- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bilemedim ki ne desem canim. Sabahtan beri dersteyim. Ama ciss yemedim hic. Dunku lahmacum arti olmus hemen banaBu sessizlik hayirli bir sessizlik demi arkadaslar. Cunku evde degilsiniz ailece doga yuruyusleri spor aktiveteleri gibi seylerle ugrasiyorsunuz demi yoksa kacamaklar yapip sucluluk duygusuyla saklanmak gibi kendinize ve bize ihanet etmiyorsunuz demi canlarim.
Demi dedim
Supersin canimyok abla valla ben bugün kaçamak yapmadım spor olsun diye de kızımı parka getirdim
Afiyet olsun arkadasim. Su az olmus bir de aksama biraz fazla yuklenmissin canim
Bu sessizlik hayirli bir sessizlik demi arkadaslar. Cunku evde degilsiniz ailece doga yuruyusleri spor aktiveteleri gibi seylerle ugrasiyorsunuz demi yoksa kacamaklar yapip sucluluk duygusuyla saklanmak gibi kendinize ve bize ihanet etmiyorsunuz demi canlarim.
Demi dedim
Afiyet olsun canim. Ayy o toplardan bize de gondersen de yesek, ellerine saglik
Canim esine de ki yiyecegin kadar al, ve o yerken sen yeme tabiki eger kalirsa artarsa da direk cope at. Ben oyle yapiyorum. Cunku kalanda gozum kaliyor hep
Aminn amin... bencede.. bu sözü beyine iyice kazımak lazım..Iyi geceler arkadaslar. Sıkıntılarimizin ve kilolarimizin kar tanesi gibi eriyip gittigi saglik huzur ve mutlulugun saganak yagmur gibi artarak cogaldigi gunlere uyanmak dilegiyle...
Hafta sonu diye yarin sakin cissslara yuz vermeyin arkadaslar. Unutmayin yediklerimizin tadi agizda bes dk. Kalcada bir omur kaliyor.
Yediklerine göre bence az kuzum.. 6km yaklaşım 7500 adım demek.. bir de hızın nasılsı acaba? 10000 adım atıcaz ki kilo vermemize katkısı olsun..
Bu sessizlik hayirli bir sessizlik demi arkadaslar. Cunku evde degilsiniz ailece doga yuruyusleri spor aktiveteleri gibi seylerle ugrasiyorsunuz demi yoksa kacamaklar yapip sucluluk duygusuyla saklanmak gibi kendinize ve bize ihanet etmiyorsunuz demi canlarim.
Demi dedim
Bloom0677 nerelerdesin? Bir sorun yoktur umarim.
Aaa neden ki bakiim bendeormangozlu mezun olamamissin canim. Yarismaya devam edip edemiyecegini bildirmen gerekiyormus.
Oh ne guzel canim. Hem kizin mutlu olur hem de sen sporunu yapmis olursun.yok abla valla ben bugün kaçamak yapmadım spor olsun diye de kızımı parka getirdim
Yediklerine göre bence az kuzum.. 6km yaklaşım 7500 adım demek.. bir de hızın nasılsı acaba? 10000 adım atıcaz ki kilo vermemize katkısı olsun..
Ama diyorsan ki 6km yi koşar gibi yürüdüm.. kan tere battım... o zaman eywallah..
Hadi inşallah öyle olsun..Ay yok ya öyle kan ter içinde kalmadım yürüdüm işte :) ama tartıda hala eksi görüyorum demek ki faydalı olmuş yaptıklarım
Cumaya eksiye doner o merak etme canim.Bugun arti ciktim canim. Dedigin gib adet galiba cok oldu. 1 olsa iyiydi de 2 yedim
Sevil cim gordun mu canim.Aaa neden ki bakiim bende
Regly oldum canim, galiba olasilik da gitti
Soylemistin canim ama supheli davranislarin(asermek bulanti filan) acaba dedirtiyor.
Insallah canim. Uzulme derya cim hep birlikte ogrenmis olduk sayende. Demek ki diyetteyken lahmacun yenilebilir sozune parantez icine 1 adet diye belirtilmeliymis. Sen o tartiyi havada karada eksiye cevirirsin ben guveniyorum sana.Bilemedim ki ne desem canim. Sabahtan beri dersteyim. Ama ciss yemedim hic. Dunku lahmacum arti olmus hemen bana
Insallah onumuzdeki hafta okul yok daha duzenli olurum.
Tartida eksi gormene sevindim canim. Insan daha bir hevesle devam ediyor o eksiyi gorunce.Evet canım işte misafirimiz vardı misafir menüsü o bende yeşim tabi haklısın. Ama tartıda eksi çıktım sabah ben şok.
Yürüyüş yapmıyorum ama evde dünkü sağlıklı toplardan yapıyorum havuçlu bitter kaplamalı :)
Keşke gelseniz hep birlikte yesek valla şuan onlardan yapıyorum çok sevdim :)
O cipsten tekrar yemedim hiç malum büyük kutu o tek seferde bitmiyor eşim yedi misafirlerle gerisini. Başka olursa bende çöple atarım :))
Oh ne guzel sporunu yapmanin huzuruyla kahvaltini yapmissin canim. Evet bizde de dun gece ayni telas vardi. Sagolsun enistemle ve kizim hallettiler sekil degistirme faslini.Aminn amin... bencede.. bu sözü beyine iyice kazımak lazım..
Ama diyorsan ki 6km yi koşar gibi yürüdüm.. kan tere battım... o zaman eywallah..
Ayy ben sabah erkenden kalktım.. sporumu yaptım 1,5 saat.. sonra annemlerle kahvaltıya gittik ama ben yiyeceğimi tabağıma alıp geri kalanına bakmadım bile..
Geldim salonun şeklini değiştirdik eşimle, kış moduna geçirip kalorifer peteklerinin önünü açtık :) giyinme odasını düzenledim üzerine.. akşamda annemler tiyatroya gidecek, biz de onlara gidip kardeşimle maç izleyeceğiz.. biz de durumlar bu..
Canlarım dün yazdı bana bloom.. iyiymiş ama biraz sıkıntılar varmış.. izin istedi.. ben vermek istemedim gitmesin yanımızda olsun destek oluruz dedim ama karar onun tabi..
aa neden mezun olamamış kiBaktım canım gördüm..ormangozlu ye nasıl ulaşıcaz?
Tartida eksi gormene sevindim canim. Insan daha bir hevesle devam ediyor o eksiyi gorunce.
Pazar gununun ilk menusu benden olsun arkadaslar.
07.00
1 bard. Zencefilli Sut
Kahvalti
1.5 adet krep ( tam bugday unundan ve yagsiz tavada)
1 dl. Peynir
1 y.k. lorlu biber kavurma
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
1 dl. T.b ekmegi
1 adet firinda balik (cupra)
Salata
Ara
1/2 paket etiform
1 bard. Ayran
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
2 dl. Ekmek (t.b.)
4 y.k. etli turlu
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1 elma
1 c.b. sut
1 fincan papatya cayi (icerim)
Su 3 lt.yi biraz gecebilirim.
Spor 5 F. T. Hrk. Yaptim. Diger 5 dk.yı sonra yapicam.
Ev icin de 15 dk. +10 dk. Yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?