afiyet olsun güzel..bir de gıda takviyesini doktorun mu verdi merak ettim hastaneden çıktığından beri var listendePazar gununun ilk menusu benden olsun arkadaslar.
07.00
1 bard. Zencefilli Sut
Kahvalti
1.5 adet krep ( tam bugday unundan ve yagsiz tavada)
1 dl. Peynir
1 y.k. lorlu biber kavurma
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
1 dl. T.b ekmegi
1 adet firinda balik (cupra)
Salata
Ara
1/2 paket etiform
1 bard. Ayran
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
2 dl. Ekmek (t.b.)
4 y.k. etli turlu
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1 elma
1 c.b. sut
1 fincan papatya cayi (icerim)
Su 3 lt.yi biraz gecebilirim.
Spor 5 F. T. Hrk. Yaptim. Diger 5 dk.yı sonra yapicam.
Ev icin de 15 dk. +10 dk. Yuruyus
Bilemiyorum ki sevil cim.Baktım canım gördüm..ormangozlu ye nasıl ulaşıcaz?
Hedef kilosunun %77sine ulaşmış henüz.. en az %80 olmalı.. ben o biliyor diye hiç hedef kilosunun kontrolünü yapmamıştım..aa neden mezun olamamış ki
Sagol canim. Krebi yulafla hic denemedim evde yok ama aldirip denemeyi dusunuyorum. Eti lifalifle mi yapiyorsun yada baska sekilde satisi var miEvet canım burası sayesinde daha çok dikkat ediyorum. Önceden aslında çokta dikkat etmiyormuşum
Afiyet olsun canım çok güzel. Krepte yulaf kullandın mı hiç lezzetli oluyor ve tartıda mutlu ediyor. Tabi denedin mi bir fikrin var mı yulafa karşı bilmiyorum. Malum ben yeni geldim
Doktor verdi canim. Enfeksiyon riskim cok fazla ama enfeksiyona yakalanma yasagim var diye immun sistemi kuvvetlendirecek formunu kullaniyorum. Gida takviyesi yaziyorum ama aslinda yetiskin hasta mamasi.afiyet olsun güzel..bir de gıda takviyesini doktorun mu verdi merak ettim hastaneden çıktığından beri var listende
Afiyet olsun canim. ogle yemegin niye yok.pazar günü menüm
sabah 10.30
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
yarim yumurta
1 ck bal
domates salatalık
Ara 1 küçük amasya elma
Ara 1 armut
Akşam 18.00
3 köfte salata ayran
su 2 litre
spor kızımla parka yürüyüş 40 dakika
canım öncelikle çok tebrik ederim gerçekten azimli birisin inşAllah hepimiz senin gibi mezun olmayı başarırız :)
Aaa neden ki bakiim bende
Baktım canım gördüm..ormangozlu ye nasıl ulaşıcaz?
Bilemiyorum ki sevil cim.
Geldim canlarim burdayim ben kendim hesaplamadim yani nasil hesaplaniyor bilmiyordum derya abla hesapladi isterseniz yarismaya devam edebilirim hedefe ulasana kadar bilmiyordum ben simdi oyle bi bakayim dedim gördümHedef kilosunun %77sine ulaşmış henüz.. en az %80 olmalı.. ben o biliyor diye hiç hedef kilosunun kontrolünü yapmamıştım..
Aramızda numarasını bilen var mı?
Cigdem cim paylasim alaninda yazilmis mezun olamamiyacagin. Ediyor devam edip edemicegine gore cevap bekliyormus. Yalniz senin mi cevap yazman gerekiyor kaptanin mi onu bilemedim canim.nefertityy Nasil yapalim simdi
Sagol canim. Krebi yulafla hic denemedim evde yok ama aldirip denemeyi dusunuyorum. Eti lifalifle mi yapiyorsun yada baska sekilde satisi var mi
Sagol canim. Aldirip deneyelim. Bir de sende ki yulafli krep tarifini verebilir misin zahmet olmaz sa.Şuan bende richland var doğalsan da kullanıyorum eti de olabilir.
Sagol canim. Aldirip deneyelim. Bir de sende ki yulafli krep tarifini verebilir misin zahmet olmaz sa.
Sagol canim. Bence severim ama yapinca soylerim fikrimi.Tabi veririm
3 çk yulaf ( robotta çekip un haline getiriyorum)
1 yumurta (tarifte sade beyazı yazıyor ben sarısını da koyuyorum)
1 çb süt
Bu kadar canım inşallah seversin
nefertityy Nasil yapalim simdi
Cigdem cim paylasim alaninda yazilmis mezun olamamiyacagin. Ediyor devam edip edemicegine gore cevap bekliyormus. Yalniz senin mi cevap yazman gerekiyor kaptanin mi onu bilemedim canim.
QUOTE="ormangozlu, post: 53550962, member: 841514"]Geldim canlarim burdayim ben kendim hesaplamadim yani nasil hesaplaniyor bilmiyordum derya abla hesapladi isterseniz yarismaya devam edebilirim hedefe ulasana kadar bilmiyordum ben simdi oyle bi bakayim dedim gördüm
Yakin olsak gorusurduk ne guzelEvet canım işte misafirimiz vardı misafir menüsü o bende yeşim tabi haklısın. Ama tartıda eksi çıktım sabah ben şok.
Yürüyüş yapmıyorum ama evde dünkü sağlıklı toplardan yapıyorum havuçlu bitter kaplamalı :)
Keşke gelseniz hep birlikte yesek valla şuan onlardan yapıyorum çok sevdim :)
O cipsten tekrar yemedim hiç malum büyük kutu o tek seferde bitmiyor eşim yedi misafirlerle gerisini. Başka olursa bende çöple atarım :))
Aa rakibim gel geri hadi son 1 hafta.ormangozlu mezun olamamissin canim. Yarismaya devam edip edemiyecegini bildirmen gerekiyormus.
Peki simdi kacta mezun olabiliyorum son bi gayret edip birakmak istiyorum çünkü cok yogunum her gun buraya girmek zorluyor beni net kacta mezun oluyorum[/QUOTE]ormangozlu cigdem cim Beril paylasmis canim devam edecegini. Yani bir sure daha eski tempoda devam edeceksin guzelim bizimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?