Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun güzel..bir de gıda takviyesini doktorun mu verdi merak ettim hastaneden çıktığından beri var listende

pazar günü menüm
sabah 10.30
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
yarim yumurta
1 ck bal
domates salatalık
Ara 1 küçük amasya elma
Ara 1 armut

Akşam 18.00
3 köfte salata ayran
su 2 litre
spor kızımla parka yürüyüş 40 dakika

Sagol canim. Krebi yulafla hic denemedim evde yok ama aldirip denemeyi dusunuyorum. Eti lifalifle mi yapiyorsun yada baska sekilde satisi var mi

afiyet olsun güzel..bir de gıda takviyesini doktorun mu verdi merak ettim hastaneden çıktığından beri var listende
Doktor verdi canim. Enfeksiyon riskim cok fazla ama enfeksiyona yakalanma yasagim var diye immun sistemi kuvvetlendirecek formunu kullaniyorum. Gida takviyesi yaziyorum ama aslinda yetiskin hasta mamasi.

Afiyet olsun canim. ogle yemegin niye yok.

canım öncelikle çok tebrik ederim gerçekten azimli birisin inşAllah hepimiz senin gibi mezun olmayı başarırız :)

Aaa neden ki bakiim bende

Baktım canım gördüm.. ormangozlu ye nasıl ulaşıcaz?

Bilemiyorum ki sevil cim.

Hedef kilosunun %77sine ulaşmış henüz.. en az %80 olmalı.. ben o biliyor diye hiç hedef kilosunun kontrolünü yapmamıştım..
Aramızda numarasını bilen var mı?
Geldim canlarim burdayim ben kendim hesaplamadim yani nasil hesaplaniyor bilmiyordum derya abla hesapladi isterseniz yarismaya devam edebilirim hedefe ulasana kadar bilmiyordum ben simdi oyle bi bakayim dedim gördüm

Sagol canim. Aldirip deneyelim. Bir de sende ki yulafli krep tarifini verebilir misin zahmet olmaz sa.

Tabi veririm
3 çk yulaf ( robotta çekip un haline getiriyorum)
1 yumurta (tarifte sade beyazı yazıyor ben sarısını da koyuyorum)
1 çb süt

Bu kadar canım inşallah seversin

Tabi veririm
3 çk yulaf ( robotta çekip un haline getiriyorum)
1 yumurta (tarifte sade beyazı yazıyor ben sarısını da koyuyorum)
1 çb süt

Bu kadar canım inşallah seversin
Sagol canim. Bence severim ama yapinca soylerim fikrimi.

QUOTE="ormangozlu, post: 53550962, member: 841514"]Geldim canlarim burdayim ben kendim hesaplamadim yani nasil hesaplaniyor bilmiyordum derya abla hesapladi isterseniz yarismaya devam edebilirim hedefe ulasana kadar bilmiyordum ben simdi oyle bi bakayim dedim gördüm[/QUOTE]

Cigdem cim paylasim alaninda yazilmis mezun olamamiyacagin. Ediyor devam edip edemicegine gore cevap bekliyormus. Yalniz senin mi cevap yazman gerekiyor kaptanin mi onu bilemedim canim.

ormangozlu cigdem cim Beril paylasmis canim devam edecegini. Yani bir sure daha eski tempoda devam edeceksin guzelim bizimle.

ormangozlu cigdem cim Beril paylasmis canim devam edecegini. Yani bir sure daha eski tempoda devam edeceksin guzelim bizimle.[/QUOTE]
Peki simdi kacta mezun olabiliyorum son bi gayret edip birakmak istiyorum çünkü cok yogunum her gun buraya girmek zorluyor beni net kacta mezun oluyorum

Yakin olsak gorusurduk ne guzel
Eminim cok guzel olmustur canim saglikli toplarin

ormangozlu cigdem cim Beril paylasmis canim devam edecegini. Yani bir sure daha eski tempoda devam edeceksin guzelim bizimle.
Peki simdi kacta mezun olabiliyorum son bi gayret edip birakmak istiyorum çünkü cok yogunum her gun buraya girmek zorluyor beni net kacta mezun oluyorum[/QUOTE]
Onu bilmiyorum ki canim. Nasil hesaplaniyor bir inceleyim hesaplayip bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…