkadasim. Su az olmus bir de aksama biraz fazla yuklenmissin canim

Evet canım işte misafirimiz vardı misafir menüsü o bende yeşim tabi haklısın. Ama tartıda eksi çıktım sabah ben şok.

Yürüyüş yapmıyorum ama evde dünkü sağlıklı toplardan yapıyorum havuçlu bitter kaplamalı :)

Afiyet olsun canim. Ayy o toplardan bize de gondersen de yesek, ellerine saglik

Keşke gelseniz hep birlikte yesek valla şuan onlardan yapıyorum çok sevdim :)

Canim esine de ki yiyecegin kadar al, ve o yerken sen yeme tabiki eger kalirsa artarsa da direk cope at. Ben oyle yapiyorum. Cunku kalanda gozum kaliyor hep

O cipsten tekrar yemedim hiç malum büyük kutu o tek seferde bitmiyor eşim yedi misafirlerle gerisini. Başka olursa bende çöple atarım :))

Aminn amin... bencede.. bu sözü beyine iyice kazımak lazım..

nefertityy 6 km yürüyüş az mı???

Cipsi ve çikolatayı eşim alıyor yiyor :) bende kaçırıyorum arada
Yediklerine göre bence az kuzum.. 6km yaklaşım 7500 adım demek.. bir de hızın nasılsı acaba? 10000 adım atıcaz ki kilo vermemize katkısı olsun..

Ama diyorsan ki 6km yi koşar gibi yürüdüm.. kan tere battım... o zaman eywallah..

Ayy ben sabah erkenden kalktım.. sporumu yaptım 1,5 saat.. sonra annemlerle kahvaltıya gittik ama ben yiyeceğimi tabağıma alıp geri kalanına bakmadım bile..
Geldim salonun şeklini değiştirdik eşimle, kış moduna geçirip kalorifer peteklerinin önünü açtık :) giyinme odasını düzenledim üzerine.. akşamda annemler tiyatroya gidecek, biz de onlara gidip kardeşimle maç izleyeceğiz.. biz de durumlar bu..

Bloom0677 nerelerdesin? Bir sorun yoktur umarim.

Canlarım dün yazdı bana bloom.. iyiymiş ama biraz sıkıntılar varmış.. izin istedi.. ben vermek istemedim gitmesin yanımızda olsun destek oluruz dedim ama karar onun tabi..

Ay yok ya öyle kan ter içinde kalmadım yürüdüm işte :) ama tartıda hala eksi görüyorum demek ki faydalı olmuş yaptıklarım

Bilemedim ki ne desem canim. Sabahtan beri dersteyim. Ama ciss yemedim hic. Dunku lahmacum arti olmus hemen bana
Insallah onumuzdeki hafta okul yok daha duzenli olurum.
Insallah canim. Uzulme derya cim hep birlikte ogrenmis olduk sayende. Demek ki diyetteyken lahmacun yenilebilir sozune parantez icine 1 adet diye belirtilmeliymis. Sen o tartiyi havada karada eksiye cevirirsin ben guveniyorum sana.

Tartida eksi gormene sevindim canim. Insan daha bir hevesle devam ediyor o eksiyi gorunce.

Oh ne guzel sporunu yapmanin huzuruyla kahvaltini yapmissin canim. Evet bizde de dun gece ayni telas vardi. Sagolsun enistemle ve kizim hallettiler sekil degistirme faslini.
Aa bloom a uzuldum ya. Sorunlarini halletmesine fiziken olamasa da ruhen yaninda olurduk ama dedigin gibi kendi tercihi canim

Pazar gununun ilk menusu benden olsun arkadaslar.
07.00
1 bard. Zencefilli Sut

Kahvalti
1.5 adet krep ( tam bugday unundan ve yagsiz tavada)
1 dl. Peynir
1 y.k. lorlu biber kavurma
Domates ve yesillik

Ara
100 kl. Gida takviyesi

Ogle
1 dl. T.b ekmegi
1 adet firinda balik (cupra)
Salata

Ara
1/2 paket etiform
1 bard. Ayran

Ara
100 kl. Gida takviyesi

Aksam
2 dl. Ekmek (t.b.)
4 y.k. etli turlu
4 y.k yogurt
Salata

Ara
1 elma
1 c.b. sut

1 fincan papatya cayi (icerim)

Su 3 lt.yi biraz gecebilirim.
Spor 5 F. T. Hrk. Yaptim. Diger 5 dk.yı sonra yapicam.
Ev icin de 15 dk. +10 dk. Yuruyus

Tartida eksi gormene sevindim canim. Insan daha bir hevesle devam ediyor o eksiyi gorunce.

Evet canım burası sayesinde daha çok dikkat ediyorum. Önceden aslında çokta dikkat etmiyormuşum

Afiyet olsun canım çok güzel. Krepte yulaf kullandın mı hiç lezzetli oluyor ve tartıda mutlu ediyor. Tabi denedin mi bir fikrin var mı yulafa karşı bilmiyorum. Malum ben yeni geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…